Modelism - RHC Forum: UTILAJE CONSTRUCTII RADIO-COMANDATE - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

UTILAJE CONSTRUCTII RADIO-COMANDATE macarale, excavatoare, basculante....

#1 Useril este offline   sdfkz251 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 03-January 05

Postat 11 May 2008 - 02:25 PM

Ceau! Am deschis acest Topic cu gandul ca mai sant si alti pasionati de utilaje de constructii cum sant eu...macarale excavatoare basculante etc.
Am vazut pe alte forumuri din Germania oameni care sant pasionati de asa ceva ...se intalnesc si se joaca! Ma intereseaza daca este cineva aici pe forum care are jucarii de genu sau care stie pe cineva care are!
Eu l-am rugat pe un prieten din Germania sa imi cumpere o draglina RC ii cam in jur de 100 de euro...nu e foarte scumpa sant jucarii si mai scumpe care ajung si pana in 1000 de euro sau poate chiar mai mult dar din pacate nu imi permite bugetu :(
Deci este cineva interesat??? B)

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-3-1210508730.jpg

0

#2 Useril este offline   Barabula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 415
  • Inregistrat: 25-November 07

Postat 13 May 2008 - 03:58 AM

Aia e o jucarie incapabila.

Daca vrei sa vezi ceva adevarat, capabil de munca, uita-te la Wedico. Incearca pe youtube intii si dup-aia cu google sa le gasesti website-ul.

Cit despre preturi ultima oara cind m-am uitat sa cumpar un camion de trial Wedico (4x4) la mina a doua, a sarit de 3000euro pe ebay,a sa ca vezi tu la 1000 cred ca nici la mina a doua nu iei nimica.

Aceasta postare a fost editata de Barabula: 13 May 2008 - 04:00 AM

0

#3 Useril este offline   mickutz 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 110
  • Inregistrat: 25-May 07

Postat 13 May 2008 - 09:18 AM

cred ca trebuie sa fii si un pic nebun sa dai atatia bani pe asa ceva
:)
http://cgi.ebay.com/Wedico-Caterpillar-740...bayphotohosting

Aceasta postare a fost editata de mickutz: 13 May 2008 - 09:19 AM

0

#4 Useril este offline   Barabula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 13 May 2008 - 11:13 AM

Nu va grabiti cu vorbe de ocara. Si lor li se pare ca multe din cite se intimpla in romania sunt simptome de nebunie. La ei, banii aia nu sunt chiar ceva iesit din comun. Sugestia mea e ca ceva de 100 de euro nu e mai mult decit o jucarie si de calitate suspecta in cel mai bun caz, as aca fiti atenti pe ce dati banii sa nu sfirsiti ca ala care si-a luat o jucarie imensa (chinezarie), a facut-o bucatele pe forum aicea si ne-a explicat cite si mai cite voia sa faca si ce minunata va fi jucaria cind o sa termine, ca sa nu mai auzim de el in veci dupa ce a facut-o bucatele!

uite colea cum s eface treaba:

http://www.youtube.com/watch?v=9qOmePrGo3o...feature=related

Aceasta postare a fost editata de Barabula: 13 May 2008 - 11:15 AM

0

#5 Useril este offline   sdfkz251 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 03-January 05

Postat 13 May 2008 - 11:57 AM

Da eu stiu ce zici tu is super faine am studiat mult problema asta dar jucariile alea se cumpara pe bucati....si tu le asamblezi! Am gasit si firma care produce instalatia hydraulica deci un piston hidraulic ii de la 20 de euro in sus in functie de lungime si diametru...intr-adevar toata afacerea te ajunge la cateva mii de euro bune! Am cont pe ebay am cautat si nu am gasit nimik!
Sa stii ca draglina asta pe care vreau eu sa o iau ii foarte faina nu e chinezism! eu am cautat pe net si numa in Germania si in marea britanie am gasito! mai este o firma din Romania care o importa! am vazut video cu ea pe youtube si ce scriu iei acolo legat de functii aia face! deci nu ii vrajeala!
Pot sa cer mai multe informatii despre produs la firma asta care o vinde aici in Romania si sigur o sa primesc! Are acumulatori si ca dimansiuni e mare are lungima 1 metru latima 22 de centimetri si inaltime 1 metru. Mie sincer mi-o lasat o parere foarte buna despre produs!
Si acuma sa fim sinceri eu am gasit excavator real la 1000 de euro ii adevarat intro stare mai jalnica se repara il restauram si ii ok si o sa ajung cu el in 4000 de euro dar scot si bani cu el!
0

#6 Useril este offline   Barabula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 14 May 2008 - 05:48 AM

Aicea e forum de modelism nu de scos bani, asa ca comparatia ta cu excavatorul real e irelevanta.

Masinariile cu pricina se cumpara si gata facute (adica la kit, neasamblate). Ceea ce spui tu acolo sunt piese de schimb sau piese pentru cei care vor sa imbunatateasca/modifice sau sa faca ceva nou (un model care nu e oferit la kit) de la zero.

Uita-te pe ebay in Germania, sau cauta website-ul de vinzari locale in germania (similar cu ebay).
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu