Modelism - RHC Forum: La Multi Ani! - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

La Multi Ani! domnul Craioveanu Georges

#1 Useril este offline   pavcostel 

• Membru Fumator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1598
  • Inregistrat: 01-October 04

Postat 10 May 2008 - 12:58 PM

O alta aniversare...
Astazi Domnul Craioveanu Georges implineste 75 ani. Inca mai trage tare cu ULM, instructor in orice moment, pasionat cu modelele aero RC si captive. Cinstit, nu stiu de multe ori cati dintre noi mai putem tine pasul cu dansul...

La Multi Ani! doresc sa-i urez, Sanatate si cel putin aceeasi vitalitate, NOROC cu carul sa aiba! Sunt generatii care au trecut prin "mana" dansului, iar daca-l prinzi intr-unul din momentele de aducere-aminte, e extrem de interesant sa-l asculti. Practic nu e povestea unui om, e istoria sportului acesta in tara noastra...

La Multi Ani!, Nea' Puiu!

Cu deosebita stima,
Costel
35 MHz, canal 60,62,78.
0

#2 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3077
  • Inregistrat: 29-May 02

Postat 10 May 2008 - 01:37 PM

De nu stiu cate ori l-am rugat sa puna mana sa scrie tot ce-si aduce aminte in legatura cu aeromodelismul, aviatia (ultra-usoara si nu numai) pe care le-a trait intr-o viata de om...
Ar fi pacat sa nu ramana ceva scris...

Io ii doresc in continuare sa... avem si noi atata energie cand (daca!) o sa ajungem la varsta Domniei sale!

La inca douaj'cinci de ani fara reparatii capitale!!!
Orice pas inainte e un shut in fund!
0

#3 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1424
  • Inregistrat: 08-February 06

Postat 10 May 2008 - 02:04 PM

.....Si eu cum de n-am stiut?

Ieri 9 mai, Ziua Europei (Sieg Heil, nazdarovie, nahuiala la Berlin), m-a luat cu el si l-a chemat si pe Teo la primaria sectorului 2, langa statia de metrou Obor, sa aratam poporului ceva aeromodele. L-a invitat un sef de la Politia Comunitara, fost parasutist (629 salturi).

Dl. Craioveanu, ca sa ma faca sa vin, mi-a zis ca e acolo loc de aterizat, ca e mare parc (nu stiam ca e vorba de respectiva locatie). Cand am ajuns acolo, oroare.... Am zburat o singura data (Arcus) cu morcov baros, intre primarie si pe deasupra bulevardului. Am vrut sa "aterizez" in copac, da' pana la urma l-am trantit intr-o brazda de flori, printre copii si alti pensionari. Teo s-a dat cu un elicopter si a dat si doua ture cu Arcusul efpevizat, dupa care am reusit sa i-l prind de-o aripa, in fata zidului de curiosi.

Cred ca totul s-a terminat cu bine din cauza ca dl. Craioveanu a calcat intr-un balegar imens de la caii adusi la defilare, inainte sa apucam sa montam zburatoarele. :)

Dupa treaba cu patriotismul, m-a carat la Casa Poporului ca sa vedem barcile. Ce barci, nene..... Am gasit un motodeltaplan si am stat o ora sub el, mai de ploaie, mai ca sa vorbeasca cu respectivii, sa aterizeze fiecare la celalalt......

Le-am incarcat ieri sa fie si n-am vrut sa le pun pe forum. Profit acuma. Sunt filmele d-lui.

http://www.youtube.c...h?v=Ig3BU1JqJsQ
http://www.youtube.c...h?v=rERJzkpZ7hE
http://www.youtube.c...h?v=uREfXclV5KU

La multi ani!

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-13-1210421074.jpg

Aceasta postare a fost editata de INCAS: 10 May 2008 - 02:26 PM

Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
0

#4 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 10 May 2008 - 02:21 PM

La Multi Ani nea Puiu!
flying is my life...
0

#5 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 956
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 10 May 2008 - 04:27 PM

Sa ne traesti nea PUIU mult si bine si la cat mai multe zboruri! La multi ani!!!
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu