Fac PCB dupa desen vectorizat dimensiune 150mm/150mm
Pagina 1 din 1
PCB Realizez PCB
Postat 06 May 2008 - 12:11 AM
Stai pe aproape! S-ar putea sa apara comenzi, in functie de conditii.
Prin ce metoda le faci?
Ori aici, ori pe MI, poti da un pret orientativ? Cum vrei: pe suprafata, pe munca, pe timp, pe ce ai chef. Dar sa imi pot face o idee daca e bine si pentru buzunarul meu. Cablaje pot face si eu, dar in ultima vreme cumpar. Asa ca m-ar interesa cateva minime informatii. Astea le putem discuta pe MI ca poate fi discutie lunga: in ce format primesti fisierul (din pacate nu stiu daca softul in care lucrez si anume Eagle, scoate "desen vectorizat"), ce tip de material ai disponibil, cat de multe poti face, daca ai ceva discount si in ce conditii).
Multumesc anticipat. Vorbim!
Spor la treaba!
Prin ce metoda le faci?
Ori aici, ori pe MI, poti da un pret orientativ? Cum vrei: pe suprafata, pe munca, pe timp, pe ce ai chef. Dar sa imi pot face o idee daca e bine si pentru buzunarul meu. Cablaje pot face si eu, dar in ultima vreme cumpar. Asa ca m-ar interesa cateva minime informatii. Astea le putem discuta pe MI ca poate fi discutie lunga: in ce format primesti fisierul (din pacate nu stiu daca softul in care lucrez si anume Eagle, scoate "desen vectorizat"), ce tip de material ai disponibil, cat de multe poti face, daca ai ceva discount si in ce conditii).
Multumesc anticipat. Vorbim!
Spor la treaba!
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
Telefon: 0721 385365
Postat 06 May 2008 - 08:51 AM
De regula un fisier Gerber e suficient. Cu sau fara drill. Cateva amanunte te rog: - simpla/dubla fata? Cu treceri metalizate sau nu? Distanta intre trasee/pad-uri? Dimensiunea minima? Pret pe dm3? Sau pe bucata? Inteleg ca faci cumva prin site? Atunci care e numarul minim de pcb-uri pe un singur tip?
Bafta!
Costel
P.S. - ca peste tot, se pune o poza cu o realizare, sa ne facem o idee despre ce si cum.
Bafta!
Costel
P.S. - ca peste tot, se pune o poza cu o realizare, sa ne facem o idee despre ce si cum.
Aceasta postare a fost editata de pavcostel: 06 May 2008 - 08:51 AM
35 MHz, canal 60,62,78.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1