Pagina 1 din 1
Doresc aceasta piesa facuta pe CNC din aluminiu
Postat 09 July 2009 - 05:42 PM
Caut pe cineva care sa-mi confectioneze urmatoarea piesa din Aluminiu, la CNC.
Schitele atasate:
Schitele atasate:
In the laws of nature, there is nothing imposible except the state of your mind!..
--------------------
Locuri de munca - Angajari - Companii: myFirstJob.ro
Publicitate aproape gratuita: tag-uri.ro
--------------------
Postat 09 July 2009 - 08:58 PM
ca sa faci pesa aia pe CNC iti ia mai mult sa faci programu decit sa o faci la mina :)
Postat 09 July 2009 - 10:18 PM
Dragut, la Jul 9 2009, 09:58 PM, a spus:
ca sa faci pesa aia pe CNC iti ia mai mult sa faci programu decit sa o faci la mina :rolleyes:
Problema este ca am nevoie de cel putin 12 bucati... IDENTICE, cu o teleranta minima.
Le poti face tu la mana?!
Aceasta postare a fost editata de ranet: 09 July 2009 - 10:19 PM
In the laws of nature, there is nothing imposible except the state of your mind!..
--------------------
--------------------
Postat 12 July 2009 - 11:09 AM
Radu_, la Jul 10 2009, 08:39 AM, a spus:
programul se scrie direct in G-code ca nu e mare lucru. Dar cam cat esti dispus sa investesti in 12 bucati. Astept MI.
Sunt dispus sa investesc atat cat considera cel care le confectioneaza ca fac. Doresc sa fie facute din aluminiu (nu am material) si la cote cat mai exacte. Cat costa, atat platesc.
Ai MI.
--------------------
--------------------
Postat 12 July 2009 - 02:28 PM
nu stiu cat costa materialul, dar pentru 12bucati ma gandesc ca un jur de 100ron DurAl, trebuie sa verific.
Cat despre manopera, se lucreaza doar la contur (am facut programul) in jur de 52min/piesa. Asa se lauda softul dar mai apar probleme.
Gaurile nu merita CNC, se fac pe strung cu universal cu patru bacuri la care scoti un bac. Probabil ca cu masuratori cu tot undeva la 30min/piesa. Gaurirea si filetarea nu ridica probleme deosebite. Deci in mare undeva la 2 ore/piesa zic eu ca este bine.
Rezulta pretul de 150ron/piesa plus materialul.
Cat despre manopera, se lucreaza doar la contur (am facut programul) in jur de 52min/piesa. Asa se lauda softul dar mai apar probleme.
Gaurile nu merita CNC, se fac pe strung cu universal cu patru bacuri la care scoti un bac. Probabil ca cu masuratori cu tot undeva la 30min/piesa. Gaurirea si filetarea nu ridica probleme deosebite. Deci in mare undeva la 2 ore/piesa zic eu ca este bine.
Rezulta pretul de 150ron/piesa plus materialul.
Aceasta postare a fost editata de Radu_: 12 July 2009 - 02:30 PM
Invata repede si aplica...tot repede!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1