ipsihi, la 26 Apr 2008, 21:10, a spus:
madost, la 26 Apr 2008, 16:11, a spus:
acum 1 sapt nu stiam nimic depre navo... dar am reusit sa inteleg multe si iata ce am reusit sa fac pana acum..., tks vasia pt proiect si tuturor pt toate informatiile
...poza 1
va fi din forex de 4si3mm chituit si vopsit, cu 2 motoare
dotari:
Acumulator Pb-Acid 6V / 10 A 1,7kg 2 buc
Motor Electric Power Plus 755/40 2 buc
Suport pentru motor electric cu reductor 2 buc
Cuplaj de sarcina de la Ø3.2, Ø4 la Ø4, Ø5 mm 2 buc
WFLY FT06-A 6canal 400m 1 buc
Lumina de cautare Ø15 1 buc
Carma 50 x 36 mm 2 buc
Arbore cu tub pupa 130/4 mm 2 buc
Elice Dynamic 3 pale 60 mm dreapta 1 buc
Elice Dynamic 3 pale 60 mm stanga 1 buc
Servo Futaba S3003 Standard 2 buc
astept recomandari si critici constructive
tks
...eu as pune 6 cuve, inca 2 in fatza! ,mai ales ca acum o saptamana nu stiai nimic, ai invatzat repede, desfasoara-te!
....drept la replica !!!
carcotashilor, taiati avantul unui incepator pasionat
Ipsihi ...i`m watching you... ;)
nch - ti-am inteles punctul de vedere si cred ca ai dreptate, ma gandeam ca cele in cele 8 cuve ar putea sarii pestele, sa nu ma mai chinui sa mulinez...da sa vad cum ii asigur o calatorie cat mai confortabila pana la mal :D ....apropo, ce ceai bei? da-mi un mail cand vrei sa ne intalnim, eu pot si maine...tks pt invitatie, chiar nu pot s-o refuz :D
paulp - iti apreciez consecventza :D nu am cumparat inca nimic, sa termin coca..deci o sa iau 2 acu de 12V
intrebari:
1. sa merg pe 2 motoare cu 2 carme sau fara carme ? cum e mai sigur si mai eficient?
2. am lipit forexu cu cianoacrilat si tine foarte bine...pana acum, dar am citit ca nu ar fi indicat pt "suprafetele imersate continuu in apa"
cu ce pot sa etanseijez mai bine imbinaturile/rosturile ramase intre placi? merge cu silicon de imbinare a rosturilor rezintent la apa?
3. cele 2 cuve sa la pun in spate sau pe laterale?
acum mai lucrez... o sa pun mai tarziu noi poze
ps: va rog carcotitzi in continuare! :)