Postat 17 August 2008 - 06:49 AM
"manolo'
Arata super bine.Lasind bradisul la o parte esti multumit de viteza cu un singur motor?Am doua intrebari :pentru ce sint cele doua "ferestre"din fata cuvelor?Am vazut ca ai pus o antena telescopica,firul de la receptor l-ai scurtat cu lungimea antenei ?Cumva l-ai inlocuit cu un fir de 50 ohm ,fiindca era o discutie pe forum in acest sens.Fire intinse!
[/quote]
Multumesc de aprecieri!
- Pentru prima intrebare: Eu am un singur motor, 755/40, o elice tripala de 60 si sunt multumit de viteza pe care o are. Barcuta e propulsata de acest motor, care l-am alimentat de la un acc. de 12 V/7 Ah, iar pe langa el, deoarece telecomanda dupa cum de vede e de la o masinuta de-a fiului meu careia i-am mai adaugat inca o telecomanda (emisie/receptie- pentru al treilea canal), deci aceasta telecomanda-emiotatorul l-am alinetat cu un acc. de 6V/1.3Ah, tot acc. de pb. Deci .. greutatea intregii barcute e considerabila si totusi merge foasrte bine spun eu.
- La a doua intrebare: Cele doua ferestre sunt pentru a avea acces oricand la sistemul de basculare - axul de care sunt legate cele doua tiji spre servo.
- Antena telescopica am montat-o in primul rand pentru estetica iar in al doilea rand pentru a monta -extinde antena receptorului. Eu am trimis barcuta undeva la 120 m, distanta care o facusem si inainte de a modifica antena. Deci... eu nu am vazut inca nici un fel de avantaj/dezavantaj.