am shi io cateva nelamuriri
am fost cand aveam 13 ani la palatul copiilor la automodelism dar a trebuit sa renunt dupa un an, shi am cam uitat cate ceva(acum am 21)
am achizitionat o masina cu telecomanda nu pre performanta ce-i drept, m-a costat 2.100.000 lei
la scara 1:8
acum intrebarea:
telecomanda e prevazuta cu comenzi pt inainte, inapoi, viraj stanga si viraj dreapta
acum problema e ca acceleratzia are 2 trepte inainte si una inapoi
iar directia nu este progresiva ci este totala
ce ar trebui sa skimb?
telecomnda sau controlerul pt motor(are motor electric)!?
Pagina 1 din 1
cateva intrebari
Postat 28 December 2003 - 03:48 PM
Modelismul pentru noi este ca un fard pentru o femeie!(indispensabil)
Postat 29 December 2003 - 01:18 AM
De schimbat...tot!
S-ar putea sa ma interpretezi gresit dar daca vrei sa pui o statie performanta cu servouri pe o masina de talia celei de care zici tu...nu se merita.
Cel mai bine e sa vinzi ce ai si sa-ti iei ceva profesional (daca vrei...desigur)... fie electric , fie termic
S-ar putea sa ma interpretezi gresit dar daca vrei sa pui o statie performanta cu servouri pe o masina de talia celei de care zici tu...nu se merita.
Cel mai bine e sa vinzi ce ai si sa-ti iei ceva profesional (daca vrei...desigur)... fie electric , fie termic
Postat 29 December 2003 - 11:05 AM
Salut!
Ai primit un sfat bun de la cataWRC!
In primul rand nu se merita si al doilea rand nu cred ca merge!
Cel mai simplu, vinzi sau pastrezi modelul respectiv "only for fun" , iar pentru "next level" achizitionezi ceva mai performant!Urmareste oferta propusa de RHC sau ceilalti importatori.
Preturile variaza de la 100EURO la.....1.000 EURO!!!!
Succes!
Ai primit un sfat bun de la cataWRC!
In primul rand nu se merita si al doilea rand nu cred ca merge!
Cel mai simplu, vinzi sau pastrezi modelul respectiv "only for fun" , iar pentru "next level" achizitionezi ceva mai performant!Urmareste oferta propusa de RHC sau ceilalti importatori.
Preturile variaza de la 100EURO la.....1.000 EURO!!!!
Succes!
RHCForum - Webmaster
Postat 02 January 2004 - 04:50 PM
aha
multzumesc pt informatzii
asta o sa si fac
cand o sa strang monetaru suficient
multzumesc pt informatzii
asta o sa si fac
cand o sa strang monetaru suficient
Modelismul pentru noi este ca un fard pentru o femeie!(indispensabil)
Arata acest topic
Pagina 1 din 1