Modelism - RHC Forum: IWaver 1/28 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

IWaver 1/28 Upgrade...

#31 Useril este offline   Red Team 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 537
  • Inregistrat: 25-December 05

Postat 19 February 2009 - 10:05 AM

Vezi postareaOCRV, la Feb 19 2009, 08:57 AM, a spus:

Asa m-am trezit si eu sambata trecuta cand m-am dus la sala , la Palatul Copiilor si am constatat ca nu era nimeni!
Probabil ca a renuntat lumea la iWaver !?

Hmmm....eu am fost acolo intre ~ 10.30 si 12.30. Cand am ajuns eu acolo, era deja ceva lume...cand am plecat, mai erau destui...tu la ce ora ai ajuns acolo ?

@Tommyx - in privinta servoului, nu stiu daca exista vreunul care sa se potriveasca la fix, fara nici cea mai mica modificare.
Eu am folosit un servo ScannerRC, pe care l-am ajustat usor pe ici pe colo si a intrat. Magazinul din Botosani, are cel putin un model care cred ca s-ar potrivi. Oricum, eu am renuntat la orice intentie de a mai continua proiectul Iwaver si am redirectionat fondurile spre Mini-Z.

In privinta autocolantului, si eu il folosesc pentru decorarea caroseriilor albe, in locul vopselei. E mult mai practic, nu este toxic si mult mai la indemana. Desigur, rezultatele nu sunt neaparat la fel de spectaculoase, dar pana la urma, inca nu am participat la concursuri de frumusete a caroseriilor http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
Multe mai bune rezultate ar da " Rub on Decals " sau " water slide decals " asa cum puteti vedea aici: http://picasaweb.google.ro/minimicrorc/Pan...odies#slideshow
0

#32 Useril este offline   Tommyx 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 504
  • Inregistrat: 27-May 08

Postat 20 February 2009 - 05:33 AM

Vezi postareaRed Team, la Feb 19 2009, 10:05 AM, a spus:

@Tommyx - in privinta servoului, nu stiu daca exista vreunul care sa se potriveasca la fix, fara nici cea mai mica modificare.
Eu am folosit un servo ScannerRC, pe care l-am ajustat usor pe ici pe colo si a intrat. Magazinul din Botosani, are cel putin un model care cred ca s-ar potrivi. Oricum, eu am renuntat la orice intentie de a mai continua proiectul Iwaver si am redirectionat fondurile spre Mini-Z.

In privinta autocolantului, si eu il folosesc pentru decorarea caroseriilor albe, in locul vopselei. E mult mai practic, nu este toxic si mult mai la indemana. Desigur, rezultatele nu sunt neaparat la fel de spectaculoase, dar pana la urma, inca nu am participat la concursuri de frumusete a caroseriilor :rolleyes:
Multe mai bune rezultate ar da " Rub on Decals " sau " water slide decals " asa cum puteti vedea aici: http://picasaweb.google.ro/minimicrorc/Pan...odies#slideshow

Multumesc pt informatii... sunt ok Rub-on decals pentru design.... intradevar sunt mult mai clare decat ceea ce facem cu mana, eu am folosit autocolantul pentru a evita zgarieturi si problema vesnica la Iwaver... ( nu au lac protector...spre deosebire de mini-z, si tot schimba culorile intre ele la impacturi)

P.S. nu stiu ce colectie de poze e in slideshow-ul ala dar am vazut niste chestii super faine... :)

Aceasta postare a fost editata de Tommyx: 20 February 2009 - 05:35 AM

aero
0

#33 Useril este offline   XJ39 El'Diablo 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 538
  • Inregistrat: 30-September 08
  • Interests:Automodelism

Postat 28 February 2009 - 12:07 AM

multumita domnului redteam am intrat in posesia unui sasiu mr02 de la kyosho pe 2,4 si am renuntat la iwaver care din pacate mananca scame printr-un sertar , daca timpul banii imi permit o sa-l schimb pcb-ul ars si poate o sa concureze un prieten cu el la cupa pnc . am ajuns la comcluzia ca sistemul de suspensie pe spate e o porcarie care nu absoarbe socurile ci doar topaie .

Am fost astazi la palat si eram singur cu domn profesor si am dar cateva ture cu noua achizitie . Directia e incredibil de sensibila si raspunde la cel mai mic impuls la comenzi singura chestie care ma deranjeaza e ca suspensia prea moale pe spate si practic nu absoarbe deloc socurile .

parerea mea daca vreti o jucatie iwaver e bun daca vreti sa participati la concursuri [mult] mai bine un mini-z
* Kyosho Mini-Z MR02 ASF Stock
* Kyosho Mini-Z MR03 Modified by Kyosho, Atomic & Pn-Racing
* Kyosho TF5-S
* HPI Sprint 2 Drift
* Traxxas Slash
* Associated B44 ma vinde
* Control by Spektrum[/color]
0

#34 Useril este offline   -caTo- 

• Girls in your town for night
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 562
  • Inregistrat: 25-February 09
  • Interests:discussion

Postat 02 March 2009 - 12:21 PM

am si eu un iwaver 1/28 si am constatat ca bag bani in ea degeaba daca vreti o masina 1/28 luati un mini-z eu am bagat in el (iwaver)vreo 200 de $ si nu sunt mari diferente am cumparat un motor puternic care nici nu pot sa il pun nu mai are deloc stabilitate masina
0

#35 Useril este offline   IlPadrino 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1437
  • Inregistrat: 17-January 04

Postat 06 March 2009 - 09:10 AM

Vezi postarea-caTo-, la Mar 2 2009, 12:21 PM, a spus:

am si eu un iwaver 1/28 si am constatat ca bag bani in ea egeaba .............(iwaver)vreo 200 de $ si nu sunt mari diferente am cumparat un motor puternic care nici nu pot sa il pun nu mai are deloc stabilitate masina

chestia asta cu motor mai puternic, cred ca e deja epidemie in lumea modelistica de p'aici
e un fenomen strict legat de prostie - o lipsa totala de intelepciune si in acelas imp aroganta stupida - de ce?

pt ca se vrea performanta fara efort - instant (pt ca asa am fost obisnuiti: cu castiguri fabuloase peste noapte, fara efort si exemplele ar putea sa curga)

niciodata, niciun sportiv de performanta nu a ajuns (si/ sau va ajunge) pe podium cu doar 30-40 minute de antrenament si alea doar intr-o singura zi a saptamanii

performanta e strict legata de efort si ajutata intr-o mica masura de talent, restul e detaliu...
If You don't have enough time, than sleep faster
0728.26.93.19
0

#36 Useril este offline   Tommyx 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 10 March 2009 - 12:56 PM

Intr-adevar, Iwaver nu va putea egala mini-z-ul niciodata, si multe din piesele de upgrade sunt cam fara rost..., Dar sa tinem cont ca in Romania foarte multi modelisti incepatori dau de problema baniilor, nu isi permit sa dea intre 600 si 1200 ron pe un Mini-z, astfel multi nerabdatori ,ca mine, incep cu Iwaver sau Firelap.

Eu la pista din Oradea sunt singurul posesor de Iwaver, si concurez numai cu mini-z ... am inceput sa fac cateva upgrade-uri, dar nici o diferenta, in schimb ultimul upgrade pe care l-am facut a schimbat total comportamentul modelului...

Am vazut foarte multi pe net care investesc bani aiurea in kingpin-uri, bare de directie si roti din aluminiu, lasand acel servo adormit pe model... e cel mai puturos servo pe care l-am vazut in viata mea.... Si nu timpul in care face virajul ma enerveaza, ci timpul in care se indreapta...

Am tot cautat ceva servo care potriveste la fix, dupa un timp am dat de Hitec HS-50 care costa in jur de 22-23 Dolari, dar face virajul in 0.09 sec la 60 grade (se poate pune si servo-saver-ul original, din cate am vazut...)
Apoi am gasit copia lui fidela, adica servo-ul TowerPro sg50 care la dimensiuni si forme e identic dar nu e la fel de rapid...(0.10 sec la 60 grade, foarte mica diferenta) acesta costa tot in jur de 22-23.... dar de data asta vorbim de RON .

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: tower_pro_sg50.jpg

aero
0

#37 Useril este offline   Tommyx 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 10 March 2009 - 01:02 PM

O alta varianta ar fi Servo-ul TowerPro SG90 care e mai mare decat SG50 dar se poate monta cu mici modificari... eu tocmai aveam acasa 3 servo-uri SG90 si am incercat sa potrivesc unul... ( a nu se face confuzie, exista doua tipuri de SG90, se vede in poza de mai jos, diferenta este sistemul de prindere si inaltimea carcasei)

spre norocul meu aveam cele doua tipuri acasa... cel bun incape in iwaver cu mici modificari... partile care in poza sunt marcate cu rosu le-am slefuit cu o pila dreapta pana au ajuns la aceleasi dimensiuni cu locasurile din model...

Din pacate cu acest servo nu se poate monta servo-saver-ul dar provizoriu e un upgrade care a schimbat multe pe pista de kyosho, pe viitor urmeaza sa cumpar acel sg50 care sae zice ca potriveste la fix...

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: TowerPro_SG90.jpg
  • Imagine atasata: sku_12859_1.jpg
  • Imagine atasata: 19701480_1_500_500.jpg

Aceasta postare a fost editata de Tommyx: 10 March 2009 - 01:08 PM

aero
0

#38 Useril este offline   Tommyx 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 10 March 2009 - 01:15 PM

mai pun cateva poze... cu servo-ul montat pe model...
modelul mai are ca upgrade-uri rulmenti si sasiu CF ... suspensiile spate au fost intarite putin cu o prelungire din tub de silicon pentru ca mie chiar nu mi se pare ca topaie cum am citit mai sus...
si am mai adaugat o greutate de 5g pe partea stanga a diferentialului... lucru care chiar e o idee buna... dar daca se pune diferentialul upgrade e nevoie de mai multe grame...totusi egaleaza putin centrul de greutate....

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: P3106851.JPG
  • Imagine atasata: P3106852.JPG
  • Imagine atasata: P3106853.JPG
  • Imagine atasata: P3106855.JPG
  • Imagine atasata: P3106856.JPG
  • Imagine atasata: P3106862.JPG
  • Imagine atasata: P3106863.JPG
  • Imagine atasata: P3106864.JPG
  • Imagine atasata: P3106866.JPG

Aceasta postare a fost editata de Tommyx: 10 March 2009 - 01:29 PM

aero
0

#39 Useril este offline   Red Team 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 10 March 2009 - 05:37 PM

Vezi postareaTommyx, la Mar 10 2009, 01:15 PM, a spus:

mai pun cateva poze... cu servo-ul montat pe model...
modelul mai are ca upgrade-uri rulmenti si sasiu CF ... suspensiile spate au fost intarite putin cu o prelungire din tub de silicon pentru ca mie chiar nu mi se pare ca topaie cum am citit mai sus...
si am mai adaugat o greutate de 5g pe partea stanga a diferentialului... lucru care chiar e o idee buna... dar daca se pune diferentialul upgrade e nevoie de mai multe grame...totusi egaleaza putin centrul de greutate....

Imi pare bine ca ai gasit un servo care sa se potriveasca la fix si imi pare si mai bine sa aflu ca si la Oradea exista pasionati de aceasta clasa. Poate n-ar fi rau sa vedem imagini cu circuitul vostru sau de la intalnirile voastre.

Keep UP the Spirit !
0

#40 Useril este offline   Tommyx 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 11 March 2009 - 12:47 AM

intalnirile noastre deocamdata se rezuma la 3 persoane... incercam si noi sa adunam lumea...Imi doresc sa se adune cat ia multi... Aeromodelisti avem, dar nu ar strica sa iesim seara sa ne mai zbatem putin pentru primul loc, poate ne-ar influenta si la aero spiritul de concurs........ :) maine daca trec pe la club fac cateva poze.

pozele de mai jos sunt de la Lotus market unde isi facea proprietarul pistei un pic de reclama oferind 5 minute de proba pentru posibilii amatori...

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: lotus_rc_games_008.jpg
  • Imagine atasata: lotus_rc_games_020.jpg
  • Imagine atasata: lotus_rc_games_015.jpg
  • Imagine atasata: lotus_rc_games_018.jpg
  • Imagine atasata: lotus_rc_games_028.jpg
  • Imagine atasata: lotus_rc_games_048.jpg

Aceasta postare a fost editata de Tommyx: 11 March 2009 - 12:55 AM

aero
0

#41 Useril este offline   Tommyx 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 11 March 2009 - 12:56 AM

...

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: lotus_rc_games_011.JPG
  • Imagine atasata: lotus_rc_games_039.jpg
  • Imagine atasata: lotus_rc_games_045.JPG
  • Imagine atasata: lotus_rc_games_044.JPG

aero
0

#42 Useril este offline   Red Team 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 11 March 2009 - 06:26 PM

Vezi postareaTommyx, la Mar 11 2009, 12:47 AM, a spus:

intalnirile noastre deocamdata se rezuma la 3 persoane... incercam si noi sa adunam lumea...Imi doresc sa se adune cat ia multi... Aeromodelisti avem, dar nu ar strica sa iesim seara sa ne mai zbatem putin pentru primul loc, poate ne-ar influenta si la aero spiritul de concurs........ :rolleyes: maine daca trec pe la club fac cateva poze.

pozele de mai jos sunt de la Lotus market unde isi facea proprietarul pistei un pic de reclama oferind 5 minute de proba pentru posibilii amatori...

Si 3 e bine pentru inceput :blink:
Astept cu interes pozele de la club...din poze circuitul mie-mi pare ca este Mini-96, este corect ?
Sa inteleg ca circuitul este montat permanent in acel market ? Daca da, care este reactia oamenilor ce trec pe acolo si vad despre ce este vorba ?
0

#43 Useril este offline   Tommyx 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 12 March 2009 - 12:11 PM

Vezi postareaRed Team, la Mar 11 2009, 06:26 PM, a spus:

Si 3 e bine pentru inceput :angry2:
Astept cu interes pozele de la club...din poze circuitul mie-mi pare ca este Mini-96, este corect ?
Sa inteleg ca circuitul este montat permanent in acel market ? Daca da, care este reactia oamenilor ce trec pe acolo si vad despre ce este vorba ?

Pista a fost montata doar 3 sambete in market, reactiile au fost cam impartite, la inceput lumea zice "aaa jucarii" apoi cand primesc statia in mana realizeaza ca e putin mai greu decat o simpla joaca pentru copii, dar din pacate putini inteleg ca is facute pentru copii mari ca de exemplu MODELISTI, multi dintre ei nici nu cred ca au auzit de acest termen...

Am fost ieri sa dau cateva ture pe pista dar din pacate am uitat sa duc aparatul, azi il voi lua cu mine pentru ca am o sedinta foto, astfel ca pe maine voi pune si ceva poze...

P.S. pista nu stiu ce model e..... dar o sa ma uit pe cutie....

intre timp ca sa nu introduc doua topic-uri pun si cateva poze cu o carcasa Iwaver pe care am pregatit-o pentru mini-Z-ul unui coleg... venea ziua lui si m-a rugat sa ii trag un strat de vopsea si 2-3 dungulite pe carcasa....

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: mustang_1.JPG
  • Imagine atasata: mustang_2.JPG
  • Imagine atasata: mustang_3.JPG
  • Imagine atasata: mustang_4.JPG
  • Imagine atasata: mustang_5.JPG

Aceasta postare a fost editata de Tommyx: 12 March 2009 - 12:18 PM

aero
0

#44 Useril este offline   Red Team 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 12 March 2009 - 03:27 PM

Vezi postareaTommyx, la Mar 12 2009, 12:11 PM, a spus:

Pista a fost montata doar 3 sambete in market, reactiile au fost cam impartite, la inceput lumea zice "aaa jucarii" apoi cand primesc statia in mana realizeaza ca e putin mai greu decat o simpla joaca pentru copii, dar din pacate putini inteleg ca is facute pentru copii mari ca de exemplu MODELISTI, multi dintre ei nici nu cred ca au auzit de acest termen...

Am fost ieri sa dau cateva ture pe pista dar din pacate am uitat sa duc aparatul, azi il voi lua cu mine pentru ca am o sedinta foto, astfel ca pe maine voi pune si ceva poze...

P.S. pista nu stiu ce model e..... dar o sa ma uit pe cutie....

intre timp ca sa nu introduc doua topic-uri pun si cateva poze cu o carcasa Iwaver pe care am pregatit-o pentru mini-Z-ul unui coleg... venea ziua lui si m-a rugat sa ii trag un strat de vopsea si 2-3 dungulite pe carcasa....

A iesit excelent Mustangu', ai talent !

Treaba cu jucariile am experimentat-o pe propria piele, modelismul inca este unul din hobbyurile putin cunoscute in Romania. Imi aduc aminte ca atunci cand veneam cu modelele la servici ( pentru ca seara mergeam la circuit ), absolut toti colegii mei straini erau interesati si puneau intrebari aratandu-si entuziasmul, pe cand colegii romani, daca nu faceau misto, in cel mai bun caz le categoriseau la capitolul jucarii.

Asteptam imaginile si cat mai multe detalii despre intalnirile voastre.
0

#45 Useril este offline   Tommyx 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 17 March 2009 - 03:22 AM

Imi cer scuze pentru intarziere dar am avut alte ganduri in acest weekend... oricum mai bine mai tarziu decat niciodata...

am pozat atat circuitul cat si standul pe care se odihnesc modelele... :) sunt destule pentru 3 concurenti, dar sa speram ca se aduna lumea incet :rolleyes: ...

...

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: pista_01.jpg
  • Imagine atasata: pista_02.JPG
  • Imagine atasata: pista_03.JPG
  • Imagine atasata: pista_04.JPG
  • Imagine atasata: pista_05.JPG
  • Imagine atasata: pista_06.JPG
  • Imagine atasata: pista_07.JPG
  • Imagine atasata: pista_08.JPG
  • Imagine atasata: pista_09.JPG
  • Imagine atasata: pista_10.JPG
  • Imagine atasata: pista_11.JPG
  • Imagine atasata: pista_12.JPG
  • Imagine atasata: pista_13.JPG
  • Imagine atasata: pista_14.JPG
  • Imagine atasata: pista_15.JPG
  • Imagine atasata: pista_16.JPG
  • Imagine atasata: pista_17.JPG
  • Imagine atasata: pista_18.JPG
  • Imagine atasata: pista_19.JPG
  • Imagine atasata: pista_20.JPG
  • Imagine atasata: pista_21.JPG

Aceasta postare a fost editata de Tommyx: 17 March 2009 - 03:22 AM

aero
0

#46 Useril este offline   Red Team 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 17 March 2009 - 12:57 PM

Vezi postareaTommyx, la Mar 17 2009, 03:22 AM, a spus:

Imi cer scuze pentru intarziere dar am avut alte ganduri in acest weekend... oricum mai bine mai tarziu decat niciodata...

am pozat atat circuitul cat si standul pe care se odihnesc modelele... :rolleyes: sunt destule pentru 3 concurenti, dar sa speram ca se aduna lumea incet :) ...

...

Man, e chiar super locu' vostru de joaca, se vede ca sunteti pasionati. Daca vreodata o sa trec prin Oradea, sigur o sa va vizitez.
Acolo functioneaza si un magazin sau sunt doar modelele voastre ??? :)
Din pozele astea se vede mai clar, este un circuit Mini 96.

Ti-am trimis un PM.
0

#47 Useril este offline   Alexandru Barbat 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 51
  • Inregistrat: 18-March 09

Postat 18 March 2009 - 01:17 PM

Sunt incepator. Saptamana trecuta mi-am luat 2 maisinute mini-z (un m010 si un m02i) de la the-border.com + cateva piese pt. tuning
rulmenti, bielete, un motor etc

Problema este ca pt. awd am luat sasiul(27Mhz) si tx separat (2.4Ghz) iar atunci nu mi-am dat seama ca sasiul este pt. tx de 27mhz..( in fine am facut a doua comanda
pt. o masinuta m02i cu tot cu tx de 27Mhz + cristale si am rezolvat cumva problema) dar vreau sa imi schimb partea de receptie de la awd la 2,4Ghz si la the-border nu au asa ceva (au doar in combinatie cu tx..si eu am deja)

Asa ca vreau sa aflu ce alte site-uri din europa (sunt nerabdator) au piese pt. mini-z pe stoc si livreaza in romania. (am cautat pe google si pe forumuri dar nu am gasit nimic mai bun decat the-border).

Sau chiar si site-uri din romania (desi pe astea le-am luat la rand cam pe toate si le-am trimis mail.. si am senzatia ca nu au nimic pe stoc de genul asta.

Multumesc
0

#48 Useril este offline   Red Team 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 March 2009 - 02:08 PM

Vezi postareaAlexandru Barbat, la Mar 18 2009, 01:17 PM, a spus:

Sunt incepator. Saptamana trecuta mi-am luat 2 maisinute mini-z (un m010 si un m02i) de la the-border.com + cateva piese pt. tuning
rulmenti, bielete, un motor etc

Problema este ca pt. awd am luat sasiul(27Mhz) si tx separat (2.4Ghz) iar atunci nu mi-am dat seama ca sasiul este pt. tx de 27mhz..( in fine am facut a doua comanda
pt. o masinuta m02i cu tot cu tx de 27Mhz + cristale si am rezolvat cumva problema) dar vreau sa imi schimb partea de receptie de la awd la 2,4Ghz si la the-border nu au asa ceva (au doar in combinatie cu tx..si eu am deja)

Asa ca vreau sa aflu ce alte site-uri din europa (sunt nerabdator) au piese pt. mini-z pe stoc si livreaza in romania. (am cautat pe google si pe forumuri dar nu am gasit nimic mai bun decat the-border).

Sau chiar si site-uri din romania (desi pe astea le-am luat la rand cam pe toate si le-am trimis mail.. si am senzatia ca nu au nimic pe stoc de genul asta.Multumesc

Cam offtopic, da' hai sa-ti spun ce ai putea face:

PCB de 2.4 Ghz ASF, in Europa probabil vei gasi doar la Kyosho. Pana gasesti ce-ti trebuie, daca tot ai emitator 27Mhz de la MR02, il poti folosi si la AWD, e mult mai simplu.
Ulterior, daca tot nu gasesti in Europa si nu vrei sa comanzi din USA ( il au aici: http://www.atomicmods.com/Products/Kyosho-...18__14265.aspx), nu ai altceva mai bun decat sa-ti mai iei un sasiu cu PCB 2.4 sau sa iei varianta cu PCB + TX de la The Border ( super scump magazin ai gasit ) iar un emitator il poti pastra de rezerva sau il poti vinde.
0

#49 Useril este offline   Tommyx 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 March 2009 - 02:31 PM

Vezi postareaRed Team, la Mar 17 2009, 12:57 PM, a spus:

Man, e chiar super locu' vostru de joaca, se vede ca sunteti pasionati. Daca vreodata o sa trec prin Oradea, sigur o sa va vizitez.
Acolo functioneaza si un magazin sau sunt doar modelele voastre ??? :)
Din pozele astea se vede mai clar, este un circuit Mini 96.

Ti-am trimis un PM.

Intr-adevar functioneaza si un magazin RC acolo, dar masinile prezentate in poze nu sunt de vanzare(mai putin countach-ul si Knight rider-ul care sunt noi)... nu am mentionat de magazin ca sa nu se interpreteze ca reclama...
aero
0

#50 Useril este offline   Alexandru Barbat 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 18 March 2009 - 02:38 PM

Vezi postareaRed Team, la Mar 18 2009, 03:08 PM, a spus:

Cam offtopic, da' hai sa-ti spun ce ai putea face:

PCB de 2.4 Ghz ASF, in Europa probabil vei gasi doar la Kyosho. Pana gasesti ce-ti trebuie, daca tot ai emitator 27Mhz de la MR02, il poti folosi si la AWD, e mult mai simplu.
Ulterior, daca tot nu gasesti in Europa si nu vrei sa comanzi din USA ( il au aici: http://www.atomicmods.com/Products/Kyosho-...18__14265.aspx), nu ai altceva mai bun decat sa-ti mai iei un sasiu cu PCB 2.4 sau sa iei varianta cu PCB + TX de la The Border ( super scump magazin ai gasit ) iar un emitator il poti pastra de rezerva sau il poti vinde.

Multumesc mult pentru raspuns,

Pentru tx de 27Mhz am cumparat masinuta a doua (M02i) + un set de cristale dar vreau sa folosesc tx-ul de 2.4 Ghz (e mai mic si cred ca se poate regla mai bine..doar e tehnologie mai noua :) ) . De fiecare data cand pornesc mini-modelul tb. sa reglez telecomanda(si niciodata nu e reglata perfect) + pare ca se deregleaza in timp ce ma joc.

La kyosho unde? ca pe site-ul de kyoshoeurope imi apare doar harta angliei.

Unde ar tb. sa postez ca sa fiu on topic? N-am gasit un topic exclusiv pt. mini-z (am cautat).
0

#51 Useril este offline   Red Team 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 March 2009 - 02:56 PM

Vezi postareaAlexandru Barbat, la Mar 18 2009, 02:38 PM, a spus:

Multumesc mult pentru raspuns,

Pentru tx de 27Mhz am cumparat masinuta a doua (M02i) + un set de cristale dar vreau sa folosesc tx-ul de 2.4 Ghz (e mai mic si cred ca se poate regla mai bine..doar e tehnologie mai noua :) ) . De fiecare data cand pornesc mini-modelul tb. sa reglez telecomanda(si niciodata nu e reglata perfect) + pare ca se deregleaza in timp ce ma joc.

La kyosho unde? ca pe site-ul de kyoshoeurope imi apare doar harta angliei.

Unde ar tb. sa postez ca sa fiu on topic? N-am gasit un topic exclusiv pt. mini-z (am cautat).

Sa speram ca Florin, moderatorul tolereaza aceasta discutie :D

Eu m-am uitat la Kyosho.de, dar nu au. E posibil sa gasesti si prin Asia / Japonia, dar mai repde iei din USA. Emitatorul e mai mic intr-adevar, dar nu are asa multe reglaje cate iti inchipui tu. O alta solutie ar mai fi sa iei un emitator KoPopo si un modul 2.4 ASF ( tot din USA ), sau poate gasesti si in Europa si ai scapat de orice grija. Desi mai scumpe, aceste emitatoare sunt int-adevar de top si poti face o multime de reglaje la model.
0

#52 Useril este offline   Alexandru Barbat 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 18 March 2009 - 03:46 PM

Vezi postareaRed Team, la Mar 18 2009, 03:56 PM, a spus:

Sa speram ca Florin, moderatorul tolereaza aceasta discutie :D

Eu m-am uitat la Kyosho.de, dar nu au. E posibil sa gasesti si prin Asia / Japonia, dar mai repde iei din USA. Emitatorul e mai mic intr-adevar, dar nu are asa multe reglaje cate iti inchipui tu. O alta solutie ar mai fi sa iei un emitator KoPopo si un modul 2.4 ASF ( tot din USA ), sau poate gasesti si in Europa si ai scapat de orice grija. Desi mai scumpe, aceste emitatoare sunt int-adevar de top si poti face o multime de reglaje la model.

Emitatorul il am de la prima comanda (sasiu cu receptor 27Mhz si emitator 2.4Ghz Perfex KT-18). Daca nu o sa fiu multumit o sa imi iau si alt emitator dar prima oara vreau sa vad cum merge (imi place ca e mai mic si are antena mica)

Atunci asta e o sa fac comanda la atomic chiar in seara asta(prima data am facut tot acolo dar paypal mi-a respins tranzactia.. fara sa imi dea motiv si apoi am facut la the-border)

Daca poti sa imi recomanzi niste cauciucuri foarte (super)aderente, sau ce folositi voi? (ma joc pe parchet)? (grad mai mic grip mai mare dar inca tot nu imi e clar)

Si inca o chestie pe care nu am inteles-o la ce se refera unghiul de "toe in", "toe out" pt. piesa de directie (front tie rod) si pt. piesa din spatele masinii similara. (vreau sa inteleg care e diferenta fizica intre doua piese cu unghi diferit..am inteles ca are implicatii in modul in care vireaza masina sau rulajul in linie dreapta.. dar n-am prins mecanismul :) )

Multumesc
0

#53 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 2307
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 18 March 2009 - 05:30 PM

este foarte la limita discutia
va rog sa nu aprofundati ca voi fi nevoit sa sterg daca nu fac asta dupa se va spune ca fac favoruri si este ultimul lucru pe care il vreau
ma refeream strict la discutia despre magazin in rest totul este ok
imi cer scuze dca nu am specificat

Aceasta postare a fost editata de Flo234: 18 March 2009 - 06:58 PM

0

#54 Useril este offline   Red Team 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 March 2009 - 05:39 PM

Ok Florin!

Alexandru, ai PM
0

#55 Useril este offline   Alexandru Barbat 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 18 March 2009 - 07:25 PM

Vezi postareaRed Team, la Mar 18 2009, 05:39 PM, a spus:

Ok Florin!

Alexandru, ai PM

Am primit, multumesc.

Mi-am completat tot ce vreau de la atomic(
mai putin ce nu e pe stoc de exemplu 'universal swing arms'
si capac special pt. modulul rx de 2.4ghz).

Vreau sa stiu cat dureaza din momentul in care
fac checkout la order(de la atomicmods) pana il primesc? De la the-border a venit in 2 zile prin tnt express.

La atomicmods vad ca e ems express care e acceptabil ca pret.
0

#56 Useril este offline   Red Team 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 March 2009 - 09:54 PM

Vezi postareaAlexandru Barbat, la Mar 18 2009, 07:25 PM, a spus:

Am primit, multumesc.

Mi-am completat tot ce vreau de la atomic(
mai putin ce nu e pe stoc de exemplu 'universal swing arms'
si capac special pt. modulul rx de 2.4ghz).

Vreau sa stiu cat dureaza din momentul in care
fac checkout la order(de la atomicmods) pana il primesc? De la the-border a venit in 2 zile prin tnt express.

La atomicmods vad ca e ems express care e acceptabil ca pret.

Eu de la Atomic nu am comandat niciodata nimic, dar di alte parti EMS-ul a ajuns in Ro in 3 zile, dar la mine in 7 - * :blink:

Te asteptam la sala.
0

#57 Useril este offline   Alexandru Barbat 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 19 March 2009 - 11:57 AM

Vezi postareaRed Team, la Mar 18 2009, 09:54 PM, a spus:

Eu de la Atomic nu am comandat niciodata nimic, dar di alte parti EMS-ul a ajuns in Ro in 3 zile, dar la mine in 7 - * ;)

Te asteptam la sala.

Am comandat pana la urma la tinyrc.com (au mai multe piese decat atomicmods pe stoc dar e mai scump)

Kyosho Mini-Z MA-010 RC Unit 2.4GHz ASF/ICS PCB
+
Kyosho Mini-Z MA-010 2.4GHz ASF Receiver Cover Set

pt. ca la atomicmods nu aveau capacelul pt. pcb dar acum ma gandesc ca o sa imi trebuiasca si
o surubelnita (nu stiu exact ce e) pt. a face pairing intre rx tx, din cate am vazut nu vine decat
cu "conversion set".

Dupa ce am platit am vazut ca au si cauciucuri "foam" despre care am inteles ca sunt foarte aderente ;)
(am vazut ca sunt interzise in concursuri)

Daca a mai comandat cineva de aici poate imi zice cum pot sa fac tracking la pachet (USPS Express Mail International (EMS) )?

(le-am trimis si mail.. sper sa imi raspunda ;) )

In alta ordine de idei aseara am avut alta problema:

Cum se pot scoate rulmentii din "knuckle" intr-un mod elegant? (deocamdata am articulatiile (knuckle) originale care sunt din plastic)

Exista o presa ? Am vazut ca exista o scula(tot pe tinyrc) pt. inlocuirea rulmentilor de la motor.
0

#58 Useril este offline   Red Team 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 March 2009 - 12:34 PM

Vezi postareaAlexandru Barbat, la Mar 19 2009, 11:57 AM, a spus:

Am comandat pana la urma la tinyrc.com (au mai multe piese decat atomicmods pe stoc dar e mai scump)

Kyosho Mini-Z MA-010 RC Unit 2.4GHz ASF/ICS PCB
+
Kyosho Mini-Z MA-010 2.4GHz ASF Receiver Cover Set

pt. ca la atomicmods nu aveau capacelul pt. pcb dar acum ma gandesc ca o sa imi trebuiasca si
o surubelnita (nu stiu exact ce e) pt. a face pairing intre rx tx, din cate am vazut nu vine decat
cu "conversion set".

Dupa ce am platit am vazut ca au si cauciucuri "foam" despre care am inteles ca sunt foarte aderente ;)
(am vazut ca sunt interzise in concursuri)

Daca a mai comandat cineva de aici poate imi zice cum pot sa fac tracking la pachet (USPS Express Mail International (EMS) )?

(le-am trimis si mail.. sper sa imi raspunda ;) )

In alta ordine de idei aseara am avut alta problema:

Cum se pot scoate rulmentii din "knuckle" intr-un mod elegant? (deocamdata am articulatiile (knuckle) originale care sunt din plastic)

Exista o presa ? Am vazut ca exista o scula(tot pe tinyrc) pt. inlocuirea rulmentilor de la motor.

Desi nu am comandat niciodata la TinyRC, stiu ca e un magazin cu reputatie ok in comunitatea 1/28, pentru comunicare cu ei cred ca e mai usor sa trimiti un " support ticket "

Presa respectiva este doar pentru pinioanele de motor. Rulmentii din fuzetele de plastic ar trebui sa iasa relativ usor.
0

#59 Useril este offline   Alexandru Barbat 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 24 April 2009 - 02:10 PM

A fost de succes comanda(tinyrc) a venit in 4 zile si nu am platit nici vama nici tva. Am mai facut o comanda la atomicmods putin mai mare in valoare (diferentiale cu bile, knuckels din aluminiu, caroserie VDS AWD III 94mm + pinioane de aluminiu + etc) si la asta mi-au cerut sa platesc vama + tva. Poate stie cineva care e cauza.. de ce
odata nu a fost cu vama+tva si a doua oara a fost. Pe cei de la oficiul postal 67 i-am intrebat si mi-au spus ca daca vreau pot sa platesc si vama + tva pt. primul pachet(cauta ei in arhiva).

+ mai am o intrebare: S-a deschis circuitul de la sala palatului? (vineri seara si sambata dimineata)

Sunt curios daca mai merg tot asa prost pe circuit (m-am mai antrenat) :lol:

Vezi postareaRed Team, la Mar 19 2009, 01:34 PM, a spus:

Desi nu am comandat niciodata la TinyRC, stiu ca e un magazin cu reputatie ok in comunitatea 1/28, pentru comunicare cu ei cred ca e mai usor sa trimiti un " support ticket "

Presa respectiva este doar pentru pinioanele de motor. Rulmentii din fuzetele de plastic ar trebui sa iasa relativ usor.

0

#60 Useril este offline   Alexandru Barbat 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 26 April 2009 - 12:05 PM

Am reusit sa ard doua piese mici(practic a luat masina foc) de pe PCB 2 x 3010FET. Gasesc asa ceva (sau echivalentul lor 4562 FET sau 8962 FET) la vreun magazin in Bucuresti?

Multumesc
0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu