salut ai mei aeromodelisti! daca sunteti in posesia planurilor celebrului biplan Antonov An-2 v-as ruga sa le impartiti si cu mine...m-am chinuit cateva zile sa le gasesc pe net, iar rezultatele cautarilor dupa cum banuiati sunt 0...poate voi sunteti mai norocosi....merci
Pagina 1 din 1
Antonov An-2 caut planurile
Postat 17 March 2008 - 10:55 PM
Te-ai uitat in ce a postat azi Fantomas? "numai" vreo 1500 planuri... daca nu ai tzava destul de zdravana sa tragi un giga juma, zii si caut eu pentru tine, le am pe hard acum pe toate.
... cu picioarele pe pamant ...
Postat 18 March 2008 - 01:08 AM
salut,daca vrei iti pot da eu planul,l-am tras separat aseara,problema e ca ce trag nou de pe net trebuie sa uploadez separat de ceea ce am uploadat mai devreme ( cele 3 linkuri ),am planul insa pot sa-ti trimit pe e-mail sau pe messenger daca folosesti asa ceva....apropo am si varianta care are si flotoare ( parca asa le spune),daca nu gresesc este cel care era in intersectie la Doamna Ghica,nu?
si pe messenger ma gasesti cu acelasi id pe care il am si aici.....daca vrei sa-l faci din depron,iti pot da un link unde sa vezi cum se face
si pe messenger ma gasesti cu acelasi id pe care il am si aici.....daca vrei sa-l faci din depron,iti pot da un link unde sa vezi cum se face
Aceasta postare a fost editata de Fantomas_xp: 18 March 2008 - 01:14 AM
Poate Zboara intr-o zi
Postat 18 March 2008 - 07:55 AM
cristinel, la 17 Mar 2008, 22:04, a spus:
m-am chinuit cateva zile sa le gasesc pe net, iar rezultatele cautarilor dupa cum banuiati sunt 0...
Astea sunt bune?
http://www.airwar.ru...raw/an2aiv.html
http://www.airwar.ru.../draw/an2f.html
Est Modus In Rebus...
Postat 18 March 2008 - 12:35 PM
planurile alea sant destul de bune,insa cred ca trebuie sa le mai mareasca un pic,acum depinde si din ce material vrea sa faca aeromodelul,lemn de balsa sau depron,de obicei cand fac un model din depron ( deocamdata fac asa ceva ca sa invat sa zbor si poate dupa aia trec la balsa,oricum ies la fel de bine,dar conteaza si planul ) eu il iau in format PDF tiled ca sa pot sa-l scot la imprimanta si sa nu mai stau sa-l maresc si cateodata ajuta sa ai planul asa.....apropo,de pe acel site am luat si eu cateva planuri :D
Aceasta postare a fost editata de Fantomas_xp: 18 March 2008 - 12:35 PM
Poate Zboara intr-o zi
Arata acest topic
Pagina 1 din 1