Postat 05 May 2008 - 09:07 AM
Rapa Rosie 2008 - pareri ......
Pfff greu de spus. In ciuda efortului organizatorilor a II -ua zi a fost trista din cauza vremii. Cu toate ca am un arcush care este destul de stabil si pe vant puternic, l-am tinut in cutie pt siguranta mea si a celor din jur ( copii , masini).
Se pare ca altii nu au putut realiza ce inseamna o rafala puternica de vant pt un model de , fie el si balsa 0.8- 2 Kg si de aici sumedenia de crashuri.
Mai mult de atat acea tabela cu frecvente era pusa degeaba. Nu s-a respectat aproape de loc. Eu multumesc lui Dumnezeu si lui TUROK ca m-a ghidat spre un 2.4Ghz si nu am avut probleme, dar nu pot sa spun acelasi lucru despre prietenii mei.
Rezultatul nerespectarii frecventelor si a canalelor a fost un arcush aterizat direct in bot si un biplan ne terminat din cauza unui dobitoc care , citez:
,,a pai faceam si eu niste reglaje cu antena mica, ca nu influenteaza pe nimeni".
Norocul acestui dobitoc a fost ca nu au fost razbunatori prietenii mei ca ii puteau pune in bot 3 modele din care 1 termic.
Trecand peste aceste 2 lucruri urate de la rapa , nerespectarea frecventelor si vremea urata din a doua zi, pot sa spun ca
Rapa Rosie a fost un sucess!
Multa lume, modele diverse, multe LiPo consumate, mult nitro ars, galagie de la motoare chair de dimineatza de pana sa ne bem cafeaua,
gratareala, povesti si bancuri la gura ,,ciaunului'', body paininting cu crema si culoare de la la teava de esapament si multe alte nebunii.
Multumesc pe aceasta cale pt gulashul extraordinar :rolleyes: si astept urmatorul eveniment in care sa gratarim, sa ne intersectam frecventele, sa ne minunam de crashurile de la limbo sa ne sara inima din piept cand explodeaza un model termic in aer , deasupra masinilor si sa mai spunem povesti noaptea la foc!
PS: Pt organizatori, trebuie gasita o solutie cu frecventele: Fie confiscarea statilor la cort, fie amedarea usturatoare a celui care isi deschide statia atunci cind nu are clipsul cu canalul la el si se mai poate adauga un timp maxim de folosire a frecventei dupa algoritmul: la 2 ore clipsul trebuie sa treaca pe la toti.
Ceea ce inseamna asa:
-daca sunt 3 statii cu aceeasi frecventaza timpul maxim de pastrare al clipsului sa fie pt fiecare: 2ore /3
- daca sunt 2 : 2ore/2
- daca sunt 5 : 2 ore /5
Iar regula as fie impusa si amendata daca nu se respecta. Cred ca s-ar rezolva o sumedenie de probleme si discutii in legatura cu frecventele si timpul de zbor.
Sorry , we are closed !!!