HIGH-FLY 2oo8 - Alba Iulia
Postat 01 June 2008 - 08:37 PM
debriefing cu slana, branza, ceapa si palinka,premierea castigatorilor celor 3 concursuri.
Multumim Luci ca te-ai spetit ,dar pentru ce ai facut tu acolo cuvintele nu pot exprima ce simt.
Multumim si sponsorilor pentru premiile consistente.
singurul lucru care imi vine acuma in cap este ca mai e un pic si vine ACRO-RC Alba Iulia A-51 in august.abia astept....
p.s. sigur mai revin cu poze...azi sunt frant.
Multumim Luci ca te-ai spetit ,dar pentru ce ai facut tu acolo cuvintele nu pot exprima ce simt.
Multumim si sponsorilor pentru premiile consistente.
singurul lucru care imi vine acuma in cap este ca mai e un pic si vine ACRO-RC Alba Iulia A-51 in august.abia astept....
p.s. sigur mai revin cu poze...azi sunt frant.
Imagini atasate
flying is my life...
Postat 01 June 2008 - 09:16 PM
Shpingă tati...
Super tare, sunt frant de oboseala dar nu conteaza au fost 4 zile superbe...
Vreau sa le multumesc celor care au venit si au ajutat la creeare unei atmosfere superbe...
Sa ne vedem cu bine cat mai curand,
Vlad
Super tare, sunt frant de oboseala dar nu conteaza au fost 4 zile superbe...
Vreau sa le multumesc celor care au venit si au ajutat la creeare unei atmosfere superbe...
Sa ne vedem cu bine cat mai curand,
Vlad
Postat 02 June 2008 - 08:40 AM
Nu pot sa zic decat wow ! ...
0 incidente ... 100% fun .. iar munca celor de la RedSky este incredibila ... Ajungi acolo si nu iti vine sa crezi ce teren de zbor... clipesti te freci la ochi.. si te uiti din nou si nu iti vine sa crezi . Este un loc intradevar al pasionatilor de modelism un loc pe care nimeni din romania nu spera sa il avem... Cand baleam prin filme uitandu-ma la terenurile de zbor de afara... suspinam si ziceam in sinea mea ca nu o sa avem asa ceva in romania.. Acum stiu clar... nu numai ca avem dar e mai tare ca la ei !!!!!!!!
Nu am absolut nimic de comentat.. nimic nimic... totul a fost la superlativ .
0 incidente ... 100% fun .. iar munca celor de la RedSky este incredibila ... Ajungi acolo si nu iti vine sa crezi ce teren de zbor... clipesti te freci la ochi.. si te uiti din nou si nu iti vine sa crezi . Este un loc intradevar al pasionatilor de modelism un loc pe care nimeni din romania nu spera sa il avem... Cand baleam prin filme uitandu-ma la terenurile de zbor de afara... suspinam si ziceam in sinea mea ca nu o sa avem asa ceva in romania.. Acum stiu clar... nu numai ca avem dar e mai tare ca la ei !!!!!!!!
Nu am absolut nimic de comentat.. nimic nimic... totul a fost la superlativ .
DT
Postat 02 June 2008 - 09:58 AM
Am avut un vis ciudat: se facea ca eram cu prietenii in Elvetia si zburam modelele acolo, in conditii super, pe o vreme super (un pic cam calduroasa in unele momente). Spun ciudat, pentru ca mi-am rugat prietenii sa ma ciupeasca sa ma trezesc, dar nu a avut efect. M-am trezit doar in drum spre casa, iar ca dovada ca visul era adevarat, imi statea in masina, pe bord, trofeul HF2008.
Multumesc din suflet, organizatorilor, sponsorilor, voua, celor care ati participat la visul meu.
Multumesc din suflet, organizatorilor, sponsorilor, voua, celor care ati participat la visul meu.
Postat 02 June 2008 - 11:31 AM
Felicitari maxime pentru clubul RedSky si pentru ceea ce au facut! Super oameni, super treaba, totul numa de bine. A mai fost si norocul ca vremea sa fie buna spre foarte buna. Am ramas totusi surprins ca nu au fost mai multi participanti (oricum, e mai bine asa cu putini ca apuci sa zbori mai mult ;) ).