Marinaru, la 26 Dec 2007, 10:32, a spus:
Avand in vedere frumoasa atmosfera a sarbatorilor sfinte, mi-am vizitat profesorul meu de aeromodele si am mai depanat amintiri frumoase de odinioara. In urma discutiei mi-am dat seama ca daca mai rezoneaza cineva la ideea mea, am putea organiza o intalnire a profesorilor pentru ca acestia se se mai poata revedea in grup, asa cum au facut-o o viata intreaga la concursuri, ei fiind astazi total izolati de ce se intampla in aeromodelismul romanesc, din multiple motive.
Ideea este de a organiza o intalnire intr-un sezon comod si fiecare sa ofere posibilitatea transportului si a altor detalii pentru propriul dascal. Daca cineva doreste dar nu isi permite, macar sa urneasca lucrurile si bani vom gasi.
Mai astept si alte pareri din partea voastra.
LA MULTI ANI!!!
sunt de acord si eu..ar fi f.bine daca am putea sa ne intalmim sa facem schimb de experiente etc
totusi aceasta pasiune este putin cunoscuta la noi in tara
eu sunt din iasi si as dori sa cunosc aeromodelisti pasionati cu adevarat
.eu am fost un elev al d-lui profesor octavian chirita la cercul de aeromodelism...la casa pionierului de pe strada saulescu
daca cineva din iasi sau tara este de acord sa organizam o iesire cu aeromodelele sa lase mesaj pt arcus