Modelism - RHC Forum: Propunere organizare intalnire - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Propunere organizare intalnire a profesorilor nostri de odinioara

#1 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 26 December 2007 - 10:32 AM

Avand in vedere frumoasa atmosfera a sarbatorilor sfinte, mi-am vizitat profesorul meu de aeromodele si am mai depanat amintiri frumoase de odinioara. In urma discutiei mi-am dat seama ca daca mai rezoneaza cineva la ideea mea, am putea organiza o intalnire a profesorilor pentru ca acestia se se mai poata revedea in grup, asa cum au facut-o o viata intreaga la concursuri, ei fiind astazi total izolati de ce se intampla in aeromodelismul romanesc, din multiple motive.
Ideea este de a organiza o intalnire intr-un sezon comod si fiecare sa ofere posibilitatea transportului si a altor detalii pentru propriul dascal. Daca cineva doreste dar nu isi permite, macar sa urneasca lucrurile si bani vom gasi.
Mai astept si alte pareri din partea voastra.
LA MULTI ANI!!!

Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 26 December 2007 - 12:18 PM

Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#2 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 26 December 2007 - 12:07 PM

Eu sunt "pentru"!
Ar merge cautata o perioada cu vreme potrivita si intr-un loc pe care-l stiu cu totii. Poate daca s-ar suprapune cu o competitie sportiva ar fi si mai bine (pentru noi :) ). Nu ne-ar fi greu (daca pot si vor) sa-i ducem acolo. Presupun ca stii care sunt competitiile frumoase la care s-ar simti si ei bine. N-ar trebui uitate sotiile lor pe unde mai e cazul. Cine stie, poate un weekend frumos, cu multe amintitri dar fara stresul concursurilor, le-ar face placere.
Cred ca ar trebui evitate lunile de iarna si cele cu caldura extrema. La Multi Ani si pentru ei!
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#3 Useril este offline   arcus 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 31-May 08

Postat 31 May 2008 - 07:53 PM

Marinaru, la 26 Dec 2007, 10:32, a spus:

Avand in vedere frumoasa atmosfera a sarbatorilor sfinte, mi-am vizitat profesorul meu de aeromodele si am mai depanat amintiri frumoase de odinioara. In urma discutiei mi-am dat seama ca daca mai rezoneaza cineva la ideea mea, am putea organiza o intalnire a profesorilor pentru ca acestia se se mai poata revedea in grup, asa cum au facut-o o viata intreaga la concursuri, ei fiind astazi total izolati de ce se intampla in aeromodelismul romanesc, din multiple motive.
Ideea este de a organiza o intalnire intr-un sezon comod si fiecare sa ofere posibilitatea transportului si a altor detalii pentru propriul dascal. Daca cineva doreste dar nu isi permite, macar sa urneasca lucrurile si bani vom gasi.
LA MULTI ANI!!!

[B]
0

#4 Useril este offline   arcus 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 31-May 08

Postat 31 May 2008 - 08:03 PM

Marinaru, la 26 Dec 2007, 10:32, a spus:

LA MULTI ANI!!!

sunt de acord si eu..ar fi f.bine daca am putea sa ne intalmim sa facem schimb de experiente etc
totusi aceasta pasiune este putin cunoscuta la noi in tara
eu sunt din iasi si as dori sa cunosc aeromodelisti pasionati cu adevarat
.eu am fost un elev al d-lui profesor octavian chirita la cercul de aeromodelism...la casa pionierului de pe strada saulescu
daca cineva din iasi sau tara este de acord sa organizam o iesire cu aeromodelele sa lase mesaj pt arcus
0

#5 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 31 May 2008 - 09:21 PM

Sa facem NOI schimb de experienta ne putem intalni usor la Rapa Rosie la anul, sau mai era ceva tot pe acolo (nu vreau sa gresesc data sau denumire) cam in perioada asta a anului.
Subiectul era pentru altceva.
Ai destui pasionati in Iasi de aeromodelism si este foarte probabil sa va intalniti, din moment ce o parte din ei intra pe acest forum.
Spor la treaba si la schimbul de expierienta!
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu