Modelism - RHC Forum: 2008 un an nou - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2008 un an nou Va pregatiti pentru 2008 ?

#1 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 11 December 2007 - 12:34 PM

Se apropie cu pasi repezi sfasitul de an.. parca nu mai venea odata .. Sa nu credeti ca a fost un an prost din punct de vedere modelistic doar ca odata cu sfasitul ultimei intalniri incepe numaratoarea inversa pentru prima intalnire din anul 2008. Cu totii stam in casa acum si cu ochi tristi ne uitam afara la ceata asta densa, la ploaie si la noroiul de afara. Unii dintre noi mai curajosi sunt tot acolo facand asteptarea mai usoara, chinuindu-se sa zboare sub ceata, cu bocancii plini de noroi si cu mainile tremurande pe mansa si e clar ca pasiunea n-are limite dar din pacate varsta are... si altii dintre noi nu mai rezista sa stea in ploaie si frig. Dar exista si alte metode de a face trecerea mai usoara. Sufragerii , bucatarii, dormitoare transformate in mini ateliere zeci de maini dibace sau mai putin dibace mesteresc la ce va fi noua "bomba" pentru anul 2008. Si stii in sinea ta ca vine High Fly si o sa spargi gura targului cu avionul asta si ca de data asta unghiul la motor va fi bine si fuselajul nu va mai fi torsionat si pentru prima oara avionul va zbura drept ( fie vorba intre noi slabe sanse). Cand te apuci si lipesti un eleron sau un profundor parca totul se stinge in jurul tau nimic nu mai conteaza si esti foarte foarte concentrat ... asta pana cand suna la usa colindatorii sau superglue ajunge printr-un mod miraculos de pe balama pe frumoasa fata de masa din bucatarie, pe pisica, caine sau papagal .. si te trezesti brusc pt ca stii ca nevasta, mama, bunica o sa explodeze pt ca superglue nu se scoate decat cu foarfeca. O privire vinovata face ca toate acestea sa treaca repede .... ele stiu ca iubim ce facem. Gandurile revin in goana catre tija de carbon care ne va ajuta sa ne dovenim maiestria ...
As fi vrut sa va spun mai multe sa va impulsionez sa profitati de vrema urata sa va puneti la punct toate modelele sa fiti in perfecta stare de functionare cand se va da startul la zbor in 2008. Sper ca la anul sa zburati si mai mult sa aveti modele si mai frumoase si sa va alocati mai mult timp pt ca se anunta un an incendiar cu multe concursuri cu intalniri din ce in ce mai tari. De abia astept sa va vad din nou la intaniri sa imi aratati cat de mult ati avansat si sa va arat cat de drept am lipit directia anul asta si cat de putin am avansat.
Sper ca mesajul meu sa aiba acelasi efect ca cel de la inceputul anului si sa va doriti sa participati la concursurile si intalnirile din 2008 fara niciun fel de ranchiuna si numai cu ganduri de bine. Mai sper ca valul nou (nu ca as fi io ala vechi), Turok, Redbaron,Florin100% si multi altii ( sa nu se supere ca nu i-am amintit dar astia 3 mi-au venit in cap) sa vina sa ne sparga la intalniri cu zborurile lor sa ne fure cupele la concursuri. Sper sa ne antrenam impreuna si sa ne distram la intalniri si sa ne batem la concursuri in 2008 .

La multi ani modelistici.

Aceasta postare a fost editata de ZOD: 12 December 2007 - 09:57 AM

DT
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu