RedBaron, la 22 Nov 2007, 21:16, a spus:
ZOD, la 22 Nov 2007, 19:20, a spus:
Si sa iti raspund la intrebare.. iti spun eu ce faci... Te lasi de modelism si te apuci de munca . Ce zici ?
crezi tu ? daca toti ar face chestia asta cati modelisti ar mai ramane in RO ?
doar cei ce au salariile peste 1500 $ ...
care sunt destui , dar majoritatea ar trebui sa se lase ...
N-ai inteles nimic.
Faptul ca nu ai bani sau ca muncesti pe putini bani, e numai vina ta, exceptie fac copii si pensionarii.
N-ai bani sa treci strada dar te plangi ca nu poti sa iti cumperi decat brushless ieftin ????? Care iti sunt prioritatile totusi ? Ce ti-ai propus pt viitor ? Faci ceva in sensul asta ? Nu crezi ca ar trebui sa ai rabdare si sa muncesti ca sa ai ? Vrei de-a gata direct ? E cam ciudat nu crezi ? Plus ca plansetul asta cu "n-am bani"..."sunt sarac nu iti pasa de mine" si alte din astea le aud la cersetorii de la marginea strazii de nu vor sa puna mana sa faca ceva. Daca saracia in loc sa te faca sa pui osu sa munceti pe tine te face sa plangi ca o baba inseamna ca ai o problema. .. Asta e reactia multora cand duc lipsa de bani .. in loc sa faca ceva se plang si sunt multi aici care fac asa. Sunt totusi spre multumirea mea destui care daca nu au bani improvizeaza, muncesc si tind la mai mult..
RedBaron te astepti sa iti plang de mila ? Si sa nu imi spui ca tu o duci rau ca esti de nu stiu unde .. stiu multi oameni care in loc sa se planga s-au apucat de munca si veneau din sate de nu exista pe harta si acum o duc foarte bine...
Asta e atitudinea generala a romanilor... se concentreaza mai mult pe autoflagelare decat pe a face ceva concret .. Oricum e bine.. daca nu ar exista din astia care stau si se autocompatimesc nu ar exista altii care sa se suie pe spinarea lor.
Iubesc capitalismul , liberalismul... ies la suprafata doar aia care au ceva in cap si care vor ... restul se asteapta sa le pice in gura.
Stai linistit cu privire la mine, am avut partea mea de lucruri naspa.. cand se rupea elicea de 5 euro de la planorul cumparat in rate timp de 6 luni de zile aveam impresia ca s-a terminat lumea.. dar oamenii evolueaza... din pacate cei ca tine nu ajung departe daca nu se trezesc la un moment dat.
Ca si incheiere pana la urma s-a trezit cineva , RedBaron , sa faca din sondajul asta o chestie cu care e mai tare si ce bani bagati in modelsim.. N-ai inteles nimic copile.. treseste-te pana nu e prea tarziu.
PS : Stiu pe cineva f.f.f.f respectabil si f.f.f in varsta care va bate la cur pe toti super modelisti ca tine si face avioane din resturi si nu l-am auzit NICIODATA plangandu-se.
Aceasta postare a fost editata de ZOD: 23 November 2007 - 01:24 PM