Coloanele de ghidare (pe care o sa se miste bucsile cu bile) mi le-a adus cineva de la Targoviste, e o fabrica specializata pe domeniul tevilor si barelor acolo, baiatul cu care am vorbit mi-a spus ca a dat telefon la vinzari acolo si le-a spus ce-i trebuie iar tipii i-au debitat frumos tevile. Trebuie sa aveti grija la transport sa nu se zgirie, ei ti le dau invelite intr-un fel de plasa de plastic dar tot au contact cu mediul asa ca e bine sa le puneti pe un carton ceva.
Da, la matrite o sa lucrez cu avans mic dar tot vreau motoare mai puternice. In alta ordine de idei e foarte probabil ca o sa am si un strung CNC, dar asta e pentru alt domeniu de activitate B). Nu-i vorba ca se pot face chestii interesante si cu el.
Deocamdata imi mai trebuie suruburile de ghidare + alte citeva elemente mai usor de gasit/facut si intentionez sa termin partea mecanica in viitorul apropiat (daca nu intervin alte probleme pe alte activitati ale mele) ceea ce nu ar fi foarte complicat.
La partea electronica insa, oricit m-am interesat (am ratat TIB-ul si-mi pare rau, se pare ca aveam ce gasi) in Ro lucrurile sunt negre. E-adevarat ca nu trebuie mult ca sa se faca lumina insa deocamdata n-am gasit nici motoare si nici controllere (in afara de chestii industriale).
Aceasta postare a fost editata de Machspeed: 02 December 2003 - 08:35 AM

Ajutor

Raspuns nou

Citare Multipla