la honey bee cp2 am cutiuta 4in 1 cu receptor reg giro si mixer..PE EA am 2 reglaje de GAIN SI PROPORTIONAL.NU REUSESC SA REGLEZ ASTEA DOUA.GAIN IN CE POZITIE SAL PUN K SA FIE BINE REGLAT. PROPORTIONALU ESTE TURATIA DIN COADA COADA..AIA O POT REGLA.NU REUSESC CU GAINU.MA AJUTA CINEVA??MULTUMESC
Pagina 1 din 1
GIRO GAIN SI PROPORTIOANL
Postat 10 October 2007 - 07:59 PM
,,Gain"-ul este parametrul care da sensibilitatea cozii heli-ului la influiente destabilizatoare externe; daca e prea spre maxim,coada oscileaza atunci cand e in aer;daca e reglata prea putin sensibila(potentiometrul de reglaj spre stanga) atunci giroscopul isi pierde din efect.Reglajul corect e atunci cand coada sta cat mai fixa,fara sa oscileze si fara sa aiba tendinta sa roteasca heli-ul la cea mai mica adiere de vant. Seteaza-l la sensibilitate maxima(maxim in sensul acelor de ceas,dar fara sa fortezi!) si daca coada oscileaza ,redu cate putin din sensibilitate! La giroscoapele ,,adevarate" reglajul acesta se face din telecomanda...
Postat 13 October 2007 - 11:27 AM
am dat gainu la max si am scazut cate putin dar nu reusesc sal reglez perfect.CAND dau turatie coada o ia in stanga iar ..dak dau turatie din prima se ridik drept si coada o ia spre dreapta.sau invers.....DECI ESTE O HARABABURA....NU INTELEG NIK.DUPA CE DAU GANU LA MAX PROPORTIONALU CUM TREBUIE SA FIE??? MULTUMESC
Arata acest topic
Pagina 1 din 1