Clubul Aeropower are placerea sa va invite la "OUTDOOR HELI MEETING" 2007,in perioada 27-28 octombrie 2007
cu aceasta ocazie se va inaugura si terenul de zbor aflat in proprietatea clubului din comuna Adunatii-Copaceni.
conditii:
-teren amenajat pentru zbor la standarde;
-toalete ecologice;
-generator 220 v;
-apa;
-controlul frecventelor;
-gratar organizat de catre club.
pentru info suplimentare despre modul de ajungere la teren sau diverse,
rugam anuntati participarea aici sau la contactul mai sus mentionat cu minim 5 zile inainte pentru dimensionarea gratarului.. :(
in caz de prognoza nefavorabila,se poate modifica data intalnirii,cu notificare prealabila.
Pagina 1 din 1
MEETING HELI-FUN-BUCURESTI 27-28.10 2007
Postat 20 September 2007 - 05:39 AM
Daca este inaugurare aerodrom, de ce nu si cu avioane?
Cazare undeva in apropriere sau camping?
Pozitia pentru GPS?
Poza?
Cazare undeva in apropriere sau camping?
Pozitia pentru GPS?
Poza?
Aceasta postare a fost editata de wabo1: 20 September 2007 - 05:48 AM
Walter Born
rhc@born.ro
rhc@born.ro
Postat 29 September 2007 - 08:01 AM
Scuze pt raspunsul intirziat .Nu se zboara avioane din doua motive: 1 este HELI MEETING si 2, pista pt avioane nu este gata deocamdata
- despre cazare nu pot sa va spun nimic momentan ,cautam ceva accesibil , ar fi ceva la iesirea din BUCURESTI ,dar mai multe detalii o sa va dam cu cel putin 10 zile inainte .
- despre cazare nu pot sa va spun nimic momentan ,cautam ceva accesibil , ar fi ceva la iesirea din BUCURESTI ,dar mai multe detalii o sa va dam cu cel putin 10 zile inainte .
Postat 24 October 2007 - 09:40 AM
Se mai tine intilnirea ? se poate da amanunte de cum se ajunge , ora si data sau un numar de telefon corect, la cel postat raspunde o doamna si nu-l cunoaste pe Dragos.
Bafta si CAVOK
Bafta si CAVOK
Primul sosit ,ultimul plecat..
Postat 24 October 2007 - 03:55 PM
de fapt s-a reprogramat pt primavara datorita conditiilor meteo din ultimele zile ,si a accesului greoi (de noroi) la terenul de zbor.
flying is my life...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1