Modelism - RHC Forum: 2 banuti - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

2 banuti merita sau nu?

#1 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 16 August 2007 - 09:31 AM

Suntem la generalitati... modelistii au si ei viata lor in afara campului de zbor..

Deci.. va intreb dragi colegi ce sa fac ? De fiecare data cand cumpar un pachet de tigari in drumul meu spre casa de la un magazin de langa blocul meu restul la pachetul de tigari de 4.8 lei din 5 lei este invariabil o bomboana naspa. E o mamaie acolo... si imi e rusine sa ii fac scandal ca sunt 2 banuti si e mai batrana decat mama pe de alta parte e frustrant.. sunt banutii mei . Nu imi spuneti sa ma duc la alt magazin.. ala e in drumul meu. Sa merg cu bani potriviti .. hmm.. ok.. dar de ce se mai intampla asa ceva ?

Cealata patanie.. la care nu ma asteptam dupa 17 ani de capitalism.. ma duc sa iau bere de la alt magazin.. si nu am reusit sa iau 3 sticle de bere ca nu aveam sticla la schimb.. ???????? wtf !!!! M-am dus la alt magazin si am luat.. doar nu era sa raman insetat.. dar totusi.. La voi se mai intampla asa ceva ? (nu imi spuneti sa iau la doza ca nu imi place).

Jumate gluma jumate serios putem sa dezbatem subiectul asta aici .
DT
0

#2 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 16 August 2007 - 09:48 AM

Citeaza

cand cumpar un pachet de tigari in drumul meu spre ...Nu imi spuneti sa ma duc la alt magazin

Lasa-te de fumat!!

Citeaza

ma duc sa iau bere de la alt magazin.. si nu am reusit sa iau 3 sticle de bere ca nu aveam sticla la schimb.. ????????

Lasa-te de baut!!

...Lasa-te de femei!!

APUCA-TE DE AEROMODELISM!!!...e mai scump si mai periculs decat toate trei la un loc plus in vena!

Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 16 August 2007 - 09:50 AM

Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#3 Useril este offline   gsteph 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 104
  • Inregistrat: 12-May 03

Postat 16 August 2007 - 10:58 AM

@zod: cred ca luam tigari de la acelasi magazin... nu si berea...
ce faci cu bomboanele? eu le las la iesire pe un pervaz daca le iau.

o intamplare care m-a frapat: Sf. Gheorghe (delta), carciuma/terasa din sat, ma duc sa iau 2 beri, 7 lei (7*1). platesc, iau berea, si imediat dupa ma trezesc ca vine barmanita sa imi aduca 1 leu inapoi, ca am gresit si am pus 8! a doua zi, acelasi loc, aceleasi 2 beri, 7 lei (5+2*1), platesc, insfac berile, si aud in urma mea: "domu'! domnu'! mi-ati dat mai mult...." si mi-a dat iar 1 leu inapoi (erau probabil 2 bancnote lipite).

nu stiu ce sa cred, pentru ca nu mi s-a mai intamplat. adica nu cu 1 leu (cu mult mai multi, da), si mai ales nu pe litoral. nu e chiar litoral, sa zicem ca e cam pe acolo.
am observat ca desi lumea e saraca, multi au bun simt.
0

#4 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 August 2007 - 11:09 AM

Nu iau bomboanele.. de fapt pt mine cred ca pastreaza aceeiasi bomboana mereu.
DT
0

#5 Useril este offline   victordegalati 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 562
  • Inregistrat: 15-May 04
  • Interests:shipmodels

Postat 16 August 2007 - 01:43 PM

metoda verificata personal:
stringe bomboanele,cind s-au adunat de valoarea unui pachet de tigari,du-te ,cere un pachet de tigari,baga-l in buzunar,lasa-i bomboanele pe masa si la revedere
0

#6 Useril este offline   Shumica 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 22-May 06

Postat 16 August 2007 - 03:17 PM

Nu esti nici primul si nici ultimul care pateste asa ceva ... mie din fericire mi se mai da cate o ciunga :)
Asta este o politica bombelor de cartier care incet incet va disparea ... cel putin asa sper.
Vorba lui @victordegalati ia bomboana de fiecare data si in cel mai rau caz le dai la aurolaci.
Poate o golesti pe baba de bombonele si primesti si tu ciunga :)
Si ieri va fi o zi !
0

#7 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 August 2007 - 03:17 PM

victordegalati, la 16 Aug 2007, 13:43, a spus:

stringe bomboanele,cind s-au adunat de valoarea unui pachet de tigari,du-te ,cere un pachet de tigari,baga-l in buzunar,lasa-i bomboanele pe masa si la revedere

FOARTEEE TARE !!!!! Asta e cea mai tare idee ever !!!!
DT
0

#8 Useril este offline   Dexter_Jr 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1589
  • Inregistrat: 28-February 06

Postat 18 August 2007 - 12:21 AM

ZOD, la 16 Aug 2007, 15:17, a spus:

idee verificata (nu pe tigari...pe o sticla de cola) cu pastile de orbit, airwaves si alte cele.
s-a uitat vanzatoarea urat la mine dar a tacut si a luat "pastilele"
ceea ce e e aiurea e ca deja si-au luat-o in cap si au trecut de la bomboana naspa de 5 bani, la pastila de 20de bani si mai nou la plicu de cafea/frappe de 35-50 de bani. azi maine vad ca imi dau pachetu de guma ca n-au rest 1 leu...
Experimental Rocketry
The only way to fly...

0

#9 Useril este offline   ducati999 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 855
  • Inregistrat: 11-February 06

Postat 18 August 2007 - 01:55 AM

Dexter_Jr, la 18 Aug 2007, 00:21, a spus:

ZOD, la 16 Aug 2007, 15:17, a spus:

idee verificata (nu pe tigari...pe o sticla de cola) cu pastile de orbit, airwaves si alte cele.
s-a uitat vanzatoarea urat la mine dar a tacut si a luat "pastilele"
ceea ce e e aiurea e ca deja si-au luat-o in cap si au trecut de la bomboana naspa de 5 bani, la pastila de 20de bani si mai nou la plicu de cafea/frappe de 35-50 de bani. azi maine vad ca imi dau pachetu de guma ca n-au rest 1 leu...

he he he cel mai tare subiect :lol: !!!!!

intr-o seara vorbeam cu un priten ...si din vorba in vorba ,zice el : " ba tu stii cata spaga lasa-m noi intr-o luna !!!???!!! " eu am raspuns ca nu stiu !!!!

a doua zii am taiat o sticla de prigat si m-am pus pe treaba nu am mai lasat un ban....rest de la benzina + rest de la tigari + paine si asa mai departe .....( la monetarie ma refer : 2bani,5 bani ...etc )

la fix o luna am taiat sticla si m-am pus pe numarat ....am avut de numarat nu gluma ...am strans suma de 90 de ron ...nu mi-a venit sa cred ....=))=))=))
vizitati site-ul meu : http://salmin.cabanova.ro

bafta
sa Curga ZeAmA!!!!!!!!!!!!!!!
0

#10 Useril este offline   Pletila 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 752
  • Inregistrat: 10-April 03

Postat 18 August 2007 - 09:13 PM

La supermarketul "Kaufland", politica firmei, obliga pe cel de la casa sa iti dea restul (banutii tai,e drept) pana la ultima letzcaie.Deorece mi-e foarte aproape de locul de munca, intru destul de des sa fac cumparaturi,motiv pentru care m-am umplut de marunti de 5 bani si de 1 ban.Pana aici toate bune si frumoase, insa e imposibil sa mai dau monedele de 1 ban si 5 bani in alte magazine.Pur si simplu nu vor sa-i primeasca, si nici timp de scandal nu am.E drept ca si aia sunt tot bani..Dar nu-i primeste nimeni...exceptand Kaufland,insa e greu sa cumperi o paine cu monede de 1 ban, si cu siguranta data viitoare tot voi primi rest foarte marunt.

@ ZOD: Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se intample ,si sa ai banuti sa-ti rupa buzunarele.http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif

Aceasta postare a fost editata de Pletila: 18 August 2007 - 09:14 PM

Homo Nauticus
0

#11 Useril este offline   Dexter_Jr 

• Moderator RHC

Postat 18 August 2007 - 11:54 PM

daca nu primesc banii poti face scandal foarte mare... sunt in circulatie? sunt recunoscuti de BNR? da atunci trebuie sa ti-i accepte fara comentarii. daca eu merg si vreau sa cumpar o sticla de jack daniels cu monede de 1 ban si de 5 bani ei sunt obligati sa imi accepte metoda de plata...la fel si daca merg sa cumpar o guma turbo cu bancnota de 500 de lei...
si culmea ca aici in toate magazinele ma intreaba daca nu am marunti...

Aceasta postare a fost editata de Dexter_Jr: 18 August 2007 - 11:54 PM

Experimental Rocketry
The only way to fly...

0

#12 Useril este offline   VanPulov 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 503
  • Inregistrat: 01-August 06
  • Interests:navo

Postat 19 August 2007 - 01:52 AM

gsteph, la 16 Aug 2007, 10:58, a spus:

cred ca toti luam de la acelasi magazin desi locuim in orase diferite http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/wink.gif
asta e o chestie care ma scoate din sarite(bomboana ca rest)
de exemplu langa caminul meu din cluj este un ABC la care tot timpul iti da rest cate o caramea cate o bomboana..... si culmea in casa de marcat unde se tin banii au un loc unde in loc de bani au bomboane, chestia e ca patronul ar trebui sa fie tras la raspundere nu vanzatoarea pt ce de multe ori e nevoita sa dea ca rest bomboane pt ca nu are efectiv marunti lucru care ar trebui sa il rezolve patronul
eu de exemplu am facut scandal ca nu mai vreau bomboane si de atunci cand vanzatoarele ma vad ca intru in magazin se cauta de toti maruntii http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif
vreau sa mentionez ca asta e o chestie care se intampla doar la noi
de exemplu in Germania iti da rest pana la ultimul cent, si culmea chiar daca zici ca ai sa dai marunti ca sa iti dea bani mari, insista sa iti dea restul asa cum trebuie
dar asta e....
o solutie ar fi in prima faza o reclamatie la OPC

Numa bine !
0

#13 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 August 2007 - 02:25 PM

Noo... nu OPC-ul rezolva problema. Ideea e ca recunosc nu am facut scandal pana acum.. Am zis si mai sus.. ma simt furat oarecum.. aia 2 banuti (am zis asa .. metaforic 2 banuti ca sunt restul de la 5 lei la 4.8 ... adica fro 20 de banuti) daca ii pierd nu imi pasa.. e vorba de principiu. De ce nu pot sa fac scandal.. ma simt aiurea ...

Cred ca o sa abordez problema cu misto.. cand imi da bomboana o sa ii cer de vanilie .. daca imi da de vanilie sa ii cer de ciocolata si daca au si de una si de alta sa ii cer de scortisoara sau de mere cu banane si sa ii zic ca nu imi place sa imi dea altceva. Pana se plictiseste si imi da restul.

Hai ca vad ca nu sunt singurul. Facem ARR (asociatia de recuperat restul) ?
DT
0

#14 Useril este offline   Dexter_Jr 

• Moderator RHC

Postat 19 August 2007 - 06:13 PM

Asociatia Recuperatorilor de Rest... ;) suna mai bine
iar ca imn propun "Twisted Sisters-We're not gonna take it" (the candy that is)
Experimental Rocketry
The only way to fly...

0

#15 Useril este offline   nelu bv 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 658
  • Inregistrat: 19-May 07

Postat 19 August 2007 - 07:19 PM

gsteph, la 16 Aug 2007, 10:58, a spus:

o intamplare care m-a frapat: Sf. Gheorghe (delta), carciuma/terasa din sat, ma duc sa iau 2 beri, 7 lei (7*1). platesc, iau berea, si imediat dupa ma trezesc ca vine barmanita sa imi aduca 1 leu inapoi, ca am gresit si am pus 8! a doua zi, acelasi loc, aceleasi 2 beri, 7 lei (5+2*1), platesc, insfac berile, si aud in urma mea: "domu'! domnu'! mi-ati dat mai mult...." si mi-a dat iar 1 leu inapoi (erau probabil 2 bancnote lipite).

nu stiu ce sa cred, pentru ca nu mi s-a mai intamplat. adica nu cu 1 leu (cu mult mai multi, da), si mai ales nu pe litoral. nu e chiar litoral, sa zicem ca e cam pe acolo.
am observat ca desi lumea e saraca, multi au bun simt.

la carciuma din sf. ghe. nu am avut niciodata probleme. merg de 4 ani in delta la sfantu si de fiecare data am fost tratat f bine. sant oameni saraci dar sant corecti

Aceasta postare a fost editata de nelu bv: 19 August 2007 - 07:19 PM

Decat sa bei si sa conduci mai bine fumezi si zbori !!!!!!!
0

#16 Useril este offline   volint 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 41
  • Inregistrat: 24-May 07

Postat 23 August 2007 - 08:25 AM

Tare subiectul... pana acu' vreo 4-5 ani aveam aceeasi "problema".... S-a rezolvat de la sine: AM BAIAT MARE!!! Ha, ha ha... Sa indrazneasca vre-un vanzator/vanzatoare sa nu-mi dea maruntisul !!! Am "spatele" cu mine care aduna la pusculita tot ce pica!! (Acu' strange pt HALO 2). Si sa nu-mi ziceti ca nu trimiteti copii dupa BR si tabac, ca nu va cred!!!

Spor!!..
0

#17 Useril este offline   Dexter_Jr 

• Moderator RHC

Postat 23 August 2007 - 11:04 AM

volint, la 23 Aug 2007, 08:25, a spus:

Tare subiectul... pana acu' vreo 4-5 ani aveam aceeasi "problema".... S-a rezolvat de la sine: AM BAIAT MARE!!! Ha, ha ha... Sa indrazneasca vre-un vanzator/vanzatoare sa nu-mi dea maruntisul !!! Am "spatele" cu mine care aduna la pusculita tot ce pica!! (Acu' strange pt HALO 2). Si sa nu-mi ziceti ca nu trimiteti copii dupa BR si tabac, ca nu va cred!!!

Spor!!..

care au copii....
PS: pustiu tau n-a auzit de torrente?
Experimental Rocketry
The only way to fly...

0

#18 Useril este offline   Olaf The Viking 

• MEGA Membru
  • Postari: 1259
  • Inregistrat: 17-June 03
  • Interests:Machete statice, Feteasca Neagra

Postat 23 August 2007 - 01:49 PM

Banuiesc ca nici nu s-a pus problema sa mergem la cumparaturi cu bani potriviti, nu? Noi suntem cumparatori, ni se cuvine tot. Si daca legea ne si ajuta de ce sa nu profitam si sa-i dam in cap comerciantului ala care traieste din 200 lei vechi adaos la o bomboana. Hai sa-i dam la cap ca nu se duce la banca sa schimbe si pierde vremea anapoda sa faca o situatie cu facturile de intrare si iesire pe 6 luni in urma ca asa i s-a sculat statului roman sa ceara peste noapte. Faptul ca a doua zi s-ar putea sa nu mai fie acolo nu ne preocupa, vom merge la supermaket sa ne luam tigari. Si acolo ne da si rest.

Si ca tot aud de tarile civilizate si se da exemplu America sa va povestesc un pic ce am vazut si patit acolo. M-am urcat ca smecheru' in autobuz ca pe jos nu se pune problema sa mergi daca vrei sa ajungi in aceeasi zi unde te intereseaza (ma duceam la un magazin de machete pus la mama naibii). La intrare, langa sofer este un aparat in care introduci bani, bancnote sau monezi. Calatoria era vreo 1.5$, evident ca nu aveam marunti iar acolo scria clar: "Nu se da rest, soferul nu shimba bani". Asa aer de smecher am avut cand am bagat bancnota de 10$ si soferu mi-a zis "Thenk yu'" si a demarat.

Pe plaja, exista magazine de unde iti cumperi bere si hamburgheri. Stiti ce scrie mare deasupra: "Veniti cu bani potriviti. Nu dam rest!".

Si pana la urma e normal sa fie asa. Daca in spatele meu mai sunt 4-5 persoane care vor sa urce in autobuz sau sa-si ia o bere si apar eu ca smecherul cu hartia de 5 milioane ca m-a durut fix in dos si nu am bani schimbati nu e normal sa-i tin in loc pe toti.

Am fost in nu stiu ce bazar si mi-am luat niste fructe. Aia aveau o casa de marcat dar nu bateau pe ea deloc. Am cerut eu bon ca vroiam sa intru nu stiu unde si ma gandeam sa nu aiba si aia acolo fructe si sa pic de hot. Dar asta mi-a zis ca oricum nu era nici o problema ca nu am nevoie de bon. Si asta in tara in care Fiscul e mai puternic decat Justitia (amintiti-va ca Fiscul l-a infundat pe Al Capone).

Pe de alta parte chiar niciodata sa nu ai 2 mii vechi si mereu sa dai bomboane rest e destul de jenant. Dar pe de alta parte bine ca iti da ceva. Altii te intreaba pe tine daca nu ai 2 mii in speranta ca tu o sa te simti vinovat ca nu ai marunti la tine si o sa le spui "Dati-mi ce si cum aveti!". Deci suntem vinovati ca nu avem marunti? Evident ca nu suntem, ca nimeni nu ne da rest, deci nu avem cum sa avem marunti. Dar sunt banci peste tot, am putea intra sa schimbam. Ultima data cand am fost la BCR unde avem contul firmei si facem frecvent operatii cu sume mari am indraznit sa vreau sa schimb niste bani in monezi, ca sa avem sa dam rest. Atat s-a scarpinat si a oftat si pana la urma mi-a schimbat mai putini bani pe motiv ca nu au decat atat, incat m-a scarbit si procedam la fel ca si pana acum: trimitem femeia de serviciu in colt, la Covrigarie, sa schimbe banii.

Asa ca probabil ca de aia tanti aia batrana nu are rest pt Zod, ca vin aia de la farmacia de alaturi sa schimbe.
http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif :lol:
Intai da cu toporu' si pe urma intreaba-l ce-a vrut!
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
0

#19 Useril este offline   volint 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 41
  • Inregistrat: 24-May 07

Postat 23 August 2007 - 04:35 PM

Dexter_Jr, la 23 Aug 2007, 11:04, a spus:

volint, la 23 Aug 2007, 08:25, a spus:

Tare subiectul... pana acu' vreo 4-5 ani aveam aceeasi "problema".... S-a rezolvat de la sine: AM BAIAT MARE!!! Ha, ha ha... Sa indrazneasca vre-un vanzator/vanzatoare sa nu-mi dea maruntisul !!! Am "spatele" cu mine care aduna la pusculita tot ce pica!! (Acu' strange pt HALO 2). Si sa nu-mi ziceti  ca nu trimiteti copii dupa BR si tabac, ca nu va cred!!!

Spor!!..

care au copii....
PS: pustiu tau n-a auzit de torrente?

Care n-aveti p-ai vostrii puteti trimite p-ai vecinilor, cunoscutilor, etc...
"Pustiu" are 10 ani si stie de torrenti, dc++ si altele, insa de ce sa "fure" cand poate sa "munceasca"?
0

#20 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 August 2007 - 05:24 PM

Foarte tare Olaf...Ma gandeam ca o sa apara si cineva cu gandirea de genul celei pe care ai expus-o.

Nu nu ma intereseaza daca dispare buticul din colt... inseamna ca nu a fost in stare sa functioneze. Nu nu ma intereseaza ce face tanti aia si de ce n-are marunt. Ma interesa lipsa de bun simt.. nu m-a intrebat niciodata daca vreau bomboanele.. si nu am vazut nicaieri un anunt ca sa vin cu bani potriviti. Ideea e ca stiu ce vinde acolo si ce vad e... se vinde la 5 bani cafea si sunt in permanenta 10-15 taximetristi acolo care cumpara... rest are.. e vorba de nesimtire.

Si da sunt cumparator .. ma astept sa cumpar marfa cu pretul de pe raft si sa cumpar ce vreau eu nu ce vrea vanzatorul.. M-am dus sa cumpar 1 pachet de tigari .. si am cumparat si 2 bomboane ca vreau ca nu vreau. Poate tie ti se pare normal mie nu. Chiar ma intereseaza de banii MEI nu de banii lor.. e foarte tare frate.

PS: Mi se rupe in 2 de Americani.. n-au nimic in cap si nu imi place modul lor de viata.. mai putin la RC unde sunt tari rau.

"Dar pe de alta parte bine ca iti da ceva." ahahahahha ... foarte tare frate. Bine ca nu mi-a dat si un sut in cur sa ies dracu afara din magazin daca nu vreau bomboanele..

Nu tati.. sunt banii mei si ii vreau. Daca n-are imi zice ca n-are rest si ma duc in alta parte. Asta o inteleg.
DT
0

#21 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 23 August 2007 - 06:30 PM

ZOD, la 23 Aug 2007, 18:24, a spus:

-Nu nu ma intereseaza daca dispare buticul din colt...
-nu ma intereseaza ce face tanti aia si de ce n-are marunt. ..
-e vorba de nesimtire....
-cumpar ce vreau eu nu ce vrea vanzatorul...
-ma intereseaza de banii MEI nu de banii lor...
-Mi se rupe in 2 de Americani..

Ziceai ca te rusinezi sa-i spui in fata...tot a fost bun la ceva subiectul asta...nu stie saraca ce o asteapta acu' cand te duci din nou le ea!!! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/cool.gif
N-AI CURAJ, N-AI CURAJ, N-AI CURAJ...

Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 23 August 2007 - 06:34 PM

Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#22 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 23 August 2007 - 06:54 PM

Sa nu credeti ca vreau sa ma bag in seama. Pur si simplu va expun faptele.
Pe aici nu prea se umbla cu bani. Deci problema restului se limiteaza doar la cateva magazine gen Dollarama. Va spun cu toata sinceritatea ca nu exista nici un precedent sa nu fi primit ultimul cent ca rest. Nu exista scuza ca "nu am rest".
Dar, cam in acelasi context, singurul loc unde nu erau preturi afisate si nenea gestionarul mi-a spus pretul DUPA ce s-a uitat la mine, a fost la magazinul "Bucuresti". Bineinteles ca patronul este un roman. Va rog sa ma credeti ca evit cat pot sa merg acolo.
0

#23 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 August 2007 - 09:24 AM

Marinaru, la 23 Aug 2007, 18:30, a spus:

N-AI CURAJ, N-AI CURAJ, N-AI CURAJ...

Recunosc .. n-am. Imi e tarsa de ea.
DT
0

#24 Useril este offline   Olaf The Viking 

• MEGA Membru
  • Postari: 1259
  • Inregistrat: 17-June 03
  • Interests:Machete statice, Feteasca Neagra

Postat 24 August 2007 - 11:16 AM

Nu ai precizat ca are si nu vrea sa-ti dea. In cazul asta poate îi esti antipatic. :) :D :D

Dar daca nu te deranjeaza ca se inchide chioscul, care este "in drumul tau" lasa-i in pace sa se inchida si du-te in alta parte.

Sau poti folosi ideea aia cu stransul bomboanelor. Am citit pe undeva, pe un forum, ca cineva a facut alta faza de genul:

"
- Nu am o mie, va dau guma asta.
- Nu vreau de menta, vreau din aia de portocale.
- Pai aia e cincii mii.
- Pai luati aici 4 bomboane pe care mi le-ati dat saptamana asta rest si dati-mi-o pe aia.
Dupa scandal si dupa ce a venit patronul mi-a dat guma aia de 5 mii. Acum abia astept sa nu aiba rest cincii mii...
"
Intai da cu toporu' si pe urma intreaba-l ce-a vrut!
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
0

#25 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 24 August 2007 - 04:01 PM

in drumul meu spre locuinta pe care o folosesc momentan, ma opresc aproape in fiecare zi(seara, de fapt...), la coltul aleii, la un "butic"; iau apa/suc/lapte, chiar si ceva de mincare, uneori; dintr-o comoditate casnica excesiva, nu ma irita prezenta acolo a acestui magazinas, chiar daca nu e cea mai fericita solutie din punct de vedere a civilizatiei comerciale; la un moment dat, evident ca nu a fost disponibil rest la banii pe care i-am dat eu; a venit propunerea, imediat, sa-mi dea niste bombonele, "...d-alea CA CArameaua...": n-am obiectat, eram prea obosit la ora aia...; am pastrat bombonelele in locasul pentru pahare din masina; la semafor, copilasii care vin si-mi cer una-alta, au primit din ziua aia bombonele, ca bani de tigari nu le dau...
morala: la chiosculetele dintre bloculete, in cartiere "dormitor", e oarecum de inteles, intrucitva, sa n-aiba mereu rest; mai grav mi se pare sa n-aiba rest la cora/metro/selgros/kaufland; in plus, nu mai am parte de "urari" la semafor, ba chiar copilasii aia nefericiti din intersectii se trezesc ca-mi zimbesc, in timp ce vira fulgerator in gura bombonelele=rest; un zimbet de copil merita macar o bomboana...
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#26 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1966
  • Inregistrat: 08-May 02

Postat 24 August 2007 - 08:11 PM

ZOD, la 23 Aug 2007, 17:24, a spus:

Nu tati.. sunt banii mei si ii vreau. Daca n-are imi zice ca n-are rest si ma duc in alta parte. Asta o inteleg.

Corect!
No brain, no headache.....
0

#27 Useril este offline   Pletila 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 752
  • Inregistrat: 10-April 03

Postat 24 August 2007 - 09:33 PM

Hai ca i-am laudat degeaba.Azi la Kaufland nu au avut rest 35 de bani pentru cel din fata si 30 de bani pentru mine.S-au scuzat ca nu au..si nici nu au ceva de dat pe la casa.Am vrut sa ma lamentez da mi-a fost lehamite, mai ales ca mai erau si altii in spate care poate se grabeau.Deci s-au dat pe brazda si astia, si parca vad ca nu se mai dezvata.

Poate ar trebui sa urmam ideea lui mizzone, care deocamdata mi se pare cea mai buna.Sa dam bomboanele copiilor de la semafor.
Homo Nauticus
0

#28 Useril este offline   Dexter_Jr 

• Moderator RHC

Postat 25 August 2007 - 02:36 AM

Pletila, la 24 Aug 2007, 21:33, a spus:

Poate ar trebui sa urmam ideea lui mizzone, care deocamdata mi se pare cea mai buna.Sa dam bomboanele copiilor de la semafor.

bun si cand primesc pliculete de cafea (la un magazin care se vrea a fi decent au langa casa ditamai bolu cu pliculete de cafea), zahar tos, zahar vanilat ce facem?
eu astazi am fost exact la acel magazin si trebuia sa platesc 10,1 lei. i-am dat 11 lei vanzatoarea mi-a zis ca nu are sa-mi dea rest, eu i-am zis ca nu am marunt, am luat bancnota de 1 leu inapoi si am plecat...i-am zis "va las eu altadata"
poate daca le mai fac de vreo 2-3 ori figura se invata sa aiba sa dea rest...daca nu problema lor... eu nu mai iau bomboane, gume si cafele

Aceasta postare a fost editata de Dexter_Jr: 25 August 2007 - 02:36 AM

Experimental Rocketry
The only way to fly...

0

#29 Useril este offline   Radu_ 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1784
  • Inregistrat: 13-March 04

Postat 26 August 2007 - 07:45 PM

Ei vedeti.....de aia este bine sa platesti cu cardul :)
Invata repede si aplica...tot repede!
0

#30 Useril este offline   anton_beton93 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 112
  • Inregistrat: 28-August 07

Postat 08 September 2007 - 03:06 PM

mama lucrand la banca am rugat-o sa-mi schimbe 2,5 lei in monezi de un ban...evident ca m-am dus la non-stop cu mai multi baieti ca sa nu aiba aia tupeu sa comenteze...si am luat un corn si o vafa in valoare 2,2 lei ...vinzatoarea chitra fiind s-a apucat sa numere sictirita... si de atunci mereu ne zice "sper ca nu veniti iar cu monezi"...

Aceasta postare a fost editata de anton_beton93: 08 September 2007 - 03:09 PM

cine sapa groapa altuia departe ajunge!
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu