Modelism - RHC Forum: conector motor cablu flexibil - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

conector motor cablu flexibil

#1 Useril este offline   iony 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2347
  • Inregistrat: 06-April 07

Postat 06 July 2007 - 07:48 PM

http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/cool.gif sal baieti navigatori de curand mi-am luat o freza de mana de la brico cei drept nu prea sofisticata dar mia atras atentia sistemul de prindere al frezelor si cel al burghiilor si m-am gandit ca in acelasi fel sunt si acei conectori motor ax flexibil de la mai multe firme de profil si mam gandit sa fac si eu ,bine bine nu eu , :D ci nenea strungarul de precizie acelasi sistem si iata ce a iesitin tin sa precizez ca (bacurile) sunt schimbabile in functie de marimea axului pe care il folositi si se gaesc in seturile de
freze luate separat .astept concluzii si pareri :lol:http://s181.photobucket.com/albums/x255/iony_photos/?action=view&current=HPIM2980.jpg

Aceasta postare a fost editata de iony: 06 July 2007 - 07:49 PM

0

#2 Useril este offline   deejaydanyaero 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 679
  • Inregistrat: 31-May 07

Postat 06 July 2007 - 07:58 PM

super tare....acum cat te-a costat minunea aceea? m-ar interesa una ptr mine, ptr modelul meu se poate ( contra cost) ca nu gasesc la noi pe siteuri de specialitate. pls....
ceea ce realizez este umbra a ceea ce gandesc
0

#3 Useril este offline   bogdan_minitehnicus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1275
  • Inregistrat: 20-April 07

Postat 06 July 2007 - 10:36 PM

salutare interesanta idee asta cu axu flexibil si cu prinderea sa, ai incercat-o pe navomodelul ala rosu?
E fiabila, de incredere, ce motorizare ai folosit, deci detalii pls nu ne lasa in ceata
Valoarea unui modelist adevarat nu se masoara in numarul de posturi ci in realizarile sale...
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu