11 - 15 Iulie Campionatul National FSR V + E
Postat 05 July 2007 - 06:54 PM
Mai sunt cateva zile pana cand incepe campionatul de navomodele viteza si pentru acest eveniment am pregatit doua modele : FSR V 3,5 cmc si FSR E (electric)
Care mai umbla pe acest forum si participa la campionatul de la Ramnicu Valcea am rugamintea sa posteze ce modele au pregatit pentru concurs.
Nu sunt scutiti nici cei care participa la categoria GALERIE si sa posteze cu ce scule intretin atmosfera ( trompete, stegulete, pocnitori, dinamite, TNT, samd...)
Incep eu:
Florin Romete - concurent Seniori
1. FSR V 3,5 cmc
2. FSR E
Cristina Romete - concurent Juniori
1. FSR V 3,5 cmc
2. FSR E
Care mai umbla pe acest forum si participa la campionatul de la Ramnicu Valcea am rugamintea sa posteze ce modele au pregatit pentru concurs.
Nu sunt scutiti nici cei care participa la categoria GALERIE si sa posteze cu ce scule intretin atmosfera ( trompete, stegulete, pocnitori, dinamite, TNT, samd...)
Incep eu:
Florin Romete - concurent Seniori
1. FSR V 3,5 cmc
2. FSR E
Cristina Romete - concurent Juniori
1. FSR V 3,5 cmc
2. FSR E
...vitezomanul gica spray...
Postat 10 July 2007 - 06:35 AM
lasa, "bre", ca galeria vine...
cit despre numarul de participanti, si noi sintem curiosi.
bafta si minuni!
cit despre numarul de participanti, si noi sintem curiosi.
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 10 July 2007 - 07:18 AM
exista intentia de a merge si viziona cursele din ziua de simbata.
in acest sens, daca mai sint spectatori/calatori doritori, am trei locuri in masina.
plecare simbata la 8, intoarcerea seara.
0747482236.
bafta si minuni!
in acest sens, daca mai sint spectatori/calatori doritori, am trei locuri in masina.
plecare simbata la 8, intoarcerea seara.
0747482236.
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 17 July 2007 - 04:31 PM
Bun, adica numai bun nu e dar in fine... Inteleg ca a fost / era sa fie un accident. Pacat .... nu stiu detalii. Dar in afara de aceste evenimente (cat se poate de regretabile, dealtfel) dupa un concurs (fie el si organizat mai prost) mai ramane ceva: un clasament. Poate cineva sa scrie ceva despre asta? Multumesc... in avans
Stima si consideratiunea
Stima si consideratiunea
Postat 17 July 2007 - 05:21 PM
stamy, la 10 Jul 2007, 08:02, a spus:
din galati vine gun man la 15cc.trebuia sa vin si eu tot la 15 dar s-au ivit alte probleme.
Pai Gunitza oricum are probleme de sanatate in permanenta si tot a putut! El a luat locul III la FSRV-15, seniori.
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
Cu rabdare si ciocan.