Saptamana asta am avut patru iesiri la zbor.
1. Luni, Chitila, cu motoparapanta RC cu motor cu benzina a unui coleg. Incercari foarte prudente la sol.
Caldura coplesitoare, noroc ca am avut cortul lui Marinaru. Am zburat depronul (submotorizat) si l-am busit de l-au luat toti dracii. Era cat pe ce sa i-l dau in cap d-lui Craioveanu. Am facut si un fel de zbor captiv. Modelul facea viraj tare in jurul meu - ma rog - ma invarteam si eu. Nu prea iesea traiectoria circulara din cauza vantului. Dupa vreo zece ture, iesit din invarteala era gata-gata sa-l mai pedepsesc un pic.
2. Marti, Calugareani, cu aceeasi motoparapanta, cu rachetoplanul S8 in misiune de zbor la panta. Vazut prepelite si o pereche de fazani. Acolo e un fel de rezervatie naturala, pe cale de distrugere. Faceam captura de imagine cu un TV-tunner si laptopul - dintr-o camera video cu emitator si receptor. Ma rog, a fost reglata prost si nu a iesit nimic. Motoparapanta a apucat sa fie lansata la panta pe vanticel bun si a planat vreo 4 secunde, timp suficient ca dl. Craioveanu sa testeze comenzile.
Eu m-am dat un pic la panta cu planorasul, dar vantul nu era constant si directia din care batea ne-a obligat sa luam pozitie pe un deal care avea un altul foarte aproape, cam opus vantului si odata iesit din ascendenta dealului propriu, se intra in descendenta celuilalt...... In fine, am zburat vreo 10 minute cumulat.
Si cum stateam noi in ....varful dealului, cu masina, antene si alte fiare si laptoape deschise, a inceput furtuna binecunoscuta. Fulger in stanga, fulger in dreapta, am trait momente grele in varful dealului, bajbaind cu masina sa gasim drumul catre vale....
3. Joi, iesire din nou la Calugareni, cu hotararea colegilor sa zboare motoparapanta. Cumparat pepenele de rigoare, constatat ca vantul bate favorabil pentru cel mai bun deal, montat planorache, zburat - meserie. Zburat si dl. Craioveanu, de pe scaun. In total, aproape o ora de zbor, cu lupinguri, incercari de lupinguri si alte balube.
Instalat cu receptia imaginii la poalele dealului, motoparapanta decoleaza cu succes la a doua incercare si zboara....
4. Azi, iesire la Politehnica cu fratele geaman a lu' planorache, in versiunea electrica, cu motorul pe pilon. Moment de picaj la greu. Aruncat din mana, tendinta de a o lua in bot (cand e motorul la maxim), cabrat, rezolvat temporar, nasol ca pilotaj, aterizat semifortat. Decolat din nou, urcat la cateva zeci de metri, facut cateva ture, o incercare de luping, urcat si mai mult, pierdut comanda, intrat in spirala descendenta aproape la verticala, trosc! Aparatele merg, dar ce folos? Aripa si ampenjele intacte si ele. Trebuie un fuselaj mai lung, mai incapator si rezolvata mataraia de cabluri si mixer V, pe langa care trecea antena receptorului.... Banuiesc ca ghemul de fire, mixer si receptor (pe langa regulator) mi-a diminuat capacitatea de receptie.
A fost o saptamana grea.....
Mai scrieti ma si voi una-alta.....
Aceasta postare a fost editata de INCAS: 15 July 2007 - 03:40 PM