Modelism - RHC Forum: Cu ce pot lipi un rezervor de auto?! - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Cu ce pot lipi un rezervor de auto?! Cu ce pot lipi un rezervor de auto?!

#1 Useril este offline   Doxuletz 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 05-April 07

Postat 25 May 2007 - 04:45 PM

Salutare`....am spart rezervorul la masina mea.si vreau sa`l lipesc... si...am incercat cu silicon...super glue...picatura... si..nici un rezultat....chiar dak shmirgheluiesc plasticul...in locul unde vreau sa lipesc...siliconul se cojeste. Super glue nu lipeste aproape deloc.... iar picatura lipeste.....insa se dizolva in metanol in cateva ore...
Nu am incercat cu poxipol...da nush in ce sa mai am incredere...
Astept raspunsul celor celoc care au putut lipi rezervorul cu vr`o solutie...fara sa pokneasca la shocuri.Ms mult`
0

#2 Useril este offline   Vivi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 665
  • Inregistrat: 06-June 02

Postat 25 May 2007 - 05:07 PM

Se poate lipi cu....pistolul de lipit. Cauta o bucata de plastic mai moale, aprox de duritatea rezervorului, apoi cu pistolul de lipit tai din bucatica aia si o pui pe gaura de la rezervor. Petecul nu trebuie sa fie cu mult mai mare decat gaura...cam 0,5 - 1mm e de ajuns. Cu mare mare grija, folosind pistolul de lipit, tapezi marginile petecului pe rezervor astfel incat cele doua plastice sa se combine. Inca o data, atentie mare sa nu gauresti si mai rau rezervorul!
Metoda e probata de mine pe o gasca de chestii din plastic, inclusiv mingi si rezervoare.
Eventual poti incerca si cu batoane de plastic, din alea ce se folosesc pe pistol si se gasesc prin praktiker....
0

#3 Useril este offline   KRI 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 197
  • Inregistrat: 04-February 03

Postat 27 May 2007 - 03:29 PM

Salut, si eu mi-am spart rezervorul mai demult si l-am lipit cu un GLUE GUN, pistol din ala electric ce topeste baghete de plastic, gasesti si baghete si GLUEGUN in orice magazin gen praktiker, daca nu cuperi bagetele doar si le topesti local cu pistolul de lipit apoi smirgheluiesti la forma.
0

#4 Useril este offline   Dexter_Jr 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1589
  • Inregistrat: 28-February 06

Postat 27 May 2007 - 04:05 PM

nu-i mai simplu sa iei alt rezervor?
Experimental Rocketry
The only way to fly...

0

#5 Useril este offline   ctotth 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 985
  • Inregistrat: 22-April 04

Postat 05 June 2007 - 10:55 PM

daca-i o gaura relativ mica poate merge cu un surub care trece din interior prin: saiba, garnitura (cauciuc sau silicon care sa reziste la combustibil), peretele rezervorului, a doua garnitura , a doua saiba si la urma o piulita. Daca ai suruburi, saibe si piulite de plastic nici nu iese prea greu.

O garnitura simpla de silicon poti sa faci usor daca ti s-a intarit in motul ala conic de plastic (la tuburi de 300ml) - tai o feliuta cu un cuter si apoi o gauresti cu un cui foarte incins.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu