Modelism - RHC Forum: CE ATI ALEGE - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

CE ATI ALEGE o lista de masini...

#1 Guest_alephan_*

• Grup: Guests

Postat 08 May 2007 - 08:25 PM

http://www.ultimatetoys.com.au/carstrucksp...?sort=2a&page=1

Aici aveti lista. As dori sa imi iau de aici deoarece imi vine un unchi de acolo... si vrea sa imi faca cadou... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif Ca sa va si ofticati putin. Totusi sa nu fie peste 650 de $ australieni. Hiedti va rog. Ca tre sa ii zic pana maine.

Inca un lucru as vrea sa mearge peste tot - inclusiv pe accidentat. :D

Aceasta postare a fost editata de alephan: 08 May 2007 - 08:26 PM

0

#2 Guest_alephan_*

Postat 08 May 2007 - 08:39 PM

Hot Bodies 1/8 Lightning Stadium Sport RTR

Ce ziceti de asta... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
0

#3 Useril este offline   Tache 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 271
  • Inregistrat: 03-March 03

Postat 08 May 2007 - 09:14 PM

alephan, la 8 May 2007, 20:39, a spus:

Ce ziceti de asta... :D

In subiectu anterior pe care l-ai deschis ti s-a recomandat sa cumperi revo de la traxxas sau savage de la hpi. AI sanse mari sa gasesti piese de schimb in tara de pe la baieti. Daca iei una din minunatiile pe care ni le tot arati o sa astepti mult si bine pana cand o sa-ti vina piesele de unde o sa le comanzi.

P.S. - nu vad de ce ne-am oftica, pentru ca majoritatea avem savage sau revo, sau chiar ceva mai bun :D

Aceasta postare a fost editata de Tache: 08 May 2007 - 09:16 PM

Salvati camioanele!
0

#4 Guest_alephan_*

Postat 08 May 2007 - 09:23 PM

glumeam...
0

#5 Useril este offline   Diesel 

• Diesel
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2851
  • Inregistrat: 29-December 05
  • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 08 May 2007 - 09:41 PM

Asta ti-as zice .... sa ti-o iei..... http://www.ultimatetoys.com.au/nikko-tuner...dj2-p-2285.html dar, are o viteza impresionanta, si daca esti incepator nush cum o sa o controlezi.....
Si m-as oftica tare daca ti-ai lua tu primul asa ceva...

Aceasta postare a fost editata de Diesel power: 08 May 2007 - 09:42 PM

0

#6 Useril este offline   alxcsb 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 02-December 06

Postat 08 May 2007 - 09:43 PM

Ca sa ma bag iar in discutie, ca ma plictisesc, iti recomand un buggy, si cum in lista data de tine e un singur reprezentant, iti recomand Hot Bodies Lightning 10 RTR hb66505. Eu am un HoBao Hyper 8, si merge brici, sare frumos, e surprinzator de rezistent, si mai agil decat alte clase de termice. De piese nu-ti fa probleme, oricum o sa faci comenzi, indiferent ce model iti iei.

Aceasta postare a fost editata de alxcsb: 08 May 2007 - 09:45 PM

0

#7 Useril este offline   ducati999 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 855
  • Inregistrat: 11-February 06

Postat 08 May 2007 - 10:23 PM

Diesel power, la 8 May 2007, 21:41, a spus:

Asta ti-as zice .... sa ti-o iei..... http://www.ultimatetoys.com.au/nikko-tuner...dj2-p-2285.html dar, are o viteza impresionanta, si daca esti incepator nush cum o sa o controlezi.....

esti de coma!!!!! :D :o :)
vizitati site-ul meu : http://salmin.cabanova.ro

bafta
sa Curga ZeAmA!!!!!!!!!!!!!!!
0

#8 Useril este offline   alxcsb 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 08 May 2007 - 10:25 PM

ducati999, la 8 May 2007, 22:23, a spus:

Diesel power, la 8 May 2007, 21:41, a spus:

esti de coma!!!!! :D :o :)

Ce ma, ca e tare masina, oare daca ii pui un axial cum se simte? sau poate doua, ca cica e mare :o :o
0

#9 Useril este offline   MIEZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 588
  • Inregistrat: 13-April 05

Postat 08 May 2007 - 10:37 PM

Prietene, orice ti-ai lua de acolo ai trage necastigator pt ca baietzii practica tarife duble fata de alte magazine de modelism online.
0

#10 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 2307
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 08 May 2007 - 10:38 PM

super tare vreau si eu daia ca am auzit ca dolari astia austalieni alearga prin pustiu si sunt mai slabi de inger
0

#11 Useril este offline   NiZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 895
  • Inregistrat: 19-November 06

Postat 08 May 2007 - 10:43 PM

Tache, la 8 May 2007, 21:14, a spus:

alephan, la 8 May 2007, 20:39, a spus:

Ce ziceti de asta... :)

In subiectu anterior pe care l-ai deschis ti s-a recomandat sa cumperi revo de la traxxas sau savage de la hpi. AI sanse mari sa gasesti piese de schimb in tara de pe la baieti. Daca iei una din minunatiile pe care ni le tot arati o sa astepti mult si bine pana cand o sa-ti vina piesele de unde o sa le comanzi.

P.S. - nu vad de ce ne-am oftica, pentru ca majoritatea avem savage sau revo, sau chiar ceva mai bun :o

Degeaba ii recomandati Revo sau Savage pt ca nu se incadreaza in bani.

Referitor la comenzi, sa-i ziceti cui vreti voi ca daca ai nu stiu ce model nu mai esti nevoit sa dai si daca stii de unde sa comanzi, pt 4-5$ in plus vine transportul in 5 zile.

@alexcsb: pt "pista" din Bucuresti buggy e prea fragil, abia face fata un truggy.

Eu zic ca Hot Bodies 1/8 Lightning Stadium Sport RTR hb66514 este o alegere mult mai buna decat Jato sau Nitro Sport si de ce nu si mai ieftina.

@alephan: cred ca i-ai cam disperat pe baieti cu intrebarile :o

@membri RHC: ajutati-l sa faca cea mai buna alegere in conditiile date ca nu va costa nimic...

@Miez, Mamut, Co: pregatiti-va sa mai scoliti pe cineva :D :o :o
0

#12 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 May 2007 - 10:49 PM

niz nu e problema ca nu vrem mai are omu un topic de 5 pagini in care i s-a tot explicat pentru ce bani are el pentru gradul de cunostinte i s-au indicat variantele potrivite,siteul de unde ar fi cel mai indicat sa isi ia.....pun pariu ca urmatoarea intrabare o sa fie daca a mai luat cineva de la baietii din australia

later edit hot bodies lightning 1/8 e o varianata buna

Aceasta postare a fost editata de Flo234: 08 May 2007 - 11:02 PM

0

#13 Useril este offline   Diesel 

• Diesel
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2851
  • Inregistrat: 29-December 05
  • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 08 May 2007 - 10:50 PM

NIZ, la 8 May 2007, 22:43, a spus:

@alephan: cred ca i-ai cam disperat pe baieti cu intrebarile :D

@membri RHC: ajutati-l sa faca cea mai buna alegere in conditiile date ca nu va costa nimic...

@Miez, Mamut, Co: pregatiti-va sa mai scoliti pe cineva :) :o :o

@ DAP....macar pune si tu intrebari cu "cap" si asta as zice eu dupa ce treci pe la palat la un sfarsit de sapt;

@ Cred ca toata lumea l-ar ajuta cu placere, ca pe orice modelist incepator....dar semeni un pic cu ala care alerga dupa stelutze.....(plus din nou punctul 1)

@ Nu cred ca i-ar deranja pe niciunul dintre ei, sau restul sa-l invete, dar daca (revin la pc 1) nu vine sa vada cu ochii lui ce i se recomanda, si cauta prin australia sau alaska nu stiu ce modele la preturi duble :o

Am inteles ca iti face o ruda un cadou....si pana maine trebuie sa ii spui ce......spune-i ca banii ti-ar prinde bine!!!
0

#14 Useril este offline   NiZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 May 2007 - 10:58 PM

Ce nu intelegeti?! El nu are banii, vine o ruda din Australia si-i aduce un model cadou. L-a pus sa-si aleaga din linkul pe care l-a dat pana in 650$ australieni. Voi ati refuza cadoul doar pt ca e mai ieftin in state?
0

#15 Useril este offline   alxcsb 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 08 May 2007 - 11:14 PM

[quote name='NIZ' date='8 May 2007, 22:43'][quote name='Tache' date='8 May 2007, 21:14'][quote name='alephan' date='8 May 2007, 20:39']Hot Bodies 1/8 Lightning Stadium Sport RTR

@alexcsb: pt "pista" din Bucuresti buggy e prea fragil, abia face fata un truggy.

[/QUOTE]
Am sa pun acum un film sa vedeti la ce rezista un buggy, asa, de curiozitate.

*EDIT Iata link-ul, [url="http://www.youtube.com/watch?v=oUxI8_p6jiE"]http://www.youtube.com/watch?v=oUxI8_p6jiE[/url], ceva pareri sunt binevenite...

Aceasta postare a fost editata de alxcsb: 08 May 2007 - 11:22 PM

0

#16 Useril este offline   NiZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 May 2007 - 11:43 PM

Au fost cateva lovituri putin mai dure, dar, bro, n-ai vazut nimic... La pista de la palat sunt fff multe denivelari destul de brutale, pietre cat in Fagarasii de langa tine si cele mai criminale sint cioturile de 10-15cm inaltime in care de obicei te infigi in full gas. Si daca scapi de toate astea, te infigi intr-un fier-beton imediat dupa ce aterizezi :) Asa ca buggy-urile alea nu suporta nici 50% din ce patimesc modelele noastre.

Bafta
0

#17 Guest_alephan_*

Postat 09 May 2007 - 06:56 PM

In primul rand VREAU SA II MULTUMESC LUI NIZ. Cred ca a fost singurul care nu m-a ironizat niciodata. Stiu e greu sa fii incepator si sa stiti ca in domeniul meu mi-am tratat incepatorii cu aceeasi moneda baduta de NIZ.

Una peste alta este vorba si de bani ca am vazut ca nu s-a inteles. Nu pot sa trag de corda pana il las pe om fara bilet de avion inapoi. Ca in Romania imi e mila de el sa ramana. Btw daca vreodata ajungeti in Autralia sa vedeti acolo tereneuri OFFROAD amenajate adevarat. Poate mergem odata, NIZ?

Am auzit atea versiuni. Am vb pe mess cu oameni exterm de binevoitori de pe acest forum. Nici nu ii cunoasteam si mi-au alocat o gramada de timp in a ma lamuri cu privire la diferite intrebari care mai de care mai stupide. Oricum pot sa am laud ca in 5-10 zile am invata cat probabil nici multi dintre voi nu stiti. :D Multumesc inca o data tuturor.

Cat despre masinuta de luat am sa imi iau. O sa am probabil primul termic din Poli in rectorat (nu-i asa?!?!) - Bucuresti si de abia astept. Am ramas intre JATO si NItro Sport. In functie de ce o sa gaseasca o sa imi aleaga cel care vine in Romania.

As dori sa stiu ce este acest mirific PALAT? Ca m-as duce cu placere. Ca daca o sa primesc masinuta in timpul saptamanii sigur am sa o stric pana ma vad cu un master dintre voi.

@ alexsb= super tare sariturile. Dar sare frate ceva. Nu i-ai rupt nimic la busiturile alea?!

Aceasta postare a fost editata de alephan: 09 May 2007 - 06:57 PM

0

#18 Useril este offline   alxcsb 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 09 May 2007 - 07:24 PM

alephan, la 9 May 2007, 18:56, a spus:

@ alexsb= super tare sariturile. Dar sare frate ceva. Nu i-ai rupt nimic la busiturile alea?!

S-a indoit shock towerul din fata, dar masina a ramas perfect functionala. Se indoise pe la primele aterizari, si am observat doar la sfarsit, dupa vreo 4-5 rezervoare.
0

#19 Guest_alephan_*

Postat 09 May 2007 - 07:39 PM

suuuuper
0

#20 Useril este offline   NiZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 09 May 2007 - 09:12 PM

Vad ca nu intelegi ca dai cu 50% mai mult pe o masina cu 70% mai proasta :D

Documenteaza-te si tu pe AICI si vezi cu ce se da lumea si pe urma hotaraste-te!!!

Vad ca vrei neaparat sa-ti iei jucarii cu motor termic. Eu nu-ti mai zic nimic.

Bafta

Aceasta postare a fost editata de NIZ: 09 May 2007 - 09:12 PM

0

#21 Useril este offline   Fxpower 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1603
  • Inregistrat: 29-March 04

Postat 11 May 2007 - 04:53 PM

Pt ca nu pot sa ma abtin vazand raspunsurile pe care le dati omului parerea me :

Daca ai bani i-ati ce vrea "muschi tai" si pana la urma tot o sa stapanesti masina sau o sa o pui in raft sau la vanzari . Nu conteaza ca e electrica sau termica important e sa fie ceva. Fiecare dintre ele are avantaje si dezavantaje care s-au tot discutat si vor mai fi discuti pe acest forum. Important e sa-ti placa tie si sa fi multumit de ce ai ales in rest toate bune.

P.S La orice ora si in orice moment un buggy ex Hyper 7, MX5 sau XB8 intrece un truggy sau un monster fie acesta cu toate modificarile permise pe o pista de curse si nu se pune problema de sarituri sau teren. Un buggy este mai stabil, mai rapid, mai controlabil, si la fel de rezistent daca nu peste monster sau truggy. Spun asta din experienta si daca aveti ocazia sa vedeti vreo cursa de buggy termic nu o ratati sunt absolut spectaculoase!!!!!!
Imagine postata

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :

Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless

WWW.FXRACINGMS.RO official club
0

#22 Useril este offline   alxcsb 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 11 May 2007 - 07:07 PM

Multumesc FXPower pentru adeziune, si mai sunt pe forum care stiu ce poate un buggy, fie la capitolul rezistenta, fie la capitolul performante. Numa bine, si NIZ, sper ca dupa ce inchei socotelile cu bacul sa-ti demonstrez si practic...
0

#23 Useril este offline   CristiM 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 22-January 03

Postat 11 May 2007 - 07:11 PM

Eu zic sa tineti cont sa sunt doua clase separate, care nu trebuie amestecate!

In rest, toate bune.

C
2 fast 4 you 2
0

#24 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 May 2007 - 07:21 PM

Fx daca imi dai voie o sa te contrazic un pic la faza cu "Ia-ti ce iti place" nu este deloc asa la inceput cand nu prea sti cum si cu ce se manaca conteaza foarte mult aspectul exterior toti de aici stim conteaza foarte putin o carcasa e fix 20$.......si fix atat face cand te duci undeva si vine un necunoscator primul lucru care il vede este carcasa si se uita as cu mirare vai ce carcasa urata de parca aia ar conta......eu la inceput nu vroiam sa imi iau buggy ca nu imi placea carcasa....lasa mai bine sa i se recomande ceva bun dpdv tehnic frumos decat sa regrete ca si-a luat masina ca este rosie....parerea mea sincera asa as sfatui pe orice incepator .............
Alex am inteles ca este rezistenta nu ne mai chinui stim si noi ce poate un buggy doar ca la pista nu o sa faca fata terenul este foarte denivelat stim si noi ce vorbim aici nu ne-o lua in nume de rau....sunt calase diferite si ramane asa eu sincer as alege oricand un buggy dar natura pistei face sa renunt la acest cand
0

#25 Useril este offline   alxcsb 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 11 May 2007 - 08:24 PM

Flo234, la 11 May 2007, 19:21, a spus:

Alex am inteles ca este rezistenta nu ne mai chinui stim si noi ce poate un buggy doar ca la pista nu o sa faca fata terenul este foarte denivelat stim si noi ce vorbim aici nu ne-o lua in nume de rau....sunt calase diferite si ramane asa eu sincer as alege oricand un buggy dar natura pistei face sa renunt la acest cand

Eu nu va chinui cu nimic, dar de cate ori am incercat sa recomand cuiva un buggy, mi-au sarit toti in cap ca nu face fata, ca sa-si ia savage sau revo. eu zic ca de banii care ii dai pe un revo sau pe un savage gasesti si modele mai bune, dar pentu ca in romania e plin, de ce sa nu mai bagam cuiva ideea in cap ca cele doua modele ar fi unice si nemarginit de rezistente, acestea fiind spuse, promit sa nu va mai "chinui" Numa bine.
0

#26 Useril este offline   NiZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 11 May 2007 - 09:31 PM

Eu nu am recomandat nici Revo nici Savage. In primul rand l-am intrebat pe alephan (pe mess) daca e din Bucuresti ca sa stiu daca o sa se dea pe "pista" de la palat. Daca mai multi va zic ca un buggy nu ar rezista prea mult acolo, nu inteleg de ce va contraziceti atata timp cat nu ati cunoscut niciodata conditiile respective. Eu cand mi-am luat primul model am pus pe locul 1 REZISTENTA pt ca de ea ai cea mai mare nevoie la inceput. Acum, la al III-lea model am trecut la truggy si totusi am probleme de rezistenta la pista din Bucuresti.

@Fxpower & alexcsb: daca va inchipuiti vreo clipa ca un buggy e mai rezistent decat un Savage sau Revo cu RPM upgrade atunci, fara suparare baieti, vorbiti din carti de colorat. Sau poate confundati manevrabilitatea cu fiabilitatea. Pana la urma astia sunt cei 2 MARI factori din automodelism offroad cu care trebuie sa jonglezi si sa alegi unul in detrimentul celuilalt.

Si acum, pt ca am vorbit ca un om mare, va rog sa fiti mai atenti cand dati sfaturi.

Bafta

Aceasta postare a fost editata de NIZ: 11 May 2007 - 09:33 PM

0

#27 Useril este offline   ERASER 

• Vintage
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2298
  • Inregistrat: 23-March 03
  • Interests:F3A , veliere

Postat 13 May 2007 - 08:03 AM

Mai, Savage-ul este o mizerie! Nu este nici rezistent, nici performant! O sa te saturi de bagat bani in piese, pinioane, rulmenti, ambreiaj.... Mecanismul de directie e construit stupid si esti obligat sa-i cumperi un servo puternic cu pinioane metalice care costa destul.
Dupa doua luni nu am stiut cum sa scap mai repede de el.
Dupa mine, Savage-ul are doar un singur avantaj: robustetea motorului.
Sa recomanzi cuiva sa isi ia Savage face parte din "spiritul de turma" sau din sfaturile rautacioase gen "sa moara si capra vecinului"

Mai bine incearca ceva nou, ce nu mai are nimeni pe aici. Ai sanse cel putin 50% sa nimeresti ceva superior Savage-ului.
Future is electric, but I belong to the past...
TEL. 0726.191.725
0

#28 Useril este offline   Tache 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 271
  • Inregistrat: 03-March 03

Postat 13 May 2007 - 11:50 AM

ERASER, la 13 May 2007, 08:03, a spus:

Mai, Savage-ul este o mizerie! Nu este nici rezistent, nici performant! O sa te saturi de bagat bani in piese, pinioane, rulmenti, ambreiaj.... Mecanismul de directie e construit stupid si esti obligat sa-i cumperi un servo puternic cu pinioane metalice care costa destul.
Sa recomanzi cuiva sa isi ia Savage face parte din "spiritul de turma" sau din sfaturile rautacioase gen "sa moara si capra vecinului"

Mai bine incearca ceva nou, ce nu mai are nimeni pe aici. Ai sanse cel putin 50% sa nimeresti ceva superior Savage-ului.

:D) ma faci sa rad. inseamna ca esti criminal rau si nici o masina facuta numai din fier n-ar rezista la tine. Am savage de 2 ani si n-am rupt o bascula si nici n-am bagat bani in pinioane, rulmenti sau ambreiaj. daca te referi la spur, inseamna ca n-ai stiut cum sa-l reglezi.

Aceasta postare a fost editata de Tache: 13 May 2007 - 11:50 AM

Salvati camioanele!
0

#29 Useril este offline   alxcsb 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 13 May 2007 - 11:59 AM

Tache, la 13 May 2007, 11:50, a spus:

ERASER, la 13 May 2007, 08:03, a spus:

:D) ma faci sa rad. inseamna ca esti criminal rau si nici o masina facuta numai din fier n-ar rezista la tine. Am savage de 2 ani si n-am rupt o bascula si nici n-am bagat bani in pinioane, rulmenti sau ambreiaj. daca te referi la spur, inseamna ca n-ai stiut cum sa-l reglezi.

Inseamna ca te-ai dat cu ea numai prin hol... Ori in aia doi ani a consumat 2 rezervoare, altfel nu-mi explic...

Aceasta postare a fost editata de alxcsb: 13 May 2007 - 12:06 PM

0

#30 Useril este offline   MIEZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 588
  • Inregistrat: 13-April 05

Postat 13 May 2007 - 01:20 PM

Cine spune ca savasge-ul nu e rezistent inseamna ca nu are nici o treaba cu modelismul. Am avut savage aproape 2 ani si in afara de spur nu am reusit sa rup numuc la el. Nu esta cea mai performanta masina dar din punct de vedere al rezistentei nu am vazut alt MT mai rezistent.
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu