PROTEST DESCHIS
Postat 02 May 2007 - 10:27 PM
Ba mai mult decat atat: folosind un limbaj suburban, lipsit complet de politetea pe care o pretinde celorlalti membrii, numitul DEXTER isi permite sa jigneasca, sa aduca injurii, unor oameni la gramada, fara argumente, fara minimum de bun simt, fara sa ii pese de regulamentul pe care ar trebui sa-l apere.
Pe aceeasi lungime de unda SILVIU66 doreste stergerea mesajelor ce raspund tirului lansat de DEXTER insa nu ia absolut nici o pozitie sau masura in cazul lui DEXTER!
In trecut, atunci cand mesajele membrilor care nu faceau parte din clubul lor au fost sterse, pt motive discutabile, nu am vrut sa protestez, ca actiunea mea sa nu fie intrepretabila, considerand-o in esenta lipsita de echidistanta. Acum insa, in calitatea mea de MEMBRU al acestui forum pretind acelasi lucru celor doi moderatori enumerati mai sus: echidistanta si civilizatie.
Drept care solicit:
1. Scuze in public pt cele intamplate
2. Mutarea la tomberon a mesajelor tendentioase, lipsite de echidistanta si politete
3. Luarea de masuri in cazul lui DEXTER a carui atitudine mi se pare incompatibila cu calitatea de moderator
Eu personal voi afisa incepand din acest moment un mesaj de protest pe post de semnatura.
Big
Adica Ovidiu Bora
Postat 02 May 2007 - 10:42 PM
am raspuns atacului lui dexter, civilizat si la fel de civilizat am modificat mesajul...lucru care el vad ca nu l-a facut si nu cred ca il va face... nu am nimic cu nimeni...vreau doar liniste si sa ne bucuram de zborul nosrtu nu sa fim facuti tampiti pe un forum de catre un "moderator"
stau si imi pun intrebarea de ce mai sunt aici...si la faza cu intrebarea lui pt toti care am fost la rapa as vrea sa aud niste scuze...nu cred ca l-a atacat nimeni si nu cred ca e frumos ce a facut...si de asemenea nu am vazut pe nimeni sa incerce sa il linisteasca...
nu trebuie sa inghitim asemenea chestii pe un forum...
punct
virusu
adica dulau adrian
Postat 03 May 2007 - 08:21 AM
Flickr - pozele mele
Postat 03 May 2007 - 08:34 AM
iar mici ,gratarele si berea sunt in spiritul RR,degeaba incerci sa spui ca nu.
nu mai spun ca subiectul cu rapa este derapat total ,se discuta despre cine care si cum o sa vina la sanpetru, amestecat cu "soferii galactici" si "sponsorii pentru avioanele de hartie"...ceea ce mi se pare mie malitios.
cat despre protestul lui big am stat azi noapte de vorba 3 ore civilizat,ca doi modelisti seriosi si cu capul pe umeri si ne-am rezolvat problemele (care de fapt nici nu existau).
o sa rezolvam si aici pe forum,cu mutari la tomberon si sanctiuni pentru cine face obiectul.
Postat 03 May 2007 - 09:34 AM
Flickr - pozele mele
Postat 03 May 2007 - 09:42 AM
Postat 03 May 2007 - 09:51 AM
In rest si la subiect am de adaugat doar, ca reclama aici pe forum intodeauna a fost si este un subiect foarte aprins si asta doar din cauza proprietarului forumului care face legi in casa mai putin agreate de mai multi.
In schimb, pe Forumul RHC sunt agreate tot fel de aberatii in stil chat cu limbaj cel putin indoelnic, care pe mine m-a facut mai mult sa ignor ce se scrie aici.
Ovidiu, eu am regretat separarea de intelnire de la RR si Alba inca din start, am incercat sa va propun idei noi si solutii fara sucess ca si tu si alti sint incapatinati rau. Din cauze obiective am sustinut idea de intalniri mai organizate in mod vestic. Apoi, luni dimineata eram si eu la RR si am remarcat ca este o pista tunsa la dispozitie care are la capete doue porti pentru football. Ovidiu, uite-te la modele care au zburat la Alba, si vei constata ca cu ele nu poti sa aterizez intre doue porti de football. La alte chesti nu am ce comenta.
Eu cred sincer ca cele doua intelniri au scopuri diferite ca si cum are woodstock un sens diferit de la un concert mai classic. Cind am fost luni la RR am admirat peisajul si imi parea foarte rau ca nu aveam peisajul aceasta superb si la Alba cu o panta de zbor in spate!
In rest comentarii mai putin potrivite care am citit si aici pe forum, Ovidiu si Silviu, daca cunoasteti pe omeni care stau in spatele lor si mai ales virsta lor, ce vreti sa astepti de la ei? Unele chestii sint nesimtite sau fara de bunul simt macar, dar chiar nu trebuie luat fiecare cuvint in seama. Mai bine mai putine mesaje si cu continut, decat un val de mesaje fara sens si cu mistouri lipsite de educatie.
rhc@born.ro
Postat 03 May 2007 - 09:54 AM
si cred ca trebuie sa invete ceva chiar din semnatura lui:Two things are infinite The Univers and Human Stupidity...at a second thought I have some doubts about The Univers
Aceasta postare a fost editata de stamy: 03 May 2007 - 09:59 AM
user vechi:stamy
Postat 03 May 2007 - 10:44 AM
Postat 03 May 2007 - 11:05 AM
Postat 03 May 2007 - 11:11 AM
Au fost fericiti cei care au fost la Alba.... au fost fericiti care au fost la Ripa!
Ne-am simtit bine in ambele locatii.
Fiecare locatie a avut avantajele si dezavantajele ei .... pentru neamurile de modele ce au fost prezente pe cimp....
E in firea omului sa zica ca BATATURA mea e mai curata mai frumoasa si mai mare, dar hai sa recunoastem ca
NE-AM SIMTIT BINE in AMBELE LOCATII
Stima
Aceasta postare a fost editata de Dragut: 03 May 2007 - 11:14 AM
Postat 03 May 2007 - 11:39 AM
Flickr - pozele mele
Postat 03 May 2007 - 12:08 PM
Ceea ce ma deranjat si ce a cauzat raspunsul meu au fost urmatoarele replici:
Pletila
Citeaza
Citeaza
Citeaza
Citeaza
Pahguletz
Citeaza
Citeaza
Domnilor va deranjeaza ca am incercat sa organizam ceva la nivel european? Ca cei de la Magazin Aeronautic s-au oferit sa lase niste premii pentru participanti (bravo lor), nimeni nu le-a cerut nimic.
Va deranjeaza ca am avut o tabela si practica si frumoasa? Nu am furat-o, s-a muncit pentru ea.
Nu inteleg de ce tot luati la misto problema cu predatul statiilor. Ciudat ca toti participantii au fost de acord, si mai mult la toate intalnirile s-a practicat acest lucru si nimeni n-a avut nimic impotriva.
Va deranjeaza faptul ca am muncit o zi intreaga ca sa avem o pista tunsa si marca? Nu am pus pe nimeni sa faca asta in locul nostru. Am fost 4 (patru) persoane care am muncit.
Pahguletz...Te deranjeaza cumva ca unii au statii de ultima generatie? Sa nu crezi ca sunt furate. Toti banii aia au fost munciti.
Te deranjeaza ecusoanele color? La fel si acelea au fost muncite, nu furate.
Daca v-am ofensat cu ceva imi cer scuze, dar nu suport ca cineva sa ia la misto ceva pentru care m-am dedicat si la care am muncit foarte mult.
Inca o data imi cer scuze daca v-am plictisit cu mesajul lung.
Vlad
PS: Cat despre semnatura mea...e o replica, daca se simte cineva vizat sa-mi spuna si o modific
Aceasta postare a fost editata de Dexter_Jr: 03 May 2007 - 12:10 PM
Postat 03 May 2007 - 12:18 PM
2. Ai fost la Rapa Rosie sa vezi ca NU ar fi fost vreunul din concursurile spuse de Pletila? Iar chestia cu "Zborul deasupra cuibului de cuci" intamplator imi apartine la Rapa, noi eram cucii si Pletila zbura peste noi. Ai ceva impotriva?
3. La ce zice Pahguletz (care este un om chiar foarte fin), doar daca vrei neaparat gasesti nod in papura. Statii "smekere" au fost destule si la Rapa!
De aici pana la cuvintele grele care, uite, indirect m-au vizat si pe mine, si pe sotia mea (ca doar am participat si noi la Rapa Rosie,nu?), e cale lunga!
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 03 May 2007 - 12:21 PM
Flickr - pozele mele
Postat 03 May 2007 - 12:39 PM
"Hei DomModerator: invata sa scrii corect, cred ca esti destul de tanar sa mai asimilezi!.....FACETI, nu "face-ti"
Apoi, care e treaba aia cu Dabija????....nu ca nu ash shti (pe cand s-a lansat, matale nu eratzi nici macar pe tzeava-ca sa fiu in ton)
Scrie undeva ca moderatorul trebuie sa fie mojic, mitocan si necrescut?.....eu nu cred si nu cred ca esti nici dumneata!......si ca sa confirmi asta, ar trebui sa-ti ceri scuze tuturor celor care tzi-au citit mojicia-zic eu-neintentzionata, ci provocata numai de teribilismul tineretzii....
In ceea ce priveste rolul moderatorului, cred ca, mai presus de toate, trebuie sa fie IMPARTZIAL , ECHIDISTANT si NEPARTIZAN.....lucru pe care nu-l observ la dumneata si ....uneori nici la Silviu66.........mi-ar pare bine sa ma inshel.....mi-ar pare rau sa fie asha.....
Voi moderatorii, facetzi bine si MODERATZI!...... "
--------------------
No brain, no headache.....
Postat 03 May 2007 - 12:55 PM
stim foarte bine cu totii de unde a aparut cuvantul "galactic" aici pe forum.
in mod clar postul lui pletila este un pamflet la adresa intalnirii de la alba.acolo am zis sa-i raspund ceva dar am zis ca mai bine nu mai scriu(postul este acolo il puteti reciti).pletila care se pare ca a uitat ,ca atunci cand s-a apucat sa faca macheta lui Vuia ,am fost primul care l-am bagat la MAv si l-am lasat sa faca poze ,cum am lasat totul balta anul trecut sa ies cu el pe maracana sa-i trimez si zbor o aripa sa aiba cu ce veni la rapa.la fel cu trainerul lui pe clinceni si eu si bogdan.si acuma ne face galactici...parca am fi ciumati nene!
cat despre concursul de desene pe asflat sper ca nu crezi ca suntem tembeli incat sa ne inchipuim ca gasca a coborat pana in sebes sa desenati cu creta pe trotuare.
asa ca revenind la postul lui pletila exista macar un singur mesaj in subiectul cu high-fly care sa spuna ceva bun sau rau despre rapa?
macar aluziv?; o referire la oi,ciobani,mici ,gratare,bere sau orice ar putea aduce un afront intalnirii de la rapa?
e un subiect curat ,plin de poze cu modele asa cum ii sta bine unui subiect.
cat despre sponsori ce sa zic....stiti careva dintre voi cat de greu este sa smulgi niste bani de la cineva pentru asa ceva?(ce faceti voi ma acolo va jucati cu avionashe?)
eu am alergat o luna ....din pilotii de la rapa s-a gandit cineva sa-l ajute pe bigu cu ceva? cu bani ,cu petarde ,cu scobitori cu orice?
raspuns:nu cred ! a transpirat singur sa faca tot ce a facut acolo,sa va simtit voi bine . in schimb aceeasi piloti stiu doar sa faca misto de premii, si de cei care s-au chinuit sa faca rost de ele.
anul trecut in urma acelorasi discutii marinaru a iesit de la moderare.si? ce am rezolvat? am pierdut un moderator bun ,si implicit pierde acest forum.atat!! nu a disparut rapa ,si nici alba.si nici nu o sa dispara niciuna dintre ele.
in schimb daca pierdem un moderator /an (si asa sunt activi toti ....) nu o sa ajungem nicaieri.
deci haideti sa ne revenim,tragem aer adanc in piept ,ne gandim un pic pana sa postam ceva (auzi dextere!),ne respectam toti pe toti ,ca ne uneste (nicidecum dezbina) aceeasi pasiune ,si acelasi respect pentru oamenii care fac posibile aceste intalniri.
p.s.asta nu scuza faptul ca dexter a vorbit urat si o sa fie sanctionat.
Postat 03 May 2007 - 12:58 PM
wabo1, la 3 May 2007, 10:51, a spus:
Wabo, aici ai gresit...nu erau doua porti de fotbal ci era doar o "poarta" si anume doua undite infipte in pamant, cu o panglica traversa pe sub care sa treaca in zbor modelele la limbo...hai sa nu mai fim acizi!!!
Pista, pe toata durata intalnirii a fost degajata si neobstacolata. (ba chiar tunsa si marcata cum nu a mai fost niciodata la Rapa...de aici cred ca si-a tras comision gras Virusu, ca firma lui s-a ocupat personal!!!)
Cu rabdare si ciocan.
Postat 03 May 2007 - 01:03 PM
SILVIU66, la 3 May 2007, 12:55, a spus:
Hallelluyah brother!......& AMIN!
Postat 03 May 2007 - 01:40 PM
Nu pot sa cred ca puteti fi atat de incuiati sa nu intelegeti niste lucruri care sunt atat de simple. Rapa Rosie a fost si va fi pentru totdeauna un loc in care ma voi intoarce cu foarte mare placere fiindca totul a inceput pentru mine acolo in primavara lui 2003. Daca nu era Big, Marinaru, Valterasul si ceilalti cativa care au mai stat pana in ultima zi, poate acum m-ar fi preocupat sahul sau pescuitul...
Nimeni nu contesta faptul ca Big este cel care a organizat pentru prima oara in Romania o astfel de intrunire pentru modelistii din toata tara. Locul ales este ca-n povesti avand o panorama de nedescris. Se pare insa ca nici el nu s-a asteptat la o crestere exponentiala al numarului de modelisti si nici la tipul si marimea modelelor pe care le detinem la ora actuala. In loc sa aruncati in stanga si in dreapta cu acuzatii si fel si fel de mistouri (vorbesc de ambele tabere), mai bine rasfoiti discutiile de acum doi-trei ani la capitolul Rapa Rosie si veti intelege cum s-a ajuns pana aici.
Am incercat si eu la randul meu sa-i dau o mana de ajutor lui Big. Am purtat discutii interminabile pe Internet, l-am vizitat permanent cand treceam prin Alba si incercam sa-i explic cum stau treburile. La un moment dat terenul de la Rapa Rosie nu ne-a mai permis sa ne zburam noile modele datorita pistei care se afla in panta, cablul electric instalat anul trecut si vantul care daca bate de dupa deal te omoara categoric.
Haideti si puneti-va intr-o astfel de situatie! Pentru ce ma duc la o astfel de intalnire? Pentru ce ma cert cu stapanirea pentru zile de concediu? Raspunsul este simplu: vreau sa-mi zbor modelele! Si ce e de facut daca peisajul nu-mi permite sa-mi zbor modelele actuale? Le las acasa si-mi confectionez un depron special pentru Rapa? In aceasta situatie prefer sa raman acasa si sa-mi consum aceste zile de concediu la o alta intalnire unde conditiile de zbor imi convin. Pilotii progreseaza de la an la an. Sa nu credeti ca toata lumea mai are pofta de un Piper 400 dupa ce a pilotat un acrobat termic...
De ce se intampla toate acestea chiar de 1Mai? Opriti o secunda si judecati! Toata lumea incearca sa profite de acea zi libera!
Domnilor! Exista 6 intalniri nationale an de an! Puneti mana pe inima si spuneti-mi la cate din acestea a-ti mai participat? Si daca nu a-ti participat atunci ganditi-va la motivele acestuia. De ce oare nu va vad la fata in Iunie la Cluj, in Iulie la Arad, in August la Brasov si in Septembrie la Oradea? Nu va puteti lua liber? Ca juniorul nu poate lipsi de la scoala sau examene? Ca nevasta face urat? Ca este prea departe? etc.
Intalnirea de la Alba a luat fiinta in urma presiunii maselor. Insusi Big a lansat propunerea ca intalnirea de la Rapa Rosie sa se organizeze langa Alba pe un teren plat unde toti am fi avut loc de zbor (verificati daca nu credeti). Multi i-ati sarit in cap ca huuoooo! Rapa Rosie se va tine la Rapa si gata! Astea toate s-au intamplat anul trecut cand s-au scindat grupurile de modelisti. Va intreb, care-i problema? De ce trebuie sa ne dusmanim? Credeti ca daca nu ar exista intalnirea de la Alba, ar fi mai multi modelisti la Rapa? Credeti ca daca ar exista o singura intalnire, numarul modelistilor inscrisi actualmente pe cele doua liste s-ar aduna aritmetic? NU! Va spun eu cu siguranta! Multi nu inteleg ca o intalnire de aeromodelisti nu inseamna zborul personal de dimineata pana seara. Toata lumea are dreptul la zbor, toata lumea are posibilitatea sa zboare dar in limita bunului simt. Multi ar ramane acasa daca s-ar introduce timpi limitati de zbor. Numarul maxim de modele in aer se impune categoric daca zborul simultan ar avea un risc sporit. Fie cat de mic dar un model termic cu ampenajul ras de catre altul devine o bomba scapata de sub control! La alte intalniri "mai in vest" se practica inscrierea pe lista de zbor cu o luna inainte si daca tocmai prinzi ploaie sau vant in acel moment este ghinionul tau....
Revenind la intalnirile actuale si viitoare. Am auzit zvonuri despre noi proiecte pentru litoral, Bucuresti, Turnu-Severin. Parerea vostra care ar fi daca acestea s-ar suprapune cu Alba/Rapa sau cu celelalte intalniri? Sunt convins ca toti dintre voi au servici, scoli de urmat si alte obligatii. Sunt convins ca nu multi nu ne permitem financiar sa participam in fiecare luna la o intalnire. Vrem sau nu, la un moment dat numarul intalnirilor va fi atat de mare incat ele se vor suprapune si atunci vom decide asupra participarii dupa preferinte. Daca se va face o intalnire de 1Mai si la Mamaia (de exemplu) poate multi se vor duce acolo fiindca nevasta asta isi doreste.
Eu va propun sa lasam dusmaneala laoparte si sa incheiem ostilitatile odata si pentru totdeauna! Fiecare are dreptul sa aleaga unde si cand doreste sa participe exact asa cum odata si pentru totdeauna s-a lamurit cine doarme la cort si cine la hotel. Pe banii mei eu decid unde imi zbor modelele si unde imi convine acest lucru. Sincer imi pare rau ca nu am putut nici in acest an sa va vizitez la Rapa. Motivul este simplu, eu stau la cort si mi-e greu sa las totul balta si sa plec...
Si ca sa fie clar pentru cei care n-au inteles:
@Redbaron
Noi am fost sa ne zburam modelele, nu sa ne laudam cu ele. Ma laudam daca-l duceam la Rapa ca acolo nu-l vedeai in aer cu siguranta!
@Rares
Nu, noi nu am avut panta. Planoarele au fost ridicate cu tractoare sau remorchere cum vrei sa le zici exact ca cele 1:1. Sunt sigur ca nici unul dintre ei nu ar fi avut curajul sa le zboara la panta in Rapa si nici sa le lege dupa un tractor. Ba mai mult, nici tractoarele nu ar fi zburat acolo...
@Virusul aviator
Eu am facut drifting cu planorul si nu John. Daca nu faceam nu luam doar locul doi. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
@Bogdanut
Uite ca este posibil de 2 ani incoace si probabil ca va continua tot asa. Poate la anul vor fi chiar 3, 4, 5 intalniri in aceasi perioada.....
@Dexter
Ce ti-am spus fata in fata in prima zi la Alba? Nu uita ca tu ai trebui sa fi curat ca lacrima si impartial din toate punctele de vedere. Nu esti doar moderator ci si membru al unui club si tot ceea ce spui se poate intoarce nu numai impotriva ta!
Cam astea le-am avut de spus. Este parerea mea personala si as fi foarte fericit daca a-ti intelege ce am dorit sa va explic. Doresc sa incetam cu discutiile si sa ne bucuram de faptul ca ne-am simtit bine, fiecare acolo unde l-a tras inima, si sa savuram fotografiile planuind ce vom face la urmatoarea intalnire.
Cu stima,
zozo
Aceasta postare a fost editata de zozo: 03 May 2007 - 02:36 PM
Postat 03 May 2007 - 02:34 PM
daca ati reusit sa organizati ceva la nivel european...bravo voua. big si compania au alta vedere asupra organizarii. vizioneaza reportajul despre RR.
tabela...eu n-am vazut-o cum era la alba...dar cea de la rapa era mai mult decat folositoare. daca era asa...mai bine ne luam fiecare un avr butterfly cu un atmel sa-l programam si sa scrie pe lcd freq pe care emitem. este doar o tabela care trebuie sa fie cat mai practica.
la faza cu predatul statilor...stai sa vad daca inteleg....cand o persoana nu zbura lasa statia intr-un loc special amenajat? asta mi se pare lipsa de incredere! de exemplu la rapa am fost 3 oameni pe aceeasi freq...dar cand eu zburam nici macar prin cap nu mi-a trecut ca cineva o sa dea drumu la statia lui...si sa am parte de bruiaj. la cati am fost la rapa nici unu nu a avut parte de bruiaj.
pista tunsa si marcata a fost si la rapa...doar virusul si compania o prizat var si fumat papadii si iarba http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif viruse...poate dexter vorbeste de "T" B) ala io nu l-am vast...
paguletu daca imi aduc bine aminte avea un mpx cu sinteza. si o intrebare...cine o spus ca cineva a furat bani ca sa-si cumpere statii??? fiecare cu ce are.
...nu inteleg...cine a spus ca ceva ii furat???vezi...incerci sa te aperi facand niste afirmatii care nu cad bine! !!!!iar!!!
sincer anul asta la rapa nu m-am dus neaparat sa zbor toata ziua sau sa vod modele cine stie ce...m-am dus mai mult sa cunosc oamenii. uite...zozo are alta parere...el poate avea chef de zburat. fiecare merge unde vrea si de ce vrea...nimeni nu impune nimica .ca o fost modele prea mari sa se zboare la rapa??? pacat...asta este...macar unde o zburat sa fi aterizat intregi si zboruri fara incidente.
totusi putin mai echidistant nu ar strica.
sa auzim de bine.
de la sibiu, va saluta rares
Postat 03 May 2007 - 02:50 PM
Citeaza
Dextere, ti-or murit laudatorii? http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif
@zozo
Discutiile pe tema RR - Alba vor inceta abia in momentul in care Luci va tine la o alta data intalnirea (de la Alba). Tinand-o la 1 mai, la fel ca RR, nu face altceva decat sa puna paie pe foc si e chiar pacat ca cea mai frumoasa (RR) si cea mai bine organizata intalnire (Alba) sa-si dea reciproc in cap, mai ales ca noi romanii avem talent la chestii din astea.
Postat 03 May 2007 - 03:06 PM
si cu Silviu am vorbit...e complet ilogic ca cineva cu un model de 3m anvergura ( ma refer la avioane nu planoare) sa vina sa zboare la RR ... nu ca nu ar fi posibil...pentru ca un pic de pricepere e posibil..ci doar pentru ca e mai safe si mai usor la HF...
Domnule Walter pentru acea poarta de Limbo imi asum responsabilitatea.... io sunt cel ce a propus jocul...si nu imi pare rau...ne-am distrat si pentru cei de la RR asta conteaza f . mult...
Daca am reusit io sa pun trainerul fara motor pe pista e clar ca loc era destul si pentru undele un pic mai mari...
In final ...lasa-ti fratilor mistoul (io promit sa ma abtin) si iesiti la zbor...decat sa statm sa scriem mesaje in plus cu mistouri mai bine cautati modele , planuri , filme relatari pe net...e mai bine si poate chiar invatam ceva...
Hai la Zbor:D
LATER EDIT: mi se pare logic sa se tina si o intrunire si pentru cei cu modele mia mari..dar nu in aceasi perioada...
Aceasta postare a fost editata de RedBaron: 03 May 2007 - 03:08 PM
Postat 03 May 2007 - 03:17 PM
Vivi, la 3 May 2007, 14:50, a spus:
Citeaza
Dextere, ti-or murit laudatorii? http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif
@zozo
Discutiile pe tema RR - Alba vor inceta abia in momentul in care Luci va tine la o alta data intalnirea (de la Alba). Tinand-o la 1 mai, la fel ca RR, nu face altceva decat sa puna paie pe foc si e chiar pacat ca cea mai frumoasa (RR) si cea mai bine organizata intalnire (Alba) sa-si dea reciproc in cap, mai ales ca noi romanii avem talent la chestii din astea.
Consider ca interventia citata este cea mai plina de bun-simtz shi de adevar, in acelashi timp!
Subscriu: lasand la o parte ambitzurile shi patriotismul loca,l sugerez celor doi organizatori (AI si RR) sa cada la o intzelegere si sa-si decaleze evenimentele.....un interval de 2-3 luni ar fi benefic!....pun pariu ca in aceasta situatzie, ambele evenimente vor avea un numar sporit de participantzi!...nu-i neaparat nevoie ca TOTZI participantzii unui eveniment sa ia parte si la celalalt, dar , daca O MICA PARTE ar face asta, ambele manifestari ar cashtiga, pe toate planurile!
Postat 03 May 2007 - 03:22 PM
Rares, la 3 May 2007, 15:34, a spus:
de aceea cei care voi ii numiti galactici au impresia ca posteaza degeaba si voi nu intelegeti nimic.
din cate tin minte parca ai fost in cipru si ai vizitat acolo un club de aeromodele.aia faceau ce-i taia capul cu statia?
modelul cu statiile predate se practica in romania al absolut toate concursurile oficiale de aeromodele ,nu este inventat la alba este importat de afara.iar afara daca nu predai statia nu ai ce cauta pe camp.scurt pe doi.
la fel e si la concursuri.
incerca sa intelegi ca unele modele cantaresc 11kg.incearca sa intelegi ca modelul ala fara comanda cazut intr-o gasca de oameni care discuta despre modele omoara jumate din ei.incerca sa intelegi ca sportul asta este periculos pentru specatatori,si atunci trebuiesc luate toate masurile de siguranta.
la alba au fost 4 copii mici pe camp.acei copii cand vad ceva cu butoane (indiferent daca e telecomanda tv sau statia rc) sunt hipnotizati.
daca lasi pe masa/pe jos /aiurea pe camp 45 de telecomenzi pana la urma cineva tot va porni una.si in mod cert o sa fie aia care nu trebuie ,si o sa se ajunga la accidente .(e murphy nu se poate contesta)
da,sa intelegi bine: exista o incinta special amenajata /securizata (era un cort mare) ,cu o persoana special pusa acolo,care numai asta facea.verifica ecusonul,frecventa,tabela , si daca era ok ocupa canalul pe tabela,si primeai statia.daca nu,nu!
toata operatiunea asta dura intre 30 de secunde si un minut.
civilizat si sigur.
@vivi
tu nu ai inteles nimic din ce a zis zozo
a spus omul clar ....daca se face in alta perioada pilotii de la rapa nu o sa vina la alba si nici invers.
sincer nu doresc sa fac inca 700 de km ,pe "7 mai",dupa ce am venit pe 1 mai sa zbor un depron la rapa.
ii fac o singura data ,si ma duc unde cred eu ca-mi pot zbura modelul in siguranta. si da daca tot ma duc doresc sa prind cat mai multe zile....deci 1 mai clar.
la fel gandesc si pilotii de la rapa.
degeaba discutati ,in mod cert dupa cum am spus mai devreme nici una din cele doua intalniri nu va dispare curand.din contra se vor inmulti.
L.E. si pitts zice bine.
daca ar fi o perioada mare intre cele doua,problema ar fi un pic diferita.
Postat 03 May 2007 - 03:29 PM
pitts, la 3 May 2007, 15:17, a spus:
daca se face asa de la anu ..promit sa merg la ambele...
mai spuneti care mergeti la ambele ca poate ii convingem sa le decaleze:D
Postat 03 May 2007 - 03:35 PM
Vivi, la 3 May 2007, 14:50, a spus:
Poate sunt eu mai greu de cap dar nu inteleg ce legatura are 1Mai cu paiele? Daca HF s-ar tine in acest weekend, sau in urmatorul, crezi ca nu am obtine acelasi rezultat? Noi tot la Alba ne-am duce iar ceilalti tot la Rapa, care-i problema?
Pacat ca ne-au luat cealalta sarbatoare campeneasca. Sa vezi ce ne-am certa pentru intalnirile de 23 August, ca atunci macar e mai cald si e placut de stat noaptea cu berea in mana....
@RedBaroane
Cred ca glumesti, hai te iau la o dubla cu Extra sa vedem cat de viteaz esti!
Postat 03 May 2007 - 03:44 PM
Later edit:
Baroane! Ti-a trecut vreodata prin cap ca pana la Sanpetru mai sunt inca doua intalniri? De ce nu incerci odata si Clujul? Tu esti planorist, sa vezi ce de panta mai au la baza aerodromului...
Si inca o chestie, parca si anul acesta ziceai ca participi la ambele, apoi ca nu mai participi deloc ca-ti dai examenul moto, apoi, apoi, apoi.... fapte nu vorbe!
Aceasta postare a fost editata de zozo: 03 May 2007 - 03:52 PM
Postat 03 May 2007 - 04:01 PM
si la concursuri....ca predai statia....heheh....ca vezi draga sa apara cazuri de bruiaj. cine te cauta in masina ca poate mai ai un emitator. chestia de care zici tu ii doar de FATZADA.aceeasi discutie am avut-o si cu big la rapa.
hai cu spor
zozo...extra la dubla 1:1?