Si incepe dansul... Toata lumea, dar toata lumea, da vina pe arbitraj!!! Rusine, dragi concetateni!!! Ca deobicei, romanul da vina pe altii!! Da, a fost 11 metri aiurea! Da, a prelungit meciul cu 40 de secunde si ne-au dat gol! Dar, dragii mei, cum se poate ca de 5 ori sa se rateze cu nonsalanta in situatie de singur cu portarul??? La nivelul la care se considera ca a ajuns fotbalul romanesc, este nu rusinos, jenant sau nu-stiu-cum, este PUR romanesc!!! De atata suntem in stare... Si o luam de la capat: altul (altii) sunt intotdeauna de vina pentru nereusitele noastre! De aia ne-au cotropit romanii, turcii, nemtii, rusii si cine mai stie care urmeaza! Noi suntem cei mai tari, altii sunt de vina ca am stat 45 de ani sub comunism, ca acum e saracie, ca ne fura la fotbal, ca gimnastica nu mai ia medalii de aur, etc, etc, etc.....
Sa ma iertati, dar bine a zis cine a zis: "Romania e o tara bogata, frumoasa, dar e pacat ca e locuita de romani..."....
Eu unul nu prea mai suport mentalitatea asta de vesnic pierzator, de vesnic defavorizat... Vreau sa-mi fie dor de Romania...
Cu drag, pentru romanii care vad:
Dragos FRANGU
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 11 September 2003 - 09:27 AM