Modelism - RHC Forum: Sfaturi upgrade "chinezerie" - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sfaturi upgrade "chinezerie" High SpeedBoat Race from "Niro" lol

#91 Useril este offline   soare_geo 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 467
  • Inregistrat: 30-September 04

Postat 21 April 2007 - 01:52 PM

elice de DREAPTA, o explicatie simpla ar fi: cate modele de stanga gasesti in acel "magazin"??
0

#92 Useril este offline   ToX 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1245
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 21 April 2007 - 02:15 PM

mai oameni buni lamuriti baiatul in sensul ca miscarea motorului o schimbi din polaritate , inversezi canalul la statie, ma rog... da sa nu greseasca si sa ia ax de stanga si elice de dreapta ca atunci sa vezi bucurie :huh:)

raven cand comanzi axul comanda si elicea si spune frumos la tel ca vrei elice pt axul respectiv. eu unu asa cred ca e cel mai simplu decat sa stam sa ne contrazicem atat ca e de dreapta sau din stanga :o

daca punea poza facut de sus ce elice ati fi recomandat???lateral dreapta sau lateral stanga?! :(

Aceasta postare a fost editata de ToX: 21 April 2007 - 02:18 PM

0

#93 Useril este offline   soare_geo 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 467
  • Inregistrat: 30-September 04

Postat 21 April 2007 - 05:03 PM

DREAPTA :D
0

#94 Useril este offline   dily 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1383
  • Inregistrat: 03-September 06

Postat 21 April 2007 - 10:19 PM

DREAPTA :D
nr. de telefon......
0744.35.25.89
0727.88.75.46
0

#95 Useril este offline   ToX 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1245
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 21 April 2007 - 10:55 PM

acuma toti dreapta.
bravo baieti.ati ametit baiatu de tot, daca mai intru si eu si ii zic de stanga si vorbesc si cu brusollo sa zica la fel e scor 2 la 2 si raven e in ceatza,
raven ia fi tu smecher si ia ax pentru stanga, elice de stanga si pui carma in partea stanga, sa fi mai altfel decat toti :D
singurul dezavantaj va fi la elice ca nu o poti proba cu elicile baietilor ca sa vezi daca socoteala de acasa e una si aceeasi cu cea din targ si apoi sa sti ce elice sa iti comanzi, dar poti sa stii :D
glumeam, deci si faza cu stanga poate fi valabila si faza cu dreapta, conteaza ca axul si elicea sa se pupe.
dupa ideea capului din gandul meu (garcea a zis-o pe asta nu eu da suna bine) cel mai bine e sa iti iei de dreapta pentru a fi ca toti ceilalti.
se mai intampla sa se rupa si elicile astea si daca esti altfel(adica stanga) decat marea majoritate, nu o poti inlocui imediat cu una imprumutata de la baieti ca sa te joci cat mai stai pe balta si va trebui sa astepti sa iti vina comanda de pe unde faci tu(nu ca noi nu am sti de unde, da nu e voie http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif).
cam asta ar fi inconvenientul, in rest tot asa se invarte, tot asa merge sau nu barca, e ca in politica, unii de stanga unii de dreapta si tot pe carca noastra fac bani, asa ca...(nici asta nu aveam voie sa spun?!)
mahamaaa ce eseu. sunt meserias trebuie sa recunosc, si modest pe deasupra :D
concluzie, ia de dreapta ca sa nu fi in opozitie:P
0

#96 Useril este offline   Brussolo 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 701
  • Inregistrat: 14-July 06

Postat 23 April 2007 - 08:34 AM

Eu am comandat la S un ax si 4 elici STANGA. E o PROBLEMA... la cele cumparate de mine, filetul la ax si la elice este la fal ca la cele de DREAPTA, numai palele sunt puse pentru STANGA. Nu stiu ce a fost in capul lor??? elicea se desurubeaza instant daca nu o strang ca ciobanu...

Elicea de DREAPTA, vazuta din spatele barcii, se invarte invers acelor de ceasornic.

@ raven 1 Banuiesc ca asta vrei sa pui pe barca aceea.
risteaion@yahoo.com
ionristea@yahoo.com

Orange 0744.515.435
Vodafone 0749.151.297
0

#97 Useril este offline   Brussolo 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 23 April 2007 - 08:39 AM

I-mi cer scuze @dily, probabil ca atunci cand am fost la tine am raspuns cu ID-ul tau la acest subiect.

Raspunsul de sub cel al lui soare_geo " DREAPTA :rolleyes: " i-mi apartine. Sa nu se creeze confuzii.
risteaion@yahoo.com
ionristea@yahoo.com

Orange 0744.515.435
Vodafone 0749.151.297
0

#98 Useril este offline   Shumica 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 22-May 06

Postat 23 April 2007 - 10:46 AM

Cum au mai zis si baietii ia o elice pe dreapta si una pe stinga, cel putin asa am procedat eu.
Nu se stie ce idei iti vin cind te apuci de treaba. O elice este ceva peste 100.000 de mii lei vechi parca deci nu este un capat de tara.
Iti mai recomand sa te uiti pe saitu ala ca au un fluid special anti-desurubare asa nu ramai fara elice ca altii :rolleyes: nu spui nume :D
Si ieri va fi o zi !
0

#99 Useril este offline   Brussolo 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 26 April 2007 - 11:49 AM

@Raven1 ... gata vopsitoria? Ai facut ceva la barcuta? O sa fie gata saptamana asta ... sau o faci incet si bine? Ai hotarat vreo configuratie? :( cum a ramas cu elicea?? "dreapta-stanga-dreapta si stanga" ... :)

Aceasta postare a fost editata de Brussolo: 26 April 2007 - 11:49 AM

risteaion@yahoo.com
ionristea@yahoo.com

Orange 0744.515.435
Vodafone 0749.151.297
0

#100 Useril este offline   Raven1 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 42
  • Inregistrat: 11-April 07

Postat 26 April 2007 - 11:02 PM

salut Brussolo

am avut atata bataie de cap cu masina mea incat nu am mai avut timp sa scriu pe forum , da am vopsit barcuta in prima faza negru , urmeaza inca o culoare si cum cel mai puternic contrast il confera negrul cu galben , urmatoarea culaore va fii galben :D
ca si configuratie raman la ce am spus mai sus , iar cu elicea ...o sa iau si stanga-dreapta si dreapta stanga o sa iau detoate http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif

pelc din Bucuresti sambata asta si mai vin miercuri , cand vin o sa atasez poze si sper ca o sa pot atasa si poze cu carma in stadiu final .
0

#101 Useril este offline   Raven1 

• Incepator
  • PipPip

Postat 06 May 2007 - 09:45 PM

n-am abandonat proiectul baieti :D :(

am cumparat o masinuta de pe net , cu radiocomanda , facea stranga -dreapta , am demontat-o , si am luat modulul receptor cat si acumulatorul de 3300 cu 8 celule ni-mh , radiocomanda este pe 27 mhz sper sa fie buna in sensul de distanta la care "bate"

acum mai imi trebuie , ax , elice , carma ( este aproape gata mai trebuiau cateva ajustari ) motor , regulator si cam atat :(

poza cu domnisoara

http://img503.imageshack.us/img503/7950/dsc00413dl9.th.jpg
0

#102 Useril este offline   Raven1 

• Incepator
  • PipPip

Postat 08 May 2007 - 07:22 PM

salut baieti :D

a sosit carma .....

a costat in total 23 RON http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif

http://img186.imageshack.us/img186/4703/dsc00418oo4.th.jpg

http://img186.imageshack.us/img186/3416/dsc00415mk0.th.jpg
0

#103 Useril este offline   iony 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2347
  • Inregistrat: 06-April 07

Postat 08 May 2007 - 07:54 PM

sal de unde ai luat carma este misto vreau si eu
http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif
0

#104 Useril este offline   Raven1 

• Incepator
  • PipPip

Postat 08 May 2007 - 09:10 PM

salut . daca citesti posturile mele mai vechi in acest subiect o sa vezi ca este facuta pe strung de un nene care chiar se pricepe :D
0

#105 Useril este offline   iony 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2347
  • Inregistrat: 06-April 07

Postat 08 May 2007 - 09:30 PM

pai vreau si eu
pls
o bucata
:D
0

#106 Useril este offline   Raven1 

• Incepator
  • PipPip

Postat 08 May 2007 - 09:44 PM

iony, la 8 May 2007, 21:30, a spus:

pai vreau si eu
pls
o bucata
:D

dai pe IM dimensiuni la cote exacte eventual poze daca te inspiri de undeva si se rezolva in cateva zile in functie de programul omului .....

urmeaza sa imi faca axul si elicea , sa vedem ce iese :D
0

#107 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 08 May 2007 - 09:58 PM

bine lucrate,dar totusi prea lata si scurta. La glisare,carma este afara total si nu mai are nici un efect.Incearca sa le faci de la 7cm in sus;un 8,5cm/2cm latime ar fi ideal.Uite niste modele:http://www.fastelect...om/hardware.asp
...tabula crasa, mortua est!
0

#108 Useril este offline   Raven1 

• Incepator
  • PipPip

Postat 09 May 2007 - 05:38 AM

salut , dimensiunile sunt 7.2 cm lungime pe 2,3 latime , culmea , dimensiunile sunt luate de pe un site asemenator cu cel descris mai sus

:)
0

#109 Useril este offline   Raven1 

• Incepator
  • PipPip

Postat 09 May 2007 - 06:35 PM

poze mai detaliate :)

http://img509.imageshack.us/img509/1307/dsc00425yn6.th.jpg http://img509.imageshack.us/img509/5502/98445708kg0.th.jpg
0

#110 Useril este offline   OldMann 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1762
  • Inregistrat: 01-September 06

Postat 09 May 2007 - 06:54 PM

o observatie personala, la strung de obicei se fac piese circulare, si eu cred ca din toata chestia aia numai talpa de prindere e facuta hommade, carma propriuzisa pare a fi cumparata, mai ales ca are si canalul pentru racire. Da la pretul pe care l-ai afisat de 23RON eu vreu 20Buc. Ce zici te prinzi?
If the boat doesnt fly, dont buy!!!

0

#111 Useril este offline   Raven1 

• Incepator
  • PipPip

Postat 09 May 2007 - 07:21 PM

OldMann, la 9 May 2007, 18:54, a spus:

o observatie personala, la strung de obicei se fac piese circulare, si eu cred ca din toata chestia aia numai talpa de prindere e facuta hommade, carma propriuzisa pare a fi cumparata, mai ales ca are si canalul pentru racire. Da la pretul pe care l-ai afisat de 23RON eu vreu 20Buc. Ce zici te prinzi?

:D http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif

eu nu sunt strungar si nici mecanic , am alta ocupatie in viata de zi cu zi , din partea mea poti sa crezi linistit ce doresti , eu iti spun ca a fost efectuata pe strung / freza la Pipera la mecanica fina dar in fine cum iti mai spunea un coleg de forum invidia este mare http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif

Tox ai MI si se rezolva orice piese pe strung la cote exacte la preturi studentesti :D
0

#112 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 09 May 2007 - 08:00 PM

.........aici te inseli tare ;batrane,ia o mostra de asa ceva facut home made cu pila,bomfaierul si traforajul;pe ici pe colo am folosit si bormasina!
Totul tine de materialele pe care le folosesti,si slava domnului exista Praktiker pentru asta.

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-30-1178733656.jpg

...tabula crasa, mortua est!
0

#113 Useril este offline   Raven1 

• Incepator
  • PipPip

Postat 09 May 2007 - 08:06 PM

nenea ipsihi sa-ti dea Dumnezeu sanatate , imi spui si mie pentru un motor VENTI 600 HS BB ce regulator imi poti efectua ? ce crezi ca imi este util/suficient in materie de amperaj ?

ai timp / poti sa-mi faci si mie un regulator pentru aces tip de motor ? vreau si cu racire pe apa chiar daca lumea zice ca nu este necesar http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif

multumesc anticipat pentru raspuns :D
0

#114 Useril este offline   TAMIR 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 118
  • Inregistrat: 15-April 07

Postat 09 May 2007 - 08:19 PM

Raven1, la 9 May 2007, 20:06, a spus:

nenea ipsihi sa-ti dea Dumnezeu sanatate , imi spui si mie pentru un motor VENTI 600 HS BB ce regulator imi poti efectua ? ce crezi ca imi este util/suficient in materie de amperaj ?

ai timp / poti sa-mi faci si mie un regulator pentru aces tip de motor ? vreau si cu racire pe apa chiar daca lumea zice ca nu este necesar http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif

multumesc anticipat pentru raspuns :D

De obicei VENTI 600 HS BB(rulmenti) voltaj 3-9 v, ajunge 22000 rpm, motorul consuma max 15 A.
Nu cred ca trebuie sa-ti faca cineva controlerul, vezi ca vindea cineva pe forum un controler marine JETI .
LET'S FLY
Nu tot ce zboara se zboara!!!
0

#115 Useril este offline   OldMann 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 May 2007 - 06:44 AM

Raven1, la 9 May 2007, 19:21, a spus:

:angry: :lol: :lol:

eu nu sunt strungar si nici mecanic , am alta ocupatie in viata de zi cu zi , din partea mea poti sa crezi linistit ce doresti , eu iti spun ca a fost efectuata pe strung / freza la Pipera la mecanica fina dar in fine cum iti mai spunea un coleg de forum invidia este mare http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif

Tox ai MI si se rezolva orice piese pe strung la cote exacte la preturi studentesti :)

Daca tot te lauzi poti face 20 de bucati la pretul pe care l-ai afisat?

E comanda ferma, e, te prinzi? Hai ca-ti dau 30 Ron pe bucata, sa-ti iese si tie stresul.

0

#116 Useril este offline   OldMann 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 May 2007 - 06:46 AM

ipsihi, la 9 May 2007, 20:00, a spus:

.........aici te inseli tare ;batrane,ia o mostra de asa ceva facut home made cu pila,bomfaierul si traforajul;pe ici pe colo am folosit si bormasina!
Totul tine de materialele pe care le folosesti,si slava domnului exista Praktiker pentru asta.

asta seamana a facuta, da pe mine ma interesa cum a dat canalul de racire prin corpul carmei, banuiesc ca cu pila si ciocanul nu merge.

0

#117 Useril este offline   Shumica 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 10 May 2007 - 08:22 AM

Daca ai scule canalul se da simplu, prinzi in bac carma si cu o bohrmasina de banc sau freza ai dat gaura.
Acu' tre' sa fii si meserias sa aliniezi axele sa ai o viteza de prelucrare optima etc.

Aceasta postare a fost editata de Shumica: 10 May 2007 - 08:23 AM

Si ieri va fi o zi !
0

#118 Useril este offline   OldMann 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 May 2007 - 01:40 PM

Shumica, la 10 May 2007, 08:22, a spus:

Daca ai scule canalul se da simplu, prinzi in bac carma si cu o bohrmasina de banc sau freza ai dat gaura.
Acu' tre' sa fii si meserias sa aliniezi axele sa ai o viteza de prelucrare optima etc.

...numai ca daca dai cele doua gauri perpendicular s-ar putea sa nu ai "urcare" de fluid, pentru o racire buna si o viteza mare a fluidului intersectia celor doua gauri trebuie date curb sub o anumita raza de curbura.

0

#119 Useril este offline   Shumica 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 10 May 2007 - 05:24 PM

Ma indoiesc ca, gaurile alea sunt date asa.
Poate exista o oarecare panta.
Totusi nu suntem la nasa :angry:
Si ieri va fi o zi !
0

#120 Useril este offline   Raven1 

• Incepator
  • PipPip

Postat 10 May 2007 - 05:40 PM

Citeaza

Daca tot te lauzi poti face 20 de bucati la pretul pe care l-ai afisat?

E comanda ferma, e, te prinzi? Hai ca-ti dau 30 Ron pe bucata, sa-ti iese si tie stresul.

noi doi nu avem ce sa ne spunem dapai sa colaboram impreuna , pentru ORICARE de de pe acest forum pretul ramana exact cat am dat si eu 23 ron :angry:

de misto nu ne intrece nimeni , de parca am eu vreo obligatie cumva spre tine sa-ti explic cum se executa o gaura ....o fii si greu asa de imaginat cum se poate da o gaura in aluminiu ...dar in fine de rautati gratuite sunt satul in viata de zi cu zi deci nu ma poate mira acest lucru la tine , cert este ca eu nu fac o afacere din acest lucru si nici nu intentionez , am alte surse din care imi vin banii nu-ti face griji http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif

cu toata stima ,

Raven1
0

Arata acest topic

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi