Luftwaffe.SS, la 19 Mar 2007, 21:27, a spus:
1.Am spus asta si pe intr-un post, e posibil oare ca cineva sa pieptene posturile off-topic si certurile pentru o informatie cat mai exacta?
2.Ex: de doua duminici ies la Clinceni, am incercat sa citesc regulamentul vostru si e incredibil de varzuit.
3.Care sunt ideile care raman in picioare si mai ales care e forma finala a regulamentului?
4.In aceiasi idee, se poate un post cu poze, disut cu cativa dintre voi pe msg, poate chiar ne-am intalnit la zbor, dar nu ne cunoastem, nu stiu cine este omul din spatele nickului, si ma intereseaza... sincer!
1. este destul de complicat ce ceri tu.am fost moderator ani de zile pe acest forum,din cand in cand mai fac curat prin el,DAR problema nu este asa de simpla cum crezi tu....
certurile reale se sterg deobicei destul de rapid.dar ce ai vazut tu in subiectul DD nu este o cearta.putem caracteriza acest forum ca fiind unul special intrucat majoritatea membrilor activi care posteaza se cunosc si/sau sunt prieteni de ani de zile.(Atentie! indiferent de locatie!).deci suntem o gasca cu state vechi,ne intalnim mai des sau mai rar si comunicam prin intermediul acestui forum.
in subiectul DD cineva a emis o parere cum ca DD impusca caini.parerea mea este ca fiind pilot militar ori executa un ordin ,ori sunt povesti de adormit copiii...(si din incidentele pe care le-am avut eu personal cu sus-numitul Luca,stiu ca era in stare sa emita acest gen de ordine).dar sa-i lasam sa-si spuna parerea.....
2.este vina mea exclusiva ,o sa incerc zilele astea sa-l definitivez si sa-l postez dupa ce am si acordul comandantului aeroclubului.
3. am raspuns mai sus.
4.ne vedem in we pe clinceni ,si rezolvam.intrebi de silviu66 :D
in afara de asta ,sunt in cautare de moderator la aero ,intrucat C4FU nu prea mai are timp de forum.
cred ca iti dai seama cat de greu este sa gasesc.....
flying is my life...