Aceasta postare a fost editata de TUROK: 11 March 2007 - 02:54 AM
vopsire ..poliester extrudat.
Postat 11 March 2007 - 10:02 AM
TUROK, la 11 Mar 2007, 02:30, a spus:
am rezolvat problema : aracet de constructi+pigment (SAVANA)..colorant pentru produse de acoperire pe baza de apa.Combinatia a mers excelent !bineinteles in 2 straturi ! :( PS
Urraaaaaaaaa!!!
In sfarsit!!!! A dat Domnul!!!
Sa fie primit!!!
Citeaza
:modelu nu sa ingreunat !
Nu zau?!
Miraculosa feshteala!!
Orice pas inainte e un shut in fund!
Postat 11 March 2007 - 08:39 PM
si ca sa nu va mai chinuiti cu certuri multiple...exista la "Hanul cu Tei" din Lipscani, Bucuresti, zona Unirii-Universitate spray cu care se poate vopsi polistirenul foarte bine. Parca un spray era cam 15 lei si acoperea cam 2mp.
<a href="http://www.spotdesign.ro" target="_blank">Spot Design</a> servicii complete de taiere laser, printare 3D si printare/plotare
<a href="mailto:contact@spotdesign.ro">contact@spotdesign.ro</a>
<a href="mailto:contact@spotdesign.ro">contact@spotdesign.ro</a>
Postat 16 March 2007 - 05:40 PM
Eu m-am pus pe cautat si am gasit (in Timisoara) la un magazin de materiale pentru arhitecti, pictori, sculptori... artisti ce mai :D
Si am intrebat daca au ceva vopsea pentru polistiren, foarte senin am primit raspuns "normal : vopsea acrilica"
Ca sa va fie mai usor, pun si o poza cu flaconul, poate il vedeti pe undeva. costa in jur de 20ron, da eu zic ca merita.
PS. aveau si balsa de la Robbe :D
Si am intrebat daca au ceva vopsea pentru polistiren, foarte senin am primit raspuns "normal : vopsea acrilica"
Ca sa va fie mai usor, pun si o poza cu flaconul, poate il vedeti pe undeva. costa in jur de 20ron, da eu zic ca merita.
PS. aveau si balsa de la Robbe :D
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de Intruder: 17 March 2007 - 12:42 AM