Pierdut chef de munca.Il declar nul si nu ofer nici un fel de recompensa.
Pagina 1 din 1
Dor de .......... primavara
Postat 05 March 2007 - 10:37 PM
IN TIMPUL SERVICIULUI INTAI SE REZOLVA PROBLEMELE PERSONALE SI APOI CELE DE SERVICI.
Astfel veti avea mintea limpede si ...lipsit de alte griji PERSONALE o sa va puteti apuca (daca mai ramane timp) si de problemele de servici.
Cum sa gandesti "profund" problemele de servici daca esti ingandurat cu probleme personale????
Astfel veti avea mintea limpede si ...lipsit de alte griji PERSONALE o sa va puteti apuca (daca mai ramane timp) si de problemele de servici.
Cum sa gandesti "profund" problemele de servici daca esti ingandurat cu probleme personale????
Invata repede si aplica...tot repede!
Postat 05 March 2007 - 10:43 PM
Radu_, la 5 Mar 2007, 22:37, a spus:
IN TIMPUL SERVICIULUI INTAI SE REZOLVA PROBLEMELE PERSONALE SI APOI CELE DE SERVICI.
Din pacate eu si la serviciu tot acasa sunt!
...tabula crasa, mortua est!
Postat 06 March 2007 - 06:42 AM
ipsihi, la 5 Mar 2007, 23:43, a spus:
Din pacate eu si la serviciu tot acasa sunt!
sau si acasa esti tot la serviciu?
cu piramidon ai incercat? :D
las ' ca vine vara si nu mai ai timp sa-ti cauti chefu de munca,o sa te gaseasca el pe tine.
flying is my life...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1