e bun cu mici exceptii zic io ...
1: de ce 60% depron ? merge frate si 1:% depron ..dar pus la vedere sa nu il caut cu lupa pin poze:)) adik sa aibba si depron pe el dar nu obligatoriu ce stiu io cat..
2 : faza cu poze io zic ca merge pt ca si daca faci unu care sa arate ca un frigider tot tre sa ai o poza deci...merge zic io ..
3 : sa inceapa pe 15 zic io ca atunci se ia salaru' (cel putin prin bv) ...
4: timp de constructie de pe 15 martie pana pe 25 aprilie... ( de ce 25? pentru ca pana pe 27 sa fie gata votu' ,si eventual bestile sa fie prezentate la RR ....)
5: poze din timpu constructiei consider ca ar trebui sa punem la libera alegere.....pt faza finala cand modelu e gata ar trebui zic io macar 5 poze de fiecare ....1 din fata , 1 din spate si cate una din fiecare lateral...si una de la un unghi de aporx 30 de grade..adik o poza in ansamblu...
6: mi se pare o idee practica(sa vedem ce zic si domni administratori ) sa se deschida un topic mai larg ..in care fiecare modelist ce are model sa isi faca propriu subiect... ca sa nu se incurce pozele si prostii ..fiecare participant cu subectu lui ... ca altfel e greu de cautat la vot pozele lu' redbaron, pozele lu florin s.a.m.d.
As mai face o precizare la concurs bagati-l si pe @nicajohn .....
astept raspuns cu privire la toate modificarile ce le-am propus si mai ales la parte cu topicul larg din partea celor ce se ocupa de asta..
Aceasta postare a fost editata de RedBaron: 06 March 2007 - 03:00 PM