Martie 2007
Postat 19 March 2007 - 03:09 PM
terenul de zbor nu e la codlea e la 7 km...ia id-ul de mess si iti dua un nr de tel si iesim cand vii :blink: la codlea avem vo 3-4 pante nu camp:D
Imagini atasate
Postat 19 March 2007 - 03:14 PM
imi pare rau ca nu am sa va arat poze cum veneau baieti mai experimentati la aterizare...directia vantului era fix pe de-asupra sirului de masini..si sa vezi ce frumos vine un sharon de 3,7m cu vo 10 kmh (f putin oricum ) la 1m de plafonul masini....
@avi a venit la un moent dat atat de jos la aterizare incat daca se ridica john in picioare dadea cu capu' in model.....john se afla undeva la fo 20 de m de puncutl fix....si @avi tot la pus aprroape:P
Imagini atasate
Postat 19 March 2007 - 03:20 PM
Imagini atasate
Postat 20 March 2007 - 04:36 PM
CatalinB, la 3 Mar 2007, 19:04, a spus:
A zburat saracul, dar dupa ce a plecat CatalinB. Nu cred ca vantul era problema.
Nu vroia sa zboare pentru ca in goana mare a plecarii, nu am apucat sa incarc complet decat unul din cei doi acumulatori de 11.1 V pe care ii aveam si cu el l-am incercat.....
Dupa ce l-am busit bine si l-am tot carpit si dupa o serie de zboruri scurte, l-am lasat pe Marinaru sa-l incerce (dupa ce i-am pus acumulatorul incarcat). ....Si a zburat cateva (putine) minute la el si inca cateva la mine....
E ultrasensibil la ruliu si la comanda in profunzime raspunde prost - in primul rand pentru ca este submotorizat. Elicea intubata cu speed 400, fara dispozitiv de admisie nu da - la 11.1 V - decat vreo 240 gf. In plus, numai motorul cu elicea intubata au cam 110 g.
In fine, nu-mi vine sa-l mai repar/folosesc.
Esentialul din povestea asta este ca Marinaru a zburat electric!!!!!!!
Am propus ridicarea unui mic monument la Chitila.
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
Postat 20 March 2007 - 06:10 PM
INCAS, la 20 Mar 2007, 17:36, a spus:
Minte tovarasa...nu am zburat eu electric...de fapt in ziua aia nici nu am fost pe camp!
Valterasu nu are presiune nici sa ude tenesii, de cand cu recidiva la prostata!
Cu rabdare si ciocan.
Postat 20 March 2007 - 06:17 PM
Marinaru, la 20 Mar 2007, 18:10, a spus:
...ce v-am spus eu sa nu-l mai lasati liber, ca nu mai stie ce face? Asa e cu unii, pleaca de acasa si uita unde; ajung undeva si uita de ce; se descheie la slit si uita ca nu mai e nevoie, intre timp au rezolvat... :D
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 25 March 2007 - 08:54 PM
Odata ajunsi ne-a parut rau ca nu am luat si altceva... aerodromul gol tot (la IAR s-au dat cu PUMA ala pentru marinari dar decolau si fugeau repede de acolo ) si pe langa faptul ca era gol mai era si pista tunsa , musuroaiele imprastiate , mocirla 0 (iarba putin uda de dimineata dar la prima raza mai tzapana de soare sa dus si aia) vant cam 5 kmh cel mult.. altfel zis o zi perfecta de zbor pentru avioane..pacat ca noi eram cu un planor si un motoplanor. Termica deloc (dupa cum era si normal )
Ce e bine e ca am reusit sa aflam cam cat putem trage cu sandoul cel nou ( un sandou de elastic care duce fire (planor de fo 2,7 m ) la fo' 100m altitudine(apreciata cu ochiometru ) .....bine nu il duce ca mosorul dar oricum remarcabil fata de ce trageam io pana acum ..) si de acolo exersam aterizarea la punct fix care uneori mi-a iesit alteori nu prea:P...dupa o perioada de aprox un an azi am reauzit sunetul unui planor mare cand trece cu viteza pe langa tine (fire-ul ) ..ce frumos suierah :D
cu EZ am trecut la fo 5 cm max de sol de ia stat pulsul lu john ca ii rup modelul dar dupa aia a inceput si el sa faca:P
per total o zi super de zbor in care am regretat doar ca nu am adus si alte modele ...poze pun maine...
Aceasta postare a fost editata de RedBaron: 25 March 2007 - 08:56 PM
Postat 25 March 2007 - 11:53 PM
INCAS, la 20 Mar 2007, 16:36, a spus:
Nu pot sa cred. Esti sigur? S-a intors lumea cu fundul in sus.
Eu propun un monument din polistiren si iluminat ELECTRIC.
Aceasta postare a fost editata de Se poate si asa ?: 26 March 2007 - 05:13 AM
Postat 26 March 2007 - 02:13 PM
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()