Modelism - RHC Forum: Domnu_Doctor tzeparul - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Domnu_Doctor tzeparul A dat doctoratul in tras tzepe

#31 Useril este offline   melsoft 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 414
  • Inregistrat: 16-April 05
  • Interests:https://t.me/pump_upp

Postat 03 March 2007 - 06:46 PM

Are cineva o poza cu domnu doctor, sa-l vedem si noi???
0

#32 Useril este offline   raisa 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 158
  • Inregistrat: 07-January 07

Postat 03 March 2007 - 06:59 PM

Da, ia sa-l vedem pe infractor !
Stie cineva cam ce varsta are , o fi vreun pusti de liceu tepar, infometat de bani !
Nu tot ce zboara se mananca !
0

#33 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1639
  • Inregistrat: 30-April 06

Postat 03 March 2007 - 07:06 PM

nu il cunosc dar am citit pe aici se pare cu o atentie mai mare decat a ta ..are52 de ani..si are si copil de 10 deci exclus licean :))
KIT GUPPY
Ce e portanta? o floare ce se naste din viteza...
0

#34 Useril este offline   raisa 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 158
  • Inregistrat: 07-January 07

Postat 03 March 2007 - 07:11 PM

Aha, un varsta a III-a care o fi reparat televizoare cu lampi pana acum si acum la trezit mirosul digital !

Cum o sa te simti omule cand o sa postezi un topic si ceilalti participanti sa strige : jos infractorul !

Demonstreaza ca nu e adevarat sau cel putin ai bunul simt si raspunde recunoscandu-ti vina , ce sa mai zic de bietul pagubit care nu va mai vedea banii de la tine !

Aici pe forum ne mai impungem ,ne contrazicem poate si certam , dar nu ne tepuim ca-n codru !
Nu tot ce zboara se mananca !
0

#35 Useril este offline   marius10 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 591
  • Inregistrat: 01-January 06

Postat 03 March 2007 - 07:19 PM

raisa, la 3 Mar 2007, 19:11, a spus:

Aici pe forum ne mai impungem ,ne contrazicem poate si certam , dar nu ne tepuim ca-n codru !

Bine grait !!!!!!
0

#36 Useril este offline   alxcsb 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 02-December 06

Postat 03 March 2007 - 07:34 PM

Domnu doctor, daca v-a dat mana sa faceti asa ceva, cred ca ar fi frumos sa va justificati intr-un fel sau altul, sa mai spalati din rusine. Mi-e dat tot mai des sa vad indivizi de genul asta, nu ma lasa sa uit nici o zi in ce tara traiesc. Regretabil.
0

#37 Useril este offline   Spitaludenebuni 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 71
  • Inregistrat: 08-January 07

Postat 03 March 2007 - 08:27 PM

melsoft, la 3 Mar 2007, 18:46, a spus:

Este de pe forum poza,facuta la RR;a fost acolo si-a facut mishto de aeroplanele voastre.

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-13-1172946462.jpg

Aceasta postare a fost editata de Spitaludenebuni: 03 March 2007 - 08:29 PM

0

#38 Useril este offline   speedy400 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 230
  • Inregistrat: 23-January 06

Postat 03 March 2007 - 09:02 PM

Sa adaug si eu ceva la aeste acuzatii , desi eu nu am fost tepuit cu bani , ci doar cu timp pierdut si promisiuni.
Incepusem mai demult daca isi mai aminteste cineva, un proiect cu radiocomanda gsm, adica sa conectam o radiocomanda la un telefon gsm printr-o interfata,care converteste semnalul analogic in digital.

domnu doctor venise cu ideea , iar mie mi s-a parut f interesanta, asa ca am hotarat sa il ajut cu tot ce era necesar, adica o radiocomanda proportionala cu 7 canale( ce-i drept una mai veche dar perfect functionala, fara smd-uri ca sa poata lucra mai usor) + 2 telefoane de generatie mai veche(caramizi) dar si ele functionale, poate in afara de baterie, dar oricum nu conta pentru ca urmau sa fie alimentate de la pack-ul unei masinute de teren, la fel pusa la dispozitie.

pe scurt, m-am intalnit cu el i-am dat statia si mainuta, iar telefoanele i le-am trimis dupa 1 luna, dar la unul din ele trebuia sa ii gaseasca o mufa pentru casti, sau sa ii lipeasca direct pe placa firele , ca eu nu gasisem aici, fiind un model vechi.

am tot asteptat ce am asteptat, pana la urma dupa vreo 6 luni, ma saturasem de asteptat vazand ca nu misca nimica,, si i-am zis sa mi le trimita inapoi macar as cum le-a primit.
a fost baiat de cuvant si le-am primit , doar cu niste fire iesite din receptor si emitator, desi se laudase ca facuse interfetele, si probase masinuta in parc, dar erau sensibile la temperatura.
eu tind sa cred ca nici nu se apucase de ele.

in concluzie, a fost o pierdere de timp, nervi. bine macar ca mi le-a trimis inapoi asa cum erau. :)

Aceasta postare a fost editata de speedy400: 03 March 2007 - 09:05 PM

0

#39 Useril este offline   cyrus 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 17-March 06
  • Interests:Modelism,masini cu abur,prelucrarea lemnului,vw golf 1

Postat 03 March 2007 - 10:13 PM

Site: Nu sunt informatii
Ziua de nastere: 18 Aprilie 1955
Hobby: zbor electric, rc, accesorii, lumini-flash, bombitze si orice-i fain! +TEPE
Detalii postare
Grup: Members
Titlu: Nu sunt informatii
Semnatura: 40,665 MHz = Ch 50, FM, PPM, Legal
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal

0

#40 Useril este offline   DjGenove 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 143
  • Inregistrat: 22-February 06

Postat 03 March 2007 - 11:43 PM

Raisa

Ce sa recunoasca mai ? Da ce e tampit ? UN tzepar nu recunoaste niciodata nimic, NU va aparea aici niciodata si nu va mai raspunde ceea ce dovedeste ca e full vinovat.
Ce barbat sa fie oameni buni acest impostor ? Cum sa aiba curajul sa apara aici ? Nu va dati seama ca nu are contraargumente ? Daca avea, aparea de ieri clar. A intrat, a citit, a si iesit pe furis, n-a raspuns nimic.
Daca nu era adevarat ce am spus eu, venea de mult si-si sustinea punctul de vedere asa ca....

Spitaluldenebuni a pus poza lui mai sus, il vedeti pe impostorul cu barba din stanga !
Are 52 ani, a facut facultate de tras tzepe la oamenii creduli, doctoratul dat in acelas domeniu.
Are si o fata de 10 ani care saraca nu are nici o vina ca are un tata nenorocit.
Daca doriti va dau adresa completa, telefoane si tot, nu dau decat daca o cereti.
M-a pagubit, ma doare faptul ca m-a pacalit, m-a facut din om neom. In primul rand a atentat la sanatatea mea mintala. Am pierdut atatia bani, si cata incredere am avut in el.

Astazi pe la ora 15 am fost la palat cu BMW-ul modificat de impostorul de doctor, Diesel Power de aici de pe forum si altii au vazut masina, Diesel Power a si vazut cum merge, merge vai de mama ei, se sacadeaza, dupa 9 m iese din raza de actiune, unghiuri directie mici rau nu ca inainte.
M-am dus special sa arat sa nu se creada ca e o farsa.

Doctore inca odata RUSINE sa-ti fie, RUSINE, pacatul tau sa fie, sa dea Dumnezeu sa ai parte de sanatate si de bunastare de acum in colo asa cum am avut eu parte de un BMW si un tanc care m-a terminat psihic. Sa dea Dumnezeu sa suferi de 100 ori cat sufar eu acum.
Eu m-am purtat cu tine ca un domn desi eu eram patronul ca plateam, ma rugam de tine sa apari sa clarificam detaliile marfii, abia apareai, si tu te-ai comportat ca o scursura a Petrosaniului.
Si Stii f bine ca, crezi in Dumnezeu. Stii ce te asteapta da ? Nu uita ca ai o familie, o fata, o nevasta, nu se stie cum te pedepseste Dumnezeu pentru banii furati de la mine pe degeaba.

Eu totusi cred ca vei vrea sa-mi dai ceva din paguba. Eu te astept cu vreo oferta. Iti dau BMW-ul sa te speli cu el pe cap, sa il dai lui fi-ta sa-l terfeleasca, imi dai banii pe el si gata.

Aceasta postare a fost editata de DjGenove: 03 March 2007 - 11:46 PM

0

#41 Useril este offline   marius10 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 March 2007 - 12:14 AM

Spitaludenebuni, la 3 Mar 2007, 20:27, a spus:

melsoft, la 3 Mar 2007, 18:46, a spus:

Este de pe forum poza,facuta la RR;a fost acolo si-a facut mishto de aeroplanele voastre.

Sunteti ..TARI daca l-ati identificat ....
Bravo !
In poza se vede bine fata Domnului Doctor !
0

#42 Useril este offline   marius10 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 March 2007 - 12:16 AM

Rade cumva ????
Sau mi se pare ...tre facut un zoom ....
0

#43 Useril este offline   MPower 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 208
  • Inregistrat: 24-November 04

Postat 04 March 2007 - 12:29 AM

In poza are fata de om cinstit.Sigur e el?
0

#44 Useril este offline   mobi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 508
  • Inregistrat: 27-May 04

Postat 04 March 2007 - 12:36 AM

DjGenove, la 3 Mar 2007, 23:43, a spus:

Si Stii f bine ca, crezi in Dumnezeu. Stii ce te asteapta da ? Nu uita ca ai o familie, o fata, o nevasta, nu se stie cum te pedepseste Dumnezeu pentru banii furati de la mine pe degeaba.

Eu totusi cred ca vei vrea sa-mi dai ceva din paguba. Eu te astept cu vreo oferta. Iti dau BMW-ul sa te speli cu el pe cap, sa il dai lui fi-ta sa-l terfeleasca, imi dai banii pe el si gata.

Exagerat, zic eu.
0

#45 Useril este offline   Radu_ 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1784
  • Inregistrat: 13-March 04

Postat 04 March 2007 - 12:46 AM

Citeaza

MPower  Scris la 4 Mar 2007, 00:29
In poza are fata de om cinstit.Sigur e el?

Ai vazut cati demnitari au fata de om cinstit?
Invata repede si aplica...tot repede!
0

#46 Useril este offline   Cirip 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 732
  • Inregistrat: 07-January 05

Postat 04 March 2007 - 02:17 AM

Si io am fatza de om cinstit, da' cu fatza asta am pacalit pe multi... <_< http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif

Din pacate, citind posturile am facut legaturi cu situatii personale pe care la vremea respectiva nu le-am inteles, dar in contextul dat inclina balanta in favoarea lui DjGenove. Este regretabil modul in care unii inteleg sa profite de pasiunea si increderea altora.

Domnule doctor, sunt foarte dezamagit, dar mai am speranta ca veti face uz de dreptul la replica... Se poate intampla oricui sa fie depasit de evenimente. Un comentariu aici pe forum ar putea clarifica daca intamplarile au fost un moment de ratacire... Tacerea, insa, m-ar determina sa cred ca a fost vorba de rea intentie.

Cirip

Aceasta postare a fost editata de Cirip: 04 March 2007 - 02:25 AM

Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este cand toate merg, dar nu stii de ce.
Montajele mele imbina teoria cu practica: nu merge nimic si nu stiu de ce.
0

#47 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 1804
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 04 March 2007 - 02:20 AM

......hm.....urata poveste!
Curios este ca nu intervine, sa lamureasca barbateste problema!
Cu ceva vreme in urma am vrut si eu sa apelez la el cu o problema. Imi doream un incarcator care sa aiba capabilitatea sa incarce simutan 6 celule sub C, individual.
Daca imi aduc aminte bine, cred ca l-am sunat de cateva ori, cu promisiunea ca se apuca de treaba cat mai repede.
Parca discutasem si partea financiara.
Bine ca nu m-a sunat, cine stie ce incarcator imi facea <_<

Aceasta postare a fost editata de Buggy-man: 04 March 2007 - 02:21 AM

RHCForum - Webmaster
0

#48 Useril este offline   ducati999 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 855
  • Inregistrat: 11-February 06

Postat 04 March 2007 - 06:09 AM

<_< http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/ohmy.gif mare pacat !!!!!!si asa suntem putini!!!!! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/ohmy.gif :o
vizitati site-ul meu : http://salmin.cabanova.ro

bafta
sa Curga ZeAmA!!!!!!!!!!!!!!!
0

#49 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 04 March 2007 - 08:25 AM

DjGenove pedeapsa eu cred ca deja a primit-o si inca una f mare dar care nu te avantajeaza pe tine cu nimik.Pedeapsa consta in izolare,nu cred ca il mai baga nimeni in seama ,nu o sa il mai intrebe nimeni nimik(sfaturi sau comenzi pt lucru) si eram o comunitate f mare aici asa ca suferintza va fi destul de mare.1000 EURO pt un roman obisnuit este o suma FFFFoarte mare. Stiu posibilitatzile tale si stiu ca ai dat acesti bani din pasiune si din dorintza de a avea ceva ce nu ai avut niciodata.Stiu cat de dureros e cand iti doresti ceva f mult si exact unde nu te asteptzi esti lovit. Ce sa spun ,eu zic sa uitzi de toata intamplarea asta ca nu ai ce sa mai faci, decat daca esti f razbunator (ce-a ce zic eu sa nu faci), sa vi la intalnirile noastre, sa iti iei o masinutza cu care sa te dai pe campi sau pe asfalt si asa mai departe. Mult succes !!!
0

#50 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 04 March 2007 - 09:27 AM

Deoarece au trecut destule ore de cind a citit mesajele si tot nu a replicat nimic, cred ca nu mai este nici un dubiu cu privire la fapta lui dar si la intentiile lui viitoare. Deci cum DJ are f putine sanse sa-si mai capete ceva de la acest nesimtit din Petrosani, cred ca ar mai putea incerca sa informeze si pe citiva din vecinatatea nesimtitului despre fapta lui. 2-3 scrisori trimise pe adresele a 2-3 vecini din bloc (numele pot fi fictive dar adresa sa fie corecta, cu numere de apartamente mai mici decit al nesimtitului, ptr cazul cind acesta sta la ultimul etaj si cu nr de ap. cel mai mare- sigur postasul va pune scrisorile in cutiile postale respective, neinteresindu-l numele), o scrisoare recomandata pe numele sotiei Mariana (eventual sa si scri undeva pe fata plicului "Exclusiv d-nei Fratila Mariana, a nu se preda sotului!". Sa nu scri decit ca-i rogi sa-i atraga atentia sa repare excrocheria prin care l-a inselat pe un tinar din bucuresti (atit si nimic mai mult-sa nu te intinzi la poveste), ptr amanunte sa intre pe www.rhc.ro si sa caute subiectul "Domnu_Doctor tzeparul". Mariana stie sa foloseasca computerul. Grozav era daca stiai la ce scoala invata fetita sa trimiti o astfel de epistola si acolo, sigur ajungea la director. Intr-un oras mic ca Petrosani se raspindesc repede stirile. Poate, poate, cine stie? De rusinea alora o sa faca ceva, daca nu e culmea culmilor nesimtirii, dar macar nu mai pozeaza pe acolo in "d-nul inginer doctor Fratila Liviu".

Dar voi sinteti siguri ca la Deva se duce la cursuri? Sau acolo se tin procesele penale si pentru Petrosani? El era implicat ca invinuit intr-un proces de delapidare (el sustinind ca e nevinovat, ca era doar tzap ispasitor, ca cei ce au delapidat cu adevarat au dat vina pe el, dar ca spera sa se rezolve in curind (era prin August-Septembrie)). Nu cumva Deva, ca fiind capitala de judet e si locul unde se tin procesele ptr tot judetul?

0

#51 Useril este offline   domnu_doctor 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3218
  • Inregistrat: 11-April 05

Postat 04 March 2007 - 11:43 AM

@DjGenove, @Dan2, @ovidiunebunu sau … cum iti mai spui …
E foarte usor sa arunci cu noroi in cineva …
Sunt bulversat de discutia pe care ai deschis-o … Ca sa nu mai zic, de … "aprecierile״" din … privat.
Si mai ales s-o dai de pereti in felu’ in care ai facut-o …
Am sa-ti fac o mica socoteala si am sa-ti amintesc cateva lucruri, pe care se pare ca le-ai uitat. Cam prea usor ! Cele trei jucarele chinezesti, pe care mi le-ai trimis succesiv, au fost urmarea unor discutii private, in care mi-ai spus ca nu ai bugetu’ necesar sa-ti iei ceva mai ca lumea, corect ?
Te-am avertizat ca nu fac afaceri de genu’ asta, desi sunt pasionat si ceea ce fac, fac pentru mine, motiv pt care ti-am spus de la bun inceput ca nu pot evalua din start, cam ce ar insemna in bani, ceea ce vrei tu, da’ pt ca iti doresti mult sa ai asa ceva, am zis ca fac un efort si incerc sa-ti indeplinesc dorinta … si ca iti voi spune pe parcurs, cam ce inseamna tot ceea ce fac … Pasionat, pasionat, da’ acolo e … munca ! Joaca e … dupa, daca te pricepi sa … stapanesti jucaria, lucru pe care tu nu l-ai prea dovedit. Din pacate.
Da’ … sa revenim la o mica socoteala :
- 3 statii prop, una cu 7 ch de la @ipsi si doo, cu 9 ch de la mine. Pretu’ a fost stabilit cam la 50 roni/ch, asa cum am vazut ca se practica, mai ales ca ai vrut ca statiile sa fie personalizate, adica sa aiba comenzile intr-un anumit fel, specificat de tine, cu butoanele nominalizate ca functii si mod de comanda. (25 ch x 50 roni = 1250 roni)
- 3 controller-e Robbe, de la concurenta, ca erau ieftine, desi te-am avertizat ca-s slabutze (fara programare, etc.) (3 buc x 110 roni = 330 roni)
- un V-mixer (1 x 75 roni = 75 )
- un 1420, sound recorder (1 x 55 roni = 55 roni)
- SUMA materialelor de pana acum se ridica cam pe la 1710 roni.
- maruntisuri diverse, conectori, cuple, comutatoare, difuzorashe, amplifuri, taxele postale, deranju’ cu umblatu’ dupa ele, etc., etc., …nu le mai tin siru’ …
- munca de cioplitor pentru plasticele de la ce ai avut tu acolo, plus la ce-am adaugat io, ca sa obtin fasonu’ final, cu incercarea de a afecta cat mai putin aspectu’ original, lucru care nu e totdeauna la-ndemana
- amplasarea tuturor elementelor de lumina, semnalizare, sunet, etc., cablarea cat mai fina, da’ ferma in acelasi timp. Uita-te de curiozitate sub caroseria BMW-ului, si vezi ce inseamna o cablare, care NU SE VEDE, unde ai 4 faruri, din care 2 cu faza lunga si scurta, doua de ceata, semnalizari stanga/dreapta/avarie, (fata/spate/aripa_laterala), stop, marsarier, girofar+sirena, claxon ! Adu-ti aminte, ca mi-ai spus anu’ trecut, ca ai trimis BMW-u’ unui alt meseriash, la care a stat, fro 2 luni, fara sa-l … opereze, da’ ai renuntat si ai apelat la mine ! Si daca tot ai spart tanku’ poti vedea … bratu’ de sarme si cipane, care dadeau din picioare sub turela.
Ma opresc aici si rog pe oricare din cei care se ocupa de lucrari de tunning, sa faca o socoteala aproximativa, a cheltuielilor aferente la 3 modele, a caror evolutie a fost postata pe forum, cu foto, si sa-si dea cu parerea, daca la o lucrare (sau 3 lucrari, ma rog !) la care materialele se ridica la 1700 ron, manopera poate fi mai mica de 25-30% !! Nu cred ca suma finala, avansata de tine e reala ! Tot ce am cheltuit, am discutat pe parcurs si nu ai avut obiectii.
Nu vreau sa comentez in nici un fel modu’ in care ai considerat ca tre’ sa reactionezi atunci cand n-ai reusit sa trimezi cele doo controller-e de la tank. Nu pot sa cred ca la mine tanku’ a mers perfect, atat pe … uscat cat si pe zapada, fara nici un fel de probleme, in conditiile in care temperatura afara era de … minus cateva grade, timp de cca. o ora, de vreo 5 ori (cicluri complete incarcare/descarcare !), iar la tine … NU !!! Si trim-urile alea au rolu’ lor si daca nu stii sa le echilibrezi ca lumea, evident ca … utilaju’ o ia razna. Un clip cu tanku’ mai am si daca doresti, ti-l mai pun o data, sa-l vezi, cum merge perfect cam 7-8 minute, cat am filmat. Packu’ era descarcat … Si incet si tare si stop si in toate modurile. De fapt o parte din el a fost postat pe forum si la vremea respectiva a fost comentat corespunzator. Sa stii ca nu am avut o … dublura.
In concluzie, daca stau sa ma gandesc mai bine, … tzeapa am luat-o io ! Adica am cam facut … munca voluntara !
Referitor la parerea indusa celorlalti mebrii de pe forum, prefer sa ma abtin. Cel mai usor e sa-ti dai cu parerea, fara sa cunosti datele problemei. La varsta mea nu fac bani din tunninguri de chinezarii si daca am ajutat pe cineva am facut-o din pasiune si am crezut ca fac bine. Se pare ca m-am inselat …

PS: @navigatorule, ... deocamdata te rog, nu te baga unde nu te stii ...
40,665 MHz = Ch 50, FM, PPM, Legal
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
0

#52 Useril este offline   DjGenove 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2007 - 12:37 PM

Mobi

Poate ca ai dreptate, poate ca am exagerat dar crede-ma ca sunt disperat, sufar cumplit.

Doctore

1- Sumele ce le-am spus sunt EXACTE, am chitantele, nu minti ca nu e frumos. Stii ca ai cerut asa:

Tir: statie 350 lei, manopera 400 lei
BMW: 450 lei statia, restu piese + manopera 750 lei + 55 jumate din presupusul controler ars la tine.
Tanc: 450 lei statia, restu piese + manopera 840 lei !

NU am avut obiectii la pret !!! NU asta a fost problema. Mi-ai spus, am acceptat fara probleme, ma grabeam sa ma duc la posta sa-ti dau banii da ? Corect ?
Problema e ca NU MERGE CUM TREBUIEE !!!!
Problema este ca ai luat banii si BMW merge ca dracu, am fost ieri la palat si a vazut si Diesel Power cum merge, sacadat, mai mult de 9 m nu duce, si cand duce se intrerupe un pic mersul, nu e de la trimare, e de la statie si receptor.
ASTA este problema, m-am plans de lucrare NU de preturi.

La tanc NU aveai ce trima, am filmat, am aratat, un forumist are filmul, NU se putea trima asa ca lasa vrajeala, ai si tu CD-ul cu filmare amanuntita la tancul detrimat, ai vazut dar nu mai recunosti.

Tu ce teapa ai luat ? Ti-ai luat banii care i-ai cerut. Aveam pretentie sa imi oferi ce am cerut da ?!
De cate ori ma rugam de tine sa apari sa comentam detalii si abia veneai ?! DE CE nu ai respectat la BMW cerintele ? De ce a trebuit sa ti-o dau a doua oara ca facusei giro de kakao un furtun si sirena police ca o alarma de masina in loc de cum trebe, claxonu era muzicuta de pom !
De ce n-ai respectat ce ti=-am cerut pe banu meu ?!
Ti-am dat si film cum sa fie semnalizarile, degeaba, tot cum ai vrut le-ai facut.
Te-am rugat sa-mi arati intre timp, sa-mi pui si mie sa vad semnalizarile inainte de a le monta ! PE DRACU, n-ai vrut, le-ai pus si atata.
Ce claxon mi-ai pus tu pe mess de logan, si ce claxon am de fapt pe BMW ? (Asta dupa a doua trimitere a BMW-ului). Era si unchiu de fata, a auzit claxonu pe mess cum l-ai dat.

De ce tancul a doua oara pornea singur si nu-l mai puteai opri independent de trimari ?!
DE ce prima data se detrima iremediabil ! Am avut grija sa arat si altuia sa vada sa am martori.
De ce comutatorul din dreapta de la mitraliera era bulit 50 % dupa a doua trimitere ? Cine l-a bulit ?!
De ce mi-ai scris pe MI si acum existent aici ca....de...e de la calitatea controlerelor si de la mixer, deci recunosti ca avea bube !!!

Asa ca scuza-ma, asta este realitatea, cand ai lucrat bine am spus ! NU am inflorit nimic, nu am omis nimic.
Am spus ca farurile cu faze, suplimentarele, sirena police, girofarul sun bine facute da ? (dupa a doua trimitere).
Am spus ca Tirul l-ai facut bine da ?! deci nu-s magar.

Uite facm o chestie ca sa impacam si capra si varza !!!! Facem cumva, vezi BMW asa cum l-ai facut si DACA nu merge cum trebuie independent de trimari iti iei angajamentul ca-l repari ?! DA ?
SPUNE !
A vazut si Eraser de pe forum ieri masina in parc si s-a mirat ce antena scurta ai pus chiar daca e pe 40 Mhz, vedea cum merge sacadat masina deci....hai sa fim oameni si sa rezolvam problemele daca doresti sa fii corect.

Repet NU am obiectii la pret DACA totul era okay, ce interes aveam sa fac asta pe forum daca mereau toate bine ?! zi tu.
Eu care am helicoptere nu stiu sa trimez un tanc sau o masina ?!
Tu asa crezi ?
Si daca era asa, crezi ca faceam tam-tam daca erram eu idiot si nu puteam sa trimez ala ?! Pai ma duceam la unu, ii ziceam "ba, sunt idiot, invata-ma si trimez si eu astea ca sa mearga" dar in nici un caz nu dadeam in tine daca nu era cazul.

Daca vrei sa fim oameni, sa reparam totul ce a fost, sa lasam neintelegerile la o parte, sa fie bine, hai sa vedem ce este cu BMW-ul, ca au fost martori ieri care si-au dat seama ca am dreptate eu.
Fi corect si repara-ti eroarea.

Da, pe privat sigur ti-am zis ca astept paguba de la tine, vroiam sa-ti dau BMW si sa-mi dai banii pe el, n-am zis nimic rau, DAR eu nu as vrea asta, as vrea sa il reparam.
Acum se vede daca esti om cu adevarat.

Recunoasc ca am postat aici, am dat in tine pentru ca deja era prea de tot, ne jucam de a trimisul pachetelor cu Cargusul si treaba mergea naspa rau, dupa TOATE incercarile, trimari, detrimari, masurari de curenti si tensiuni, Akku full si la statie si la masina sau tanc (de tanc nu mai vb ca nu mai exista).

Asa ca...acum spune tu ce ai de spus, am macar pretentia sa fi barbat sa-ti repari greseala cu BMW-ul !
Arata ca esti corect. Pastrezi banii, dar repara-ti greseala cu BMW-ul.

Mie ce ai de reprosat spune-mi si mie ? CUm m-am purtat eu cu tine ? AM discutat ca cu un prieten, am toata arhiva de mesaje din Mai pana acum. Te-am jignit eu vreodata ? Te-am luat peste picior ?
Ba chiar te intrebam ce mai faci asa ca om, si tu mai mult de afaceri nu discutai (bine, asta nu condamn ca e dreptul tau), cu placere ti-am dat sumele cerute da ?

In schimb tu abia apareai sa discuti cu platitorul adica eu, de parca tu plateai nu eu. De cate ori te puneam sa notezi atent ce=-ti ceream, tie pe o ureche iti intra si pe alta iti iesea ca dovada ca dupa prima trimitere a BMW-ului era necorespunzator cumplit.

Ce a fost aia ?!: "Dupa ce ca-ti fac, mai faci si reprosuri" ???

Adica imi ceri o suma ca sa-mi faci ce cer eu, notezi ce cer, si tu faci altceva si n-am voie sa-ti reprosez ?! SI CHIAR SI ASA ! Ti-am reprosat eu urat ? NU. Ti-am vb frumos si in acele momente da ?

Corect este sa-ti recunosti greseala (NU ca ai cerut banii aia) greseala in sens tehnic, sa o repari ca la carte si atunci demonstrezi ca esti om !!! Eu cel putin iti mai dau sansa asta ca om in sens moral, nu ca modelist. Nu sansa in sens de razbunare ca nu-s genul (zic eu multe din gura dar doar atat).

Recunosc ca am facut mari greseli sa vorbesc aici pe forum din gura la nervi aiureali cateodata, dar de acum in colo n-am sa mai fac asta, am invatat ca nu este bine la nervi sa zic din gura prostii pentru ca ar fi putut fi luate in serios, oricum nici pe departe nu sunt asa cum spuneam la nervi ca fac.

Hai te rog raspunde cu parerea ta, stai tu singur cu tine si spune-ti care are dreptate si apoi raspunzi aici.

Aceasta postare a fost editata de DjGenove: 04 March 2007 - 01:16 PM

0

#53 Useril este offline   speedy400 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 230
  • Inregistrat: 23-January 06

Postat 04 March 2007 - 04:41 PM

nu inteleg de ce a trebuit sa trimiti tocmai pana la Petrosani, cand sunt atatia modelisti electronisti buni in Bucuresti.
0

#54 Useril este offline   alxcsb 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 02-December 06

Postat 04 March 2007 - 05:08 PM

Usor de zis acum, in urma faptului consumat, omul a avut incredere, si a luat tapa, acum va sufla si-n iaurt.
0

#55 Useril este offline   DjGenove 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2007 - 05:18 PM

Care modelist priceput din Bucuresti m-ar fi ajutat contra cost ? Crezi ca n-am incercat ? Toti nu au dorit cum ca ori n-au timp, ori nu doresc.
Spune tu cine face din astea contra cost in Bucuresti ! Chiar te rog.
0

#56 Useril este offline   Cirip 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 732
  • Inregistrat: 07-January 05

Postat 04 March 2007 - 06:09 PM

DjGenove, la 4 Mar 2007, 17:18, a spus:

Care modelist priceput din Bucuresti m-ar fi ajutat contra cost ? Crezi ca n-am incercat ? Toti nu au dorit cum ca ori n-au timp, ori nu doresc.
Spune tu cine face din astea contra cost in Bucuresti ! Chiar te rog.

He heeeee... ia te uita cu cine avem de-a face.

Ovidiu, stii proverbul ala romanesc: "Sameni vant, culegi furtuna" ? Pai dupa balamucul facut pe forum acum un an si dupa mailurile si comportamentul mizerabil pe care l-ai avut cu mine, cel putin, si probabil ca si cu alti membri ai forumului, ar trebui sa fie inconstient orice modelist din Bucuresti sa vrea sa mai aiba de-a face cu tine.

Ca de obicei, lucrurile nu sunt nici albe nici negre, dar acum stiind cine este cu adevarat "clientul", as fi mai retinut in a sari la gatul doctorului.

Cirip
Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este cand toate merg, dar nu stii de ce.
Montajele mele imbina teoria cu practica: nu merge nimic si nu stiu de ce.
0

#57 Useril este offline   DjGenove 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2007 - 06:24 PM

Nu are nici o legatura Cirip, ce am facut eu atunci e una, fapta lui doctorul e cu totul alta si demonstrabila.
Daca tu la 48 ani crezi ca nu e credibil doar pentru ca anul trecut m-am balacarit, e pacat.
Masina exista, au vazut-o deja 2 modelisti cum merge deci...de ce pui masina si tancul pe seama faptei din trecut care a fost aiurea la draci doar ?!
ORICUM nu stia nimeni cine este clientul daca apelam pe altii, apelam cu alt nume si m-au refuzat ca nu aveau timp deci iar nu are nici o legatura.
Te-am apelat si pe tine odata si ai raspuns frumos "nu am timp, imi pare rau, deja desi masina era in lucru la doctorul, facusem un test" nici prin cap nu ti-a dat ca eu sunt. :angry:

Problema este ca doctorul stia ca dj sunt eu si a tinut secret pana acum, cand se vede atacat pe probe dure, a dat in vileag cu ideea sa-mi sariti in cap, uite ca a ratat ! Nu e nevoie sa-ti mai spun si de ce.
Ce am facut eu acum un an a fost o prostie si mi-am cerut scuze, scuzele au fost acceptate, ce a facut el se numeste ori inconstienta, ori hotie pe bani grei si cu buna stiinta.

Aceasta postare a fost editata de DjGenove: 04 March 2007 - 06:29 PM

0

#58 Useril este offline   Spitaludenebuni 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 71
  • Inregistrat: 08-January 07

Postat 04 March 2007 - 07:07 PM

speedy400, la 4 Mar 2007, 16:41, a spus:

nu inteleg de ce a trebuit sa trimiti tocmai pana la Petrosani, cand sunt atatia modelisti electronisti buni in Bucuresti.

Buna intrebare,ti-ai pus-o si tie?
0

#59 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 04 March 2007 - 07:19 PM

Deci adevarul este undeva la mijloc. Cred ca ar fi bine....nu aruncati cu pietre....ca discutia sa se poarte de acum inainte intre cei doi ca sa se ajunga la o intelegere.
0

#60 Useril este offline   DjGenove 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2007 - 07:25 PM

Cum adica adevarul este la mijloc ?
Probele arata ca adevarul este de partea mea.
Partea adversa ce argumente contra are deocamdata ?
DACA a gresit, daca....nu si-a dat seama, daca piesele puse sunt aiurea dar n-a stiu, daca ar dori sa repare, da mai zic, dar asa...cum sa fie adevarul la mijloc ?!
Banii sunt la el, masina mea varza e la mine oricand verificabila.
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu