salutare tuturor.
am un bonzer si din pacate s-a rupt suportul pe care se prinde amortizorul de sasiu.
intrebarea este:merge lipit? sau trebuie sa cumpar un sasiu nou?
daca merge lipit?
cu ce sa il lipesc?
multumesc si astept parerile voastre.
Pagina 1 din 1
ajutor
Postat 19 March 2007 - 01:30 PM
Iata cum se lipeste (ti-am dat pe mail dar poate intereseaza si pe altii):
1-Se dau gauri un suportul rupt si in sasiu (acolo unde se poate). Gaurile se dau cu burghiu de 0.7-1mm.
Gaurile ar trebuii sa aiba corespondent apropiat atat pe sasiu cat si pe brat.
2-Se ia o bucata de ata sintetica de cusut (subtire dar solida). Un capat al atei se inmoaie in superglue si se lasa se se usuce. Acest capat se va folosi pe post de ac ajutator pentru a putea introduce ata prin gauri.
3-Se vor "coase" piesele intre ele. Se va trece ata de cat mai multe ori prin gauri (pentru a fi cat mai solida). Se va avea grije ca piesele care se "cos" sa se imbine cat mai bine.
4-Se va aplica superglue pe toata zona "cusuta" si pe toate zonele de imbinare a pieselor rupte.
5-Se lasa sa se usuce.
Lipitura rezultata este foarte solida (verificat)
1-Se dau gauri un suportul rupt si in sasiu (acolo unde se poate). Gaurile se dau cu burghiu de 0.7-1mm.
Gaurile ar trebuii sa aiba corespondent apropiat atat pe sasiu cat si pe brat.
2-Se ia o bucata de ata sintetica de cusut (subtire dar solida). Un capat al atei se inmoaie in superglue si se lasa se se usuce. Acest capat se va folosi pe post de ac ajutator pentru a putea introduce ata prin gauri.
3-Se vor "coase" piesele intre ele. Se va trece ata de cat mai multe ori prin gauri (pentru a fi cat mai solida). Se va avea grije ca piesele care se "cos" sa se imbine cat mai bine.
4-Se va aplica superglue pe toata zona "cusuta" si pe toate zonele de imbinare a pieselor rupte.
5-Se lasa sa se usuce.
Lipitura rezultata este foarte solida (verificat)
Imagini atasate
"Eu lucrez 24 de ore pe zi ... uneori si noptile"
Tamiya F350+MFC-2 -~- Tamiya M1025 Humvee -~- Carson Dazzler 2WD Buggy -~- Traxxas Slash 2.4 GHz Spektrum
Carson xMods Evo Truckin Hummer H2 4WD -~- iWaver Mini Cooper -~- Kyosho Overland H2
Tamiya F350+MFC-2 -~- Tamiya M1025 Humvee -~- Carson Dazzler 2WD Buggy -~- Traxxas Slash 2.4 GHz Spektrum
Carson xMods Evo Truckin Hummer H2 4WD -~- iWaver Mini Cooper -~- Kyosho Overland H2
Postat 19 March 2007 - 01:33 PM
Alt detaliu al lipiturii (din pacate nu am facut poze in timpul lipirii pentru a se vedea cum se gauresc/ cos/lipesc reperele)
Imagini atasate
Postat 19 March 2007 - 01:38 PM
si inca unul...
Imagini atasate
Postat 19 March 2007 - 01:41 PM
si ultimul...
Imagini atasate
Arata acest topic
Pagina 1 din 1

Ajutor

Raspuns nou
Citare Multipla