Pagina 1 din 1
Campionatul National de Automodele de Sala! 16 - 18 Martie 2007!
Postat 27 February 2007 - 12:02 PM
In perioada 16 - 18 Martie 2007, in incinta Demon's Race, se va organiza Campionatul National 2007 pentru urmatoarele clase de concurs:
- 1/10 Electric Touring Modified;
- 1/10 Electric Touring STOCK;
- 1/18 Micro On-road.
In cadrul acestei competitii pot participa numai sportivii legitimati la un club afiliat FRMd.
Sistem de cronometrare: AMBrc
Regulament aplicabil: FRMd
Program:
Vineri 16 Martie
14.00 - 17.30 Antrenamente libere
18.00 Sedinta de concurs cu reprezentantii cluburilor participante
18.30 - inchidere sala
Sambata 17 Martie
08.00 Deschidere sala
08.30 - 08.45 Antrenamente libere
09.00 - 13.00 Calificari
13.00 - 14.00 Pauza de masa
14.00 - 18.00 Calificari
Duminica 18 MArtie
08.00 Deschidere sala
09.00 Start finale in ordine descrescatoare (C, B, A)
14.00 Festivitate de premiere
Pilotii care vor participa in cadrul acestei competitii sunt rugati sa confirme participarea + frecventa de lucru a echipamentului RC, prin e-mail, la adresa gabi@romconsulting.ro
- 1/10 Electric Touring Modified;
- 1/10 Electric Touring STOCK;
- 1/18 Micro On-road.
In cadrul acestei competitii pot participa numai sportivii legitimati la un club afiliat FRMd.
Sistem de cronometrare: AMBrc
Regulament aplicabil: FRMd
Program:
Vineri 16 Martie
14.00 - 17.30 Antrenamente libere
18.00 Sedinta de concurs cu reprezentantii cluburilor participante
18.30 - inchidere sala
Sambata 17 Martie
08.00 Deschidere sala
09.00 - 13.00 Calificari
13.00 - 14.00 Pauza de masa
14.00 - 18.00 Calificari
Duminica 18 MArtie
08.00 Deschidere sala
09.00 Start finale in ordine descrescatoare (C, B, A)
14.00 Festivitate de premiere
Pilotii care vor participa in cadrul acestei competitii sunt rugati sa confirme participarea + frecventa de lucru a echipamentului RC, prin e-mail, la adresa gabi@romconsulting.ro
RHCForum - Webmaster
Postat 28 February 2007 - 12:04 AM
Pot veni si spectatori ca mine?ca nu am cu ce sa particip:((poate cu masina de spalat:)):D.e langa liceul iuliu maniu nu?in zona lui p acolo p langa parcarea de camioane...spuneti-mi si mie va rog la ce ora sa vin...sa vad si eu ceva in cazul in care se poate veni si ca spectator...si daca e taxa de intrare ceva...
BAFTA
BAFTA
Postat 28 February 2007 - 08:52 AM
Potzi veni si vineri dar mai bine vino direct la concurs. Sala este deschisa publicului incepind cu ora 09.00 sambata.
Aceasta postare a fost editata de Buggy-man: 28 February 2007 - 10:00 AM
Postat 28 February 2007 - 10:21 AM
Cum in perioada respectiva sunt plecat din tara, pun cu placere la dispozitie unui eventual concurent (legitimat, desigur) masina din dotare cu urmatoarele accesorii:
- X-Ray T1R + caroserie
- motor Team Orion Revolution Touring (12x2 cred) + perii de schimb (daca o fi cazul, nu cred, ca am pus perii mai tari)
- variator Novak Cyclone (oldies but goldies)
- 3 x pack accu GP 3300
- charger Robbe PowerPeak + sursa PC modificata pentru el
- 1 set de roti cu gume pentru mocheta (testate la DR) + aditiv pentru cauciucuri
- oaresce scule (surubelnite, etc)
Nu are radiocomanda si receptor. Masina este in perfecta stare de functionare.
Nu costa nimic. Am doar rugamintea ca cine o va lua sa incerce sa o aduca functionala si cat mai intreaga inapoi (caroseria poate suferi, asta e clar).
- X-Ray T1R + caroserie
- motor Team Orion Revolution Touring (12x2 cred) + perii de schimb (daca o fi cazul, nu cred, ca am pus perii mai tari)
- variator Novak Cyclone (oldies but goldies)
- 3 x pack accu GP 3300
- charger Robbe PowerPeak + sursa PC modificata pentru el
- 1 set de roti cu gume pentru mocheta (testate la DR) + aditiv pentru cauciucuri
- oaresce scule (surubelnite, etc)
Nu are radiocomanda si receptor. Masina este in perfecta stare de functionare.
Nu costa nimic. Am doar rugamintea ca cine o va lua sa incerce sa o aduca functionala si cat mai intreaga inapoi (caroseria poate suferi, asta e clar).
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
Flickr - pozele mele
Postat 28 February 2007 - 11:06 AM
VIPER, la 28 Feb 2007, 10:21, a spus:
Cum in perioada respectiva sunt plecat din tara, pun cu placere la dispozitie unui eventual concurent (legitimat, desigur) masina din dotare cu urmatoarele accesorii:
...
...
Toata stima, pentru gestu' tau ! :D :D
40,665 MHz = Ch 50, FM, PPM, Legal
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
Postat 01 March 2007 - 11:00 AM
Gata, am gasit si calaretul fara cal. Ii doresc succes si cred ca va face o figura foarte buna in Campionat!
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
Flickr - pozele mele
Postat 05 March 2007 - 06:24 PM
Vipere.......un gest frumos!
Felicitari!
Revenind la problema.......
Sportivii care vor participa la aceasta competitie sunt rugati sa trimita prin e-mail informatiile necesare stabilirii seriilor de concurs.
Adresa de e-mail este: gabi@romconsulting.ro
Multumesc!
PS. Informatii utile: Nume/Prenume; Club; Clasa la care participa; Frecventa principala ptr. fiecare clasa; Frecventa de rezerva ptr. fiecare clasa.
Felicitari!
Revenind la problema.......
Sportivii care vor participa la aceasta competitie sunt rugati sa trimita prin e-mail informatiile necesare stabilirii seriilor de concurs.
Adresa de e-mail este: gabi@romconsulting.ro
Multumesc!
PS. Informatii utile: Nume/Prenume; Club; Clasa la care participa; Frecventa principala ptr. fiecare clasa; Frecventa de rezerva ptr. fiecare clasa.
RHCForum - Webmaster
Postat 15 March 2007 - 12:21 AM
Salut! se mai tine concursul ca am vazut ca nu s-a mai auzit nimic pe forum...ziceti si voi ca vineri vreau sa vin si eu la antrenamente libere....vin si eu cu rajnita mea...dar sa nu radeti de mine :( :( o iau cu mine...asa ca poate mai primesc si eu un sfat....ziceti si voi daca se mai tine...http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif
P.S.mi-am pus leduri la faruri:D:D:D:D arata cat de cat tare adica eu sunt multumit:D...
BAFTA
P.S.mi-am pus leduri la faruri:D:D:D:D arata cat de cat tare adica eu sunt multumit:D...
BAFTA
Arata acest topic
Pagina 1 din 1

Ajutor

Raspuns nou

Citare Multipla