Modelism - RHC Forum: towerhobbies - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

towerhobbies tzeapa sau nu ?

#1 Useril este offline   zekquel 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 8
  • Inregistrat: 25-January 07

Postat 26 January 2007 - 09:11 PM

am incercat sa fac comanda pe towerhobbies, si nu ma lasa decat credit-card... ideea e ca eu as avea cum sa platesc si cu o visa.. dar mi-e sa nu-mi iau tzapa... si cum ramane cu shipment method ? eu am ales-o pe aia cu aeru... la vreo 74 de $, si cica e intre 10 si 30 de zile.

care ati mai facut comenzi... daca vreti... explicati-mi si mie pls
0

#2 Useril este offline   desertfox25 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 76
  • Inregistrat: 25-January 05

Postat 26 January 2007 - 09:14 PM

majoritatea cumpara de pe tower, nu sunt cu tepe eu am fost foarte multumit.
vamoss revooo vamoss
0

#3 Useril este offline   serby 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 27-December 05

Postat 26 January 2007 - 10:33 PM

Azi am primit marfa de pe Tower (un Revo 2,5),dupa fix 20 de zile(varianta cu aeru',cum spui tu...)! Nu ai nici un fel de probleme daca platesti cu cardul de credit,nu iti ia din el decat exact cat face,la cursul oficial al zilei! Succes!
0

#4 Useril este offline   tiziku1 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 222
  • Inregistrat: 13-September 05

Postat 27 January 2007 - 03:08 PM

Si eu am comandat si a venit dupa aproximativ 30 zile. Eu au livrat pachetul a-II-a zi dupa ce am facut eu comanda. Problema a fost ca am comandat pe 16 decembrie si au fost sarbatorile. Ffff. multe persoane din ro comanda de pe tower si nimeni nu s-a plans ca a luat teapa.

P.S Comanda cu toata increderea !!

Aceasta postare a fost editata de tiziku1: 27 January 2007 - 03:09 PM

0

#5 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 27 January 2007 - 06:25 PM

th-ii NU sint tepari!
atentie: la modul uzual de shipping, recte cel de la mijloc(international air surface), termenul dupa care poti semnala neprimirea coletului este de 45 zile; dupa ce le semnalezi acest lucru, primesti un mail in care te intreaba daca vrei ca valoarea coletului sa-ti fie transformata in bonus-card(adica sa poti cere altceva de valoarea aceea), sau sa-ti retrimita configuratia initiala a comenzii, asta in masura in care toate item-urile din lista ta initiala mai sint disponibile pe stoc; acest lucru se face FARA absolut nici o plata in plus din partea ta; dupa ce le confirmi ca vrei totusi sa-ti tri mita comanda asa cum ai vrut-o initial, ei trimit din nou pachetul; de regula, a doua durata de livrare este una normala, de 2-3 saptamini maxim;
ATENTIE: daca, din intimplare, iti ajunge si pachetul intirziat initial, si daca-l ridici, e recomandat sa-i anunti: iti vor raspunde ca trebuie sa-l platesti, inclusiv transportul, daca-l pastrezi; daca nu-l pastrezi, trebuie sa-l retrimiti inapoi(vorbesc de pachetul "dublat"), situatie in care tu suporti cheltuielile de reexpediere catre ei.
e un pic incurcat, dar daca esti atent, ai sa vezi ca de fapt e simplu...
mai grav e ca, pe colete "extracontinentale", nu mai poti "sari" vama si tva-ul.
vis-a-vis de intirzierile din perioada sarbatorilor, eu am avut mai multe pachete de la ei: unele au ajuns inainte, altul, expediat de ei pe 16 noiembrie, i-am facut acum, in ianuarie, "resending", dar m-a "ars la vama de nu m-am vazut...
asta in timp ce un pachet de la graupner, comandat in noiembrie, a venit intirziat, ce-i drept, dar a "trecut" prin vama "ca prin brinza", fiind din europa.
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#6 Useril este offline   costinbv 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 345
  • Inregistrat: 27-September 06

Postat 27 January 2007 - 07:07 PM

si eu am comandat 2 termice si mi-au venit in exact 20 de zile si nu am avut nici o problema in privinta cardului sau a livrarii.......nu ai cum sa iei tzapa de pe tower....e perfect sigur!!!

Succes,
Costin

Aceasta postare a fost editata de costinbv: 27 January 2007 - 07:08 PM

0

#7 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 956
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 27 January 2007 - 07:10 PM

Tower sunt unii dintre cei mai siguri! eu am la ei cred ca de acum 15000$ comandati in trei ani si am primit toate pachetele chiar daca uneori au mai intarziat!
0

#8 Useril este offline   Tache 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 271
  • Inregistrat: 03-March 03

Postat 27 January 2007 - 09:05 PM

Am luat 2 masini de la ei, una a venit in 7 zile, una in 5.
Salvati camioanele!
0

#9 Useril este offline   xjethtro 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 173
  • Inregistrat: 02-December 06
  • Interests:115123

Postat 27 January 2007 - 11:35 PM

Eu cred ca singura "teapa" ramane vama http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/mad.gif
0

#10 Useril este offline   passion 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 658
  • Inregistrat: 10-September 03

Postat 28 January 2007 - 12:33 AM

no problem... baietzii trimit fara probleme...5 masini luate...vama e problema http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif

Aceasta postare a fost editata de passion: 28 January 2007 - 12:34 AM

Nu ma cãuta!
0

#11 Useril este offline   zekquel 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 8
  • Inregistrat: 25-January 07

Postat 28 January 2007 - 01:57 PM

va multumesc din suflet ca m-ati ajutat.

am citit pe la multi ca e o problema cu vama.
explicati-mi si mie
0

#12 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 956
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 28 January 2007 - 02:23 PM

Eu am norocu sa o rezolv mai onorabil si cu vama!! :lol: :D :lol:
0

#13 Useril este offline   xjethtro 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 28 January 2007 - 02:30 PM

eu am facut o comanda de 150 euro, inclusiv transportul, si am platit la vama 60 de euro :lol:
0

#14 Useril este offline   tiziku1 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 28 January 2007 - 10:33 PM

La mine nici nu au desfacut coletul si nici macar nu m-au intrebat ce am acolo si era un colet destul de mare de vre-o 2kg.

P.S Cred ca se bucurau ca mai vad si ei un roman....erau numai tigai cu scandal si cu mirosuri care mai de care.

Aceasta postare a fost editata de tiziku1: 28 January 2007 - 10:35 PM

0

#15 Useril este offline   xjethtro 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 28 January 2007 - 10:37 PM

Citeaza

La mine nici nu au desfacut coletul si nici macar nu m-au intrebat ce am acolo

... deh ... dupa sufletul omului
0

#16 Useril este offline   raisa 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 158
  • Inregistrat: 07-January 07

Postat 28 January 2007 - 11:39 PM

Vreau si io sa comand de acolo si vreau sa-i intreb pe cei care au mai luat , pachetul v-a venit acasa ?
Vama cum ati platit-o , acum daca suntem in UE mai platim vama ?
Stima!
Nu tot ce zboara se mananca !
0

#17 Useril este offline   tiziku1 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 29 January 2007 - 01:41 AM

Eu sunt din campina si a fost nevoie sa ma duc la Ploiesti sa il iau. Mi-a venit aviz acasa. Daca comanzi cu posta rapida iti vine acasa.
De taxe vamale scapi daca ai noroc. Nu are nici o importanta ca suntem in UE cu comanda ta din SUA (care nu e in UE :) ...'cred'). http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif

Aceasta postare a fost editata de tiziku1: 29 January 2007 - 01:42 AM

0

#18 Useril este offline   Andrei_JOY 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 13-November 06

Postat 29 January 2007 - 10:40 AM

tiziku1, la 29 Jan 2007, 01:41, a spus:

Eu sunt din campina si a fost nevoie sa ma duc la Ploiesti sa il iau. Mi-a venit aviz acasa. Daca comanzi cu posta rapida iti vine acasa.
De taxe vamale scapi daca ai noroc. Nu are nici o importanta ca suntem in UE cu comanda ta din SUA (care nu e in UE :) ...'cred'). http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif

Deci sa zicem daca iau din UE nu mai platesc taxe vamale.Iar daca iau din SUA platesc cand ajung in tara.Da cu tva-ul cum se face daca ei din state adica de exemplu iti ia cineva care locuieste in state si vine pe avion cu produsul repectiv.Cum se procedeaza in acest caz?
0

#19 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 29 January 2007 - 12:28 PM

Andrei_JOY, la 29 Jan 2007, 10:40, a spus:

tiziku1, la 29 Jan 2007, 01:41, a spus:

De taxe vamale scapi daca ai noroc. Nu are nici o importanta ca suntem in UE cu comanda ta din SUA (care nu e in UE :)  ...'cred').  http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/tongue.gif

Deci sa zicem daca iau din UE nu mai platesc taxe vamale.Iar daca iau din SUA platesc cand ajung in tara.Da cu tva-ul cum se face daca ei din state adica de exemplu iti ia cineva care locuieste in state si vine pe avion cu produsul repectiv.Cum se procedeaza in acest caz?

daca persoana aduce produsele de modelism in bagaje, sint posibile doua variante:
-sa le declare, si atunci se face act vamal, rezulta taxe vamale + tva;
-sa nu le declare, si atunci poate "scapa", dar daca i le gaseste vamesu, nu e bine(se pot confisca);
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#20 Useril este offline   raisa 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 30 January 2007 - 05:50 PM

Dar daca mi le trimit ei , cum e pe tower sau imi trimiti tu Mizzone unu cum se face ?
Platim taxele cand ridicam coletul (vamale) ?

Si inca o intrebare, preturile de pe tower sunt finale sau fara TVA si masinutele vin cu statii si tot ce le trebuie (poate fara acc) , in special cele termice ?

Si cat se plateste vama aproximativ pt un savege de ex ?
0

#21 Useril este offline   costinbv 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 345
  • Inregistrat: 27-September 06

Postat 30 January 2007 - 07:09 PM

QUOTE>>>>Si inca o intrebare, preturile de pe tower sunt finale sau fara TVA si masinutele vin cu statii si tot ce le trebuie (poate fara acc) , in special cele termice ?

Uitate la "requires" in fisa de date a masinii pe care vrei sa o cumperi
B) :o
0

#22 Useril este offline   raisa 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 30 January 2007 - 07:12 PM

Da am vazut , scuze , dar vama aia cat costa totusi ?
0

#23 Useril este offline   babanu5 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 395
  • Inregistrat: 03-August 06
  • Interests:club, discussion

Postat 31 January 2007 - 01:34 AM

vama in principiu este de 10% din factura plus tva 19% rezulta un total de 29 % din factura, mai simplu este sa-i dai vamesului 5% si ai scapat.

preturile de pe tower sunt fara accize, tu platesti cat scrie acolo, accizele le plateste fiecare statului in care se afla.

daca cumpara cineva din sua, plateste la primirea coletului tva-ul statului respectiv(fiecare stat in parte din sua are alt tva), deci tipu plateste acolo, daca vine cu el in bagaj nu plateste nika, uz propriu.

alta smecherie mai este ca la piese nu platesti nika, nici un tva, taxa vamala, nada, daca vin prin posta, cel mult platesti inmagazinarea(undeva intre 1 si 3 ron)

daca mai ai nelamuriri, nu te sfii si intreaba (-ma)
0

#24 Useril este offline   adyz_4u 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 29-August 06

Postat 04 February 2007 - 06:44 PM

Daca tot se vorbeste despre magazinul towerhobbies zicetimi si mie daca pot sa comand de la ei vopsea tip spray (pentru carcase din lexan) ... ca am inteles ca prin transportul cu avion nu este permis (ii explozibil) as putea sa comand cu optiunea "International Surface" ?
Si daca se poate sper ca o sa platesc numa vama de la noi din tara nu?Nu o sa ma puna sa platesc in caz ca a trecut coletul prin mai multe vami din alte tari ... a si faza cu spaga la vames ca sa nuti ia 29% din factura e adevarata?(in cazul in care comanda e un automodel si nu piese de schimb ca am inteles ca la astea nu se plateste vama, tva-ul si alte chestii)

Aceasta postare a fost editata de adyz_4u: 04 February 2007 - 06:49 PM

0

#25 Useril este offline   TEO82 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 180
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 04 February 2007 - 10:35 PM

http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif pt cei din Bucuresti sectoarele 2 si 3 , pachetele externe ajung la oficiul postal nr.3 Pantelimon, unde este si birou vamal (ASTA E PT. CEI DINTRE DUMNEAVOASTRA DOMNILOR CARE NU AU MAI LUAT PANA ACUM) , eu am vreo 10 comenzi pe tower si inca vreo 30 pe alte siteuri de haine etc. toate din SUA, pana acum 8 luni era vames celebrul domn Marian (poate unii il stiti ca pe unu un pic grasut la vreo 45 de ani zici ca e neam de tigan dar nu e...) ma rog pe deja prietenul meu Marian nu conta ce e in pachet cu 30RON trecea orice........ da a iesit la pensie omul si acum e unul cam la 27 de ani mai slabut cu oarece plete ...asta e mai incoruptibil (50RON) , asta daca esti client regulat un pachet la maxim 2 luni , daca nu poti sa-l arzi...haide sefu ne intelegem si noi ....intri la el in birou .....cu banii deja pregatiti intr-o hartie si ii bagi in sertar poti sa pui 20 ron ca oricum nu se uita imediat la ei............cam asta e cu vama + ca valoarea DIN $ SUA se transforma in euro si cam 80 euro nu mai stiu exacat deci vreo 100 usd sunt scutiti de vama, asta daca comanzi niste piese evident , sau daca selectezi cand faci comanda gift certificate ,,...nu mai vine facura in pachet deci nu stie la ce valoare sa le puna ,,,jucarii si cu asta basta

PS: mie nu mi-a venit NICIODATA un pachet de pe tower mai tarziu de 12 zile 14 cu vama cu tot

COMANDATI CU INCREDERE
0

#26 Useril este offline   NiZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 895
  • Inregistrat: 19-November 06

Postat 05 February 2007 - 02:15 AM

@TEO82: e destul de periculos ce ai scris. Sfatul meu e sa modifici, pt ca ORICINE are acces la aceste informatii nu tocmai legale.

PS: odata cu intrarea un UE au scazut drstic si taxele pt produsele fabricate in afara UE http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/wink.gif

Aceasta postare a fost editata de NIZ: 05 February 2007 - 02:17 AM

0

#27 Useril este offline   Mamut 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 621
  • Inregistrat: 18-September 04

Postat 05 February 2007 - 03:25 AM

mda...exista PM pt. detalii de genu.
Traxxas Revo 3.0, Xray XT8, Baja 5B, Trinity NOW
------------------------------------------------------------
Vrei bas? iti dau sa-ti ajunga
SoundCustoms Car Audio
0

#28 Useril este offline   TEO82 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 180
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 05 February 2007 - 09:51 AM

rog moderatorii sa stearga postul meu , sper ca au citit cei interesati
0

#29 Useril este offline   Red Team 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 537
  • Inregistrat: 25-December 05

Postat 05 February 2007 - 11:49 AM

TEO82, la 4 Feb 2007, 22:35, a spus:

nu mai vine facura in pachet deci nu stie la ce valoare sa le puna ,,,jucarii si cu asta basta

Si daca nu vine factura in cutie si le catalogheaza drept jucarii, la ce suma iti calculeaza taxele pentru aceste " jucarii " ? Sau nu-ti mai calculeaza nimic si nu platesti ?
0

#30 Useril este offline   adyz_4u 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 29-August 06

Postat 05 February 2007 - 12:20 PM

Se uita cineva sila mesajul meu de mai sus sa ma ajute un pic pls??????????
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu