Postat 05 February 2007 - 08:14 PM
Baeti nu va agitati sa va face-ti carduri aiurea , sunteti tineri ar fi pacat :), eu am facut aproximativ 10 comnezi in decursul timpului pe tower , (stiu ca angajatii bancilor sunt in marea lor majoritate niste taranoi atehnici dar asta e) cardul folosit de mine este un VISA electron de debit emis in lei de raiffaisen , (cardul pe care ii intra lui taicamiu salariu) nici macar nu este pe numele meu, (cei de la banca ziceau ca nu merge deci va dati seama ce idioti), bun faci comanda completezi datele de pe card, (prima data cardul nici nu era pe adresa de livrare si tot a mers), pt ca sistemul nostru bancar nu permite verificarea acelui cod de 3 cifre de pe spatele cardului( va da-ti seama in ce tara traim, am mai si intrat in EU) asa , deci tower poate verifica cardul doar pana la un punct cand iti zic ca nu merge sa verifice acel cod, atunci trimiti mail cu numatul comenzii si situatia ta....ATASAND LA MAIL POZE CU : CARDUL SCANAT PE AMBELE PARTI, BULETIN, SPECIMEN DE SEMNATURA ( adika semnati pe o bucata alba de hartie aceasi semnatura din buletin si de pe card) si asta e in 24 ore se proceseaza comanda , banii sunt trasi de pe card FARA NICI UN LEU COMISION ( foarte corecta banca in privinta asta) , daca mai comazi in timp cu acelasi card nu mai sunt necesare aceste verificri suplikmentare.............bafta la comenzi........ daca mai va pot ajuta cu ceva domnilor astept intrebari