Modelism - RHC Forum: towerhobbies - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

towerhobbies tzeapa sau nu ?

#31 Useril este offline   Mamut 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 621
  • Inregistrat: 18-September 04

Postat 05 February 2007 - 01:03 PM

@TEO82: ai optiunea de modificare a postului

@adyz_4u: daca poti sa comanzi un spray, poti sa comanzi si combustibil, e aceeasi chestie, tot inflamabil e. Daca s-ar fi putut, toti aveam gaz care mai de care mai bun.
de la un articol "flammable" citez: "This item may only be shipped within the United States using Surface Shipment."

Aceasta postare a fost editata de Mamut: 05 February 2007 - 01:11 PM

Traxxas Revo 3.0, Xray XT8, Baja 5B, Trinity NOW
------------------------------------------------------------
Vrei bas? iti dau sa-ti ajunga
SoundCustoms Car Audio
0

#32 Useril este offline   adyz_4u 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 29-August 06

Postat 05 February 2007 - 02:03 PM

Deci nu am nici o sansa sa fac comanda la vopsea spray prin International Surface Shipment?
Totusi as vrea sa trimit un mail celor de la Towerhobbies sa vad ei ce zic despre asta, stie cineva cum pot sa iau contact cu ei prin mail ... are careva adresa lor?
0

#33 Useril este offline   TEO82 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 180
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 05 February 2007 - 04:20 PM

vezi ca pe tower exista o rubrica cu intrebari frecvente si jos au adresa de mail , poti comanda ce vrei prin surface shipment dar nu te astepta sa-ti vina mai devreme de 4-6 luni, vine cu vaporul ajunge prin Singapore apoi undeva prin Olanda si ...........ma rog intelegi ideea......incearca sa te reorientezi spre un site European.......care nu stiu exact sa-si mai dea si altii cu parerea....... :lol: ;)
0

#34 Useril este offline   adyz_4u 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 05 February 2007 - 05:32 PM

Acuma am primit mesajul de la Tower si miau spus ca nu livreaza produse inflamabile peste oceane :lol: dar am gasit un site in Anglia (pretul este in lire) care are vopsea spray ... mam logat la ei si am bagat in cos 2 sprayuri si am dat checkout si am ajuns pana la partea unde scriu datele cardului ;) deci asta rezulta ca pot sa fac comanda la vopsele (dar nu stiu cat ajunge livrarea) :D A si au combustibil, ulei si inca ceva care cica mareste RPM-ul dar nu ma prea pricep la asa ceva ca eu sun fan electric on-road ... daca vrea cineva sa traga un pic cu ochiul pe site sa intre pe adresa mea de yahoo si sa o ceara :(

Numa bine ;)
0

#35 Useril este offline   zekquel 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 8
  • Inregistrat: 25-January 07

Postat 05 February 2007 - 06:13 PM

auzitzi.. dar ce fel de carduri ati folosit ca sa platiti pe towerhobbies ? ca m-am dus la bcr, si numa handicapatzi frate... ( cam cum e romtelecomu in comparatie cu RDS/UPC .. preturi mari, calitate proasta ) .. si oamenii aia habar n-aveau.. la BRD mi-au zis ca pot sa cumpar de pe net doar cu mastercard ... si la fel.. era staffu nepregatit pentru visa... la raifeissen n-am incercat inca.. oricum are un prieten d-al meu.. tot mastercard...

deci v-ash ruga sa-mi ziceti si mie ce tip de card si de la ce banca ... sa-mi fac si eu
0

#36 Useril este offline   adyz_4u 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 05 February 2007 - 06:26 PM

Mie mia spus cineva ca a folosit Visa Electron ... nu mia spus de la ce banca il are :)
0

#37 Useril este offline   zekquel 

• Nou venit
  • Pip

Postat 05 February 2007 - 06:33 PM

pai pe towerhobbies nici nu e afisata sigla Visa Electron...

e decat visa clasic si mastercard... dar la noi in tzara sunt vreo n`shpe mii de tipuri de visa clasic si mastercard... sa-i ia naiba cu bancile lor...
0

#38 Useril este offline   adyz_4u 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 05 February 2007 - 07:36 PM

Uite aici adresa lor de mail si ia si intreabai pe ei despre ce card poti sa folosesti sau sa iti enumere toate cardurile aceptate de ei si daca conteaza banca de la care e scos cardul sau daca nu am sa le trimit eu un mesaj si am sati zic cand primesc raspunsul lor.

info@towerhobbies.com

Hai noroc ...

Aceasta postare a fost editata de adyz_4u: 05 February 2007 - 07:41 PM

0

#39 Useril este offline   zekquel 

• Nou venit
  • Pip

Postat 05 February 2007 - 07:48 PM

adyz_4u, la 5 Feb 2007, 19:36, a spus:

Uite aici adresa lor de mail si ia si intreabai pe ei despre ce card poti sa folosesti sau sa iti enumere toate cardurile aceptate de ei si daca conteaza banca de la care e scos cardul sau daca nu am sa le trimit eu un mesaj si am sati zic cand primesc raspunsul lor.

info@towerhobbies.com

Hai noroc ...

ei zic clar ca decat visa (clasic), mastercard, discover si paypal... cum noi n-avem paypal --> decat visa si mastercard. dar visa poate sa fie in RON, EUR, USD, etc... asta nu stiu eu ce si cum..
0

#40 Useril este offline   promo 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 258
  • Inregistrat: 23-November 06

Postat 05 February 2007 - 07:50 PM

ING...sunt cei maai buni.( asa am inteles )...mergi la ei...eu acolo vreau sa imi fac...
si de cumparat numai cu visa sau mastercard.
Traxxas Revo 3.3
0

#41 Useril este offline   serby 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 27-December 05

Postat 05 February 2007 - 07:55 PM

Se poate folosi Visa si Mastercard,de debit sau credit,indiferent daca sunt in lei sau valuta!Daca sunt in lei,se va face transformarea automat,la cursul oficial(sau foarte aproape) +un comision de 2% pentru schimbul valutar.Pentru a face plati externe de pe un card care nu a mai fost folosit in acest scop,e de obicei,necesar sa completati la sediul bancii emitente un acord scris pentru plati electronice(pentru plati on-line).Asta se face doar o data!
0

#42 Useril este offline   TEO82 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 05 February 2007 - 08:14 PM

Baeti nu va agitati sa va face-ti carduri aiurea , sunteti tineri ar fi pacat :), eu am facut aproximativ 10 comnezi in decursul timpului pe tower , (stiu ca angajatii bancilor sunt in marea lor majoritate niste taranoi atehnici dar asta e) cardul folosit de mine este un VISA electron de debit emis in lei de raiffaisen , (cardul pe care ii intra lui taicamiu salariu) nici macar nu este pe numele meu, (cei de la banca ziceau ca nu merge deci va dati seama ce idioti), bun faci comanda completezi datele de pe card, (prima data cardul nici nu era pe adresa de livrare si tot a mers), pt ca sistemul nostru bancar nu permite verificarea acelui cod de 3 cifre de pe spatele cardului( va da-ti seama in ce tara traim, am mai si intrat in EU) asa , deci tower poate verifica cardul doar pana la un punct cand iti zic ca nu merge sa verifice acel cod, atunci trimiti mail cu numatul comenzii si situatia ta....ATASAND LA MAIL POZE CU : CARDUL SCANAT PE AMBELE PARTI, BULETIN, SPECIMEN DE SEMNATURA ( adika semnati pe o bucata alba de hartie aceasi semnatura din buletin si de pe card) si asta e in 24 ore se proceseaza comanda , banii sunt trasi de pe card FARA NICI UN LEU COMISION ( foarte corecta banca in privinta asta) , daca mai comazi in timp cu acelasi card nu mai sunt necesare aceste verificri suplikmentare.............bafta la comenzi........ daca mai va pot ajuta cu ceva domnilor astept intrebari
0

#43 Useril este offline   promo 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 258
  • Inregistrat: 23-November 06

Postat 05 February 2007 - 09:10 PM

eu am deja card la raiffeisen...ar fi o kestie..sa nu mai mai kinui sa fac altul
Traxxas Revo 3.3
0

#44 Useril este offline   liviu123 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 15-October 06

Postat 05 February 2007 - 09:24 PM

Scuzati ca ma bag in treaba, dar e vorba de bani, ai vostrii nu ai mei.
Fraudele cu cartea de credit sunt foarte raspandite, si voi stiti asta. A trimite poze cu cardul, buletinul, SEMNATURA, etc, prin e-mail su orice alt mijloc e o NEBUNIE. Nu exista site 100% sigur, unele banci mari au sisteme f. sigure, dar aceste date nu treuie transmise oricum. Un "baiat destept" va goleste cardul repede si va fii greu sau imposibil de recuperat banii. Faceti rost de un card separat pentru cheltuieli din astea, cu sume minime, monitorizate permanent.
0

#45 Useril este offline   TEO82 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 05 February 2007 - 09:50 PM

evident daca ai 100 milioane pe card e naspa, dar daca ai salariul pe care oricum il scoti in primele zile de cand il primesti..................cred ca poti sa-ti asumi riscul :)
0

#46 Useril este offline   Red Team 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 537
  • Inregistrat: 25-December 05

Postat 05 February 2007 - 09:54 PM

Si cum e cu jucariile alea de care ziceai acu' vreo 2 pagini...iti mai cere factura ? Daca o scot din buzunar o accepta sau ma taxeaza tot cat vor ei ?

PS - cardul Taifun de la BancPost e de baza !
0

#47 Useril este offline   TEO82 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 05 February 2007 - 10:35 PM

:) pai factura nu o ai tu :)) este in pachet sau atasata intr-un plic de plastic pe pachet daca nu este in nici un din aceste 2 locatii asta e nu se stie valoare iti face o incadrare discutabila asa in mare e basta ...ii faci rodajul si ne vedem la palat ....hai ca ma culc....NB
0

#48 Useril este offline   adyz_4u 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 05 February 2007 - 10:43 PM

@zekquel deci dupa cum vezi ce a scris serby nu conteaza ce fel de valuta ai pe card se face "transformarea" si citeste si ce a scris TEO82 ca o sati fie de folos.

Numa bine :)

Aceasta postare a fost editata de adyz_4u: 05 February 2007 - 10:43 PM

0

#49 Useril este offline   tiziku1 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 222
  • Inregistrat: 13-September 05

Postat 06 February 2007 - 12:19 AM

Te duci la BCR si ceri card Visa Electron...si merge cu ala.
0

#50 Useril este offline   Mamut 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 06 February 2007 - 12:56 AM

s-a mai discutat si paradiscutat treaba asta. cauta si tu pe forum...
SoundCustoms Car Audio
0

#51 Useril este offline   roland_fzj 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 903
  • Inregistrat: 07-November 06

Postat 06 February 2007 - 01:50 AM

Hmm am citit si eu pe aici si am si eu o intrebare... a facut cineva vro comanda din sec 5, ma intereseaza daca cunoasteti pe cineva de acolo sau daca merge cu cei 5%:) eu imi astept comanda si nu prea as vrea sa dau 2.5mil la acolo(este si prima mea comanda dupa tower)
0

#52 Useril este offline   Mamut 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 06 February 2007 - 01:56 AM

nu cunosc in sectoru' 5.
tu crezi ca eu stiam pe cineva la posta cand m-am dus prima data?
se numeste "papagal" si "tupeu".
prima data e mai greu.

Aceasta postare a fost editata de Mamut: 06 February 2007 - 02:05 AM

SoundCustoms Car Audio
0

#53 Useril este offline   Diesel 

• Diesel
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2851
  • Inregistrat: 29-December 05
  • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 06 February 2007 - 07:53 AM

Mamut, la 6 Feb 2007, 01:56, a spus:

nu cunosc in sectoru' 5.
tu crezi ca eu stiam pe cineva la posta cand m-am dus prima data?
se numeste "papagal" si "tupeu".
prima data e mai greu.

sau poti sa apelezi la cealalta varianta.....de "copil" cuminte si necunoscator....si daca iti cere vre-un ban spui "hai domne ca e doar o jucarie, nu putem rezolva altfel????"
mie mi-au venit ambele comenzi pana in 15 zile, si odata a fost "domnu Dan vamesu" caruia i-am dat 50 ron, desi ma lasa sa trec fara bani pana la urma, si acum pe 1 feb a fost o doamna "vamesha" care doar s-a uitat, si atat.....
0

#54 Useril este offline   zekquel 

• Nou venit
  • Pip

Postat 06 February 2007 - 03:58 PM

va multumesc tuturor pt raspunsuri.
m-am lamurit. sper ca s-au lamurit si ceilalti care nu stiau si s-au uitat pe aici
0

#55 Useril este offline   revo.over 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 50
  • Inregistrat: 19-January 07

Postat 20 February 2007 - 11:01 AM

...pe data de 02.02.2007 an facut comanda pe tower (Revo 3.3 + alte accesorii), pe data de 06.02.2007 am primit e-mail precum ca marfa a fost expediata via Air (asa cum am dorit). Pe data de 16.02.2007 a ajuns primul colet la posta, pe data de 19.02.2007 am primit instiintare sa ridic coletul de la posta.
Astazi ma duc sa ridic coletul si sa vad daca a ajuns si celalalt colet, masinutza a fost expediata intr-un colet si accesoriile in alt colet, astazi ma astept sa ridic accesoriile si este posibil sa fi ajuns si masinutza, poate am noroc sa le ridic pe amandoua.
Cu vama... nu am cunostinte sau pile (am doar o promisiune de la un prieten), daca nu merge ce "calea pacatului" trebuie sa ridic coletele pe cale legala, ceea ce inseamna cam 1000 RON :lol:

...va tin la curent.
It is the culmination of all those little things that make a difference in the end. I'n love with the REVO 3.3
0

#56 Useril este offline   TEO82 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 20 February 2007 - 11:37 AM

1000RON ???!!!!! :lol: :lol: tre sa fi nebun.calea pacatului merge in TOTDEAUA trebe doar sa ispitesti maxim 100RON, maxim tine minte asa daca ti-e tarse sa dai mai putin, eu mai mult de 50RON n-am dat niciodata

Aceasta postare a fost editata de TEO82: 20 February 2007 - 11:38 AM

0

#57 Useril este offline   Mamut 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 20 February 2007 - 01:51 PM

ba baiatule, tu pe ce lume traiesti? 1000ron? crezi ca e vorba de pile? se pune problema cat de descurcaret esti.
SoundCustoms Car Audio
0

#58 Useril este offline   revo.over 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 50
  • Inregistrat: 19-January 07

Postat 21 February 2007 - 11:45 AM

...am fost aseara si am ridicat un colet (celalalt nu a sosit), nu am platit nimic deoarece nu era nici o factura in colet, oricum m-am cam certat cu vamesa ...nu ca ea vrea factura ! ...de unde sa va dau doamna factura daca nu am ? ...nu si nu, ca eu am ascuns factura ca nust ce... intr-un final am luat coletul. Spre surprinderea mea cand am deschis coletul nu era inauntru decat 4 roti si un incarcator de acumulatori :lol: ...eu ma asteptam sa fie toate piesele pe care le-am comandat ...in fine, ideea este ca mai am de primit cel putin inca 2 colete daca nu 3 :D

...mai astept :D
It is the culmination of all those little things that make a difference in the end. I'n love with the REVO 3.3
0

#59 Useril este offline   Mamut 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 21 February 2007 - 12:54 PM

nu e f bine sa te ei in gura cu vamesa, ii spuneai ca vine factura cu celalalt colet si ca "platesti" atunci
SoundCustoms Car Audio
0

#60 Useril este offline   cristsc 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 337
  • Inregistrat: 05-January 07
  • Interests:auto aero navo robotica

Postat 21 February 2007 - 02:52 PM

mai face cineva comanda pe tower?
am si eu nevoie de niste piese pt rc10gt si discutam la capitolul taxe si transport
astept raspunsuri pe yahoomessenger: tsc1_id
va multumesc.
Intotdeauna e loc de mai bine ! Succes !!!
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu