Modelism - RHC Forum: Battery Pack - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Battery Pack ..

#1 Useril este offline   Vierme_evo8 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 34
  • Inregistrat: 29-January 07

Postat 21 February 2007 - 10:47 PM

salut! Vreau si eu sa stiu daca are cineva sau exista un magazin la care sa gasesc un battry pack de 9.6V si 650 MAH eventual un pic mai mare ca eu cred ca rezista motorul si circuitele....probabil si pana la 12 v si 700-750 sau 800 de MAH eu asa zic......parerea mea.Daca stie cineva pana la cat rezista spuneti-mi si mie va rog mult de tot!Multumesc.

BAFTA
0

#2 Useril este offline   Mamut 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 621
  • Inregistrat: 18-September 04

Postat 22 February 2007 - 04:43 AM

Pana la cat rezista ce?
E vorba numai de voltaj, capacitatea e legata de durata de functionare a acumulatorului in sarcina. Poti sa-ti iei pack de 4000mAh, n-are legatura cu "rezistenta" motorului.
Traxxas Revo 3.0, Xray XT8, Baja 5B, Trinity NOW
------------------------------------------------------------
Vrei bas? iti dau sa-ti ajunga
SoundCustoms Car Audio
0

#3 Useril este offline   Vierme_evo8 

• Incepator
  • PipPip

Postat 22 February 2007 - 01:11 PM

ma refeream sa nu se arda circuitele si motorul....deci amperajul nu are nici o treaba...si zi-mi si mie te rog la voltaj cam cat pot sa ma "intind" cu el merge un acumulator de 12V? Ms mult pt raspuns:D
0

#4 Useril este offline   tiziku1 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 222
  • Inregistrat: 13-September 05

Postat 22 February 2007 - 01:42 PM

La ce sa mearga ? La trotineta cu motor ?

Ce marca e trotineta si ce motor are ?

Aceasta postare a fost editata de tiziku1: 22 February 2007 - 01:42 PM

0

#5 Useril este offline   Vierme_evo8 

• Incepator
  • PipPip

Postat 22 February 2007 - 01:54 PM

E o masina nikko o toyota supra.....nu stiu ce motor are....pe mine ma intereseaza mai exact daca pot sa depasesc voltajul care il are ea pe battery pack-ul cu care am cumparat-o adica 9,6V.daca nu se arde motorul sau circuitele....Va suporta 12V?P.S. nu e tortineta:))
0

#6 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 22 February 2007 - 02:06 PM

Stai sa dam in bobi. Asa... Vai... :) bobii au cazut cum nu se poate mai rau. Cica nu e bine sa depasesti valoarea originala ca s-ar putea sa iasa fum din motor dar poate si din electronica.
Asta e! Pe viitor sa fi mai darnic si poate vei primi raspunsul dorit.

p.s. darnic la informatii.

Aceasta postare a fost editata de navigator: 22 February 2007 - 02:16 PM

0

#7 Useril este offline   Vierme_evo8 

• Incepator
  • PipPip

Postat 22 February 2007 - 02:09 PM

K :) ms mult de tot
0

#8 Useril este offline   teo_marineru 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 10-October 06

Postat 22 February 2007 - 08:09 PM

si eu am avut o masina asemanatoare tot de la nikko era nissan 350z fast and furious si tot asa am vrut sa ii pun acumulator mai puternic dar nu sa putut deoarece variatorul nu suporta decat 9,6. asa am schimbat tot. si motor si variator. motor am pus un lrp fusion si un variator care suporta 12v. si am schimbat si radiocomanda deoarece batea doar 20 de metri.
0

#9 Useril este offline   Vierme_evo8 

• Incepator
  • PipPip

Postat 23 February 2007 - 12:04 AM

ms mult de variator nu stiam....intrebarea mea e cine imi schimba si mie variatorul ca motorul pot sa il schimb si eu ....nu stiu de unde se cumpara unu si nici care e....(nu prea stiu electronica)dak as cunoaste pe cineva care sa aiba conostinte in domeniu ar fi bine...ca m-ar ajuta si p mine cineva asa ca masinuta va ramane asa.... :D :D :D :( Unde gasesc un magazin sa cu motorase electirce de vanzare sa imi iau si eu unu ca am gasit pe un site dar e "complicat" poate ma ajuta si p mine cineva cu magazinul macar...multumesc mult

BAFTA
0

#10 Useril este offline   cristianionut 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 186
  • Inregistrat: 25-January 06

Postat 23 February 2007 - 03:10 PM

salut
sfatul meu e sa schimbi masina cu totul pe un automodel,
crede-ma pe cuvant, nu are rost sa ''tunezi'' masinute chinezesti, ca o sa te muti la modelism static :(
0

#11 Useril este offline   teo_marineru 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 10-October 06

Postat 23 February 2007 - 07:19 PM

nu chiar.masinuta o poti tuna merge dar nu are aceleasi performante ca cele cu care se concureaza la daemon.
0

#12 Useril este offline   Vierme_evo8 

• Incepator
  • PipPip

Postat 23 February 2007 - 11:49 PM

stiu ca nu va avea aceleeasi performante....Azi ma jucam in casa cu masinuta de plictiseala...si ghinion mare mi-am rupt "bascula"inferioara fata:((:((:(( si acum tre sa o fac dintr-o placa de aluminiu...in fine e de lucru...unde pot sa imi schimb si eu variatorul la masinuta ca am inteles ca nu merge la curent la mai mare de 9.6Vsi eu habar nu am electonica si nu stiu nici macar care e variatoru...poate ma ajuta si p mine cineva sau imi zice unde pot sa il schimb...si pe viitor vreau sa schimb si telecomnada ca nu bate mai mult de 20 de m si vreau sa fie si in forma de pistol ca normala....in fine nu cont asta acum important e variatorul...HELP

BAFTA
0

#13 Useril este offline   ToX 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1245
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 24 February 2007 - 01:52 AM

marea problema e ca eu habar nu am cum arata in interior masinuta ta.daca e o chinezaria cu totu intr-o cutiuta neagra(a nu se confunda cu cutia neagra de la avion :(), va trebui sa schimbi cam totul.
ca sa faci modificarile respective iti trebuie urmatoarele:
- motor
- regulator, variator, controler de turatie sau cum vrei tu sa ii spui, nu de alta dar e acelasi lucru
- statie cu receptor, ca sa depasesti cei 20 de metrii:D
- un servou care poate fi standard sau mai mic(in functie de spatiul de care dispui) pentru directie.
o parte dintre ele le poti gasi si pe forum la vanzari, sau daca le vrei noi reorganizeaza bugetul.
acum te hotarasti la ce voltaj vrei sa mearga jucaria si abia apoi te hotarasti cam ce variator cumperi.citeste cu atentie cate celule suporta variatorul pe care ai pus ochii.cat de profesional ar fi acesta nu depasii numarul de celule din fisa tehnica.
cam atat deocamdata nu de alta dar sunt si eu incepator si nu as vrea sa se supere cei cu multe stelute si experienta vasta in domeniu (care s-au inghesuit cu explicatiile), ca dau mai multe sfaturi decat ei.
daca mai vrei informatii sau lamuriri din ce mai stiu si eu si din ce am mai citit om face noi ceva.
daca vrei neaparat sa scoti ceva din masinuta aia, nu te descuraja. cat ar fi de chinezarie, nu conteaza. daca tie aia iti place aia o faci.
0

#14 Useril este offline   Vierme_evo8 

• Incepator
  • PipPip

Postat 24 February 2007 - 10:32 AM

ms mult tox http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif osa tin cont de sfatrurile tale http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif inca o data ms mult de tot

BAFTA
0

#15 Useril este offline   Fxpower 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1603
  • Inregistrat: 29-March 04

Postat 24 February 2007 - 11:47 AM

Ca amperaz poti folosi mai mult de exemplu accu de 1500mA nu cred sa fie vreo peroblema , o sa creasca doar timpul de rulaj al masini. Daca vrei mai mult te sfatuiesc sa-ti cumperi un automodel rc adevarat si aici te hotaresti de care si in ce suma vrei sa te incadrezi.
Imagine postata

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :

Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless

WWW.FXRACINGMS.RO official club
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu