Battery Pack ..
Postat 21 February 2007 - 10:47 PM
BAFTA
Postat 22 February 2007 - 04:43 AM
E vorba numai de voltaj, capacitatea e legata de durata de functionare a acumulatorului in sarcina. Poti sa-ti iei pack de 4000mAh, n-are legatura cu "rezistenta" motorului.
------------------------------------------------------------
Vrei bas? iti dau sa-ti ajunga
SoundCustoms Car Audio
Postat 22 February 2007 - 01:54 PM
Postat 22 February 2007 - 02:06 PM
Asta e! Pe viitor sa fi mai darnic si poate vei primi raspunsul dorit.
p.s. darnic la informatii.
Aceasta postare a fost editata de navigator: 22 February 2007 - 02:16 PM
Postat 22 February 2007 - 08:09 PM
Postat 23 February 2007 - 12:04 AM
BAFTA
Postat 23 February 2007 - 11:49 PM
BAFTA
Postat 24 February 2007 - 01:52 AM
ca sa faci modificarile respective iti trebuie urmatoarele:
- motor
- regulator, variator, controler de turatie sau cum vrei tu sa ii spui, nu de alta dar e acelasi lucru
- statie cu receptor, ca sa depasesti cei 20 de metrii:D
- un servou care poate fi standard sau mai mic(in functie de spatiul de care dispui) pentru directie.
o parte dintre ele le poti gasi si pe forum la vanzari, sau daca le vrei noi reorganizeaza bugetul.
acum te hotarasti la ce voltaj vrei sa mearga jucaria si abia apoi te hotarasti cam ce variator cumperi.citeste cu atentie cate celule suporta variatorul pe care ai pus ochii.cat de profesional ar fi acesta nu depasii numarul de celule din fisa tehnica.
cam atat deocamdata nu de alta dar sunt si eu incepator si nu as vrea sa se supere cei cu multe stelute si experienta vasta in domeniu (care s-au inghesuit cu explicatiile), ca dau mai multe sfaturi decat ei.
daca mai vrei informatii sau lamuriri din ce mai stiu si eu si din ce am mai citit om face noi ceva.
daca vrei neaparat sa scoti ceva din masinuta aia, nu te descuraja. cat ar fi de chinezarie, nu conteaza. daca tie aia iti place aia o faci.
Postat 24 February 2007 - 10:32 AM
BAFTA
Postat 24 February 2007 - 11:47 AM

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :
Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless
WWW.FXRACINGMS.RO official club

Ajutor

Raspuns nou

Citare Multipla