Modelism - RHC Forum: sal - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6

sal

#151 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 2307
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 02 April 2007 - 10:19 AM

mie mi-a ajuns coletul fara sa imi arate pe siteul lor ca ar fi venit in tara deci este foarte ciudatel cu posta depinde cum iti e ghinionul de cele mai multe ori e ok altele iti bagi piciorul
0

#152 Useril este offline   revo.over 

• Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 50
  • Inregistrat: 19-January 07

Postat 05 April 2007 - 11:44 AM

Raport sumar:

Numarul trimiterii : CP693579484US
Tara origine : STATELE UNITE ALE AMER.
Data intrarii in tara : 03.04.2007
Stare actuala : In prelucrare
- Oficiul Postal Constanta 11

...se pare ca a venit masinutza http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif ...va tin la curent, diseara ma duc la posta sa arunc un ochi.

Vreau sa va readuc aminte ca pe 06 / 02 / 2007 am facut comanda pe tower la coletul acesta ;)

NU MAI COMAND VIA AIR NICIODATA !!!

Aceasta postare a fost editata de revo.over: 05 April 2007 - 11:45 AM

It is the culmination of all those little things that make a difference in the end. I'n love with the REVO 3.3
0

#153 Useril este offline   X-tra 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 533
  • Inregistrat: 27-February 07

Postat 05 April 2007 - 12:27 PM

Salut,

ma bag si eu de curiozitate ;) daca nu mai comanzi via air care a durat 2 luni ( la tine ) via ground cam cat crezi ca o sa faca ???

Hint : daca ai putea alege varianta expres a USPS-ului coletul ar fi in tara in 4-6 zile.

Bafta

Look left =========================================================================---> LEFT u moron !
HoBao Hyper 8.5 Pro > RB WS7
HoBao Hyper ST Pro > OS V-Spec
0

#154 Useril este offline   Axu 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 460
  • Inregistrat: 17-August 03

Postat 05 April 2007 - 12:46 PM

X-tra, la 5 Apr 2007, 12:27, a spus:

Hint : daca ai putea alege varianta expres a USPS-ului coletul ar fi in tara in 4-6 zile.

Daca ai putea.......dar din pacate Towerhobbies nu au aceasta optiune (cred ca la EMS te refereai). Sunt alte situri care au EMS, de la care am comandat si eu, si am avut pachetul la mine in mana in a 5 a zi, plus faptul ca ai trace and tracking.
Si inca o chestie, sunt situri care te avertizeaza cam asa:

"Please Note: If you choose Airmail Letter Post or Airmail Parcel Post, please be aware there is no tracking available with these shipping methods. While most packages are delivered within the time frame stated above, in rare instances, delays of up to 6 weeks have been experienced once the package has left the United States. We are not responsible if your package is delayed if you choose one of these shipping methods."
Ceva nu-i bine oricum!
0

#155 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 April 2007 - 04:30 PM

da da neaparat via grond cu containeru prin Singapore B)
0

#156 Useril este offline   revo.over 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 06 April 2007 - 07:03 AM

Salut, cand am zis ca nu mai comand niciodata via air pentru ca dureaza mult am crezut ca am fost inteles ca am sa comand numai prin mesagerie rapida (ups). Deci... nu mai comand niciodata via air :lol:

aaa. si apropo, aseara am fost si am ridicat revo :( ...sunt super happy, am sa pun si cateva poze mai tarziu.

Bafta all.
It is the culmination of all those little things that make a difference in the end. I'n love with the REVO 3.3
0

#157 Useril este offline   X-tra 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 533
  • Inregistrat: 27-February 07

Postat 06 April 2007 - 01:36 PM

daca comanzi cu ups o sa plateasti doar vreo 400 euro transport ( la un revo de ex.) plus vama, dar daca ai de unde .............

Look left =========================================================================---> LEFT u moron !
HoBao Hyper 8.5 Pro > RB WS7
HoBao Hyper ST Pro > OS V-Spec
0

#158 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 April 2007 - 01:48 PM

sunt oameni care sunt super multumiti de transportul via air si cum a zis si axu sunt situri de la care am primit transportul in 3-4 zile cu doar 10 15 dolari in plus (tot usps doar ca livrare rapida).....deci depinde cum iti este norocul.....revoover din cate am vazut eu tu ai fost cam foarte ghinionist si vama si transport aiurea deci probleme probleme probleme....oricum sa-l stapanesti sanatos si fara probleme iti zic din experienta peste 1 saptamana maixim o sa mai faci o comanda de piese.......dar ce mai conteaza cand te distrezi

Aceasta postare a fost editata de Flo234: 06 April 2007 - 01:50 PM

0

#159 Useril este offline   Tache 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 271
  • Inregistrat: 03-March 03

Postat 06 April 2007 - 01:56 PM

Flo234, la 6 Apr 2007, 13:48, a spus:

sunt oameni care sunt super multumiti de transportul via air si cum a zis si axu sunt situri de la care am primit transportul in 3-4 zile cu doar 10 15 dolari in plus (tot usps doar ca livrare rapida).....deci depinde cum iti este norocul.....revoover din cate am vazut eu tu ai fost cam foarte ghinionist si vama si transport aiurea deci probleme probleme probleme....oricum sa-l stapanesti sanatos si fara probleme iti zic din experienta peste 1 saptamana maixim o sa mai faci o comanda de piese.......dar ce mai conteaza cand te distrezi

Am luat 2 masini de la tower una a venit in 7 zile si una in 5 zile, via air
Salvati camioanele!
0

#160 Useril este offline   revo.over 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 07 April 2007 - 07:50 AM

Flo234 multumesc pentru urare B) ...revo a venit ultimul dintr'o serie de 4 colete numai cu piese :D ...piese am sa mai fac inca un revo http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif

Astazi intre orele: 09:00 - 13:00 sunt in parcare la Aqua magic sa fac rodajul la masinutza, cine vrea sa vina este binevenit.

Am plecat. Bafta.
0

#161 Useril este offline   coategoale 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 40
  • Inregistrat: 26-April 06

Postat 08 April 2007 - 12:14 AM

@revo.over

sa-l stapanesti cu placere si fara incidente !!

mai sper si eu sa ajunga al doilea revo , ca de colete cu piese m-am saturat deja...

ti-au raspuns cei de la tower la mail ?

daca da , ce variante ti-au oferit ?
0

#162 Useril este offline   revo.over 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 10 April 2007 - 07:54 AM

...catre tower am facut un mail imediat ce am ridicat coletul de la posta si i-am anuntat ca am primit coletul.

...asa ca nu am primit nici un raspuns la varianta cu "ce este de facut mai departe" dupa cele 45 de zile, decat un raspuns:

Thank you for writing Tower Hobbies.
We are pleased to hear that you have received your order. Please let
us know if we can be of further assistance to you. We appreciate your
time and business with us.

:rolleyes: , bafta all.
0

#163 Useril este offline   revo.over 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 20 April 2007 - 06:47 PM

Constanta ?! ...maine nimik ? ...bagati aici daca iesiti pe undeva cu gandacii vostri, eu cred ca ma duc la eforie desi m'am plictisit de locul ala ...sau la palat ?! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/wink.gif
0

Arata acest topic

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu