Aceasta postare a fost editata de Muerte: 19 February 2007 - 10:12 PM
cu un mad force prin noroaie cerculete, optulete, sarituri...

Postat 19 February 2007 - 10:18 PM

Muerte, la 19 Feb 2007, 22:12, a spus:
http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif :o :lol: :lol:

Postat 20 February 2007 - 03:00 AM
e clar ca n-ai tupeu sa vii, asa ca nu ne mai aburii http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/ic_04.gif
------------------------------------------------------------
Vrei bas? iti dau sa-ti ajunga
SoundCustoms Car Audio

Postat 20 February 2007 - 11:00 PM

Postat 21 February 2007 - 01:30 AM
Mai se si lauda ca i ia tacsu motocicleta......sau ca jucaria lui e cea mai tare.........copil de bani gata care, zic eu ar trebui sa stea cuminte in banca lui si sa si vada de scoala asa cum zice ca face.........iar daca intra pe forum sa comenteze referitor la ce tine de acest forum.
stima
0744.35.25.89
0727.88.75.46

Postat 21 February 2007 - 01:40 AM

Postat 21 February 2007 - 08:27 AM

Postat 21 February 2007 - 09:42 AM

Postat 21 February 2007 - 03:06 PM
Ios mai mic ca tine am 14 ani. Nu ma laud cu ce am dar poate ca am mai multe modele decat 4 asazisi modelishti la un loc. Si asta pt ca nu mi leau cumparat paritii(una singura miau luato si am fost tare la scoala)....eu sunt pilot de karting.....si modelele leam cumparat din banii castigati la curse...pun pariu ca nu aveti ce comenta...treaba fiecaruia ce face......tuturor le place sa se laude cu ce au in garaj......ma bucur ca misulik a deschis subiectul....ca sa neputem exprima opinia fata de ceilalti modelisti care se cred doctori in masini dar nustiu ce sa faca daca se ineaca motorul......BRAVO MISHU si bravo pt cei care au tupeu!!!
Aceasta postare a fost editata de costinbv: 21 February 2007 - 03:08 PM

Postat 21 February 2007 - 03:31 PM
nu e vorba de care e mai tare sau nu.
Acesta este un forum de modelism, nu unul in care ne punem pozele de la ski, sau cu masinile/motocicletele personale. Mai mult, nu ma intereseaza fiecare ce face, ce ii cumpara tati(daca nu are legatura cu modelismul) si nu are relevanta pe acest forum.
Asa ca: NU va mai dati mari si tari.
@misulik_4u: invata sa folosesti forumul!!!
------------------------------------------------------------
Vrei bas? iti dau sa-ti ajunga
SoundCustoms Car Audio

Postat 21 February 2007 - 03:40 PM
@CostinBv:frate nu ne mai vinde noua gogosi ca ti-ai cumparat tu singur automodelele pt ca sunt convins ca tot parinitii te-au sprijinit financiar ca sa devi pilot de karting.

Postat 21 February 2007 - 04:21 PM
Pe de alta parte daca sunteti modelisti, piloti sau motociclisti, desi sunteti pericole publice la varsta asta http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif , asta nu inseamna ca trebuie sa va pierdeti simtul umorului, chiar daca d-abia il dezvoltati......."cruzilor"
Nimeni de pe forumul asta nu este perfect, sau doctor (in afara de dom doctor care asa e nick-ul
:D deci este) in ale automodelismului.......dar nu am vazut pe nimeni sa se laude deschizand un topic nou (fapt care vroiam sa iti spun de cand l-ai deschis, ca l-am urmarit) cu masinutza prin noroi de unul singur.....vroiam satz pun o intrebare cand ai deschis topicul si m-am abtinut, dar am sa te intreb acum .... ASA, SI????
Daca ai ceva stricat intreaba, ca sunt oameni priceputi; daca iti trece ceva prin cap si vrei sa modifici intreaba, ca sunt oameni priceputi; Daca etc. sunt oameni priceputi care iti pot da sfaturi.....intreaba.....si lauda-te in prezenta altor modelisti cu masina ta (fara sa scoti vreun cuvant) doar prin ce stie masina sa faca......asa te lauzi, ascultandu-i pe altii cum te lauda
Ca sa inchei......suparatule, (si tu si brasoveanul doi suparati de mici), ai zis ca vrei ceva de la mine cand vii de la munte....mai il vrei sau nu??? ps stiu care e raspunsul :D))
Nu mai fiti asa incruntati de mici, ca nu merita, si nu aveti la cine sa va incruntati, mai cititi odata si inca odata si tot asa, pana va ve-ti da seama ca tot ce s-a scris a fost un pic de misto' ce e drept pe seama ta. (daca tu ai inceput)
Aceasta postare a fost editata de Diesel power: 21 February 2007 - 04:22 PM

Postat 21 February 2007 - 05:48 PM

Postat 21 February 2007 - 06:30 PM
ROG MODERATORUL SA INCHIDA TOPICUL
succese pe mai departe voua(astia de peste 18 ani) ca numai voi o sa puteti sa va exprimati liber pe forum :lol:

Postat 21 February 2007 - 08:09 PM
CU respekt

Postat 21 February 2007 - 09:21 PM
Daca nu asculti manele de unde stii ca valy furtuna ala e manelist?....eu zic sa te calmezi...baietii au fost putini rautaciosi...nu le purta pica...s-au facut glume si pe seama altor membri ai acestui forum....si membri cu drepturi depline...care au "niscaiva" cunostinte...P.S.daca deranjeaza postul meu...sterge-ti-l...

Postat 21 February 2007 - 09:23 PM

Postat 21 February 2007 - 09:23 PM

Ajutor

Raspuns nou

Citare Multipla