Modelism - RHC Forum: cu un mad force prin noroaie - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

cu un mad force prin noroaie cerculete, optulete, sarituri...

#31 Useril este offline   Muerte 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 176
  • Inregistrat: 31-August 06

Postat 19 February 2007 - 10:12 PM

Lasa-ti mai baietelul in pace nu mai radeti de el ca poate trb sa obtina viza de la parintii ca sa iasa din casa si stiti si voi cum e cu birocratia asta http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif)))

Aceasta postare a fost editata de Muerte: 19 February 2007 - 10:12 PM

0

#32 Useril este offline   ducati999 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 855
  • Inregistrat: 11-February 06

Postat 19 February 2007 - 10:18 PM

Muerte, la 19 Feb 2007, 22:12, a spus:

Lasa-ti mai baietelul in pace nu mai radeti de el ca poate trb sa obtina viza de la parintii ca sa iasa din casa si stiti si voi cum e cu birocratia asta :))))

http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif :o :lol: :lol:
vizitati site-ul meu : http://salmin.cabanova.ro

bafta
sa Curga ZeAmA!!!!!!!!!!!!!!!
0

#33 Useril este offline   Mamut 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 621
  • Inregistrat: 18-September 04

Postat 20 February 2007 - 03:00 AM

permisie, ca-n armata http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif
e clar ca n-ai tupeu sa vii, asa ca nu ne mai aburii http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/ic_04.gif
Traxxas Revo 3.0, Xray XT8, Baja 5B, Trinity NOW
------------------------------------------------------------
Vrei bas? iti dau sa-ti ajunga
SoundCustoms Car Audio
0

#34 Useril este offline   misulik_4u 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 194
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 20 February 2007 - 11:00 PM

:o :( din pacate asa este... tre sa imi afc pasaport... ca mi-a expirat.... si nu pot sa ies din casa :D ... ce naiba mai... de ce tre sa plec urechea al ce ziceti voi.. automodelisul e o pasiune, dar pe primul loc este scoala in primul rand.... eu trebuie sa invatz acumsi o sa am timp si de deastea... appo daca termin bine anul asta imi iau ai mei motocicleta asha ca.... imi dau toata silintza :( ok? nu e vorba de nici o frica si de nici o aiureala... pur si simplu consider ca o sa am tim o si pentru auto... acum tre sa invat.. si apropo nu am putut sa vin un weekend pentru ca am fost la predeal :(
SA CURGA ZEAMA (cum zice ducati 999)
0

#35 Useril este offline   misulik_4u 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 20 February 2007 - 11:04 PM

p 1

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-3-1172005493.jpg

0

#36 Useril este offline   misulik_4u 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 20 February 2007 - 11:05 PM

p2

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-3-1172005553.jpg

0

#37 Useril este offline   misulik_4u 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 20 February 2007 - 11:06 PM

p3
0

#38 Useril este offline   misulik_4u 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 20 February 2007 - 11:07 PM

p3 :(

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-3-1172005639.jpg

0

#39 Useril este offline   promo 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 258
  • Inregistrat: 23-November 06

Postat 20 February 2007 - 11:28 PM

dar timp sa stai pe forum si sa mergi la predeal ai... :()
Traxxas Revo 3.3
0

#40 Useril este offline   Muerte 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 21 February 2007 - 12:05 AM

Si daca o sa-ti cumpere parintii motocicleta o sa iesi cu ea din casa?? sau faci ca si cu automodelele:)))
0

#41 Useril este offline   alxcsb 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 02-December 06

Postat 21 February 2007 - 12:06 AM

O sa-i cumpere motocicleta statica, numa in casa, fara roti, fara pericole. :(
0

#42 Useril este offline   Mamut 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 21 February 2007 - 12:28 AM

mda, mai da-ne poze cu tine, familia etc...sunt automodele? in ce canal mergi?
SoundCustoms Car Audio
0

#43 Useril este offline   dily 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1383
  • Inregistrat: 03-September 06

Postat 21 February 2007 - 01:30 AM

ce fata de pusti increzut are misulika asta...........ia mai lasati-l ..........numa gura e de el.........aici e un forum al modelistilor unde sunt (zic eu) discutii constructive legate de modelism, tehnic, etc.........nu i loc pt. un putoi care vezi doamne a fost si el la munte si s a dat cu schiurile :( ........de parca noi astia nu stim ce i aia.
Mai se si lauda ca i ia tacsu motocicleta......sau ca jucaria lui e cea mai tare.........copil de bani gata care, zic eu ar trebui sa stea cuminte in banca lui si sa si vada de scoala asa cum zice ca face.........iar daca intra pe forum sa comenteze referitor la ce tine de acest forum.

stima
nr. de telefon......
0744.35.25.89
0727.88.75.46
0

#44 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 2307
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 21 February 2007 - 01:40 AM

:o :( :D http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif corect zici dily
0

#45 Useril este offline   Diesel 

• Diesel
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2851
  • Inregistrat: 29-December 05
  • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 21 February 2007 - 08:27 AM

mie mi-a luat mami elicopter, dar nu ma vezi laudandu-ma cu asta.......pt ca sunt prea sus pt voi mah :(
0

#46 Useril este offline   misulik_4u 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 21 February 2007 - 09:42 AM

haide ma ca deja discutia o ia razna...lasati-o asa cum a picat si haide sa mai lasam si noi fiecare de al el... nu stiu care dintre voi se pricee la descifrat fete si care judeca un om dupa aparente, dar asta dej nu mai conteaza pentru mine...e de ajuns.... sunteti prea modelisti ca sa mai dati importanta la ceva si sunteti pere increzatori in fortele proprii ca sa acceptati vreun compromis... niciodata nu mi-au placut amenii cu gura mare.... poate ca sieu am fast cu gura mare si am facut off topic, dar am facut-o doar ca sa vad ce ati mai putea spune..superioritatea pe care credeti ca o aveti defapt nu exista... lucrul important este ca suntem oameni si trebuie sa intelegem... chiar daca unul si altul mai bate campii cateodata.. :o ... in rest ce sa mai spun... de acum incolo o sa urmaresc ce se scrie in acest forum pentre ca m-am saturat ca voi toti sa sariti cu gura la mine... :( ... referitor la scoala consider ca nu trebuie sa imi purtati voi de grija si la faptul ca ma-am laudat ca imi iau motocicleta poate a fost o greseala, dar iarasi voi ati dat dovada de rautate.... nu aveti de unde sa ma cunoasteti... si nu stiti daca parintii mei au bani sau nu... paca ca aparentele inseala si eu nu am chef sa stausa va dati voi seama cau cine vorbiti... CONCLUZIA : asculta-i pe cei care au fost putoi ca si tine, NU iesi din csa ca e posibl sa mori, NU pune poze cu tine pe forum pentru ca lumea stie sa spuna cum e omul dupa ce fata are.... nu iti loa motocicleta decat daca nu are roti sau in cel mai bun caz are roti ajutatoare... va multumesc pentru intelegere si .. rog inchiderea topicului.....MI-ATI FOST DE MARE AJUTOR(unii dintre voi), respect pentru cei care se simt(adik pentru adevaratii barbati :D )
0

#47 Useril este offline   costinbv 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 345
  • Inregistrat: 27-September 06

Postat 21 February 2007 - 03:06 PM

BRAVO MISHU!!!!
Ios mai mic ca tine am 14 ani. Nu ma laud cu ce am dar poate ca am mai multe modele decat 4 asazisi modelishti la un loc. Si asta pt ca nu mi leau cumparat paritii(una singura miau luato si am fost tare la scoala)....eu sunt pilot de karting.....si modelele leam cumparat din banii castigati la curse...pun pariu ca nu aveti ce comenta...treaba fiecaruia ce face......tuturor le place sa se laude cu ce au in garaj......ma bucur ca misulik a deschis subiectul....ca sa neputem exprima opinia fata de ceilalti modelisti care se cred doctori in masini dar nustiu ce sa faca daca se ineaca motorul......BRAVO MISHU si bravo pt cei care au tupeu!!!

Aceasta postare a fost editata de costinbv: 21 February 2007 - 03:08 PM

0

#48 Useril este offline   Mamut 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 21 February 2007 - 03:31 PM

voi nu intelegeti o chestie!
nu e vorba de care e mai tare sau nu.
Acesta este un forum de modelism, nu unul in care ne punem pozele de la ski, sau cu masinile/motocicletele personale. Mai mult, nu ma intereseaza fiecare ce face, ce ii cumpara tati(daca nu are legatura cu modelismul) si nu are relevanta pe acest forum.
Asa ca: NU va mai dati mari si tari.

@misulik_4u: invata sa folosesti forumul!!!
SoundCustoms Car Audio
0

#49 Useril este offline   Muerte 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 21 February 2007 - 03:40 PM

Eu zic ca am cam fortat putin nota cu saracul misulik nu este problema noastra ce face el in timpul liber sau cine ii cumpar automodelele.

@CostinBv:frate nu ne mai vinde noua gogosi ca ti-ai cumparat tu singur automodelele pt ca sunt convins ca tot parinitii te-au sprijinit financiar ca sa devi pilot de karting.
0

#50 Useril este offline   Mamut 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 21 February 2007 - 03:51 PM

Muerte,...are rost? sunt copii, invata ei la un moment dat.
SoundCustoms Car Audio
0

#51 Useril este offline   Diesel 

• Diesel

Postat 21 February 2007 - 04:21 PM

Mie mi-a promis mami (pt ca i-am spus si despre costinbv ca este pilot de karting) ca imi ia un air force one, si il pune pe Michael Schumacher asistat de Colin McRae sa ma invete sa conduc......savagiu :lol:))
Pe de alta parte daca sunteti modelisti, piloti sau motociclisti, desi sunteti pericole publice la varsta asta http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif , asta nu inseamna ca trebuie sa va pierdeti simtul umorului, chiar daca d-abia il dezvoltati......."cruzilor"
Nimeni de pe forumul asta nu este perfect, sau doctor (in afara de dom doctor care asa e nick-ul
:D deci este) in ale automodelismului.......dar nu am vazut pe nimeni sa se laude deschizand un topic nou (fapt care vroiam sa iti spun de cand l-ai deschis, ca l-am urmarit) cu masinutza prin noroi de unul singur.....vroiam satz pun o intrebare cand ai deschis topicul si m-am abtinut, dar am sa te intreb acum .... ASA, SI????
Daca ai ceva stricat intreaba, ca sunt oameni priceputi; daca iti trece ceva prin cap si vrei sa modifici intreaba, ca sunt oameni priceputi; Daca etc. sunt oameni priceputi care iti pot da sfaturi.....intreaba.....si lauda-te in prezenta altor modelisti cu masina ta (fara sa scoti vreun cuvant) doar prin ce stie masina sa faca......asa te lauzi, ascultandu-i pe altii cum te lauda
Ca sa inchei......suparatule, (si tu si brasoveanul doi suparati de mici), ai zis ca vrei ceva de la mine cand vii de la munte....mai il vrei sau nu??? ps stiu care e raspunsul :D))
Nu mai fiti asa incruntati de mici, ca nu merita, si nu aveti la cine sa va incruntati, mai cititi odata si inca odata si tot asa, pana va ve-ti da seama ca tot ce s-a scris a fost un pic de misto' ce e drept pe seama ta. (daca tu ai inceput)

Aceasta postare a fost editata de Diesel power: 21 February 2007 - 04:22 PM

0

#52 Useril este offline   TEO82 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 180

Postat 21 February 2007 - 05:48 PM

Propun inchiderea topicului ,discutia devine jenanta si ridicola mai ales pt. cei care au deja 18 ani impliniti...se zice ca e o tara libera ...daca cineva vrea sa dovedeasca ceva de anul acesta clasa MT este oficiala in Ro si cu ocazia primului concurs organizat poate sa o faca acolo....deci vorbele sunt de prisos
0

#53 Useril este offline   alxcsb 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 02-December 06

Postat 21 February 2007 - 05:56 PM

Perfect de acord cu teo.
0

#54 Useril este offline   misulik_4u 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 21 February 2007 - 06:30 PM

si eu sutn de acord cu voi.. imi pare rau ca nu am pus pozele la sectiune foto...si de acum incolo nu o sa mai vb nimik pe forum despre mine... asta e daca ceilalti resping initiativele care presupun mersul singur cu automodelul.. nu am ce sa zic... nu e neaparat sa fii in grupuri de 1000 ca sa te simti bine... eu unul prefer sa ma joc singur si sa nu fiu derajat... da azi incolo nu o sa ma mai laud si o sa deschid gura doar daca o sa pot sa ajut cu ceva sau doar daca o sa imi trebuieasca sa fiu ajutat...

ROG MODERATORUL SA INCHIDA TOPICUL

succese pe mai departe voua(astia de peste 18 ani) ca numai voi o sa puteti sa va exprimati liber pe forum :lol:
0

#55 Useril este offline   TEO82 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 21 February 2007 - 08:09 PM

tinere, observatia cu ,,18 ani'' este pusa pt. cei care se incadreaza si poate asa le revine mintea la cap ca s-au cam pierdut in discutii, ca un sfat sincer si personal pt. domnia voastra ....a te juca in grup in comparatie cu a te juca singur este ca diferenta de la MOZART la Vali Vijelie.

CU respekt
0

#56 Useril este offline   misulik_4u 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 21 February 2007 - 08:14 PM

pacat eu nu ascult manele.. la vaza asta ti-ai loat teapa... habar nu am cine e vali vijelie...si apropo gusturile nu se discuta... cred ca sambata o sa merg si eu la palat
0

#57 Useril este offline   TudorAch3 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 25
  • Inregistrat: 14-March 06

Postat 21 February 2007 - 09:21 PM

Daca tot e subiectul muci....

Daca nu asculti manele de unde stii ca valy furtuna ala e manelist?....eu zic sa te calmezi...baietii au fost putini rautaciosi...nu le purta pica...s-au facut glume si pe seama altor membri ai acestui forum....si membri cu drepturi depline...care au "niscaiva" cunostinte...P.S.daca deranjeaza postul meu...sterge-ti-l...
0

#58 Useril este offline   TEO82 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 21 February 2007 - 09:21 PM

pai daca nu asculti manele ....de unde stii ca v.v. canta manele??
0

#59 Useril este offline   Diesel 

• Diesel

Postat 21 February 2007 - 09:23 PM

hahahhaha ce tare e faza cu eu nu stiu cine este vali vijelie si cu .....eu nu ascult manele.....cum ai facut corelarea daca nu stii cine este ;) .....haios
0

#60 Useril este offline   Diesel 

• Diesel

Postat 21 February 2007 - 09:23 PM

NU SE POATE>>>>>>3 insi au scris in acelasi timp cam acelasi lucru ;))))))))))))
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu