Modelism - RHC Forum: Power Peak 400 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

Power Peak 400 Am cumparat de curand asa ceva.

#61 Useril este offline   Cirip 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 732
  • Inregistrat: 07-January 05

Postat 17 February 2007 - 07:11 PM

tinutza, la 17 Feb 2007, 18:50, a spus:

Hmmmm acel cip trebuie programat ? Nu cred ca trebuie programat ca daca se putea programa scria pe el ce marime are 1,2,3k.

tinutza,

Microcontrolerele sunt circuite de uz general. Ele fac ceea ce li se spune sa faca si "li se spune" prin intermediul programarii. Neprogramate nu fac nici cat o ceapa dege(ne)rata. Oricum, in conditiile date, cred ca orice tentativa de depanare fara interventia cuiva care intelege minimal cum e cu electronii astia, e sortita esecului.

tinutza, alt incarcator la rand, asta e solutia ta deocamdata. Iti sugerez ca inainte de a alimenta noul incarcator, oricare ar fi el, sa citesti cu atentie manualul de utilizare si daca nu intelegi ceva, intreaba inainte de a face vreo manevra cu rezultate ireversibile.

Cirip

Aceasta postare a fost editata de Cirip: 17 February 2007 - 10:11 PM

Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este cand toate merg, dar nu stii de ce.
Montajele mele imbina teoria cu practica: nu merge nimic si nu stiu de ce.
0

#62 Useril este offline   daniadrianus 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 26
  • Inregistrat: 05-October 06

Postat 17 February 2007 - 11:07 PM

Sunt de acord cu Cirip,

Bafta multa,
Dani
Ich fahre einen BMW, weil ich schon immer BMW fahre.
0

#63 Useril este offline   Calu2 

• Zbor cu orice navo auto velo sport
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 757
  • Inregistrat: 28-May 05

Postat 17 February 2007 - 11:49 PM

Cirip, la 17 Feb 2007, 19:11, a spus:

tinutza, alt incarcator la rand, asta e solutia ta deocamdata. Iti sugerez ca inainte de a alimenta noul incarcator, oricare ar fi el, sa citesti cu atentie manualul de utilizare si daca nu intelegi ceva, intreaba inainte de a face vreo manevra cu rezultate ireversibile.

Corect...dar sa nu mai faca testele.... daca are sau nu incarcatorul tensiune pe iesire ...punand firele in scurt ca sa vada el daca face scantei.... :lol: ...el a crezut ca este incarcator de masina...bahterie de masina!!...deci la incarcatoarele alea de 2 lei sa nu faci scurt pe iesire ca se parlesc total...
Cred ca am mai trosnit ceva!!!Cand vorbesc aiurea este Robotul...
0

#64 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 18 February 2007 - 12:48 AM

Este microcontroler? Atunci trebuie programat. Sincer nu cred, dar totul este posibil, ca firma ce produce charger-ul sa-ti vanda unul programat. Producatorii microcontrolerelor le vand neprogramate.

PS. Cat am scris eu deja s-a raspuns. Deci altul. Eventual unul care stie de LiPo.....

Aceasta postare a fost editata de Se poate si asa ?: 18 February 2007 - 12:53 AM

0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu