Modelism - RHC Forum: Sasiuri 1:8 sau 1:10 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

Sasiuri 1:8 sau 1:10 Skite, desene,planuri...

#31 Useril este offline   AquinO 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 129
  • Inregistrat: 02-July 03

Postat 28 August 2003 - 10:50 AM

Uaaaaaauuuu!!! Ce vad ochii mei?! Mishto de tot!
Sasiul asta seamana izbitor de mult cu cel al Proceed-ului.!
"You can't just shrink a 747 proportionally down to 6 inches and expect it to fly."
0

#32 Useril este offline   Speedy007 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 155
  • Inregistrat: 14-July 03

Postat 03 February 2004 - 12:01 AM

OK, dar ceva pt. touring n-aveti? Asa de curiozitate, ca am cautat pe google de mi-a eplodat capu` si tot n-am gasit. Cine stie, poate nu caut eu prea bine. Bogdanele parca ai promis ceva!....
0

#33 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 04 February 2004 - 10:41 PM

My Webpage

Asta e o jumatate
0

#34 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 February 2004 - 10:43 PM

My Webpage2

Asta e parte din fata.
0

#35 Useril este offline   andrei13 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 03-March 04

Postat 03 March 2004 - 01:27 AM

salutare
sunt nou pe aici.
vad ca subiectul e in floare. si eu vreau sa imi fac "o masinuta". vis de copil

am nevoie de indrumari de la o. nu stiu cum sa incep
0

#36 Useril este offline   cataWRC 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1486
  • Inregistrat: 27-December 02

Postat 03 March 2004 - 07:11 PM

Pai va trebui sa asamblezi un teanc de bancnote , foaie cu foaie , dupa care ti-o cumperi.

Altfel pierzi timp , bani si tot nu e ce ai vrut initial.

Si sa stii ca nu glumesc...
0

#37 Useril este offline   bMaNiAc 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 677
  • Inregistrat: 17-July 03

Postat 03 March 2004 - 09:18 PM

catalin are mare dreptate!!!
deci.. mai pe scurt pune ban pe ban si ai rabdare, consultate si apoi cumpara
----------------andrei----------------

Aceasta postare a fost editata de bMaNiAc: 03 March 2004 - 09:19 PM

-__-==.\_
O == = O
"BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!"
0

#38 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 05 March 2004 - 07:17 AM

inca un sfat:
pentru a te edifica mai bine, incearca sa gasesti pe cineva care merge la pista mai des, pentru a vedea "live" cu ce "se maninca" astea, abia apoi vei sti cit de cit cam ce anume poti sa faci.doar pe "scrise" nu prea poti sa spui ca te-ai documentat si informat.
bafta si minuni! :(

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#39 Useril este offline   morpheus 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 9
  • Inregistrat: 02-May 04

Postat 02 May 2004 - 07:07 PM

un RCE 12
My Webpage :D
0

#40 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 May 2004 - 07:30 PM

aoleu! troaca din link-ul dat in mesajul anterior e de 1/12, da' de prin anii '80, taicaaa...adica, nici de "cum a fost" nu mai poti s-o folosesti, da' sa te apuci de ea!
nu mai derutati lumea cu d-astea din "mamasha rusiia", ma rog, poate doar la "asa nu"...
bafta si minuni!

"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#41 Useril este offline   Fxpower 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1603
  • Inregistrat: 29-March 04

Postat 02 May 2004 - 09:25 PM

Cel mai usor sa-ti faci un sasiu este sa copiezi unul deja existent ,si sa-i faci minime modificari ca sa nu-ti trebuiasca TM >
Dar daca vrei sa fii "barbat adevarat" proiectezi tu unul .Ceva nou si mai bun (este simplu sa fi bun imitator)
Imagine postata

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :

Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless

WWW.FXRACINGMS.RO official club
0

#42 Useril este offline   Elicopter 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 565
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 03 May 2004 - 07:35 PM

Hai sa vedem , ai tu vreo idee ??
S-au un plan frate , sa il copiem :(
Ceea ce cauti aceea gasesti
0

#43 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 May 2004 - 10:39 PM

...ia vedeti, leonardo n-avea cumva ceva ce cautati voi?
nu stiu de unde o sa luati insa nu materialele, sa zicem ca p-astea le mai dibuiti pe ici, pe colo; da' ce faceti cu utilajele, ca pinioane din traforaj nu cre'ca nimeriti( s-ar putea sa va iasa modulul cam mare)!?!?
a, sa nu uit:in afara de freza verticala si cap divizor, v-ar fi utile vreo vreo doua strunguri, o bormasina verticala, un aparat de pirogravat, un aragaz, o pompa de vacuum, aoleu, basca o gasca de chinezi batrini si o vara de pierdut...
ce zici cosmine(paduraru), le povestesti un pic baietilor cum e sa "nasti" un "patruvede" ,de dimineata pina la trei noaptea, s-apoi sa "dai" cu ea a doua zi, de s-a "blocat" toata lumea prezenta la concurs, ca: "cum, nu e cumparata din germania de mizzone, e facuta de nea' nelu?!!!..."
...ce-am lasat la urma sa va spun, e ca fratele cosmin are acces la juma' din industria de mecanica fina autohtona, plus unul din cei mai aprigi :frezor-strungar-aschietor-alea-alea...(taica-sau), da' nu cred ca-i mai trebuie unuia sau altuia din ei sa mai "nasca" vreun sasiu de automodel. sint foarte multi automodelisti care au alergat cu "artizanale", mie greu insa acum sa mai cred ca mai are cineva TIMP de pierdut cu facutul unor astfel de "inventii"(apa calda, de exemplu...) da', de, fiecare cu ce-l doare...
bafta si minuni! :(

0

#44 Useril este offline   alexella 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 431
  • Inregistrat: 21-May 02

Postat 04 May 2004 - 03:13 PM

Pentru incepatorii entuziasti.

Daca sunteti printre cei care cautati performanta, cumparati-va ceva performant pentru ca nu aveti timpul si resursele pentru a realiza ceva similar.

Daca sunteti printre cei care vreti sa va distrati mesterind, mesteriti pana... pana dati faliment. Probabil nu veti ajunge pe podium, dar... veti petrece sute de ore placute..

Si cu asta, eu nu ma mai bag niciodata in subiecte similare, disputa este ireconciliabila.
E bine ca ORICE incepator sa asculte MUUULT la cei din jur, si la cat mai multi, ca sa-si faca o opinie generala. Ca sa inteleaga ca fiecare are cate o parere, si din toti, probabil se pot desprinde cateva curente.
Dar, indiferent ce faceti, nu va grabiti. NU aruncati din prima banii...

gata

alexella
Oriunde vei merge, acolo vei ajunge............
0

#45 Useril este offline   Fxpower 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 May 2004 - 04:01 PM

Solutia este simpla,iar raspunsul este............................................................................
.................................................................................
.............................Ia-ti o masina noua de la magazin ca esti mai castigat!!!

O sa mai treaca vreo cativa ani pana o sa putem produce ceva similar cu restul lumii (planuri poa sa faca orice tampit cu un soft de modelare ex:Autocad,Inventor,Catia etc)
Imagine postata

Fxracing driver :

Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless

0

#46 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 May 2004 - 04:20 PM

@fxpower: -cu primul drum in bucuresti, cauta-ma sa bem o bere pe chestiunea de mai sus.DA.asa este.
bafta si minuni!

0

#47 Useril este offline   Fxpower 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 May 2004 - 10:05 PM

OK bere sa fie
Imagine postata

Fxracing driver :

0

#48 Useril este offline   Elicopter 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 565
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 07 May 2004 - 08:15 PM

Ba fratilor voi in loc sa incurajati oamenii ii descurajati , asta ii treaba .
Ar trebuii sa fiti si voi mai optimisti , performantele pot sa apara si din greseala si din calcule si jucariile astea chiar sunt facute de mana omului , si nu ii musai sa faca performanta , este si o bucurie ca ar putea sa faca asa ceva si mai este ceva ce ar trebuii sa incercati si voi ....
Sa auzim numai de bine .
Ceea ce cauti aceea gasesti
0

#49 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 May 2004 - 08:42 PM

Sunt de acord cu tine.Si eu am facut o masina si la vremea ei a avut performante foarte bune.DAr acuma lumea a inceput sa isi cumpere masini destul de performante astrfel incit cele facute de noi nu prea ar mai avea sante.Poate doar intr-o clasa a masinilor facute "Made in Romania."Si avem astfel de clase la electrice la Amara.
0

#50 Useril este offline   djrc 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 30
  • Inregistrat: 05-May 04

Postat 08 May 2004 - 08:39 AM

@ elicobter: bai, daca-i mai ieftin, in final, sa o cumbar, de ce sa bierd timb si sa fac mizerie-n casa cu sban si alte alea, nu-i mai civilizat sa fie curat si relaxant sa fac modelism cu lucruri elegante/eficiente/ieftine, de ce sa fie modelismul un brilej de nervi in blus, n-avem destui la slujpa(nervi)?
@ pogdanut: la multi ani, ca a fost ziua ta, am vazut. ce fel de masina zici ca ai construit? cu ce fel de motor? cum l-ai facut? si eu am popinat motoare, dar nu brea reusesc sa le fac sa nu mai trebideze, zici ca au ebilebsie, asa fac...mai dificil insa e sa tai aluminiu pentru subortul de motor, ca are o configuratie ciudesno rau de tot...am incebut-o cind eram mai mic, la paza are o masinuta nemteasca d-aia cu cablu. :)
vine, iarasi, primavaaaaaraaa,
peste ciiiimpuri, peeesteee plaaaai!
0

#51 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 May 2004 - 08:46 PM

Vezi ca am impresia ca ai desfacut tastatura si in loc de "B" ai pus "P" si invers.

DA am facut doua masini din fibra de sticla iar suportul de la motor l-am facut pe freza+ multe alte piese din aluminiu facute la strung.1/10 PRO era masina cu ax rigid spate si motor electric de auto.

Bogdan
0

#52 Useril este offline   djrc 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 30
  • Inregistrat: 05-May 04

Postat 08 May 2004 - 09:25 PM

creca acum am reparat corect tastatura. mai ai freza aia? de cit e? da, cum faci sa nu mai tremure motoarele? cum ai facut fibra din sticla? e facuta la cald? nu se face murdar in casa? cu galagia cum poti, cu vecinii de la bloc? da zi-mi de motoare mai bine!
vine, iarasi, primavaaaaaraaa,
peste ciiiimpuri, peeesteee plaaaai!
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu