Modelism - RHC Forum: Magazin AutoModelism in ROmania - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Magazin AutoModelism in ROmania Vreti sa se deschida un magazin ?

#121 Useril este offline   Skyspy 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1501
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 10 February 2007 - 10:07 AM

mizzone, la 8 Feb 2007, 11:45, a spus:

,ia fa tu o comparatie de pret UE versus USA; asa, la ORICE produs, NU neaparat de modelism, si zi-ne si noua la ce concluzie ajungi; ,

Io zic sa faci tu o comparatie cu pretul daca nu mai dai cafeaua la vames TVA 19%+Vama 30% si vezi la ce pret ajungi.
Bafta si minuni ;)
A dracului dom-le cum se extinde si poluarea asta.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
0

#122 Useril este offline   MLancer 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 148
  • Inregistrat: 17-June 06

Postat 10 February 2007 - 10:10 AM

Skyspy, la 10 Feb 2007, 10:07, a spus:

Io zic sa faci tu o comparatie cu pretul daca nu mai dai cafeaua la vames TVA 19%+Vama 30% si vezi la ce pret ajungi.
Bafta si minuni ;)

Vama e 4,5% mai nou...ca numai ce mi-a venit coletul si am platit-o... Deci... pretul+4,5%+19%...la momentul asta pe taxele de acum....

Numai bine!
Mitsubishi Lancer Evo7
AquaCraft Hammer
Savage X 4.1
Savage X 4.6
Mugen MBX5T Prospec - axial .28 (Axe Rossi Mamba) ; radio Futaba 3PL ; servo HiTec
0

#123 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 10 February 2007 - 01:36 PM

bbe74: XRAY si SERPENT se fac in europa !!!
0

#124 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 10 February 2007 - 06:58 PM

VIPER, la 8 Feb 2007, 18:39, a spus:

Martineli, la 8 Feb 2007, 17:55, a spus:

E discutabila chestia , ca normal ca m-am gandit ca nu vreau sa dureze la fel de mult cat dureaza de la tower la romani ... iar voi nu intelegeti o chestie de marketing si alte chestii , poate ca da ... preturile sunt mult mai mari in Europa din cauza ca nu e prea mare concurenta , iar ca in orice piata de desfacere in care sunt doar 3 firme care au acelas domeniu de activitate , e si normal sa mentina preturile mari atata timp cat nu au concurenta .

Mizzone, cum taci la asa ceva? :lol:

Pe bune acuma, nu e mare concurenta in Europa??? Zicea bine cineva, de ce nu te duci un pic sa vezi cum stau aia la capitolul asta?

Si mai zic inca o data... Chiar crezi ca iti vor vinde HPI, Traxxas sau Duratrax (la intamplare) direct din fabricile din China, sau iti vor dau din depozitele din USA? Si chiar daca ar fi din China, ai idee cat dureaza sa vina marfa de acolo? Si aici nu zic din auzite, intamplarea face sa lucrez pentru o firma din Taiwan!

ce sa-i mai spunem, viperine? ca doar memoria nu ne-a "lasat"(cel putin pe unii dintre noi!!!...), si ca si dita'i hpi-ul s-a trezit, la un moment dat, sa le ceara celor de la th sa nu mai livreze catre tari din europa, si asta la solicitarea propriilor dealeri europeni(ma refer la dealerii hpi-europe); ca th a sistat, timp de trei luni, livrarile catre europa, dar le-a reluat imediat in momentul in care insasi hpi a realizat ce prostie facuse: a pierdut un important volum de vinzari; asta deoarece cei care cerusera sa nu mai livreze th-ul piese hpi in europa pe motiv ca, vezi doamne, le intra pe "teritoriu" lor comercial, adica dealerii europeni ai hpi, n-au reusit sa suplineasca cu nici un chip volumele realizate de th, si asta in primul rind din motive de pret?
vorba lui "papa" kotler: "...marketingul nu-i pentru oricine!..."
dincolo de multe alte motive "marketistice" care ne-ar putea(si chiar ar trebui!) determina la circumspectie absoluta in ceea ce priveste vreo eventuala(dar putin probabila!) concurenta in tehnici comerciale versus cam tot ce vine din Lumea Noua, ramine celebra afirmatie (cu valoare axiomatica) a lui bill gates:"...cele mai bune afaceri le-am facut in blugi si tricou..."! oare ce alte exemple ar trebui sa mai dam, pentru a intelege ca a VINDE e incomparabil mai greu decit a FACE?...
degeaba FACI o circiuma "fitoasa", cu echipamente de bar de ultima generatie, cu bucatarii sclipitoare si interioare tip "luvru" sau "versailles", daca chelenerii vin la un sfert de ora dupa ce te-ai asezat, daca mincarea vine mereu cu alt gust si deja rece...asta e doar un exemplu, nu o absolutizare, dar poate se "prinde" "lumea" ca, la ora asta, ar fi nevoie mai degraba de entitati/oameni care sa-ti rezolve LA TIMP si CEA CE AI NEVOIE pentru modelul tau; un simplu magazin inseamna mult mai putin ...
eu cred ca mai degraba avem nevoie de SERVICII pertinente/competente in modelism(ca dealtfel cam peste tot...), piesele si celelalte accesorii sint doar o mica parte a problemelor...
bafta si minuni!

Aceasta postare a fost editata de mizzone: 10 February 2007 - 11:34 PM

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#125 Useril este offline   Mario Love 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 161
  • Inregistrat: 18-September 06

Postat 15 February 2007 - 04:17 PM

Si unde se face magazinul ala???

Sa fim iubitzi !!!
MC- Scorpion
0

#126 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 1804

Postat 16 February 2007 - 05:58 PM

Ar mai fi o varianta!
De ce nu va cumparati automodele la care gasiti piese de schimb in RO?
Si pe stoc.

Eu inteleg sa apelez la TH in conditia in care nu gasesc produsul in RO, chiar si in conditia in care este mai scump.
Stiti si voi cum e, cand te arde buza dai si dublu B)
RHCForum - Webmaster
0

#127 Useril este offline   Mamut 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 621
  • Inregistrat: 18-September 04

Postat 16 February 2007 - 07:44 PM

Sa zicem la Traxxas gasesti piese in RO? nu prea....
Si hai sa fim seriosi, la noi gasesti f putine piese raportat la modelismul in sine.
Deschizi un magazin de modelism si ai diverse produse. Atata timp cat te scoti mai ieftin de pe TH, le iei de acolo. Aici scoatem din ecuatie piesele minore sau cazurile in care "te arde buza".
Deci cat de mult renteaza un magazin R/C? mai este ceva pana prinde si la noi amploare modelismul
Parerea mea.
Traxxas Revo 3.0, Xray XT8, Baja 5B, Trinity NOW
------------------------------------------------------------
Vrei bas? iti dau sa-ti ajunga
SoundCustoms Car Audio
0

#128 Useril este offline   pp@ul 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 278
  • Inregistrat: 31-October 04

Postat 17 February 2007 - 04:00 AM

bafta la magazin

Aceasta postare a fost editata de pp@ul: 17 February 2007 - 04:06 AM

w w w . rc4fun . r o
0

#129 Useril este offline   pp@ul 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 278
  • Inregistrat: 31-October 04

Postat 17 February 2007 - 04:04 AM

si preturi cat mai mici :rolleyes:

Aceasta postare a fost editata de pp@ul: 17 February 2007 - 04:06 AM

w w w . rc4fun . r o
0

#130 Useril este offline   SCCIROCO80 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 366
  • Inregistrat: 06-November 06

Postat 29 December 2007 - 12:05 AM

DECI?...........................REZULTATUL???????????????????
inferno st us 1/8
0

#131 Useril este offline   charlie 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 765
  • Inregistrat: 31-May 04

Postat 29 December 2007 - 08:44 AM

Dupa un subiect care s-a intins pe 14 pagini si la care am citit 45 de minute o sa scriu si eu un rand. DOAR UN RAND.

LASATI OMUL SA DESCHIDA MAGAZINUL!!! UNII DINTRE NOI POATE VOR GASI CEVA CE LE TREBUIE. DACA AR MAI FI 50 CA EL AR FI PERFECT CA NOI CA MODELISTI CARE CUMPARAM AVEM DOAR DE CASTIGAT. MAGAZIN NOU, PROMOTIE SA TE CUNOASCA LUMEA PRET MIC, ALT MAGAZIN NOU, ALTA PROMOTIE...SI TOT ASA

Succes

PS se pare ca au iesit 2 randuri...

Aceasta postare a fost editata de charlie: 29 December 2007 - 08:47 AM

0

#132 Useril este offline   HESS 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 955
  • Inregistrat: 08-October 07

Postat 29 December 2007 - 10:28 AM

Multa bafta, si ca sa fii sigur ca nu ti se intampla chestia aia urata de care te temi pe buna dreptate (faliment), baga si ceva de navo si de ce nu, si de aero...... :)
Cred ca daca ar fi cate un magazin de modelism in fiecare oras, ar fi si mai multi modelisti....
Inca o data BAFTA!
GAZ PE APA- sentiment de nedescris!
0

#133 Useril este offline   Barabula 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 415
  • Inregistrat: 25-November 07

Postat 29 December 2007 - 10:48 AM

Din experienta unor amici de-ai mei care au deschis un magazin de moto in Bucuresti se pare ca piata nu e suficient de puternica in Ro ca sa sustina un mgazin "tare". Iar unul slab nu va fi capabil sa fie axat pe R/C ca lumea. Orice firma mare la care vrei sa iei distributia te intreaba primul lucru cite unitati vinzi pe an. Ei? Cite unitati pe an s-ar vinde in Ro la orice vreti voi sa alegeti? Avioane, masini, barci, etc, de la o singura firma producatoare, nu toate la un loc! In momentul in care nu ai un raspuns bun la asta, ei iti spun dupa ce adunna toate cifrele ca trebuie sa vinzi atita ca sa le merite lor afacerea. Nu poti? La revedere. Sau te apuci si cari cu spinarea, cumperi la en-gros de la distribuitori din Europa/America/Taiwan/Japonia (deja nu mai e pret de fabrica), si platesti toate taxele, comisioanele, etc., dupa care iti mai adaugi taxele comisiaonele samd ale tale, dupa care iti pui si marginea de profit deasupra, si dup-aia toata lumea zice, pai e mai ieftin la TH, sau la Viena, sau mai stiu eu unde.

Si fenomenul e prezent si aicea, dar aicea exista o baza larga de consumatori care "intra o data" in magazin, nu numai pasionati infocati care revin cu regularitate si cheltuiesc sume importante. Asta e o alta masura a posibilitatii deschiderii unui magazin. Faceti-va socoteala cit ati cheltuit fiecare pe R/C pe un an si adunati cifrele sa vedem daca se plateste macar chiria unui spatiu comercial mai acatarii pe undeva, nu zic in buricul tirgului, dar mai asa, pe la Buftea, sa zicem. Aicea exista magazine care sunt pentru pasionati, dar pasionatul mediu cheltuieste peste 2000$ pe an pentru R/C, in conditiile in care venitul de care se poate dispensa (venitul care nu trebuie sa se duca pe cheltuieli obligatorii gen mincare, chirie, etc) omul mediu este cam 60-70% din net. In Ro, cu un salariu mediu de 500euro pe luna si un venit dispensabil de 5-10%, nu cred ca asa ceva e fezabil. Nu uitati aici vorbim de clientul mediu, nu de cel care arunca cu banii cit pofteste, caci d-aia nu sunt multi (adica suficienti cit sa sustina un magazin). Cind o sa ajunga si in Ro venitul dispensabil la peste 50% vor exista mai multi bani de hobby-uri d-astea. Pina atuncea mai e insa. Semnalul va fi cind vom vedea piste de concurs serioase aparind pe linga marile orase.

Aceasta postare a fost editata de Barabula: 29 December 2007 - 10:59 AM

0

#134 Useril este offline   SCCIROCO80 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 366
  • Inregistrat: 06-November 06

Postat 31 December 2007 - 10:11 AM

ERAM CURIOS DACA A DESCHIS MAGAZINUL SAU NU
inferno st us 1/8
0

#135 Useril este offline   P407 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 220
  • Inregistrat: 16-March 08

Postat 25 March 2008 - 12:38 AM

Deschide-l mai repede ca numai eu am o comanda de cateva bulioane. Caucioace, acumulatori si ce s-o mai rupe la jucarie intre timp. Baga mare! Bafta!
Cessna 182 BL Frecv. 35.120
0

#136 Useril este offline   Savage 21 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 127
  • Inregistrat: 29-July 04

Postat 26 March 2008 - 10:54 PM

bafta, am mai incercat si eu cu HPI, nici macar nu au raspuns la email.
daca reusesti ceva, spune-mi si mie.

BAFTA!!!
0

#137 Useril este offline   HoriaToader 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 32
  • Inregistrat: 15-March 08

Postat 27 March 2008 - 08:15 PM

am vazut ca topicul e vechi dar si eu sunt din braila si as vrea sa stiu daca exista magazinul si daca mai cunosti persoane pasionate
0

#138 Useril este offline   dani146 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 49
  • Inregistrat: 17-April 08

Postat 17 July 2008 - 08:10 PM

Apropos de raspuns de la cei de afara: E GREU...

De saptamana viitoare insa, magazin in Cluj pe moment cu HPi, Traxxas, Integy, Buku, RPM si inca cateva.

Se poate dar trebuie bagati multi bani.
hobi inseamna ceva ce faci ca-ti place nu pentru bani...
0

#139 Useril este offline   Porumbeu 

• Girls in your town for night
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 09-July 07
  • Interests:discussion

Postat 17 July 2008 - 09:50 PM

Salutare,
pentru inceput un magazin ca sa functioneze are nevoie printre altele si sa fie inregistrat la fisc, adica platitor de TVA.
Orice model sau piesa se adauga din start 19% TVA + transport. Asta pentru EU.
Pentru US:
vama = 19%
TVA = 19%
transport = fara numar
ca sa nu mai zic de adaos comercial
Toate astea se reflecta in pretul final.
Daca nu emiti factura poti avea un pret mai mic dar cu factura....
0

#140 Useril este offline   Shadow 

• ex shane
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 236
  • Inregistrat: 17-July 07

Postat 17 July 2008 - 10:03 PM

[B]fratilor cand intra in functiune?? ca nu mai pot astepta vreau sa vad buku pipes :wub: si sa stric ceva monetar...reveniti cu vesti
unele fete sunt ''radiocomanda''' iar unii baietzi sunt ''masina''
0

#141 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5664

Postat 17 July 2008 - 10:17 PM

Porumbeu are dreptate.
Dar dreptate are si cine zice ca piesele se pot produce direct in China (cu caracteristici oricat de serioase, cerute de cel care le comanda) asa cum fac si americanii si se pot importa de acolo la pret mult mai mic. Pentru orice reclamatii eu afirm asta si ar fi normal sa-mi dau dreptate macar partial...
Ramane problema volumului de desfacere, a pietei. Risca cineva? Incearca cineva sa investeasca mult si sa obtina profit incet? Nu prea e la moda la noi.

Sa revin cu barfa, orice reper din plastic care poate intra intr-un automodel oricat de complex ar fi si din orice material de pe piata se scoate la pret de o tigara, cativa centi, daca e produs in cantitati industriale. Suntem in situatia sa vindem atat de mult?
Sunt foarte multe repere, investitia initiala e mare. E dispus cineva de la noi sa inceapa ceva? Si sa stea sa vanda la bucata piese de 1 euro pentru 2-3, amatori de 2 ori pe an? Parca n-as crede.
Dar sper sa apucam si vremurile alea in care sa nu mai cumparam de la intermediarii din SUA. Chiar daca mai fac si ei montaj, un procent serios din produsul final garantez ca e facut in China.
Ba in noptile cu luna plina visez ca multe dintre piese sa poata fi realizate chiar la noi de unii pasionati... Vise taica!
Pana atunci sper ca macar dorintele lui Shane sa se implineasca! Adica sa gaseasca un loc unde sa-si cheltuiasca banii.

Aceasta postare a fost editata de bitex: 17 July 2008 - 10:20 PM

Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#142 Useril este offline   moldo_claus 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 153
  • Inregistrat: 16-July 08

Postat 18 July 2008 - 07:06 PM

da un magazin prin moldova nu se deschide???mai exact prin bacau...
lazer zx-5
0

#143 Useril este offline   Toys 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 580
  • Inregistrat: 06-January 08

Postat 02 August 2008 - 05:45 PM

Vezi postareaSegasi Auto, la Aug 2 2008, 06:30 PM, a spus:

s-a deschis un magazin in timisoara. distribuitor oficial kyosho.
gama completa de produse, piese (peste 9000) si accesorii.

in acest magazin gasiti si produse traxxas, hpi, reely. tamiya, carson, xmods evolution (piese tuning).

pentru mai multe informatii pm sau post.

Magazinu asta are si un site ? Daca da lasa'mi si mie un MI cu link'ul respectiv.

Multumesc
0

#144 Useril este offline   brutusanf 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 357
  • Inregistrat: 18-August 07

Postat 02 August 2008 - 05:52 PM

Si cum putem face daca vrem de exemplu de la traxxas o masina (E-REVO ) ?
REVO 3.3 modelul nou #5308 !
0

#145 Useril este offline   Toys 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 580
  • Inregistrat: 06-January 08

Postat 02 August 2008 - 06:10 PM

Vezi postareaSegasi Auto, la Aug 2 2008, 06:49 PM, a spus:

site inca nu, din pacate merge foarte greu.
am schimbat deja 2 web designeri ca nu se tineau de treaba.
daca vrei ceva anume sau doar sa te uiti prin lista spune-mi :angry2:

OK!
Da'mi si mie te rog adresa magazinului!
( am posibilitatea sa ajung de doua ori pe luna in Timisoara ).
0

#146 Useril este offline   Segasi Auto 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 6
  • Inregistrat: 31-July 08

Postat 03 August 2008 - 10:12 PM

Vezi postareaToys, la Aug 2 2008, 05:10 PM, a spus:

OK!
Da'mi si mie te rog adresa magazinului!
( am posibilitatea sa ajung de doua ori pe luna in Timisoara ).

scuze, nu m-am exprimat cum trebuie.
ii doar firma care aduce... nu are showroom. totul e la comanda... nimic pe stoc.
0

#147 Useril este offline   catalin_tm 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 172
  • Inregistrat: 09-June 06

Postat 03 August 2008 - 10:13 PM

Vezi postareaSegasi Auto, la Aug 2 2008, 06:30 PM, a spus:

gama completa de produse, piese (peste 9000) si accesorii.

in acest magazin gasiti si produse traxxas, hpi, reely. tamiya, carson, xmods evolution (piese tuning).

pentru mai multe informatii pm sau post.

URAAAAAAAA!!!!
0

#148 Useril este offline   NiZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 895
  • Inregistrat: 19-November 06

Postat 03 August 2008 - 10:54 PM

Citeaza

Citeaza

ii doar firma care aduce... nu are showroom. totul e la comanda... nimic pe stoc.

Asta nu e magazin, e comisionar, e RC Boy (a se citi Pizza Boy), e ce vreti voi, numai magazin NU!

Definitia subsantivului "MAGAZIN" (sursa DEX):

MAGAZÍN, magazine, s.n. 1. Local în care se expun şi se vând diferite mărfuri; prăvălie
MAGAZÍN1 ~e n. Întreprindere comercială în care mărfurile se păstrează, se expun şi se vând direct consumatorilor
MAGAZÍN1 s.n. Local unde se vând cu de-amănuntul şi se prezintă mărfuri

Link: http://dexonline.ro/...php?cuv=magazin

In stilul asta, maine imi descchid si eu reprezentanta auto :rolleyes:
0

#149 Useril este offline   Segasi Auto 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 6
  • Inregistrat: 31-July 08

Postat 04 August 2008 - 01:50 AM

Vezi postareaNIZ, la Aug 3 2008, 09:54 PM, a spus:

Asta nu e magazin, e comisionar, e RC Boy (a se citi Pizza Boy), e ce vreti voi, numai magazin NU!

Definitia subsantivului "MAGAZIN" (sursa DEX):

MAGAZÍN, magazine, s.n. 1. Local ”n care se expun ÅŸi se vând diferite mărfuri; prăvălie
MAGAZÍN1 ~e n. ÃŽntreprindere comercială ”n care mărfurile se păstrează, se expun ÅŸi se vând direct consumatorilor
MAGAZÍN1 s.n. Local unde se vând cu de-amănuntul şi se prezintă mărfuri

Link: http://dexonline.ro/...php?cuv=magazin

In stilul asta, maine imi descchid si eu reprezentanta auto :rolleyes:

am zis ca m-am exprimat gresit.
si gresesti cu cand zici ca sunt comisionar. la fiecare produs vandut se ofera factura, garantie si postgarantie.
de asemenea produsele kyosho si traxxas sunt luate direct de la producator sau de la un distribuitor recomandat de producator :excl:

Aceasta postare a fost editata de Segasi Auto: 04 August 2008 - 02:05 AM

0

#150 Useril este offline   Porumbeu 

• Girls in your town for night
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 09-July 07
  • Interests:discussion

Postat 05 August 2008 - 06:28 PM

Hmm, exista magazin virtual aka www. si magazin fizic. Din cate stiu eu o firma ca sa funtioneze are nevoie de un sediu social dupa care urmeaza punctele de lucru. Asa voi avea si eu doar ca " magazinul virtual " deja exista iar showroom va fi un depozit... Zicea cineva ca vama la articole de modelism este undeva la 5%. Se inseala. Obiectele catalogate la capitolul modelism NU se vamuiesc dar in schimb se aplica TVA ;) ... Deci un produs din US va fi din start cu minim 38% mai scump.
0

Arata acest topic

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu