Modelism - RHC Forum: Magazin AutoModelism in ROmania - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »

Magazin AutoModelism in ROmania Vreti sa se deschida un magazin ?

#61 Useril este offline   bizu 

• ---
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 996
  • Inregistrat: 14-June 03
  • Interests:Aeromodele

Postat 08 February 2007 - 10:58 AM

eu nu vorbeam de cafenea!
cafeaua e o mare poveste; sorturi, amestecuri, traditii nationale variate, scule pentru preparare s.a.m.d.
specializarea de genul asta iti mareste gravitatia comerciala si te face mai greu de dat la o parte de pe piata.
era doar un exemplu. eu personal cred cu tarie in specializare dar in afacerea ta, tu stii mai bine (sau poti afla).

bafta

ps. apropo de marketing; cu el incepi...

Aceasta postare a fost editata de bizu: 08 February 2007 - 10:59 AM

0

#62 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 08 February 2007 - 11:01 AM

Martineli, la 8 Feb 2007, 11:13, a spus:

Sincer sa fiu cred ca 99% se va vinde

daca doar crezi,si nu ai un studiu de piata intocmit corect,chiar si un studiu de eficienta a investitiei pe care vrei sa o faci,parerea mea este ca nu e bine deloc...

Citeaza

voi fi obligat sa am preturile mai mici ca la tower sau alte magazine ...

adica sa vinzi in pierdere....

din partea mea mult succes!
daca aduci si de "aero" sunt si eu client la tine.
flying is my life...
0

#63 Useril este offline   babanu5 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 395
  • Inregistrat: 03-August 06
  • Interests:club, discussion

Postat 08 February 2007 - 11:01 AM

Martineli, la 8 Feb 2007, 11:34, a spus:

Pai daca fac, voi fi obligat sa am preturile mai mici ca la tower sau alte magazine ...

salut, scuze, ma bag si eu in seama. imi place curajul tau si te sustin dar vezi sa nu visezi cu ochii deschisi. mai ieftin decat tower nu o sa poti sa ajungi decat, vorba lui buggy-man, "daca lumea ar plati vama cum trebuie la sosirea pachetului in romania". doar atunci poti sa ai niste preturi competitive. cum zice si bizu, parerea mea este sa incepi cu un magazin virtual, asa ai costuri reduse, poti sa depozitezi unde vrei tu marpha, inteleg ca ai magazinul (spatiul) dar gandestete ca atrage niste cheltueli de intretinere care pot fi evitate. acum nu stiu daca e proprietate sau inchiriat, cu atat mai rau pt tine daca e inchiriat. pt a incepe o afacere trebuie sa te gandesti la o modalitate de a economisi cat mai mult posibil, unu sa treci de cele 2 luni care zici tu (parerea mea este ca ar trebui sa te gandesti la primu an) si doi iti trebuie multa publicitate, cam cum face al nostru coleg de forum, bogdanutz :lol:, chiar mai mult. trebuie sa gasesti modalitati de a atrage noi clienti, nu e de ajuns sa faci un site si gata.

cat despre producatori, nu cred ca o sa-ti dea acelas rabat/discount ca si celor de la tower, cred ca ei au un stoc mult mai mare de 100.000 eur si plus de asta ei au cativa ani de cand sunt pe piata si isi permit acum sa aiba cele mai mici preturi

eu te sustin in continuare si m-as bucura sa reusesti, as fi client fidel daca ai aduce traxxas

multa bafta
0

#64 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1804
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 08 February 2007 - 11:09 AM

.....am uitat sa intreb ce era mai esential!
Cunostinte despre modelism ai?
Nu intreb cu rautat dar pur si simplu nu vad cum te-ai descurca sa importi produse de modelism daca nu stii ce reprezinta/inseamna fiecare piesulica in parte.
Numai la automodele (aici ma pricep f. bine) cred ca sunt peste 2000 de repere!

Aceasta postare a fost editata de Buggy-man: 08 February 2007 - 11:10 AM

RHCForum - Webmaster
0

#65 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 08 February 2007 - 11:12 AM

Martineli, la 8 Feb 2007, 10:34, a spus:

Pai daca fac, voi fi obligat sa am preturile mai mici ca la tower sau alte magazine ...

si, CUM faci?
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#66 Useril este offline   MIEZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 588
  • Inregistrat: 13-April 05

Postat 08 February 2007 - 11:14 AM

Mare dreptate ai Gabi.
Printre cele mentionate mai sus am uitat sa-ti sugerez partea tehnica a lucrurilor. Personalul magazinului trebuie sa cuprinda si niste modelisti cu o oarecare experienta necesara atat la cunoasterea reperelor cat si la o eventuala divizie de service din care s-ar putea castiga bani frumosi.
0

#67 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1506
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 08 February 2007 - 11:15 AM

Martineli, la 8 Feb 2007, 10:34, a spus:

Hai sa lucram pe un exemplu concret, luat de pe tower:

HPI 1/8 Savage X 4.1 RTR w/2-Channel Radio = 444.99 (pret pe tower).

Transport in RO = 86.10 (10-30 zile)

Total = 531.09.

Punem vama 30% (teoretic poate a mai scazut, poate e ca la masini, 10%, eu pun 30%).

TOTAL cu vama = 690.42$ = 1800RON (aprox).

Zici ca vei fi obligat sa ai preturile mai mici ca pe tower... OK, asta ar insemna sa iei o cantitate mare de la HPI, nu? Dar mare rau! Ei bine, o jucarie din asta are 5-6kg. O cantitate mare nu inseamna 10 masini... Mai zic? Ca se aduna banisor de dat si din cauza greutatii transportului. Sa mai zic ca majoritatea firmelor de auto sunt din afara EU? Cele care sunt din EU cam sunt aduse de magazinul de care tot zice Bogdan...

Ma opresc aici, cine vrea poate sa continuie ideea...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#68 Useril este offline   MIEZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 February 2007 - 11:20 AM

Teoretic cu cat aduci mai mult costul de transport per bucata ar trebui sa scada. Dupa parerea mea. La fel si pretul produselor. De aici ar avea de castigat. Vama reprezinta cea mai mare problema.

Aceasta postare a fost editata de MIEZ: 08 February 2007 - 11:20 AM

0

#69 Useril este offline   MIEZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 February 2007 - 11:22 AM

La 1800 ron mi-as lua savage de la botul calului tinand cont ca am luat din germania la 500 de euro si asta la reducere.
0

#70 Useril este offline   Martineli 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 30
  • Inregistrat: 21-January 07

Postat 08 February 2007 - 11:23 AM

Tot nu inteleg de ce trebuie sa aduc neaaparat de la Tower care e tocmai la capatul pamantului plus ca nu e nici macar in UE
0

#71 Useril este offline   MIEZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 February 2007 - 11:25 AM

Tower e pur si simplu un reper de preturi. Si de preturi bune.
0

#72 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 February 2007 - 11:38 AM

Martineli, la 8 Feb 2007, 11:23, a spus:

Tot nu inteleg de ce trebuie sa aduc neaaparat de la Tower care e tocmai la capatul pamantului plus ca nu e nici macar in UE

pentru ca in grupa de factori care influenteaza decizia de cumparare, o pondere de pina la 80% o are PRETUL(din pacate, e adevarat, dar asta e...)!
bafta si minuni!

"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#73 Useril este offline   Martineli 

• Incepator
  • PipPip

Postat 08 February 2007 - 11:40 AM

Pai daca tot ziceti atata de preturi .. va convine cat dati pe transport si vama din cate vad eu , deci daca as deschide si nu as mai plati vama iar trasnportu ar fi nesemnificativ .. atunci as avea un profit nu?
Eu oricum o sa ma interesez de unde as putea cumpara aceleas produse ca la tower numai ca daca as gasi din UE.

Aceasta postare a fost editata de Martineli: 08 February 2007 - 11:41 AM

0

#74 Useril este offline   geozaza 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 386
  • Inregistrat: 14-November 06

Postat 08 February 2007 - 11:42 AM

Martineli, la 8 Feb 2007, 11:23, a spus:

pai uite de ce, ex: am vrut sa cumpar un auto cen genesis, din europa , mai exact germania si surpriza, pretul este de 800 eu, pe cind in state este de aproximativ 500$ plus transportul care datorita greutatii produsului[ peste 8kg] costa in jur 150$ ( in functie de varianta de transport aleasa si timpul de livrare) total in cea mai pesimista varianta ,procurarea din state =650$= 500eu, daca punem vama 20%=600eu , deci cu 200eu mai ieftin de cit din europa, acesta fiind motivul principal pt. care majoritatea prefera comanda de pe towers, pretul batal vina :lol:
0

#75 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 February 2007 - 11:45 AM

@martinelli:
???
ia fa tu o comparatie de pret UE versus USA; asa, la ORICE produs, NU neaparat de modelism, si zi-ne si noua la ce concluzie ajungi; mai exact, gindeste-te la aspectele comparative cind iei in calcul cele doua piete: dimensiuni, caracter unitar, etc.
chiar crezi ca pina acum, de atita timp, daca ar fi fost fezabila pina la final, n-ar fi facut cineva o astfel de treaba?
bafta si minuni!

Aceasta postare a fost editata de mizzone: 08 February 2007 - 11:52 AM

0

#76 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 08 February 2007 - 11:46 AM

Martineli, la 8 Feb 2007, 11:40, a spus:

Pai daca tot ziceti atata de preturi .. va convine cat dati pe transport si vama din cate vad eu , deci daca as deschide si nu as mai plati vama iar trasnportu ar fi nesemnificativ .. atunci as avea un profit nu?

Cum faci asta?

Si nu am zis sa iei de pe tower. Am zis clar, majoritatea producatorilor sunt in afara UE. Cei care sunt in UE sunt deja adusi de 2 magazine existente in RO.
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#77 Useril este offline   Martineli 

• Incepator
  • PipPip

Postat 08 February 2007 - 11:56 AM

Momentan ma interesez de unde pot lua mai ieftin pentru comercializare. Italia sau Spania , dar in nici un caz produse de made in china ... deci sa fie tot asa de calitate
0

#78 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru

Postat 08 February 2007 - 12:02 PM

Dar unde crezi ca au fabricile cei de la Traxxas, Duratrax, HPI etc???

Si, inca o data... Mai ieftin din Spania sau Italia (=EU) decat de la Tower sau de la alte magazine puternice din US??
Flickr - pozele mele
0

#79 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 February 2007 - 12:03 PM

@ martinelli:
aha. asteptam cu extrem de mult interes niste cotatii estimative de pret
bafta si minuni!

Aceasta postare a fost editata de mizzone: 08 February 2007 - 12:11 PM

0

#80 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 February 2007 - 12:14 PM

Martineli, la 8 Feb 2007, 12:56, a spus:

dar in nici un caz produse de made in china ...

asta e tare de tot!
flying is my life...
0

#81 Useril este offline   wabo1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1553
  • Inregistrat: 04-August 05

Postat 08 February 2007 - 02:13 PM

Devine tot mai interesant. Nu poti muta intre o rubrica de glume? Sau exista o rubrica "comert pentru incepatori"? Dar faza cu china e chiar cel mai tare.

Adica marfa din UE, la preturi mai mici de cit de pe Tower, cu serviciu tare de tot si vindut cu profit. Insemnea aproape perpetuum mobile.

Dar trebuie incurajat omul, ca e rezistent la informatii care a primit pana acum si cine stie, cu citi bani gastigati cu magazinul care o are acum, vrea sa subventioneze piata de modelisti?

gluma off
Serios Martineli, uite mai adinc cine sint cei care aici iti au dat informatii referitor la afacerea ta, si gindeste bine de tot. Cele mai importante si adevarate sfaturi pana aici ai primit de la cei care chiar au habar despre ce vorbesc.
Walter Born
rhc@born.ro
0

#82 Useril este offline   Martineli 

• Incepator
  • PipPip

Postat 08 February 2007 - 02:28 PM

EU ma uit foarte atent la tot ce scrie fiecare , si sincer sa fiu ... nu ma ofensez , am cateva idei, dar imi e de foarte mare ajutor ceea ce scrieti voi aici plus ca observ cam ce cautati fiecare dintre voi... si mai ales imi place ca tot sustineti piata de la Tower ... e ok pana acum.
Eu sunt multumit de ceeea ce s-a scris pe acest forum pana acuma .

Respect!!!
0

#83 Useril este offline   Dragut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2453
  • Inregistrat: 28-February 05

Postat 08 February 2007 - 02:43 PM

@Martineli
Nu vreau sa te descurajez, dar ai sa vezi ca dracu e mai negru decit pare ..... :o
Ai sa vezi ca sunt 1001 modele, 1001 chitibusuri ....
Piata romaneasca nu e inca o piata stabila. .... + ca mai exista portitele de aducere directa
De la tower nu vei obtine discounturi fantastice .... iar un regim de reprezentanta al cuiva implica NISTE INVESTITII pe care nici nu ai cum sa le banuiesti acum! ... Ai sa vezi cind o sa-ti ceara poze, cifra de afaceri, experienta in domeniu, potentialul pietei ..... ;)
TREBUIE STIUT CA RELATIILE COMERCIALE CU FIRME MARI se desfasoara in cu totul alte conditii decit micul comert bazat pe ajutor reciproc pe care il facem noi.
Nu-ti zic sa nu incerci dar inainte FA CITEVA SCRISORI DE INTENTIE CATRE FIRMELE MARI, sau urcate in masina si colinda un pic Europa pe la firmele producatoare. Eu zic ca abia atunci lucrurile se vor lamuri pe deplin. Vei economisi astfel MULTI BANI, NERVI SI TIMP PIERDUT!
SPOR SI STIMA
PS: si sa ne tii la curent fara nume macar cu raspunsurile fiecaruia in rezumat! :o

Aceasta postare a fost editata de Dragut: 08 February 2007 - 02:44 PM

0

#84 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3077
  • Inregistrat: 29-May 02

Postat 08 February 2007 - 02:45 PM

Martineli, la 8 Feb 2007, 14:28, a spus:

... tot sustineti piata de la Tower ...

Io unul nu sustin cu habotnicie piata de la Tower. Am mai luat cate ceva de pe Tower, nu pot sa zic ca nu.
Am luat si din Australia, de la Precision Aerobatics, prin USA si tot am iesit mai ieftin decat daca as fi cumparat fix aceleasi produse din Europa.

La marea majoritate a ofertelor, Tower Hobbies sunt imbatabili. Mai ales in ceea ce priveste gama "entry level" si inspre "middle level".
Daca insa vrei ceva marfa "de liga mare", cauti prin alte parti, nu pe Tower.
Atata tot, ca datorita mostruozitatii anvergurii afacerii lor (cifra de vanzari, gama de produse), deocamdata sunt "reper", asa cum s-a mai zis aici.

Si apropos de China - sa fii tu linistit! Majoritatea covarsitoare de... orice, se produce in China, indiferent de ce eticheta de firma e la vedere...
Orice pas inainte e un shut in fund!
0

#85 Useril este offline   Dragut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2453
  • Inregistrat: 28-February 05

Postat 08 February 2007 - 02:52 PM

Apropo de china....
1. n-ai sa ai niciodata discounturile unui mare importator....
2. daca aduci de acolo (cauti pe ALIBABA) o sa vezi ca cantitatile minime depasesc de multe ori necesarul ANUAL....
3. basca ca n-ai facut nimic daca nu umpli MACAR un container!
0

#86 Useril este offline   babanu5 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 395
  • Inregistrat: 03-August 06
  • Interests:club, discussion

Postat 08 February 2007 - 03:02 PM

dar poate are omu un as in maneca care nu ni-l spune.
oricum e o treaba care trebuie gandita iar succesul tine de cat de bine te faci cunoscut si daca faci ca cei din reclama lui bogdanutz sa devi importator unic pe mai multe tari

scretul sta in china..... credema
0

#87 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 February 2007 - 03:07 PM

ca o concluzie din partea mea si ma retrag din discutie,dar o sa urmaresc cu interes evolutia:

-poti sa incerci marea cu degetul si sa incepi sa aduci cate ceva ,daca ai o afacere in spate care sa sustina cel putin o perioada afacerea cu modelismul.
-in timp dupa ce lumea incepe sa te cunoasca (sa zicem cam 1 an)....poate incepi sa iesi pe profit.
-o sa ai nevoie tot de la inceput de 1-2 persoane care sa stie bine cu ce se mananca modelismul,a.i. sa nu te trezesti ca ai o comanda ferma ,si primesti altceva de la producator si ramai cu marfa pe stoc.
-trebuie sa-ti faci un cash-flow "la sange" .ai grija ca scade si euro si dolarul(asta e trendul pentru anul in curs).asta inseamna ca platesti ceva la un curs si cand ajunge marfa vinzi in lei la un curs mai mic.adica iar e rau pentru tine;in acest CF trebuie sa prevezi si "ce o sa manance soacra" peste 5 zile joi ,ca daca nu te-ai ars.
-nu mai spun ca trebuie sa studiezi piata (asa cum e ,vai de ea momentan) ,sa sti exact ce sa aduci si cand.se demodeaza foarte repede produsele si iar ramai cu ele.si cu banii blocati.
de acum incolo te consiliez numai contra-cost. ;)

p.s. apropo de forum,studiu de piata "nu prea" ai voie sa faci pe forum,reclama este interzisa cu desavarsire si direct si pe MI(au fost nenumarate cazuri de ban),exista soft implementat de cenzura automata,etc.
si cam aici e pepiniera de clienti....
flying is my life...
0

#88 Useril este offline   Martineli 

• Incepator
  • PipPip

Postat 08 February 2007 - 03:12 PM

NU fac nici o reclama , doar o simpla discutie ... si nici nu am vrut sa sune: vreau sa imi fac magazin haideti sa ne dam cu parerea, eu incerc sa ajut pe cei care fac comenzi si cumpara tocmai din america ... unde le trebuie card , unde trebuie sa astepte un timp ... pana vine comanda , si unde mai platesc si alte taxe.
Oricum scuze daca a iesit asa , nu a fost cu intentie.
Multumesc celor care au contribuit cu cate un mesaj si au luat parte la disctuie, si sper sa nu ma dea nimeni afara.
Eu imi sustin inca ideea si nu mi-a trecut prin gand pana acuma sa o las "balta" .

p.s. daca e careva din braila sa imi dea si mie un mesaj ceva si care sa fie pasionat de asa ceva.

Aceasta postare a fost editata de Martineli: 08 February 2007 - 03:13 PM

0

#89 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 February 2007 - 03:22 PM

am mai spus/scris de mai multe ori: th are o doua piete, distincte/diferite ca zona geo-economica, dar cu o insusire comuna foarte importanta: DIMENSIUNEA URIASA; prima ar fi piata usa, care e cea mai mare piata unitara din lume(cam 330 milioane), iar a doua e o piata "mozaic", dar care s-a format in timp si care este "restu' lumii", dar la fel de mare si importanta.
cita vreme accesul la th nu mai e o problema dificila, pune-te cu ei...???asa cum spunea si fratele valterila, cel putin pe "entry-level" si "middle-level"(mamaaa, valterila, ce crestere lexicala ai dobindit!???...), nu cred sa-i "bata" cineva, mai ales ca aproximativ 70% din cei care fac rc, la nivel mondial, sint in aceste segmente de piata...asta, pe de-o parte...pe de alta parte, daca te uiti cu atentie p-aci, ai sa vezi ca procentul trece binisor spre 90%...si-atunci, ce te faci?...cum "te pui" cu un urias ca th-ul?...
cit despre cei din braila, eu stiu doi... "oldies but goldies":stelica, cel care a fost coordonator auto la palatul copiilor prin anii '90, si marian, fost junior in acei ani.
bafta si minuni!

Aceasta postare a fost editata de mizzone: 08 February 2007 - 03:24 PM

0

#90 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 February 2007 - 03:50 PM

Martineli, la 8 Feb 2007, 16:12, a spus:

NU fac nici o reclama , doar o simpla discutie ... si nici nu am vrut sa sune: vreau sa imi fac magazin haideti sa ne dam cu parerea, eu incerc sa ajut pe cei care fac comenzi si cumpara tocmai din america ... unde le trebuie card , unde trebuie sa astepte un timp ... pana vine comanda , si unde mai platesc si alte taxe.
Oricum scuze daca a iesit asa , nu a fost cu intentie.
Multumesc celor care au contribuit cu cate un mesaj si au luat parte la disctuie, si sper sa nu ma dea nimeni afara.
Eu imi sustin inca ideea si nu mi-a trecut prin gand pana acuma sa o las "balta" .

p.s. daca e careva din braila sa imi dea si mie un mesaj ceva si care sa fie pasionat de asa ceva.

nu te da nimeni afara pentru ca nu este reclama inca.este o simpla discutie.
acuma de exemplu te-ai gandit ca "cei care au bani" sa-si cumpere un model ,au in mod cert si card?
nu suntem in tanzania si gunoierul de la rosal ia salariul pe card.
cat despre ajutatul celor care iau de la tower nu te-ai gandit ca lungesti timpul de livrare? adica intai la tine la braila si retrimise prin tara.
bineinteles si cu un adaos de la tine.

sunt curios.... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/ic_24.gif
flying is my life...
0

Arata acest topic

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »