Dupa cate ati vazut sunt un nou membru pe aici...despre mine nu are rost sa va povestesc prea multe,singura mea legatura cu modelismul a fost acum cativa ani buni in urma,fiind membru al palatului copiilor din Galati,la sectiunea Navomodele.Sa trec direct la subiect:ce caut eu aici???pai,e simplu...sunt un mare iubitor de masini,dar in special de tunning.Ce rugaminte am eu la voi,e sa-mi da-ti niste sfaturi ,asa ca pentru un incepator cu ,,jucariile'' :D ...ce vreau eu e,sa nu ma apuc sa fac curse sau cine stie ce masini super sofisticate,asa cum am vazut ca aveti voi,si va felicit pe toti pt bijuteriile voastre;ci imi doresc sa am o masinuta ,copie fidela a realitatii,si s-o tunez eu daca pot spune asa,si de ce nu poate o fac si electrica...mai vedem.Insa am nevoie de sfaturile voastre:de unde sa-mi cumpar si eu o REPLICA a unui bolid adevarat,unde gasesc piese,etc.Am uitat sa mentionez,ca din pacate nu prea beneficiez de o stare financiara f buna,si de aceea am nevoie de sfaturi.Eu,de ex,mi-am gasit un Nissan daca nu ma insel,la 100Ron,dar era deja tunat(desi n-ar fi o problema),si cred ca era din plastic.Era la scara 1/24,si mi-a luat deja ochii....stiti voi alte locuri,mai iefine si care merita???Daca ma poate ajuta cineva,chiar il rog s-o faca..nu voi ramane dator!Va multumesc anticipat http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/wink.gif ...Va salut
Pagina 1 din 1
Am o mare rugaminte.... sunt nou pe aici..
Arata acest topic
Pagina 1 din 1

Ajutor

Raspuns nou

Citare Multipla