Modelism - RHC Forum: in ce orase din romanica se percepe taxa de zbor? - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

in ce orase din romanica se percepe taxa de zbor? ajuta la ceva?

#61 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 03 February 2007 - 09:29 PM

Iata ce taxe platesc cluburile Federatiei...dar e valabil numai pentru cei ce doresc sa participe la competitiile supervizate direct de Federatie...pentru restul, E GRATIS!!! Mai clar de atat...poate niste ideograme sau scriere cuneiforma...sau desene cu caca "pa pereti"!!!
In rest, daca exista aerodroame organizate private sau nu si exista doritori care sa zboare pe suprafata acestora, acestea pot percepe legal taxe!!! Cum? Intrebam direct la sursa!
Mai departe, pentru organizatii nonFederatie, de tipul concursurilor cupe private...organizatorii pot deasemenea sa perceapa taxe! Care sunt acelea?...Vom vedea cand va apare si acest fel de miscare!

Fisiere atasate

• Fisier atasat  taxe1.gif (97.71K)
    Number of downloads: 77

Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 04 February 2007 - 09:40 AM

Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#62 Useril este offline   odish1989 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 142
  • Inregistrat: 30-November 06

Postat 03 February 2007 - 11:24 PM

si noi pilotii sportivi din cadrul AER platim o cozatie sportiva de 10 euro, fara ea nici nu putem pune piciorul in avionul dar sa si zburam

si daca stati bine sa va ganditi chiar si pt modelisti nu e rau sa platesti taxa asta, gandinduva ca aveti legitimatii , veniti frumos pe aerodrom nu va intreaba nima ce cautati pe acolo si aveti toata pista la dispozitie cand nu se zboara

plus ca in toate aerocluburile in fiecare sap sunt cate 2 zile libere cand nu se vine la zbor si atuncea modelistii pot face ce vor

de ex noi la craiova cand terminam zborul la planor incepeam cu modele, aveam cativa modele ne strangeam dupa"debrifing" si bagam la zbor dinou

deocamdata modelele sunt facute pe banii nostri de fiecare acasa, sper sa se faca mai repede clubul de modelism sa le putem face si aicea

Aceasta postare a fost editata de odish1989: 03 February 2007 - 11:26 PM

0

#63 Useril este offline   benz 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 307
  • Inregistrat: 30-August 06

Postat 04 February 2007 - 12:24 AM

doamne, ce nebunie... in RAI se zboara moca. si nici nu e vant
pamant, apa, foc si mult, mult aer!
0

#64 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1966
  • Inregistrat: 08-May 02

Postat 04 February 2007 - 01:10 AM

BogdanStancu, la 2 Feb 2007, 16:50, a spus:

Daca baietii de la Iasi s-au organizat, e normal sa . Pitts, no offence, nu pe tine te tintesc!

No offence omule!...si io am dat bani pentru pietris....poate silviu66 sa confirme......cu toate ca nu am mai avut curajul sa zbor de ceva vreme,......
In rest, e cum ai spus! :(
No brain, no headache.....
0

#65 Useril este offline   odish1989 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 142
  • Inregistrat: 30-November 06

Postat 04 February 2007 - 09:19 PM

benz, la 4 Feb 2007, 00:24, a spus:

doamne, ce nebunie... in RAI se zboara moca. si nici nu e vant

cu ce te bucura ca nu e vant, cum ai mai zbura la panta fara vant? :huh:

Aceasta postare a fost editata de odish1989: 04 February 2007 - 09:19 PM

0

#66 Useril este offline   Dragut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2453
  • Inregistrat: 28-February 05

Postat 04 February 2007 - 10:45 PM

Relatarea intilnirii de azi pe scurt:
totul sa desfasurat in conditii amiabile .... nu va ginditi la singe si cutite.... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif

1. S-a luat decizia INTOCMIRII SI RESPECTARII UNUI REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA .... asta inseamna RECUNOASTERE OFICIALA, deci ca atare spatiu in limita posibilitatilor FARA ALTA PLATA!

2. TAXA ANUALA 10 euro catre AEROCLUBUL ROAMANIEI!

3. TAXA ANUALA 10 euro catre federatia de modelism!

Din punctul meu de vedere sunt multumit de clarificarile obtinute azi.
Rog si moderaorul si pe nitroflysport sa nu inchida subiectul.
Promitem sa va tinem in continuare la curent.

Stima

PS:
@pitts :

1. mutumim ptr informatiile date, fara de care nu s-ar fi putut negocia "la fix"!"
2. daca consideri ca ai nevoie de ajutor in REALIZAREA, EXTINDEREA SI ACTUALIZAREA siteului federatiei, gasesti in Iasi oameni dispusi sa te ajute FARA ALTE OBLIGATII FINANCIARE, astept doar un MI!

Cu stima
Cristian Dragut

Aceasta postare a fost editata de Dragut: 04 February 2007 - 10:45 PM

0

#67 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 February 2007 - 09:39 AM

@ DRAGUT: CE TAXA ANUALA DE 30 DE EUR SE PLATESTE CATRE FEDERATIA DE MODELISM, si DE CATRE CINE????????..........

Ce reprezinta taxa aia de 30 de Eur???
0

#68 Useril este offline   Dragut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 February 2007 - 09:49 AM

@ pitts
care 30 euri...?
ca eu vad 10.... :lol:

cei 10 dati de fiecare MEMBRU catre federatie .... cel putin asa am inteles! ;)
0

#69 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 February 2007 - 10:03 AM

Dragut, la 5 Feb 2007, 09:49, a spus:

@ pitts
care 30 euri...?
ca eu vad 10.... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif

cei 10 dati de fiecare MEMBRU catre federatie .... cel putin asa am inteles! :lol:

AM GRESIT: zece sunt! ;)

Dar CINE ii plateste catre federatie?????
Conform statutului in vigoare, nu se pot legitima la FRMd sportivi independenti ;)
Asta inseamna ca cei care vor sa plateasca (sic!) cotizatia la federatie, trebuie sa fie inscrisi intr-un club afiliat la FRMd.
Intrebarea mea este: voi unde platiti cei 10 eur PENTRU FEDERATIA DE MODELISM?
Primiti vreo chitanta pentru banii aia?..stampilata?...ce scrie pe stampila??
0

#70 Useril este offline   Dragut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 February 2007 - 10:39 AM

pai "clubul" e afiliat la AEROCLUBUL ROMANIEI! .... deci teoretic Aeroclubul Romaniei ar trebui sa vireze banii dat de noi catre federatie .... cel putin asa mi sa-r parea normal!
Pe chitanta sincer NU STIU CE SCRIE dar o sa am grija sa ma uit! :lol:
0

#71 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 February 2007 - 11:25 AM

Dragut, la 5 Feb 2007, 11:39, a spus:

pai "clubul" e afiliat la AEROCLUBUL ROMANIEI! .... deci teoretic Aeroclubul Romaniei ar trebui sa vireze banii dat de noi catre federatie .... cel putin asa mi sa-r parea normal!
Pe chitanta sincer NU STIU CE SCRIE dar o sa am grija sa ma uit!  :lol:

TZEAPAAAA!!!!N-are nici o noima! Aveti in cadrul aerodromului un club de modelism afiliat Fedreatiei Romane de Modelism!? Sportivii sunt LEGITIMATI la acel club, ca sa cotizeze?! Acea inscriere in club si obtinerea legitimatiei se fac completand un formular la federatie (poze, vizita medicala si tot ce mai implica)...Aveti toate astea puse la punct!? Ca eu tot nu inteleg ce platiti la FRMd si ce obtineti in schimb?!
HAI SA PLATIM TAXE COPII, ca e trendy si ni le dorim de mici!!

Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 05 February 2007 - 11:29 AM

Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#72 Useril este offline   Dragut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 February 2007 - 12:01 PM

Marinaru, la 5 Feb 2007, 11:25, a spus:

Dragut, la 5 Feb 2007, 11:39, a spus:

Pe chitanta sincer NU STIU CE SCRIE dar o sa am grija sa ma uit!  ;)

TZEAPAAAA!!!!N-are nici o noima! Aveti in cadrul aerodromului un club de modelism afiliat Fedreatiei Romane de Modelism!? Sportivii sunt LEGITIMATI la acel club, ca sa cotizeze?! Acea inscriere in club si obtinerea legitimatiei se fac completand un formular la federatie (poze, vizita medicala si tot ce mai implica)...Aveti toate astea puse la punct!? Ca eu tot nu inteleg ce platiti la FRMd si ce obtineti in schimb?!

lamurim taica, lamurim .... fiti fara grija! :lol:
0

#73 Useril este offline   Silfax 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1450
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 05 February 2007 - 10:39 PM

Marinaru, la 5 Feb 2007, 11:25, a spus:

Marinare, nu tot omu' s-a nascut invatzat ca tine... incercam doar sa descalcim niscaiva lucruri incurcate p'acilea si sincer nu vad nimic amuzant in cele intamplate... nici macar in ultima ta replica.
Deci rogu-te, daca ai de dat un sfat, nu-l baga mai intai pe tzeava pustiii... nu de alta dar sunt satul de oameni titratzi in segmente de "nisa". ok?
No offence...
...audaces fortuna iuvat...
0

#74 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 February 2007 - 05:30 PM

Silfax, la 5 Feb 2007, 23:39, a spus:

Marinare, nu tot omu' s-a nascut invatzat ca tine... incercam doar sa descalcim niscaiva lucruri incurcate p'acilea si sincer nu vad nimic amuzant in cele intamplate... nici macar in ultima ta replica.
Deci rogu-te, daca ai de dat un sfat, nu-l baga mai intai pe tzeava pustiii... nu de alta dar sunt satul de oameni titratzi in segmente de "nisa". ok?
No offence...

Daca tot e No Offence, atunci sa stii ca nu am bagat nimic pe tzava pustii...poate si eu sunt satul de titratzi, si tot no offence si aici! Ce am scris nu e ironie, e adevar...daca ai perceput altceva, o spun de-a dreptul, ca sa nu mai fie posibilitate de interpretare: TZEAPAAAAA! Nu e la adresa cuiva anume ci e pentru cei ce doresc in continuare sa plateasca o taxa...hai sa-i dam un nume, dar las pe altii, ca pe urma spunem iar ca ne amuzam pe seama altora...de parca asta ar fi ceva rau! Deci TAXA PE...?

Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 06 February 2007 - 05:33 PM

Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#75 Useril este offline   olly 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 676
  • Inregistrat: 03-April 05

Postat 06 February 2007 - 05:38 PM

Marinaru, la 6 Feb 2007, 17:30, a spus:

Deci TAXA PE...?

off-topic
metru cub de aer trecut prin motorul termic....iau berea ? :)
<<<ZA MOLDAVIAN BRAZARS>>>
Don't drink and drive, smoke and FLY!
Radiolink AT10, 2,4GHz
GRUNAU BABY 2.3M
ASW-28 2M
0

#76 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 06 February 2007 - 08:43 PM

Stiu eu: TAXA PE PAPAGALISM !

0

#77 Useril este offline   _Badia 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 04-August 06

Postat 11 February 2007 - 03:08 PM

De cateva zile urmaresc aceasta discutie ma vad dator sa exprim si parerea mea.Uneori firma pe care o conduc are nevoie de decizii la care cei care lucreaza in cadru firmei au un cuvint de spus dar acele decizii nu se iau la parerea unuia singur ci analizate de mai multi si ascultate parererile tuturor celor implicat.
Deci asa zisa taxa de club o vad ca un mod de a face reclama si multumim lui Daniil pentru mediatizarea aeroclubului de la Iasi la nivel national.Parerea mea este ca un fond benevol este foarte bun pentru a mai face ceva imbunatatiri la club si ceva modernizari ,am propus acest lucru fara sa stiu ca deja este o discutie in acest sens.Da , haideti sa vedem ce ar fi de imbunatatit de schimbat si ce suma trebuie adunata si haideti sa facem treaba , nu numai domnu Maxim cu Dragut si Shake (Mirel) sunt membri aeroclubului,mai sunt si altii.Sa facem cateva mese sa reglam modelele ,ceva scaune sa putem invita nevestele si copii la spectacolu nostru ,o pista de aterizare sau o pista auto special amenajata...................deja e prea lunga lista si prea mare efortul celor care trag clubul inapoi ca sa inteleaga aceast lucru si mai ales cineva treba sa faca diferenta.........nu suntem o adunatura asa cum se vrea de unii.Suntem o sectie a aeroclubului Alexandru Matei din Iasi aeroclubul este membru al Federatiei de modelism din Romania prin urmare si sectia noastra face parte din Federatie.Pina si comandantul aeroclubului plateste o taxa de club iar ce vrem noi este un fond benevol care este pentru nevoile noastre nu pentru nevoile celor dinafara aeroclubului.
Nu sunteti deacord cu mine dar nu cer acest lucru ci doar sa ne unim cei acre vrem sa facem ceva la aeroclub.consider ca sedinta a fost aminata destul...................DUMINICA 18.2.2007. ora 12.oo SEDINTA CU TOTI MEMBRII INTERESATI DE SOARTA AEROMODELISMULUI IESEAN.
0

#78 Guest_shake_*

• Grup: Guests

Postat 11 February 2007 - 07:55 PM

hai sa incetam cu acuzele si ironiile mai mult sau mai putin subtile, si sa revenim cu picioarele pe pamant.Mese pentru aeromodele si scaune pentru neveste...sunt de acord...chiar daca nu toate nevestele impartasesc dragostea pentru acest hobby.Si pana la urma cat costa cateva scaune si mese?De un singur lucru ma tem, la vara ce o sa priveasca sotioarele?Aeromodele? sau planoare si parasute?Asta e durerea mea cea mare.Ca iar o sa zburam pe unde o sa apucam ca sa nu afectam zborulie 1:1 (ceea ce este si normal...fereasca Dumnezeu de un accident).De parcare sau pista pentru aeromodele nu stiu daca poate fi vorba nu vreau sa va spun cat costa 1 metru patrat de asfalt, cat costa inchirierea unui utilaj si daca o sa dea vreodata cineva aprobare pentru asa ceva pe un aerodrom ....asta e doar ca sa gadile urechile.In concluzie ...fiecare face ce vrea cu banii lui.Haideti sa zburam mai mult si sa vorbim mai putin.

toate cele bune
0

#79 Guest_shake_*

Postat 12 February 2007 - 11:43 AM

shake, la 11 Feb 2007, 19:55, a spus:

De parcare sau pista pentru aeromodele nu stiu daca poate fi vorba nu vreau sa va spun cat costa 1 metru patrat de asfalt, cat costa inchirierea unui utilaj si daca o sa dea vreodata cineva aprobare pentru asa ceva pe un aerodrom ....asta e doar ca sa gadile urechile.

Am discutat azi cu un inginer de la S.C. LDP S.A. IASI , si mi-a facut un deviz detaliat la cererea mea pentru o pista pentru aeromodele lata de 4 metri si lunga de 30 metri....120 metri patrati.S.C. LDP S.A. IASI nu executa lucrari asa de mici dar CITADIN poate rezolva problema.Preturile S.C. LDP S.A. IASI si CITADIN sunt asemanatoare.Fisierul a fost executat intr-un program special pentru executii devize si nu a putut fi scos decat pe notepad ca sa poata fi trimis in format electronic.Sper sa se inteleaga ceva.Oricum totalul este de aproximativ 64 milioane ROL .La CITADIN tot pana-n 70 mil ar costa lucrarea.Sunt curios daca o sa se faca ceva in legatura cu pista sau sunt doar vorbe in vant.Atunci cand se discuta despre bani, ar trebui sa se spuna pentru ce este adunata suma, punctual , cati bani s-au strans pana acum, si de cat ar mai fi nevoie ca sa se acopere suma.Ar trebui sa se spuna si cu cat contribuie Aeroclubul (in caz ca ar face asta...ca totusi lucrarea se executa pe terenul aeroclubului...si asta in caz ca se da aprobare pentru asa ceva)Eu asta inteleg prin organizare...nu sa se adune bani fara sa se precizeze exact unde se duc.Totul trebuie sa se bazeze pe niste lucrari palpabile ...nu pe vorbe.Asa cum spuneau cei din bucuresti, ei au pus bani si s-a pus piatra probabil pe calea de acces,daca am inteles eu bine.

imi doresc ca acest deviz orientativ sa ajute la construirea unei piste pentru aeromodele, si nu doar sa fie motiv de adunat bani...
P.S. precizez ca aceasta lucrare este conceputa pentru costuri minime si nu sustine greutatea unei masini, ci a fost conceput pentru aeromodele (asta apropo de cei care invata sa conduca masini 1:1 pe aerodrom)
0

#80 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 12 February 2007 - 12:38 PM

Ajungem la chestii practice: de ce sa asfaltati o pista de aeromodele, cand ar costa mult mai putin nivelarea si inierbarea ei? Pe langa faptul ca numarul modelelor care au nevoie de asfalt/beton este redus, intretinerea unei astfel de piste va costa an de an niste maruntis. Poate ca ar fi mai bine sa evaluati -acolo, la Iasi-oportunitatea unei astfel de masuri vs o suprafata bine nivelata, eventual drenata, dar cu iarba care se tunde simplu si ieftin.

Citeaza

apropo de cei care invata sa conduca masini 1:1 pe aerodrom
...dar avem bizoni si aici, nu sunteti singurii!
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#81 Useril este offline   Dragut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 February 2007 - 01:53 PM

@shake, @Bogdan Stancu
Stai cuminti ca nu va lasa nimeni sa turnati asfalturi pe cimpurile patriei....
decit cu LDP-ul asi putea rezolva muult mai simplu cu alti amici .... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif tot legal binenteles!
DAR
- Pista inerbata EXISTA!, numa trebe INTRETINUTA... si poate nivelata oleaca.... si daca planorul POATE DECOLA de pe ea nu vad de ce n-ar putea-o face si aeromodelul .....
- suprafata INTREGULUI aerodrom e drenata.... locul e superb
- masina de tuns exista .... chiar daca unii vor fi mai circotasi .... si vor zice ca e manuala!
- bunavointa si intelegere mai trebe....

Eu zic ca daca la "sedinta" de pe 18 comandantul VINE cu LUCRURI CONCRETE asta insemnind regulament, viitor AL zburatorilor mici, modalitati de atragere a unor investitii, sprijin PERSONAL si benevol..... , siguranta zilei de miine ca zbor si spatiu lucrurile se vor limpezi!
Nu putem lua inca nimic in calcul pina cind NU NI SE ZICE ce avem si ce nu avem voie sa facem!

Cit despre FACUT .... unii vor veni cu bani, altii vor veni cu materiale, altii cu "timp" si altii cu "PRICEPERE"(a se citi manopera)!

Aceasta postare a fost editata de Dragut: 12 February 2007 - 03:14 PM

0

#82 Useril este offline   Daniil 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 203
  • Inregistrat: 16-December 05

Postat 12 February 2007 - 03:33 PM

_Badia, la 11 Feb 2007, 16:08, a spus:

Deci asa zisa taxa de club o vad ca un mod de a face reclama si multumim lui Daniil pentru mediatizarea aeroclubului de la Iasi la nivel national.Parerea mea este ca un fond benevol este foarte bun pentru a mai face ceva imbunatatiri la club si ceva modernizari ,am propus acest lucru fara sa stiu ca deja este o discutie in acest sens. Da , haideti sa vedem ce ar fi de imbunatatit de schimbat si ce suma trebuie adunata si haideti sa facem treaba , nu numai domnu Maxim cu Dragut si Shake (Mirel) sunt membri aeroclubului,mai sunt si altii.Sa facem cateva mese sa reglam modelele ,ceva scaune sa putem invita nevestele si copii la spectacolu nostru ,o pista de aterizare sau o pista auto special amenajata

1. Nu am deschis eu acest subiect, deci nu din cauza mea s-a mediatizat...eu am spus aici ce taxe se platesc la Iasi si fiecare si-a dat cu parerea.

2. FOND BENEVOL, stiam ca e benevol, dar ce nu am inteles eu a fost - DE CE SE TIN MINTE RESTANTELE LA CEI CE PLATESC BENEVOL ?.... unul din colegi a fost anuntat ca a ramas restanta 140 RON....posibil sa mai fie si altii care nu au spus ca au fost anuntati ca fiind cu restanta la club.

3. Mese si scaune ?..... unde sa le depozitati ?...e asa de incapator atelierul ?

4. De pista s-a discutat mai sus.

Eu raman la parerea mea, acest sport trebuie sa fie pentru fiecare, o destindere, o placere. Nu trebuie impuse taxe, ca sa speriem si alte persoane care vor sa practice acest sport, hobby sau cum s-a numi el. Nu ne obliga nimeni sa zburam pe terenul aeroclubului, mai sunt si alte zone de zbor in imprejurimile Iasului. Daca vreti ca sa ne imprastiem prin alte locuri, atunci cereti taxe si o sa platiti singuri si o sa zburati tot singuri. Cu alte cuvinte cei care platesc vor zbura impruna cu avioanele 1:1 si noi care nu platim vom zbura la: Chirita, Popricani, Metro....etc.
Incepator !!!
0

#83 Guest_shake_*

Postat 12 February 2007 - 03:46 PM

Dragut, la 12 Feb 2007, 13:53, a spus:

@shake, @Bogdan Stancu
1.Stai cuminti ca nu va lasa nimeni sa turnati asfalturi pe cimpurile patriei....
2.decit cu LDP-ul asi putea rezolva muult mai simplu cu alti amici .... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif tot legal binenteles!

1.pai atunci nu mai aduceti in discutie pista (ma refer la Badia) ca ne racim gura de pomana (stam cuminti vorba lui Cristi Dragutz)
2. eu macar m-am straduit si am cerut un deviz orientativ...oricand se pot gasi contraoferte....dar oricum nu-si mai are rost discutia (ai anulat-o cu punctul unu)

Stima
0

#84 Useril este offline   Dragut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 February 2007 - 04:10 PM

Mai baieti, sa facut O INVITATIE pe 18.02.2007 da?, si am mai facut si eu una aici la care n-a binevoit sa vina decit unul sau 2 oameni .... ! Si apoi stam si ne cainam pe forum.....

Ce dumnezeu, nu mai suntem copii sa ne fie rusine sa vorbim, indiferent cu cine discutam.

LA ACEA INTILNIRE MI-AM EXPUS CLAR SI DESCHIS PARERILE, CHIAR DACA UNORA NU LE-A COMVENIT.
ATENTIE INSA LA UN LUCRU: NU M-AM FACUT PURTATORUL DE CUVINT AL CELOR NEMULTUMITI.... AM SPUS DOAR CE MA DOARE PE MINE!
In schimb fiecare trebuie sa-si spuna pasul .... POT, NU POT, NU VREAU, n-am de unde ... vreau da uite-asa...

Ai de au de gind sa vina sa vina pe 18, sa asculte in primul rind ce are de zis conducerea aerodromului.
Propuneri gen pista, scaune, umbrare alte investitii se pot face NUMAI dupa ce avem baza LEGALA pe care stam.

Vom obtine intelegere e ok, nu .... messul meu si telefonul e deschis non stop asa ca se pot stabili intilniri de zbor in orice locatie .....
0

#85 Guest_shake_*

Postat 12 February 2007 - 04:22 PM

Sedinta de pe 18 nu ne opreste sa discutam pe forum si sa ne expunem parerile.De 2 sau 3 duminici se tot tin sedinte... Dar se pare ca mai multe s-au pus la cale aici pe forum.cat priveste intalnirea si spusul in fatza, nu toti sunt asa de talentati sau de curajosi si prefera sa-si spuna pasul pe unde apuca.Oricum din cate am inteles de la dl. Ciuraru s-a pus la cale un regulament si acolo se specifica clar ca se va zbura cat mai spre est (spre lacul Chirita) .Te rog sa ma corectezi Cristi daca gresesc.(era de fata si Daniil cand a zis dl. Ciuraru).Deci se pare ca tot "la drum" se va zbura(asta cand nu zboara planoare sau parasute).

Stima

Aceasta postare a fost editata de shake: 12 February 2007 - 04:32 PM

0

#86 Useril este offline   Dragut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 February 2007 - 04:24 PM

shake, la 12 Feb 2007, 16:22, a spus:

....De 2 sau 3 duminici se tot tin sedinte...

Pai da ... ca nu vine toata lumea si le aflam pe rind!

...   Dar se pare ca mai multe s-au pus la cale aici pe forum ...

Nu s-a pus nimic la cale .... din pacate .... s-a INCERCAT ceva .... dar ptr cine ceteste CONCLUZIA e "0";

... intalnirea si spusul in fatza, nu toti sunt asa de talentati sau de curajosi   ...

ceea ce am facut eu pentru unii inseamna poate un pic de nesimtire, proasta crestere sau cum vre-ti sa-i ziceti, pentru altii curaj ... pentru mine n-a foast decit dorinta ca lucrurile sa fie LIMPEZI, astfel incit NOI sa putem beneficia de avantajele unui CLUB!

...  Oricum din cate am inteles de la dl. Ciuraru s-a pus la cale un regulament si acolo se specifica clar ca se va zbura cat mai spre est ...

Cu Dom' Profesor n-am apucat sa discut saptamina asta .... dar vedem "CE SI CUM" cind o sa ne vedem
IMPORTANT ar fi sa stim despre zborul 1:1 :
SAPTAMINA ASTA SE ZBOARA DE LA ORA ... LA ORA .....
DUMINICA URMATOARE SE ZBOARA DE LA ORA LA ORA ....

Aceasta postare a fost editata de Dragut: 12 February 2007 - 04:38 PM

0

#87 Guest_shake_*

Postat 12 February 2007 - 04:38 PM

Dragut, la 12 Feb 2007, 16:24, a spus:

...   Dar se pare ca mai multe s-au pus la cale aici pe forum ...

Nu s-a pus nimic la cale .... din pacate .... s-a INCERCAT ceva .... dar ptr cine ceteste CONCLUZIA e "0";

o fi "0" pentru tine dar pentru altii s-au limpezit multe lucruri
0

#88 Useril este offline   Dragut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 February 2007 - 05:20 PM

astept parerile si a celorlalti din Iasi .... si din Roman http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/wink.gif

de zburat se poate zbura oriunde ....
0

#89 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 12 February 2007 - 05:23 PM

Copii, jucati-va frumos si nu va certati, ajung jucariile pentru toti!
A pornit de la un post nevinovat si s-a ajuns cam in balarii, despre problemele (de comunicare, umane, etc) de la Iasi.
E limpede ca multi care nu vor sa achite o suma de bani vor putea sa zboare pe unde ii taie capul. Probabil ca nu o sa ii opreasca nimeni sa vina sa zboare langa voi.
E la fel de limpede ca oricand veti (vom) fi la mana conducerilor aeroclubului (locala si centrala), iar in lipsa unui regulament clar, vor fi motive de asezare a modelismului pe ultimele locuri in ordinea de prioritati, mai ales in lipsa unor dovezi de maturitate din partea noastra.
Veti fi, voi cei de la Iasi, in situatia sa va impartiti in 2: cei care au cotizat (ca se cheama taxa sau cum vreti voi, cei care nu vreti, nu va permiteti, etc) si cei care nu. Totdeauna vor fi discutii. Ciudat, la Bucuresti, pe Clinceni (si daca nu ma insel si pe Chitila) zboara si (multi) oameni care nu existau ca modelisti pe vremea cand aici s-au strans acei bani pentru masina de tuns iarba (asta e doar un exemplu), dar pe care azi nimeni nu-i trage de maneca in nici un fel sa recupereze. Pur si simplu, nu asta e ce avem noi in cap si chiar nu ne intereseaza. (intre noi fie vorba, au dat la masina sa tunda iarba si oameni care nici macar nu au modele ce decoleaza de pe jos, ci doar aruncate din mana)
La fel, cand s-au strans bani pentru pietris, cei care erau la camp, au dat dupa cum au fost acolo si/sau au avut chef. Nu e nimeni restantier la nimic, nimeni nu a primit (inca) in dar nici o statuie, tot ce e facut (vezi Silviu 69 care a facut tabela pe banii si timpul lui) e facut ca asa a avut ala chef sa faca ceva pentru comunitate.
Avem la Buc. si noi discutiile noastre (pe diverse teme mai mult sau mai putin paranoico-schizoide), dar asta nu ne impiedica sa incercam, macar, sa fim o comunitate unita de aerul care ne intra pe sub aripi. Foarte probabil ca si la voi, la Iasi, veti ajunge sa va orientati energiile catre ceva mai constructiv si sunt convins ca veti gasi resursele sa o faceti. In rest, banci, umbrare, etc, vor veni cand o sa le fie timpul lor. Cine o sa fie Gica-contra, o sa zboare tot pe campurile inca libere si o sa se simta bine ca e moka. Cine o sa doreasca, o sa incerce sa fie parte dintr-o comunitate, cine nu, nu se va integra nici daca ungeti pista cu miere.

BTW, dac voi credeti ca cei de la 1:1 vor putea vreodata sa programeze

Citeaza

SAPTAMINA ASTA SE ZBOARA DE LA ORA ... LA ORA .....
DUMINICA URMATOARE SE ZBOARA DE LA ORA LA ORA ....
, va inselati.
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#90 Guest_shake_*

Postat 12 February 2007 - 05:30 PM

Eu personal ma simt bine ca zbor oriunde, nu ca ar fi moca.Ai scris foarte frumos si ai prins cam tot ce trebuia in subiect.Ma bucur ca sunt si oameni care se bucura sincer de clipele de zbor alaturi de prieteni.Asta e tot ce-mi doresc si eu.
Felicitari inca odata Bogdan

Aceasta postare a fost editata de shake: 12 February 2007 - 05:32 PM

0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi