Buna ziua tuturor,
Sunt nou in acest domeniu si pe acest forum.
Am primit o masinuta rc electrica, care are tractiune spate si ma intereseaza daca pot sa o modific sa aiba tractiune 4x4.Mentionez ca masina e chinezeasca, dar are ceva putere.
Daca incerc sa mai pun un motor pentru rotile din fata si un acumulator care sa il alimenteze este bine?
Astept raspunsuri.
Nu as vrea sa schimb masina.
Multumesc.
Pagina 1 din 1
modificare tractiune
Postat 30 January 2007 - 09:25 AM
Pai fara modificari in transmisie (adica fara planetare si alte alea) poti rezolva problema cu un singur motor pus pe puntea fata?
Si chiar daca ar fi posibil din constructie (desi nu cred) e greu sa sincronizezi motoarele sa traga identic. Daca ar fi sa reusesti ar fi o solutie mai buna decat deloc, dar nu stiu daca cea mai buna.
Poate e mai simplu sa faci o transmisie prin curea (sau in alt mod) de la o punte la alta?
Fa-ti socoteli legate de investitie (inclusiv munca) si poate te tenteaza sa cumperi ceva gata construit?
Sper ca nu ramai doar cu masinuta aia!
Daca mai mult nu se poate, incearca si asa cum zici. Dar nu cred ca e foarte simplu!
Bafta!
Si chiar daca ar fi posibil din constructie (desi nu cred) e greu sa sincronizezi motoarele sa traga identic. Daca ar fi sa reusesti ar fi o solutie mai buna decat deloc, dar nu stiu daca cea mai buna.
Poate e mai simplu sa faci o transmisie prin curea (sau in alt mod) de la o punte la alta?
Fa-ti socoteli legate de investitie (inclusiv munca) si poate te tenteaza sa cumperi ceva gata construit?
Sper ca nu ramai doar cu masinuta aia!
Daca mai mult nu se poate, incearca si asa cum zici. Dar nu cred ca e foarte simplu!
Bafta!
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
Telefon: 0721 385365
Postat 30 January 2007 - 10:28 AM
o sa incerc si prin curea, dar asta inseamna sa schimb si motorul cu unul mai puternic.
problema e ca nu stiu cum sa adaptez cureaua la rotile din fata.
daca are cineva o schita cu un model cu tractiune 4x4 sa imi arate si mie?
nu intentionez sa raman la masinuta asta, dar deocamdata nu am 200 euro sa imi iau alta.
problema e ca nu stiu cum sa adaptez cureaua la rotile din fata.
daca are cineva o schita cu un model cu tractiune 4x4 sa imi arate si mie?
nu intentionez sa raman la masinuta asta, dar deocamdata nu am 200 euro sa imi iau alta.
Postat 30 January 2007 - 10:36 AM
decat sa bagi bani in ea si sa ajungi sa fi nemultumit de rezultat (mai mult ca sigur nu o sa fi prea incantat de rezultat) mai bine te joci cu ea cat mai are viata (e o chinezarie) si cat te joci tu cu ea strangi ceva bani poate prinzi pe forum vreo oferata ceva la sh........dar pana la urma omul face cum crede si cum ii place...doar ca este foarte greu sa gaseti,sa-ti faci piesele pentru masina ta ......In orice caz spor la treaba
Arata acest topic
Pagina 1 din 1