towerhobbies tzeapa sau nu ?
Postat 26 January 2007 - 09:11 PM
care ati mai facut comenzi... daca vreti... explicati-mi si mie pls
Postat 27 January 2007 - 03:08 PM
P.S Comanda cu toata increderea !!
Aceasta postare a fost editata de tiziku1: 27 January 2007 - 03:09 PM
Postat 27 January 2007 - 06:25 PM
atentie: la modul uzual de shipping, recte cel de la mijloc(international air surface), termenul dupa care poti semnala neprimirea coletului este de 45 zile; dupa ce le semnalezi acest lucru, primesti un mail in care te intreaba daca vrei ca valoarea coletului sa-ti fie transformata in bonus-card(adica sa poti cere altceva de valoarea aceea), sau sa-ti retrimita configuratia initiala a comenzii, asta in masura in care toate item-urile din lista ta initiala mai sint disponibile pe stoc; acest lucru se face FARA absolut nici o plata in plus din partea ta; dupa ce le confirmi ca vrei totusi sa-ti tri mita comanda asa cum ai vrut-o initial, ei trimit din nou pachetul; de regula, a doua durata de livrare este una normala, de 2-3 saptamini maxim;
ATENTIE: daca, din intimplare, iti ajunge si pachetul intirziat initial, si daca-l ridici, e recomandat sa-i anunti: iti vor raspunde ca trebuie sa-l platesti, inclusiv transportul, daca-l pastrezi; daca nu-l pastrezi, trebuie sa-l retrimiti inapoi(vorbesc de pachetul "dublat"), situatie in care tu suporti cheltuielile de reexpediere catre ei.
e un pic incurcat, dar daca esti atent, ai sa vezi ca de fapt e simplu...
mai grav e ca, pe colete "extracontinentale", nu mai poti "sari" vama si tva-ul.
vis-a-vis de intirzierile din perioada sarbatorilor, eu am avut mai multe pachete de la ei: unele au ajuns inainte, altul, expediat de ei pe 16 noiembrie, i-am facut acum, in ianuarie, "resending", dar m-a "ars la vama de nu m-am vazut...
asta in timp ce un pachet de la graupner, comandat in noiembrie, a venit intirziat, ce-i drept, dar a "trecut" prin vama "ca prin brinza", fiind din europa.
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 27 January 2007 - 07:07 PM
Succes,
Costin
Aceasta postare a fost editata de costinbv: 27 January 2007 - 07:08 PM
Postat 27 January 2007 - 11:35 PM
Postat 28 January 2007 - 12:33 AM
Aceasta postare a fost editata de passion: 28 January 2007 - 12:34 AM
Postat 28 January 2007 - 02:30 PM
Postat 28 January 2007 - 10:33 PM
P.S Cred ca se bucurau ca mai vad si ei un roman....erau numai tigai cu scandal si cu mirosuri care mai de care.
Aceasta postare a fost editata de tiziku1: 28 January 2007 - 10:35 PM
Postat 28 January 2007 - 10:37 PM
Citeaza
... deh ... dupa sufletul omului
Postat 29 January 2007 - 01:41 AM
De taxe vamale scapi daca ai noroc. Nu are nici o importanta ca suntem in UE cu comanda ta din SUA (care nu e in UE :) ...'cred'). http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Aceasta postare a fost editata de tiziku1: 29 January 2007 - 01:42 AM
Postat 29 January 2007 - 10:40 AM
tiziku1, la 29 Jan 2007, 01:41, a spus:
De taxe vamale scapi daca ai noroc. Nu are nici o importanta ca suntem in UE cu comanda ta din SUA (care nu e in UE :) ...'cred'). http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Deci sa zicem daca iau din UE nu mai platesc taxe vamale.Iar daca iau din SUA platesc cand ajung in tara.Da cu tva-ul cum se face daca ei din state adica de exemplu iti ia cineva care locuieste in state si vine pe avion cu produsul repectiv.Cum se procedeaza in acest caz?
Postat 29 January 2007 - 12:28 PM
Andrei_JOY, la 29 Jan 2007, 10:40, a spus:
tiziku1, la 29 Jan 2007, 01:41, a spus:
De taxe vamale scapi daca ai noroc. Nu are nici o importanta ca suntem in UE cu comanda ta din SUA (care nu e in UE :) ...'cred'). http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/tongue.gif
Deci sa zicem daca iau din UE nu mai platesc taxe vamale.Iar daca iau din SUA platesc cand ajung in tara.Da cu tva-ul cum se face daca ei din state adica de exemplu iti ia cineva care locuieste in state si vine pe avion cu produsul repectiv.Cum se procedeaza in acest caz?
daca persoana aduce produsele de modelism in bagaje, sint posibile doua variante:
-sa le declare, si atunci se face act vamal, rezulta taxe vamale + tva;
-sa nu le declare, si atunci poate "scapa", dar daca i le gaseste vamesu, nu e bine(se pot confisca);
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 30 January 2007 - 05:50 PM
Platim taxele cand ridicam coletul (vamale) ?
Si inca o intrebare, preturile de pe tower sunt finale sau fara TVA si masinutele vin cu statii si tot ce le trebuie (poate fara acc) , in special cele termice ?
Si cat se plateste vama aproximativ pt un savege de ex ?
Postat 31 January 2007 - 01:34 AM
preturile de pe tower sunt fara accize, tu platesti cat scrie acolo, accizele le plateste fiecare statului in care se afla.
daca cumpara cineva din sua, plateste la primirea coletului tva-ul statului respectiv(fiecare stat in parte din sua are alt tva), deci tipu plateste acolo, daca vine cu el in bagaj nu plateste nika, uz propriu.
alta smecherie mai este ca la piese nu platesti nika, nici un tva, taxa vamala, nada, daca vin prin posta, cel mult platesti inmagazinarea(undeva intre 1 si 3 ron)
daca mai ai nelamuriri, nu te sfii si intreaba (-ma)
Postat 04 February 2007 - 06:44 PM
Si daca se poate sper ca o sa platesc numa vama de la noi din tara nu?Nu o sa ma puna sa platesc in caz ca a trecut coletul prin mai multe vami din alte tari ... a si faza cu spaga la vames ca sa nuti ia 29% din factura e adevarata?(in cazul in care comanda e un automodel si nu piese de schimb ca am inteles ca la astea nu se plateste vama, tva-ul si alte chestii)
Aceasta postare a fost editata de adyz_4u: 04 February 2007 - 06:49 PM
Postat 04 February 2007 - 10:35 PM
PS: mie nu mi-a venit NICIODATA un pachet de pe tower mai tarziu de 12 zile 14 cu vama cu tot
COMANDATI CU INCREDERE
Postat 05 February 2007 - 02:15 AM
PS: odata cu intrarea un UE au scazut drstic si taxele pt produsele fabricate in afara UE http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/wink.gif
Aceasta postare a fost editata de NIZ: 05 February 2007 - 02:17 AM
Postat 05 February 2007 - 11:49 AM
TEO82, la 4 Feb 2007, 22:35, a spus:
Si daca nu vine factura in cutie si le catalogheaza drept jucarii, la ce suma iti calculeaza taxele pentru aceste " jucarii " ? Sau nu-ti mai calculeaza nimic si nu platesti ?

Ajutor

Raspuns nou
Citare Multipla