Modelism - RHC Forum: Comanda Tower Hobbies - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Comanda Tower Hobbies

#1 Useril este offline   serby 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 27-December 05

Postat 24 January 2007 - 05:10 PM

Este cineva care a facut comanda in ultimul timp pe Tower,cu transport,,International Air"? Astept de 3 saptamani sa-mi soseasca comanda,si nimic...S-a mai intamplat cuiva sa intarzie atat de mult? Habar n-am ce trebuie facut ...
0

#2 Useril este offline   stefanc 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 162
  • Inregistrat: 12-April 04

Postat 24 January 2007 - 05:21 PM

mi s-a intamplat sa imi intarzie cam in aceeiasi perioada. adica dupa sarbatorile de iarna. in cel mai rau caz daca nu ajunge, coletul este asigurat si iti vei putea recupera banii sau bunurile.
stai linistit sunt baieti seriosi.
Sal'tare
Nu sunt complet inutil cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii.
0

#3 Useril este offline   modelnicson 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 101
  • Inregistrat: 20-December 06

Postat 24 January 2007 - 10:14 PM

Salut,
Va rog sa scrieti din experienta voastra cu comenzile pe astfel de site-uri. Costuri suplimentare, vama, recomandari, exemple, modalitati de plata etc.
Va asigur ca sunt foarte multi interesati (s-a discutat si pe alt forum).

Multumim.
Sonic Low Wing
Multiplex AcroMaster
Multiplex EasyCub
Graupner MC-19 40 Mhz/2,4 Ghz (JETI)
0

#4 Useril este offline   Dexter_Jr 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1589
  • Inregistrat: 28-February 06

Postat 24 January 2007 - 10:29 PM

trimite frumos un mail la tower. le zici numarul comenzii, ce problema si te asigur ca vei primii raspuns.
Experimental Rocketry
The only way to fly...

0

#5 Useril este offline   adyz_4u 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 29-August 06

Postat 25 January 2007 - 03:18 PM

La "International Air" iti scrie clar ca transportul poate sa ajunga intre 10 si 30 de zile ... daca trec 30 de zile dupa aia mas interesa de ce intarzie ;)
0

#6 Useril este offline   tiziku1 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 222
  • Inregistrat: 13-September 05

Postat 25 January 2007 - 06:32 PM

Eu am facut comanda pe 16 decembrie si a ajuns exact pe 15 Ianuarie...
0

#7 Useril este offline   revo.over 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 50
  • Inregistrat: 19-January 07

Postat 25 January 2007 - 07:17 PM

..si eu sunt interesat de acest subiect, mai exact ce trebuie sa mai platesc dupa ce primesc coletul ?

Respectiv, platesc:

Coletul (cu cardul, adica masinutza, avion etc.)
Transportul (tot in momentul achitarii coletului, international air, surface etc.)
Vama = ?
alte costuri = ?

...astept raspuns (nu numai eu) de la cineva care a facut comanda, vreau sa parcurg toate etapele legal, fara sa ma intzeleg eu cu postaritza sau...
It is the culmination of all those little things that make a difference in the end. I'n love with the REVO 3.3
0

#8 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 956
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 25 January 2007 - 08:05 PM

Va trebui sa mai platesti intre 20% si 35 % taxe vamale din suma de pe factura ! asta in cazul in care nu te intelegi cu vamesu! Transportul de obicei se taxeaza inainte de plecarea pachetului !
0

#9 Useril este offline   NiZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 895
  • Inregistrat: 19-November 06

Postat 30 January 2007 - 08:45 PM

Eu cred ca sunt cel mai patit dintre toti pt ca am trecut prin urmatoarea experienta cu baietii de la tower: am o dat comanda pe 30 nov 2006 cu transport International Air. Intrucat comanda a fost mare, au plecat din State 2 colete pe data de 01 dec 2006. Pe 21 dec 2006 m-am prezentat la posta, dar surpriza, sosise un singur colet. Le-am dat mail cu rugamintea sa-mi dea TRACE No pt cel de-al 2-lea colet, care nu a ajuns in RO nici pana in ziua de azi. Reclamartia o poti face dupa 45 zile de la data plecarii coletului din State, asa ca pe fix 15 ian 2007 i-am sunat si le-am zis de problema mea. Au verificat, mi-au zis ca e imposibil sa dea de urma lui si m-au intrabat daca vreu sa-mi retrimita comanda pierduta sau sa fac o noua comanda, contravaloarea coletului pierdut inclusiv a transportului acestuia fiind suportata de ei. Am optat pt o noua comanda pt ca intre timp am luat din RO cateva produse ce se regaseau in coletul pierdut. Dupa ce am dat comanda cu transport TOT International Air, surpriza: mi-au bagat pe gat UPS-ul, bineinteles, diferenta si-au tras-o de pe cardul meu, i-am sunat din nou si s-au scuzat ca asta e politica lor pt adresele la care s-au pierdut coletele. Produsele au venit in 5 zile, am mai platit TVA pt TOATA suma (contravaloare colet + UPS) plus taxe vamale. Eu consider ca nu e OK politica lor, pt ca transportul pierdut nici macar nu a intrat in RO, deci e vina transportatorului, nu vad de ce trebuie sa platesc eu pt asta. Si colac peste pupaza mi-au trimis o instiintare ca orice comanda data cu destinatie adresa mea se va trimite automat cu UPS, asta in conditiile in care in 2 luni le-am dat aproape 2000$.

Concluzie: eu nu mai vreau sa aud de ei!!!
0

#10 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 956
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 30 January 2007 - 09:31 PM

Daca ai rabdare o sa vina si cel pierdut si o sa fii castigat intrun fel!! :lol:
0

#11 Useril este offline   NiZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 895
  • Inregistrat: 19-November 06

Postat 31 January 2007 - 11:41 AM

Mi-am luat gandul de la el... Ieri s-au facut 60 zile de cand a plecat. Spun ca sunt bulangii, pt ca sunt convins ca ei si-au recuperat banii de la asigurari
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu